2010. augusztus 24. kedd

aug. 24
0:12
Női kosárlabda: Litvánia idegenben verte meg a belgákat (She)
Litvánia női kosárlabda-válogatottja idegenben verte meg 64–61-re a belgákat, és az élen áll a női kosárlabda Eb-selejtezők A-csoportjában.
aug. 24
0:48
US Open: Kapros koreai, Balázs olasz ellenfelet kapott a selejtezőben (She)
Elkészítették az US Open selejtezőjének sorsolását: Kapros Anikó a koreai Kim Szo Dzsonggal csap össze a kvalifikáció első fordulójában, és győzelme esetén az osztrák Tamira Paszek és a 24. helyen kiemelt holland Michaella Krajicek meccsének győztesével találkozik majd.
aug. 24
6:48
Bíróság elé vinné a Ferrari Alonso pontelvonásos ügyét (Infostart)
A Forma-1-es Ferrari kész bírósághoz fordulni, amennyiben a júliusi Forma-1-es Német Nagydíjon történt tiltott csapatutasítás miatt elvennék a győztesnek járó pontokat a spanyol Fernando Alonsótól és márkatársától, a második brazil Felipe Massától.
aug. 24
6:50
Alaposan felverte Mascherano árát a Liverpool (Infostart)
A szigetországi lapértesülésekre cáfolva a Marca spanyol sportnapilap szerint a Liverpool 26 millió alatt nem hajlandó elengedni Javier Mascheranót.
aug. 24
6:51
Kajakos hölgyeinkért irigyel a világ! (Behaviour)
Ahogy arra számítani lehetett, a magyar úszók remeklését a magyar kajakosok is megirigyelték, és Janics Natasa vezetésével, aki három arannyal és két ezüszttel a legeredményesebb versenyzőnk volt, minimum hasonló teljesítményt nyújtottak a poznani világbajnokságon.
aug. 24
7:09
Serena Williams visszatér (Behaviour)
A világelső Serena Williams, aki lábsérülésére hivatkozva pénteken lemondta a szereplést az augusztus 30-án kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon, a US Openen, azt tervezi, hogy jövő hónap végén kezd újra versenyezni.
aug. 24
7:11
Hajnal a Hannoverben? (Behaviour)
Hajnal Tamást - német lapértesülések szerint - leigazolná a Hannover 96 labdarúgócsapata a Borussia Dortmundtól.
aug. 24
7:13
Legendák sikeres hétvégéje (Behaviour)
Vannak olyan sportolók, akik egyszerűen sikerre születtek. Még akkor is képesek diadalt aratni a világ bármely pontján, ha előzőleg hosszú ideig nem érezhették a siker ízét valamilyen okból. A mögöttünk álló hétvégén is több világklasszis jelezte, még mindig mestere sportágának, még mindig pontosan tudja, mivel utasíthatja maga mögé a riválisok hosszú sorát.
aug. 24
7:15
Tovább csúszik a DCSC bundaügyének vizsgálata (Behaviour)
Elmaradt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőre tervezett fellebbviteli tárgyalása a 2011 végéig eltiltott Mészáros Norbert és a pályáról 2012. június 30-ig száműzött Vukasin Poleksic ügyében.
aug. 24
8:00
Formula-1: a Ferrari bírósághoz fordul, ha elveszik Alonsóék pontjait (She)
A Ferrari kész bírósághoz fordulni, amennyiben a júliusi Formula–1-es Német Nagydíjon történt tiltott csapatutasítás miatt elveszik a győztesnek járó pontokat a spanyol Fernando Alonsótól és márkatársától, a második helyen befutó brazil Felipe Massától.
aug. 24
8:18
Vb 2010: több mint 50 százalékkal nőtt a dél-afrikai szállodák bevétele (She)
Több mint ötven százalékkal (55.3) nőtt a dél-afrikai szállodák bevétele a június 11. és július 11. között megrendezett világbajnokságnak köszönhetően.
aug. 24
8:36
Liverpool: legalább 20 millió eurót kérnek Mascheranóért (She)
Szigetországi lapértesülések szerint a Liverpool legalább húszmillió eurót kér az FC Barcelonától, ha a katalán klub meg akarja szerezni Javier Mascheranót, az angol csapat argentin labdarúgóját.
aug. 24
8:38
Ifjúsági olimpia: Bartók Csaba nem jutott döntőbe légpisztolyban (She)
Az ifjúsági olimpián, Szingapúrban, a sportlövészetben ma a fiú légpisztolyosok versenyét rendezték. Bartók Csabának sajnos nem sikerült a nyolcas döntőbe jutni, a 20., utolsó helyen végzett.
aug. 24
8:39
Bírósági ügy lehet a tiltott csapatutasításból (Metropol)
A Forma-1-es Ferrari kész bírósághoz fordulni, amennyiben a júliusi Forma-1-es Német Nagydíjon történt tiltott csapatutasítás miatt elvennék a győztesnek járó pontokat a spanyol Fernando Alonsótól és márkatársától, a második brazil Felipe Massától.
aug. 24
9:12
Kaposvári Rákóczi: egyelőre kérdéses, mikor térhet vissza Zsolnai (She)
A labdarúgó NB I harmadik helyén álló Kaposvári Rákóczi FC támadója, Zsolnai Róbert két sérüléssel is bajlódik, így egyelőre kérdéses, mikor térhet vissza a pályára – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
aug. 24
9:14
ZTE: a Kecskemét elleni belépők érvényesek lesznek a Pápa ellen is (She)
A Zalaegerszegi TE FC hivatalos honlapján keresztül számolt be arról, hogy a hétvégi, Kecskemét elleni mérkőzésre megvásárolt jegyek érvényesek lesznek a Lombard Pápa elleni, szeptember elsején újrajátszandó mérkőzésre.
aug. 24
9:48
Ferencváros: Lesz új stadion, az önrész rendelkezésre áll - Gerstl (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros ügyintézője, Alexander Gerstl az M1-nek adott reggeli interjújában beszélt az új stadionról, és elmondta, a Győr elleni hazai mérkőzést ingyen tekinthetik meg a regisztrált szurkolók – adta hírül az ftc.hu.
aug. 24
10:06
Lesz új stadionja a Fradinak (Infostart)
Lesz új stadion az Üllői úton, de hogy egy éven belül megépül-e, az elsősorban az engedélyeztetési eljárás hosszától függ - jelentette ki Alexander Gersl, a Ferencváros tulajdonosi képviselője, egyben megbízott vezérigazgatója a Magyar Televízió reggeli műsorában.
aug. 24
10:06
Női vízilabda: két Kistelekivel utazik válogatottunk az Eb-re (She)
A magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Petrovics Mátyás kihirdette keretét a vasárnap kezdődő zágrábi Európa-bajnokságra.
aug. 24
10:24
Hércules: a legutóbbi holland szezon legjobb kapusát vették meg Fülöp helyett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újonca, a Hércules megvette az Eredivisiében szereplő Vitesse 23 éves kapusát, Piet Velthuizent.
aug. 24
10:26
Bayern München: Beckenbauer nem sírna Demichelis után (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint Martín Demichelis hibát követett el azzal, hogy a Wolfsburg elleni bajnokin nem ült le a bajorok kispadjára, miután megtudta, hogy kimaradt a kezdőből. Könnyen lehet, hogy az argentin játékos még a nyáron klubot vált, ám a Császár szerint ezzel nem veszítene sokat a Bayern.
aug. 24
10:28
NFL: a Titans hazai pályán magabiztosan győzte le a Cardinalst (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjában a 2. forduló záró mérkőzésén a Tennessee Titans hazai pályán 24–10-re legyőzte az Arizona Cardinalst.
aug. 24
10:30
Golf: Tiger Woods elvált feleségétől, akinek 300 millió jár (She)
Hétfőn a floridai Panama City bírósága hivatalosan felbontotta Tiger Woods és Elin Nordegren házasságát.
aug. 24
10:42
Így páholta el a City a Liverpoolt - videó (Infostart)
Erődemonstrációt tartott a nyáron több mint 100 millió fontért megerősített Manchester City: a dúsgazdag klub 3-0-ra győzött a Liverpool ellen az angol bajnokság hétfő esti rangadóján.
aug. 24
10:42
Videó: páros lábbal becsúszott, rögtön mehetett zuhanyozni (She)
Alattomos szabálytalanság után idő előtt befejezte a meccset Jim Larsen, a dán labdarúgó-bajnokságban lejátszott Silkeborg–Randers találkozón. Az 1–1-re végződött meccsen a Silkeborg játékosa nem mindennapi módon próbálta meggátolni Kasper Lorentzent a labdaszerzésben.
aug. 24
11:00
Bl-selejtező: pályán Komanék és Juhászék - a mai program (She)
A Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában a keddi játéknapon pályára lép Koman Vladimir együttese, az olasz Sampdoria – amely kétgólos hátrányból várja a német Werder Bremen elleni találkozót –, valamint Juhász Roland csapata, a szerb Partizan Beogradot fogadó belga Anderlecht.
aug. 24
11:02
Olympiakosz: a tulajdonos reméli, hogy Németh nagy karriert fut be (She)
Az Olympiakosz tulajdonosa, a multimilliomos Vangelisz Marinakosz elégedetten nyilatkozott Németh Krisztián megszerzéséről, és bízik benne, hogy a magyar támadó fényes karrier előtt áll.
aug. 24
11:04
Videó: minden idők leggyorsabb piros lapja a Bundesligában (She)
A szombaton lejátszott és 1–3-ra végződött Köln–Kaiserslautern mérkőzésen a hazaiak csapatkapitánya, a libanoni válogatott Juszef Mohamed 83 másodperc után piros lapot kapott, mert szabálytalanul állította meg a gólhelyzetben kitörő ellenfelét, így a Bundesliga történetének legkorábban kiállított játékosa lett. Nézze meg az esetet videón!
aug. 24
11:18
Tenisz: Szávay két helyet javítva a 35. helyen áll a női világranglistán (She)
Továbbra is az amerikai Serena Williams vezeti a női teniszezők világranglistáját. A legelőkelőbb helyen álló magyar versenyző, a montreali versenyen a 3. fordulóig jutó Szávay Ágnes két helyet javítva a 35.
aug. 24
11:21
Szávay 35. a világranglistán (Metropol)
A montreali tornán már a második körben kiesett szerb Jelena Jankovic a harmadikról az ötödik helyre csúszott vissza a női teniszezők legfrissebb, kedden kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Szávay Ágnes két helyet javított, így jelenleg a 35.
aug. 24
11:36
Videoton: Mezey szerint Lencse az Újpesttel járna a legjobban (She)
Az fmh.hu értesülései szerint Lencse László iránt külföldi és magyar csapatok is érdeklődnek, ám a fiatal csatárt csak kölcsönbe adná a Videoton labdarúgócsapata.
aug. 24
11:38
Real Madrid: Nincs esély Drogba és Adebayor megszerzésére - Mourinho (She)
José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában elmondta, nem lát esélyt arra, hogy csapata átigazolja Didier Drogbát vagy Emmanuel Adebayort.
aug. 24
12:12
Osasuna: Sevillából igazolt középpályást Vadócz csapata (She)
Az Osasuna labdarúgócsapata négyéves szerződést kötött a Sevillát elhagyó Manuel Ortiz Toribióval, „művésznevén” Lolóval.
aug. 24
12:14
Ifjúsági olimpia: Földháziék 4., Demeterék 22. helyen zártak (She)
A vegyes csapatok küzdelmeit rendezték a mai nap folyamán  a szingapúri ifjúsági olimpián. Földházi Zsófia a fehérorosz Aliaksandr  Birokkal a negyedik, Demeter Gergely a lett Sindia Rogával a 22. helyen zárt.
aug. 24
12:16
MotoGP: Rossi Indianapolisban ismét a győzelemért harcolna (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában versenyző olasz Valentino Rossi reményei szerint a számára jó emlékeket őrző indianapolisi pályán ismét a győzelemért harcolhat – feledtetve a brnói 5. helyét.
aug. 24
12:30
Női kézilabda: a mieink csütörtökön kezdenek a Telenor-kupán (She)
Csütörtöktől szombatig hazai közönség előtt készül az idei nagy eseményekre a magyar női kézilabda-válogatott: a Telenor-kupán Törökország, Macedónia és Horvátország legjobbjaival találkozik Mátéfi Eszter együttese.
aug. 24
12:32
Ifjúsági olimpia: Földháziék 4., Demeterék 22. helyen zártak (She)
A vegyes csapatok küzdelmeit rendezték a mai nap folyamán  a szingapúri ifjúsági olimpián. Földházi Zsófia a fehérorosz Aliaksandr  Birokkal a negyedik, Demeter Gergely a lett Sindia Rogával a 22. helyen zárt.
aug. 24
12:34
Videó: nem mentette meg a labdát, de majdnem elütötte az asszisztenst (She)
Vicces jelenet játszódott le a Corinthians egyik mérkőzésén. A csapat játékosa, Jorge Henrique lélekszakadva rohant, hogy megmentse az oldalvonal felé száguldó labdát. Becsúszó mozdulata azonban nem sikerült tökéletesen, és még az asszisztens, Daniel Luis Marques lábát is majdnem sikerült elkaszálnia.
aug. 24
12:36
Serie A: Chevantón visszatért korábbi sikerei színhelyére (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalába idén visszajutott Lecce egyéves szerződést kötött korábbi játékosával, a Sevillából távozó Javier Chevantónnal. A 30 éves uruguayi csatár 2001 és 2004 között már játszott a délolasz klubban, ahol pályafutása legjobb időszakát töltötte.
aug. 24
12:38
Fulham: Geráék algériai védőt igazoltak a Benficától (She)
Gera Zoltán csapata, a Fulham átigazolta a Benfica algériai válogatott védőjét, Rafik Hallisét.
aug. 24
12:40
Formula-1: megbírságolták a száguldozó Lewis Hamiltont (She)
Egy helyi bíróság 500 ausztrál dolláros pénzbüntetésre ítélte Lewis Hamiltont, a Formula–1-es McLaren brit pilótáját, amiért a márciusi Ausztrál Nagydíj idején száguldozott Melbourne belvárosában.
aug. 24
12:42
Videó: Deco góllal térhetett volna vissza, de csúnyán fölé lőtt (She)
A nyáron a Fluminensébe igazolt Deco óriási helyzetet hagyott ki a Vasco da Gama elleni, 2–2-re végződő brazil bajnoki mérkőzésen. A brazil születésű portugál válogatott labdarúgó nyolc méterről lőtt fölé óriási ziccerben. Íme, a jelenet videón!
aug. 24
12:48
Fulham: Geráék algériai válogatott védőt igazoltak a Benficától (She)
Gera Zoltán csapata, a Fulham átigazolta a Benfica algériai válogatott védőjét, Rafik Hallist.
aug. 24
13:06
Lewis Hamilton: "Buta és meggondolatlan voltam!" (Infostart)
Egy helyi bíróság 500 ausztrál dolláros pénzbüntetésre ítélte Lewis Hamiltont, a Forma-1-es McLaren brit pilótáját, amiért a márciusi Ausztrál Nagydíj idején száguldozott Melbourne belvárosában.
aug. 24
13:06
Labdarúgás: elhunyt a Vasas és a ZTE egykori kapusa (She)
Hatvanhat éves korában elhunyt Bolemányi János, a Zalagerszeg és a Vasas labdarúgócsapatának legendás kapusa – adta hírül a ZTE honlapja.
aug. 24
13:08
FTC: 250 ingyenes és 250 félárú jegyet sorsolnak ki az Újpest elleni derbire (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a bérletes szurkolói között 250 ingyenes és 250 félárú jegyet sorsol ki az Újpest elleni idegenbeli, szeptember 11-i mérkőzésre – tudatta az ftc.hu.
aug. 24
13:10
Bundesliga: a Hoffenheim már a hatodik korábbi stuttgarti játékost igazolta le (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim két új játékost is szerződtetett, Sebastian Rudy a Stuttgarttól, míg Adrian Ramos a Herthától érkezik. Érdekesség, hogy Rudy már a hatodik olyan futballista a keretben, aki korábban a Hoffenheim riválisánál szerepelt (hasonló utat járt be Marvin Compper, Andreas Beck, Tobias Weis, Boris Vukcevic és Matthias Jaissle).
aug. 24
13:12
Síugrás: ismét börtönbe kerül a finnek korábbi klasszisa (She)
Újra börtönbe kell vonulnia Matti Nykänennek, a finnek legendás síugrójának, aki decemberben késsel támadt azóta már ex-feleségére, Mervi Tapolára.
aug. 24
13:24
Küzdősport: 14 magyar sportoló utazik a pekingi világjátékokra (She)
Tizennégy magyar sportoló kapott meghívást Pekingbe az augusztus 28. és szeptember 4. között rendezendő küzdősportok világjátékára, amelyen kizárólag a világ élvonalába tartozó versenyzők vehetnek részt.
aug. 24
13:42
U17: a szlovénok elleni meccsel készülünk az Eb-selejtezőre (She)
Az U17-es labdarúgó-válogatott szerdán 17 órakor Szlovéniával csap össze barátságos mérkőzésen, amelyet Szombathelyen rendeznek. A találkozón először vezeti a válogatottat Bene Ferenc, a szövetségi edző reméli, hogy a találkozó jó felkészülést jelent a tétmeccsekre – számolt be erről az MLSZ hivatalos honlapja. A szeptember 20-25. között megrendezésre kerülő hazai rendezésű Eb-selejtezőkörben a…

Keresés