2010. augusztus 12. csütörtök

aug. 12
0:12
Felkészülés: a spanyol válogatott a hajrában egyenlített Mexikó ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott Mexikóban a világbajnok spanyol labdarúgó-válogatott. A hazaiak Javier Hernández találatával szerezték meg a vezetést az első félidőben, ám a mérkőzés hajrájában David Silva egyenlített.
aug. 12
0:48
Videó: David Silva mentette meg a spanyolokat Mexikóval szemben (She)
Felkészülési mérkőzésen Mexikó Javier Hernández, azaz „Chicharito" révén megszerezte a vezetést a Spanyolország ellen, ám a 91. percben David Silva kiegyenlítette a világbajnok hátrányát.
aug. 12
1:06
Videó: kirúgás után lőtt győztes gólt Di María az írek ellen (She)
Felkészülési találkozón Argentína Ángel Di María góljával 1–0-ra legyőzte Írországot. A győztes találat kapuskirúgás után született, így hiába reklamáltak lest az írek, a gól szabályos körülmények között  született.
aug. 12
1:10
Felkészülés: Uruguay nyert Angola ellen, Egyiptom hatot vágott (She)
Felkészülési mérkőzésen a világbajnoki negyedik Uruguay 2–0-ra győzte le Angolát, míg Egyiptom hat gólt rúgott a Kongói DK-nak.
aug. 12
1:14
Angol Ligakupa: a hosszabbításban lőttek három gólt Gyepesék (She)
Az angol labdarúgó Ligakupa első fordulójában 4–1-re nyert, és továbbjutott a Cardiff City. A Gyepes Gábort is soraiban tudó csapat 1–1-es rendes játékidőt követően, hosszabbítás után győzött.
aug. 12
1:24
U21-es válogatott: két-három hetes kihagyás vár Szabó Jánosra (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint hosszabb kihagyás vár Szabó Jánosra, aki a Bosznia-Hercegovina elleni U21-es Európa-bajnoki selejtező hajrájában sérült meg.
aug. 12
1:42
U21: Németország nem lesz ott az Eb-n, Hollandia csoportelső - eredmények (She)
Három góllal kikapott Izlandtól az U21-es Európa-bajnoki selejtezőn, így már biztosan nem juthat ki a kontinenstornára a címvédő német labdarúgó-válogatott. Hollandia ellenben elsőkén kvalifikálta magát a rájátszásba, miután 3–0-ra győzte le Lichtensteint, s már biztosan csoportelső.
aug. 12
2:00
Tenisz: az idei Roland Gaross győztese kiesett Cincinnatiben (She)
Az idei Roland Garros győztese, az olasz Francesca Schiavone kiesett a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati kemény pályás női tenisztornán, miután két játszmában kikapott az orosz Jelena Vesznyinától.
aug. 12
2:18
Felkészülés: a szerdai játéknap összes eredménye egy helyen (She)
Rengeteg felkészülési mérkőzést játszottak szerdán világszerte a nemzeti csapatok. Összeállításunkban egy helyen tekintheti meg valamennyi eredményt.
aug. 12
6:36
Schmitt kérésére bocskaiban a szingapúri olimpikonok (Behaviour)
Ma délután útnak indult a magyar csapat a Szingapúrban augusztus 14. és 26. között első alkalommal rendezendő ifjúsági olimpiára. Amióta a Parlamentben jobboldali túlsúly alakult a Fidesz kétharmados többségével, illetőleg a Jobbik bejutásával, meglepődni már nemigen van min, mindazonáltal a társaság Szingapúrban sokkal inkább hat majd valamilyen hagyományőrző gyülekezetének, mintsem élsportolók…
aug. 12
6:48
Győzelemmel debütált Róth Antal U21-es csapata (Infostart)
A magyar olimpiai labdarúgó-válogatott kétgólos győzelmet aratott szerdán a bosnyákok vendégeként Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen.
aug. 12
7:24
Premier League: Liverpoolban vonulhatok vissza - Carragher (She)
Jamie Carragher, a Liverpool válogatott védője azt reméli, hogy meghosszabbítják a szerződését, és a „vörösöknél" fejezheti be futballista pályafutását.
aug. 12
7:42
Visszafoglalja a bank a Futballvárost (Infostart)
Egy helyi bírósági ítélet nyomán megtarthatja névhasználati jogát az a kereskedelmi bank, amely korábban is nevet adott a johannesburgi Futballvárosnak. Ebben a stadionban rendezték többek között a június-júliusi, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését és döntőjét.
aug. 12
7:42
Manchester United: harmadosztályú portugál játékossal erősítettek (She)
Az angol Manchester United labdarúgócsapata szerződtette a portugál Tiago Manuel Dias Correiát, ismertebb futballnevén Bebét, aki az előző idényben még a portugál harmadik vonalban szerepelt.
aug. 12
8:00
Vb 2010: visszakapja eredeti nevét a johannesburgi Futballváros (She)
Egy helyi bírósági ítélet nyomán megtarthatja névhasználati jogát az a kereskedelmi bank, amely korábban is nevet adott a johannesburgi Futballvárosnak; ebben a stadionban rendezték többek között a június-júliusi, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését és döntőjét.
aug. 12
8:18
Carragher a Liverpoolból menne nyugdíjba (Infostart)
Jamie Carragher, a Liverpool válogatott védője azt reméli, hogy meghosszabbítják a szerződését, és a Vörösöknél fejezheti be futballista pályafutását.
aug. 12
8:18
Libertadores-kupa: a Guadalajara otthon kapott ki a döntő első meccsén (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén a mexikói Guadalajara Chivas hazai pályán szenvedett egygólos vereséget a brazil Internacionaltól, így kifejezetten nehéz visszavágó elé néz. Nem úgy a dél-amerikaiak, akik nagy lépést tettek a tizennegyedik brazil, illetve a klub második sikere felé.
aug. 12
8:20
Cseh László: "Legközelebb még gyorsabb leszek!" (Infostart)
Nem kell mindig a legjobb időmet megúsznom, az én koromban már nem feltétlenül ez a lényeg - mondta az InfoRádiónak Cseh László, miután Európa-bajnoki csúccsal nyert 200 méteres vegyes úszásban a margitszigeti kontinenstornán.
aug. 12
8:36
Tenisz: az idei Roland Garros győztese kiesett Cincinnatiben (She)
Az idei Roland Garros győztese, az olasz Francesca Schiavone kiesett a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati kemény pályás női tenisztornán, miután két játszmában kikapott az orosz Jelena Vesznyinától.
aug. 12
8:38
Kerékpár: Contador amatőrök között indul a dán utcai versenyen (She)
Pénteken Dániában versenyez a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador, a kerékpáros-világranglista vezetője.
aug. 12
8:54
Úszó Eb: ma lesz a 200 mell döntője Gyurta Dániellel - a program (She)
A budapesti úszó Európa-bajnokságon a délutáni döntőkben három számban lesznek érdekeltek magyar versenyzők. Ma rendezik többek között a férfi 200 férfi mell döntőjét a szám világbajnokával, Gyurta Dániellel, illetve Molnár Ákossal, valamint sor kerül a női 200 vegyes fináléjára is Hosszú Katinkával és Verrasztó Evelynnel. Tekintse meg a programot!
aug. 12
9:12
Tenisz: Pavljucsenkova meglepte Gyementyjevát Cincinnatiban (She)
A Cincinnatiban zajló, 2 430 000 dollár összdíjazású WTA-torna második fordulójában az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova meglepetésre legyőzte jóval esélyesebb honfitársát, a harmadik helyen kiemelt Jelena Gyementyjevát.
aug. 12
9:30
Tenisz: Pavljucsenkova meglepte Gyementyjevát Cincinnatiben (She)
A Cincinnatiben zajló 2 430 000 dollár összdíjazású WTA-torna második fordulójában az orosz Anasztaszija Pavljucsenkova meglepetésre legyőzte jóval esélyesebb honfitársát, a harmadik helyen kiemelt Jelena Gyementyjevát.
aug. 12
9:32
Tenisz: Nadal továbbjutott Torontóban, Verdasaco és Roddick befejezte (She)
A Torontóban zajló 2 430 000 dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két játszmában bizonyult jobbnak a svájci Stanislas Wawrinkánál.
aug. 12
9:34
Videó: a fejes gólok versenyét végül az Internacional nyerte meg (She)
A labdarúgó Libertadores-kupa döntőjének első mérkőzésén a mexikói Guadajalara hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a brazil Internacionaltól. A „kecskék” becenéven ismert közép-amerikaiak remek fejes góllal szereztek vezetést, amelyre a brazilok szintén két hasonló találattal válaszoltak, így kedvező helyzetből várhatják a visszavágót.
aug. 12
9:48
Női kosárlabda: Litvánia Olaszországban vesztette el veretlenségét (She)
A női kosárlabdázók Európa-bajnoki selejtező-sorozatában az eddig három győzelemmel álló Litvánia Olaszországban vesztette el veretlenségét.
aug. 12
9:54
Gerrard megnyugtatott minket: "tökösek" a magyarok (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosainak egybehangzó véleménye szerint az együttesnek nem kell szégyenkeznie az angoloktól elszenvedett 2-1-es szerdai vereség miatt. A hazaiak góljait szerző Steven Gerrard szerint a magyarok "tökös fiúk".
aug. 12
10:06
Gerrard: "A magyarok tökös fiúk!" (Infostart)
A magyar labdarúgó-válogatott játékosainak egybehangzó véleménye szerint az együttesnek nem kell szégyenkeznie az angoloktól elszenvedett 2-1-es szerdai vereség miatt. A hazaiak góljait szerző Steven Gerrard szerint a magyarok "tökös fiúk".
aug. 12
10:06
Női kosárlabda: Olaszországban vesztette el Litvánia a veretlenségét (She)
A női kosárlabdázók Európa-bajnoki selejtező-sorozatában az eddig három győzelemmel álló Litvánia Olaszországban vesztette el veretlenségét.
aug. 12
10:08
Úszó Eb: egyik magyar sem jutott be a női 200 m mell középdöntőjébe (She)
Bár négyen próbálkoztak, egyik magyar versenyző sem jutott be a középdöntőbe a budapesti Európa-bajnokságon a női 200 méteres mellúszásban. Igaz, az erőviszonyokat figyelembe véve erre egyiküknek sem volt reális esélye.
aug. 12
10:10
Férfi kosárlabda: Belgium és Montenegró veretlen maradt (She)
A férfi kosárlabdázók Európa-bajnoki selejtező sorozatának negyedik fordulójában az olasz válogatott a harmadik vereségét szenvedte el, ezúttal Montenegró vendégeként maradt alul az A-csoportban. A C-csoportban Belgium harmadik találkozóját is megnyerve még veretlen, miként az olaszokat verő Montenegró is.
aug. 12
10:24
PMFC: a 12 menesztett közül csak Várhidi kapta meg a pénzét (She)
A Pécsi MFC NB II-es labdarúgócsapatánál a nyáron 12 embernek köszönték meg a munkáját, közülük 11-nek még tartozik a klub.
aug. 12
10:26
Úszó Eb: két magyar is középdöntős férfi 100 m gyorson (She)
Két magyar jutott be a középdöntőbe férfi 100 méter gyorson a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 12
10:42
Úszó Eb: Dara Eszter középdöntős 100 m pillangón (She)
A nők 100 méteres pillangóúszó számában Dara Eszter révén egyetlen magyar versenyző jutott be a középdöntőbe a budapesti Európa-bajnokságon.
aug. 12
10:44
Kecskemét: Koszó Balázs az NB II-ben folytatja pályafutását (She)
Elhagyta a KTE-Ereco NB I-es labdarúgócsapatát Koszó Balázs. A 22 éves védő Kecskemétről az NB II-es SZTK-hoz került kölcsönbe.
aug. 12
11:00
Válogatott: Steven Gerrard szerint „tökös fiúk” a magyarok (She)
Az angol labdarúgó-válogatott tegnap Steven Gerrard két góljával fordított és nyert 2–1-re Magyarország ellen. A Liverpool középpályása a meccs után elismerően beszélt a mieink teljesítményéről.
aug. 12
11:02
Válogatott: Juhász a fiatalokat dicsérte a tegnapi meccs után (She)
Juhász Roland, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje szerint rövid kihagyás okozta a tegnapi vereséget a Wembleyben, ugyanakkor dicsérte a csapat szervezettségét, valamint a fiatal játékosokat is. Vadócz Krisztián úgy vélte, időnként sikerült jól játszanunk.
aug. 12
11:18
Sajtóvisszhang: Gerrard a hős, a magyar gól nem volt szabályos (She)
A csütörtöki brit lapok elsősorban azzal foglalkoznak, hogy Fabio Capello szövetségi kapitány a jövőben már nem számít David Beckham játékára az angol labdarúgó-válogatottban. A Magyarország elleni 2–1-es győzelemről szóló beszámolók kiemelik, Steven Gerrard megmentette az angol labdarúgó-válogatottat az újabb fiaskótól, Fabio Capello szövetségi kapitányt pedig állása elvesztésétől. A magyar…
aug. 12
11:20
Úszó Eb: Kis Gergő és Gyurta Gergely is döntős férfi 800 m gyorson (She)
Kis Gergő és Gyurta Gergely is bejutott a férfi 800 méteres gyorsúszás döntőjébe a budapesti Európa-bajnokságon.
aug. 12
11:42
Beckham búcsúmeccse (Metropol)
Adna még egy búcsúmeccset David Beckhamnek az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello, aki szerdán bejelentette, hogy nem hívja be többé a 35 éves sztárt.
aug. 12
11:54
Válogatott: Értékelje a magyarok Anglia elleni teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tegnap 1–0-ra még vezetett, de 2–1-re kikapott a Wembleyben Angliától. Osztályozza a magyar játékosok teljesítményét tízes listán!
aug. 12
11:56
NSO Tv: Így sem kell szégyenkeznünk, de berúghattam volna a ziccert - Gera (She)
Az angoloktól elszenvedett 2–1-es vereség után a régi-új csapatkapitány, Gera Zoltán és Király Gábor is amondó, hogy nem kell szégyenkeznünk az eredmény miatt, a pozitívumokra kell támaszkodni a svédek elleni Eb-selejtező előtt.
aug. 12
12:00
Beckham nem is tudja, hogy már nem tartanak rá igényt? (Behaviour)
Adna még egy búcsúmeccset David Beckhamnek az angol labdarúgó-válogatottat irányító Fabio Capello, aki szerdán bejelentette, hogy nem hívja be többé a 35 éves sztárt.
aug. 12
12:12
Cameron megvédte Beckhamet (Infostart)
"Fejezd be, mint Beckham", "Capello, lefújta Beckham meccsét", "Ismét kupleráj a válogatottnál: Beckham már nem kell, de Capello elfelejtett szólni neki" - ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel jelentek meg csütörtökön a brit napilapok David Beckham válogatottságának ügyében, amelyben már David Cameron miniszterelnök is megszólalt.
aug. 12
12:12
Úszó Eb: Kis Gergőnek magyar közönség előtt futamot kellett nyernie (She)
A budapesti Európa-bajnokságon a harmadik legjobb idővel jutott be a férfi 800 m gyorsúszás döntőjébe a táv magyar Eb-címvédője, Kis Gergely.
aug. 12
12:30
Úszó Eb: Túltettem magam az ezerötszáz kudarcán - Gyurta Gergely (She)
Pályafutása legjobbjával jutott be a férfi 800 m gyorsúszás fináléjába a budapesti Európa-bajnokságon Gyurta Gergely, aki szerdán az 1500 m gyors döntőjében a hetedik helyen végzett.
aug. 12
12:32
Videó: felnézett, és a felezővonaltól a kapuba ívelt a brazil játékos (She)
Kiválóan használta ki az ellenfél kapusának hibáját William, a Corinthians Alagoano játékosa. A brazil labdarúgó az brazíliai Alagoas állambeli bajnokság 18. fordulójában a középkezdés után felnézett, majd a felezővonaltól az ASA kapujába ívelt. A hazai pályán játszó csapat kapusa ugyan látta a veszélyesen lehulló labdát, ám úgy vélte, elkerüli a kaput. Tévedett…
aug. 12
12:34
Anglia: a miniszterelnök is Beckham mellett; Capello stílus nélküli (She)
„Fejezd be, mint Beckham”, „Capello lefújta Beckham meccsét”, „Ismét kupleráj a válogatottnál: Beckham már nem kell, de Capello elfelejtett szólni neki” – ilyen és ehhez hasonló szalagcímekkel jelentek meg csütörtökön a brit napilapok David Beckham válogatottságának ügyében, amelyben már David Cameron miniszterelnök is megszólalt.
aug. 12
12:36
NSO Tv: Több pozitív dolgot láttam, mint negatívumot - Egervári (She)
Bemutatkozó mérkőzése után az új magyar szövetségi kapitány, Egervári Sándor kiemelte, hogy több pozitív dolgot látott az angolok elleni találkozón, mint negatívumot, és hisz benne, hogy tovább javulhatnak, ha nem csak két nap áll rendelkezésére együtt dolgozni a nemzeti válogatottal.
aug. 12
12:38
Liverpool: Poulsen a Juventustól a „vörösökhöz” igazolt - hivatalos (She)
Christian Poulsen, az olasz Juventus dán középpályása három esztendőre az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpoolhoz igazolt.

Keresés