2010. augusztus 15. vasárnap

aug. 15
4:42
Vendégségben járt Talmácsinál a Back II Black (Blikk)
Zenész barátai is szurkolnak Talmácsi Gábornak (29) a Cseh Nagydíjon.
aug. 15
4:46
Meglátja, mester, menni fog... (Blikk)
BAJA — „Nem hiszem el! Tizedik perc és már négygyel vezethetnénk. Vagy hárommal" – Lipcsei Péter (38) első edzői kifakadása is jelzi, a Fradi korábbi közönségkedvenc focistája számára sem kényelmes a kispad.
aug. 15
7:42
Tenisz: Federer legyőzte Djokovicsot, a Nadalt kiütő Murrayvel döntőzik (She)
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer három játszmában legyőzte a második helyen rangsorolt szerb Novak Djokovicsot a Torontóban zajló ATP-torna elődöntőjében, így a világelső Rafael Nadalt búcsúztató brit Andy Murrayvel csap össze a viadal fináléjában.
aug. 15
8:00
MLS: a Galaxy New Yorkban verte meg Thierry Henryékat (She)
A Los Angeles Galaxy nagy bravúrt hajtott végre: New Yorkban verte meg 1–0-ra a Red Bullst az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) 21. fordulójában, amelyre ebben a szezonban még csak egy csapat volt képes.
aug. 15
8:36
Női vízilabda: a magyar válogatott elutazott az új-zélandi világkupára (She)
Szombaton Bécsből elutazott az új-zélandi Christchurchbe a magyar női vízilabda-válogatott, amely keddtől vasárnapig a világkupán szerepel.
aug. 15
8:38
Ifjúsági olimpia: Dudás Eszter ötödik lett női triatlonban (She)
Remekül helyt állt Dudás Eszter a szingapúri ifjúsági olimpián, a női triatlonosok között. A magyar versenyző a kiválónak számító ötödik helyen fejezte be a szereplést.
aug. 15
8:39
Dzsudzsák-gól, kiütéssel nyert az Eindhoven (Metropol)
A Dzsudzsák Balázs az 5. percben 11-esből eredményes volt, és csapata, a PSV Eindhoven 6-0-ra nyert a 4.perctől emberhárányban játszó vendég De Graafschap ellen a holland labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának szombati mérkőzésén.
aug. 15
8:40
Werder Bremen: Özil szomorú, hogy klubja nem fogadta el a Real ajánlatát (She)
Mesut Özil, a Werder Bremen német válogatott középpályása elmondta, sajnálja, hogy klubja nem fogadta el a Real Madrid ajánlatát.
aug. 15
8:42
Kerékpár: Carlos Sastre is indul a Vuelta a Espanán (She)
A Francia körversenyt 2008-ban megnyerő Carlos Sastre is indul a Vuelta a Espanán, így a spanyol bringás az idén mindhárom nagy körversenyen részt vesz.
aug. 15
8:54
Ifjúsági olimpia: Bernek Péter és Zámbó Balázs is döntős 400 gyorson (She)
Mindkét magyar induló döntőbe jutott 400 méteres gyorsúszásban a szingapúri ifjúsági olimpián. Zámbó az ötödik, Bernek a nyolcadik legjobb idővel kvalifikálta magát a vasárnap délelőtt 11-kor sorra kerülő fináléba. Utóbbi a 100 métere hátúszás elődöntőjében is érdekelt lesz.
aug. 15
8:56
Real Madrid: újabb sérült a blancóknál, nyolc hétre kidőlt a hátvéd (She)
Újabb játékosát veszítette el José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője: Kaká és Pepe után Ezequiel Garay is megsérült, és várhatóan legalább nyolc hetet kell majd kihagynia.
aug. 15
8:57
Murray legyőzte a világelső Nadalt (Metropol)
A címvédő brit Andy Murray két sima szettben legyőzte a világelső Rafael Nadalt a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
aug. 15
8:59
Blatter eltörölné a döntetlent a vb-ken (Metropol)
Nem lenne döntetlen már a csoportmérkőzéseken sem a labdarúgó-világbajnokságokon - vázolta fel legújabb ötletét Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség elnöke.
aug. 15
9:12
Ipswich Town: Keane szerint Fülöp óriásit védett a Burnley ellen (She)
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere csapata tegnapi, Burnley elleni bajnokija (1–1) után elégedett volt játékosaival, főleg a hatalmasat védő Fülöp Mártonnal.
aug. 15
9:14
Labdarúgás: Liverpool-Arsenal, FTC-Honvéd - a mai program (She)
Már az első fordulóban rangadót rendeznek a szombaton rajtolt Premier League 2010–2011-es idényében: a Liverpool az Arsenalt fogadja. A magyar bajnokságban pedig a Ferencváros a Honvéddal találkozik ma délután.
aug. 15
9:30
Ipswich Town: Keane szerint Fülöp óriásit védett a Burnley ellen - videó (She)
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere csapata tegnapi, Burnley elleni bajnokija (1–1) után elégedett volt játékosaival, főleg a hatalmasat védő Fülöp Mártonnal.
aug. 15
9:48
Ifjúsági olimpia: elődöntős a magyar női kormányos nélküli kétpár (She)
Elődöntőbe jutott a Kiss Hella, Uglik Szimóna kormányos nélküli kétpár egység evezésben a szingapúri ifjúsági olimpián. Az elődöntőkre magyar idő szerint kedd hajnalban kerül sor.
aug. 15
10:06
Ifjúsági olimpia: Babos és Zsiga is könnyedén jutott a nyolcaddöntőbe (She)
A harmadik helyen kiemelt Babos Tímea 6:1,6:2-vel búcsúztatta az ukrán Szofia Kovalecet a szingapúri ifjúsági olimpián. A magyar teniszező ellenfele a legjobb tizenhat között majd a szlovák Chantal Skamlová lesz. A fiúknál a hetedik helyen kiemelt Zsiga Máté a szlovák Filip Horánsky ellen nyert 6:3,6:2 arányban.
aug. 15
10:08
Úszó Eb: Mutinának nem sikerült, nincs magyar döntős 400 női gyorson (She)
Egyik magyar versenyző sem jutott döntőbe a női 400 méteres gyorsúszás délelőtti előfutamából a margitszigeti Európa-bajnokságon. Az első helyen a brit Rebecca Adlington lépett tovább a délutáni fináléba.
aug. 15
10:09
Federer lesz Murray ellenfele a döntőben (Metropol)
A volt világelső svájci Roger Federer lesz a címvédő brit Andy Murray ellenfele a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében, miután szombaton szoros mérkőzésen legyőzte a szerb Novak Djokovicot.
aug. 15
10:24
Úszó Eb: Gyárfás Tamás és Ruza József LEN-kitüntetést kapott (She)
Nory Kruchten, az Európai Úszószövetség (LEN) elnöke a legrangosabb kitüntetésben részesítette Gyárfás Tamást, a budapesti Európa-bajnokság szervezőbizottságának elnökét és Ruza Józsefet, a szervezőbizottság igazgatóját a kontinensbajnokság kiemelkedő színvonalú megrendezéséért.
aug. 15
10:26
Ifjúsági olimpia: Kránitz Adrián hatodik lett az 58 kilósok között (She)
Az 58 kg-os Kránitz Adrián a hatodik helyen végzett kötöttfogású birkózók között a szingapúri ifjúsági olimpián. Az Orosházi Spartacus BK versenyzője az ötödik helyért vívott csatában a mexikói Ramírez Camarillótól szenvedett vereséget.
aug. 15
10:28
Úszó Eb: Cseh és Verrasztó az első két helyen döntős 400 vegyesen (She)
Cseh László és Verrasztó Dávid az első két helyen bejutott a 400 méteres vegyes úszás döntőjébe, míg Kis Gergő – három századdal lemaradva Verrasztó mögött – a harmadik lett összesítésben, így kiesett.
aug. 15
10:42
Ifjúsági olimpia: Lupkovics Dóra a döntőért vívhat Szingapúrban (She)
A Zalaegerszegi Vívó Egylet tőrvívója, Lupkovics Dóra bejutott a női tőrvívók elődöntőjébe a szingapúri ifjúsági olimpián. A magyar versenyző kiemeltként búcsúztatta 15:12-vel a szlovák Michala Cellerovát. Ellenfele a legjobb négy között a szintén kiemelt orosz, Victoria Alekszejeva lesz.
aug. 15
10:44
Bulgária: győzelemmel hangolt a Loki El-rájátszásbeli ellenfele is (She)
A bolgár labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában nyert a DVSC-TEVA Európa-liga-rájátszásbeli ellenfele, a Liteksz Lovecs. A címvédő a Pirin ellen hazai pályán diadalmaskodott 2–1-re.
aug. 15
10:45
Cseh és Verrasztó döntős férfi 400 m vegyesen (Metropol)
Cseh László és Verrasztó Dávid bejutott a férfi 400 m vegyes délutáni döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
aug. 15
10:46
Úszó Eb: nem jutott a döntőbe a női 4x100-as vegyes váltónk (She)
Nem jutott be a döntőbe a délelőtti előfutamból a magyar női 4x100-as vegyes váltó a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 15
11:00
Pápa: a ZTE ellen megsérülő Tóth Gábor nem szenvedett bokatörést (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának nyitó mérkőzésén, a Zalaegerszegi TE–Lombard FC Pápa találkozón a vendégek játékosának, Tóth Gábornak aláfordult a bokája, és le kellett cserélni. A röntgenfelvételek megállapították, hogy a 23 éves védő nem szenvedett bokatörést az esetnél, így várhatóan nem kell sokat kihagynia.
aug. 15
11:02
Úszó Eb: a nyolcadik helyen döntős a férfi 4x100-as vegyes váltónk (She)
Döntőbe jutott a magyar férfi 4x100 méteres vegyes váltó: a mieink a nyolcadik helyen kerültek a fináléba a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 15
11:18
Újpest: Az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk - Mészöly (She)
A labdarúgó NB I 3. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a Siófok hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az Újpesttel. A vendégek vezetőedzője, Mészöly Géza szerint együttese az első félidőben annak ellenére, hogy nem szerzett gólt, nagyszerűen játszott, és bár a második játékrészben érzése szerint nem találták a ritmust, az egy pontra mindenképpen rászolgáltak – adta hírül az ujpestfc.hu.
aug. 15
11:18
Cseh és Verrasztó döntős férfi 400 m vegyesen (Infostart)
Cseh László és Verrasztó Dávid bejutott a férfi 400 m vegyes délutáni döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.
aug. 15
11:20
Profi ökölvívás: Pascal nagy csatában védte meg félnehézsúlyú vb-címét (She)
Harmadízben is sikerrel védte meg WBC félnehézsúlyú világbajnoki címét Jean Pascal, illetve a meglévő titulusa mellé begyűjtötte az IBO bajnoki övét is. A kanadai bunyós szombaton éjszaka hazai pályán, Montrealban tette kockára koronáját a súlycsoport egyik legjobbja, a hibátlan rekorddal érkező amerikai Chad Dawson ellen.
aug. 15
11:20
A FIFA elnöke eltörölné a döntetlent a vébéken (Infostart)
Nem lenne döntetlen már a csoportmérkőzéseken sem a labdarúgó-világbajnokságokon - vázolta fel legújabb ötletét Joseph Blatter, a nemzetközi szövetség (FIFA) elnöke.
aug. 15
11:42
Cseh elsőként került a délutáni döntőbe (Behaviour)
Cseh László az első (4:14.01 p), Verrasztó Dávid pedig a második (4:14.73) legjobb idővel jutott be a vasárnap kora esti döntőbe 400 m vegyesen a budapesti úszó Európa-bajnokság utolsó napján.
aug. 15
11:54
NFL: jól kezdett a Big Bent és Favre-ot nélkülöző Steelers, Vikings duó (She)
Győzelemmel kezdett a Ben Roethlisbergert nélkülöző Pittsburgh Steelers és a Brett Favre visszatérésére váró Minnesota Vikings a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjában.
aug. 15
11:56
Úszó Eb: hetedikek a magyarok a női 3 m-es szinkronműugrás selejtezőjében (She)
A Reisinger Zsófia, Gondos Flóra duó hetedik lett a női 3 m-es szinkronműugrás vasárnap délelőtti selejtezőjében a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 15
11:58
Lósport: Overdose patkolása jól sikerült, este rajt a Kincsem Parkban (She)
A megszokott angol patkolókovácsa szombat délben Alagon újra felrakta Overdose bal első lábára a vasat, és mivel a versenyló mind utána, mind a kora esti könnyű átmozgatáskor teljes nyugalommal sétált körbe,  semmi jel nem mutat arra, hogy különösebben megviselte volna az esemény, azaz nincs akadálya vasárnapi futásának.
aug. 15
12:00
Úszó Eb - Mutina Ágnes bronzérmes 200 m gyorson (Behaviour)
Mutina Ágnes bronzérmes lett szombaton 200 méter gyorson a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 15
12:02
Meglepetés Torontóban - Murray legyőzte Nadalt (Behaviour)
A címvédő brit Andy Murray két sima szettben legyőzte a világelső Rafael Nadalt a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztorna elődöntőjében.
aug. 15
12:12
Sakk: Almási remizett az éllovas Laznickával a paksi szupertornán (She)
Döntetlennel ért véget Viktor Laznicka és Almási Zoltán játszmája a paksi Marx György-emlékverseny nyolcadik fordulójában. A cseh éllovas és a magyar nagymester a 39. lépésben remiben egyezett meg, így két fordulóval a vége előtt Laznicka továbbra is egypontos előnnyel vezeti a mezőnyt.
aug. 15
12:30
Overdose-t újrapatkolták, 18:45-kor rajtol a Kincsem Parkban (Infostart)
A 13 versenyén veretlen Overdose-t szombaton újrapatkolta angol kovácsa, a ló jól érzi magát, így 18:45 órától a terveknek megfelelően rajthoz áll a budapesti Kincsem Parkban.
aug. 15
12:30
Videó: az orosz játékos Zidane-fejessel vett revánsot ellenfelén (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Moszkva játékosa, Igor Szemsov nem kegyelmezett a zenites Danko Lazovicsnak. A válogatott játékos, miután hátulról kapott egy rúgást a szerb támadótól, mellbe fejelte ellenfelét, hasonló módon, mint a 2006-os világbajnokságon Zinedine Zidane Marco Materazzit.
aug. 15
12:54
Újrapatkolták Overdose-t, este versenyez a Kincsem Parkban (Behaviour)
A 13 versenyén veretlen Overdose-t szombaton újrapatkolta angol kovácsa, a ló jól érzi magát, így 18:45 órától a terveknek megfelelően rajthoz áll a budapesti Kincsem Parkban.
aug. 15
13:06
Ifjúsági olimpia: Zámbó Balázs a hatodik helyen végzett 400 gyorson (She)
Zámbó Balázs a hatodik helyen végzett a 400 méteres gyorsúszásban a szingapúri ifjúsági olimpián. A másik magyar finalista, Bernek Péter a nyolcadik lett. Győzött a kínai Taj Csün.
aug. 15
13:24
Moto2: Elías nyert, Talmácsi a hatodik helyen zárt Brnóban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján a Moto2-kategóriában a spanyol Toni Elías nyert, megelőzve a japán Takahasi Jukit és az olasz Andrea Iannonét. Talmácsi Gábor a 6. helyen zárt.
aug. 15
13:26
Ifjúsági olimpia: Lupkovics kikapott, így a bronzéremért vívhat (She)
Nem jutott a női tőr döntőjébe Lupkovics Dóra a szingapúri ifjúsági olimpián. A csoportküzdelmek után kiemelt magyar vívó az elődöntőben a szintén kiemelt orosz Viktorija Alekszejevától kapott ki 15:11-re. A bronzéremért a kanadai Alanna Goldie-val vívhat.
aug. 15
13:27
Talmácsi hatodik Brnóban (Metropol)
A Moto2 géposztályban versenyző Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján, Brnóban.
aug. 15
13:42
Cseh Nagydíj: Talmácsi hatodik Brnóban (Infostart)
A Moto2 géposztályban versenyző Talmácsi Gábor a hatodik helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíján, Brnóban.
aug. 15
13:42
Evezés: egy hazai bronz a szegedi egyetemi világbajnokságon (She)
A Bartha Zoltán, Forrai Dávid, Veréb Dávid, Dumitrás István összeállítású könnyűsúlyú négyes révén egy bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a Szegeden rendezett XI. egyetemi evezős-világbajnokságon.
aug. 15
14:36
Ifjúsági olimpia: a tőrvívó Lupkovics Dóra bronzérmes lett (She)
Már az első napon megszületett a magyar küldöttség első érme a szingapúri ifjúsági olimpián, miután női tőrben Lupkovics Dóra bronzérmet szerzett. A zalaegerszegi vívó a harmadik helyért a kanadai Alanna Goldie ellen lépett pástra, és bár az asszó során háromtusos hátrányban is volt, végül 15:10-re nyert. Az olimpiai bajnok az olasz Camilla Mancini lett.

Keresés