2010. augusztus 13. péntek

aug. 13
1:06
Felkészülés: a Palermo egy góllal legyőzte a Valenciát (She)
A Palermo Mauricio Ricardo Pinilla góljával 1–0-ra megverte a spanyol Valenciát felkészülési mérkőzésen. A Levante 2–1-re kikapott a Getafétól.
aug. 13
5:54
Milyen jövő várhat Overdose-ra? (Infostart)
Gary Hind e-mailben nyilatkozott Overdose-ról a pozsonyi verseny után az Overdoseonline.hu kérésére. A hosszú kihagyás után ismét sikeres futást követően az új zsoké úgy vélekedett, hogy Overdose sprinterként még mindig fiatalnak számít, és most lesz képes újra produkálni adottságait.
aug. 13
6:54
Újabb magyar arany az uszodából (Behaviour)
Hosszú Katinka arany-, Verrasztó Evelyn pedig ezüstérmes lett csütörtökön 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 13
6:56
Nincs ok a szégyenkezésre (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjainak nem kell szégyenkezniük az Anglia elleni barátságos mérkőzésen Londonban elszenvedett 2-1-es vereség után, de büszkeségre sincs okuk. Az angol lapok a két gólt szerző Gerrardot dicsérik, a magyarok közül Király és Gera teljesítményét emelik ki, de megjegyzik, a világranglista 62. helyezettje volt az ellenfél.
aug. 13
7:12
Ibrahimovic góllal tért vissza (Behaviour)
Az angol-magyaron kívül megannyi barátságos találkozót rendeztek szerdán, a 2012-es, Ukrajnában és Lengyelországban esedékes Európa-bajnokság szeptemberben induló kvalifikációs sorozata előtt a mostani mérkőzések remek főpróbának számítottak.
aug. 13
7:14
A nap embere: Egervári Sándor (Behaviour)
Egervári Sándor szövetségi kapitányként az Anglia elleni barátságos mérkőzésen elszenvedett 2-1-es vereséggel mutatkozott be a magyar labdarúgó-válogatott kispadján.
aug. 13
7:24
Dortmund: bokaszalag-szakadást szenvedett Hajnal brazil csapattársa (She)
Dédé, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának védője részleges bokaszalag-szakadást szenvedett az egyik edzésen, és emiatt körülbelül egy hónapos pihenő vár rá.
aug. 13
7:42
Birmingham City: a klub sokallja a Camoranesi által kért fizetést (She)
Mauro Camoranesi, a Juventus világbajnok labdarúgója egyelőre nem tudott megegyezni a Birmingham Cityvel. Sajtóhírek szerint a 33 éves középpályás túl magas fizetést kér, amelyet a birminghami klub nem tud vállalni.
aug. 13
8:00
Tenisz: menetelő kiemeltek - Nadal, Djokovics és Clijsters is nyert (She)
A torontói ATP-torna 3. fordulójából két, a Cincinnatiban zajló WTA-verseny 3. köréből egy eredményt nem közöltünk korábban – mindegyik meccsen a kiemeltek győztek.
aug. 13
8:18
Barcelona: Pinto megsérült, így nem ő véd a spanyol szuperkupában (She)
A spanyol bajnok Barcelona labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy José Manuel Pinto az egyik edzésen sérülést szenvedett, ami miatt biztosan nem ő véd a kupagyőztes Sevilla elleni szombati szuperkupa-meccsen.
aug. 13
8:20
MotoGP: Rossi vasárnap jelentheti be, hogy a Ducatihoz szerződik (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíja után árulja el a MotoGP-ben címvédő Valentino Rossi, hogy hol folytatja pályafutását 2011-től.
aug. 13
8:42
Torontói tenisztorna: nem botlottak a nagyok (Metropol)
Az első, a második és a negyedik kiemelt is bejutott a legjobb nyolc közé a 2,43 millió dollár összdíjazású, torontói keménypályás férfi tenisztornán, magyar idő szerint péntek hajnalban.
aug. 13
8:42
Eléri az álomhatárt Federer? (Behaviour)
Mielőtt visszavonul, legalább 20-ra szeretné növelni Grand Slam-trófeáinak számát Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának korábbi éllovasa.
aug. 13
8:54
Úszó Eb: Kis Gergő gyarapíthatja a magyar éremtermést - a program (She)
A budapesti úszó Európa-bajnokságon a délutáni döntőkben két számban lesznek érdekeltek magyar versenyzők. Férfi 800 gyorson Kis Gergőért és Gyurta Gergelyért szoríthatunk, míg a női 100 pillangó fináléjában Dara Eszter képviseli a hazai színeket. Tekintse meg a programot!
aug. 13
9:12
Ferencváros: távozik a tehetséges csatár, Pisanjuk ismét Szolnokon (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának ukrán-kanadai csatára, Igor Pisanjuk kölcsönbe ismét Szolnokra kerül.
aug. 13
9:14
Ifjúsági olimpia: Schmitt Pállal megérkezett az utolsó magyar csoport (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának beszámolója szerint az első ifjúsági olimpián résztvevő magyar küldöttség utolsó csoportja pénteken hajnalban szerencsésen megérkezett Szingapúrba. Velük tartott Schmitt Pál köztársasági elnök is, aki az olimpiai lánggal is futni fog.
aug. 13
9:16
Ferencváros: a Zalaegerszeg középpályása, Máté Péter érkezhet (She)
Újabb középpályást igazolna a Ferencváros. A Nemzeti Sport információi szerint Máté Péter ügyében a vezetőség már felvette a kapcsolatot a ZTE-vel.
aug. 13
9:18
Cincinnatiban búcsúzott az első kiemelt (Metropol)
Az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovic nem jutott be a legjobb nyolc közé a kétmillió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás női tenisztornán, miután csütörtökön két játszmában kikapott az üzbég Akgul Amanmuradovától.
aug. 13
9:18
Videó: íme, Gyurta Dániel és a női gyorsváltó „aranyos” úszása! (She)
A csütörtök igazi magyar nap volt a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Három aranyérem mellett egy ezüstöt is szereztek a mieink. Először Hosszú Katinka alig egy századdal előzte meg Verrasztó Evelynt 200 méter vegyesen, majd Gyurta Dániel 200 méter mellen nyert új Európa-bajnoki csúccsal. A magyarok teljesítményére a 4x200 méter női gyorsváltót tette fel a koronát, miután a franciákat és a…
aug. 13
9:30
Ibrahimovicnak heti 150 millió forintot adna a Man City (Infostart)
A Sun angol bulvárlap úgy tudja, a Manchester City heti ötszázezer fontos, hihetetlen világrekordot jelentő összeget ajánl fizetésként Zlatan Ibrahimovicnak, a Barcelona svéd játékosának. Ha a Barça átengedi a játékost, évi 11 millió eurót spórol, ennyi a svéd fizetése. Ugyanakkor nem marad a pénz a számlán: a katalánok állítólag megegyeztek a Liverpoollal és magával a játékossal Javier Mascherano…
aug. 13
9:48
Bundesliga 2.: Torghelle felépült, kezdő lehet a Cottbus ellen (She)
Torghelle Sándor, a német másodosztályú Fortuna Düsseldorf magyar csatára felépült múlt héten elszenvedett kisebb combsérüléséből, így bevetésre készen várja a vasárnapi, Cottbus elleni bajnoki rajtot.
aug. 13
9:51
Ki szólhat bele a Chelsea-MU párharcba? (Metropol)
A hétvégén elkezdődik az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 2010/11-es idénye, amelyben várhatóan ismét a címvédő Chelsea és a 2009-es bajnok Manchester United harcol majd a bajnoki címért.
aug. 13
10:06
Balog és Verrasztó elődöntős 200 m férfi háton (Infostart)
Balog Gábor és Verrasztó Dávid 200 méter férfi háton bejutott a délutáni elődöntőbe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
10:06
Úszó Eb: Balog középdöntős férfi 200 háton, Verrasztó visszalépett (She)
Négyen próbálkoztak a középdöntőbe jutással a budapesti Európa-bajnokságon a férfi 200 méteres hátúszásban. Ez az idők alapján Balog Gábornak és Verrasztó Dávidnak sikerült, bár utóbbi a hírek szerint visszalépett ebben a számban.
aug. 13
10:24
Úszó Eb: Verrasztó és Mutina középdöntős 200 m női gyorson (She)
A délelőtti programban a legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal a nők 200 méteres gyorsúszását kísérte a budapesti Európa-bajnokságon. Az esélyeknek megfelelően Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes is biztosította helyét a középdöntőben.
aug. 13
10:27
Balog és Verrasztó elődöntős 200 m férfi háton (Metropol)
Balog Gábor és Verrasztó Dávid 200 méter férfi háton bejutott a délutáni elődöntőbe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
10:42
Verrasztó és Mutina elődöntős 200 m női gyorson (Infostart)
A gyorsváltóval csütörtökön aranyérmes Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes bejutott a 200 méter női gyors délutáni elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
10:42
Úszó Eb: egyik magyar sem jutott tovább férfi 100 m pillangón (She)
Négy magyar próbálkozott a továbblépéssel a férfi 100 méteres pillangóúszásban a budapesti Európa-bajnokságon, ez végül egyiküknek sem sikerült, de az erőviszonyok alapján ez nem is volt realitás.
aug. 13
11:00
Hosszú Katinka: "Jobb lett volna a holtverseny" (Infostart)
"Nagyon boldog vagyok, el sem tudom mondani, hogy mennyire" - kezdte Hosszú Katinka az InfoRádiónak adott interjút, miután előbb a 200 méteres vegyes úszásban, majd a 4x200-as gyorsváltó tagjaként lett Európa-bajnok a Margitszigeten.
aug. 13
11:18
Úszó Eb: Financsek és Bodor is bekerült a középdöntőbe 50 m mellen (She)
Négy magyarból ketten továbbjutottak a középdöntőbe férfi 50 méter mellen a budapesti úszó Európa-bajnokságon, így Financsek Gábor és Bodor Richárd a délutáni programban is érdekelt lesz.
aug. 13
11:36
Financsek és Bodor elődöntős 50 m férfi mellen (Infostart)
Financsek Gábor és Bodor Richárd bejutott az 50 méter férfi mell délutáni elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
aug. 13
11:36
Man. City: Balotelli ma orvosi vizsgálaton vesz részt - sajtóhír (She)
A brit Sky Sports értesülései szerint az Inter olasz válogatott labdarúgója, Mario Balotelli ma orvosi vizsgálaton vesz részt a Manchester Citynél.
aug. 13
11:54
A Chelsea Neymart akarja, a Santos a FIFA-hoz fordul (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) kíván fordulni a Santos, mert a brazil labdarúgócsapat szerint a Chelsea szabálytalan módon tett ajánlatot a tinisztár Neymarnak.
aug. 13
12:12
Úszó Eb: nincs magyar döntős 1500 m női gyorson (She)
Sem Kádas Vivien, sem Balogh Vanessa nem jutott be az 1500 méter női gyors szombati nyolcas döntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 13
12:14
FTC: Amióta a Fradinál vagyok, kinyílt a szemem - Ranilovic (She)
Marko Ranilovic, a Ferencváros szlovén kapusa nagyon örül, hogy Kakas Lászlóval, az FTC kapusedzőjével dolgozhat együtt, mert nagyon sok mindent tanult tőle az elmúlt időszakban. A 23 éves kapus úgy fogalmazott, hogy amióta a Ferencvárosnál van, kinyílt a szeme, mert Kakas László az eddig tanultaknál még jobb dolgokat mutatott neki.
aug. 13
12:18
Etikátlan ajánlatot tett a Chelsea (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) kíván fordulni a Santos, mert a brazil labdarúgócsapat szerint a Chelsea szabálytalan módon tett ajánlatot a tinisztár Neymarnak.
aug. 13
12:30
Magyar éremesélyek az első ifjúsági olimpián (Infostart)
Tizenkilenc sportágban ötvenkét magyar sportoló vesz részt az I. ifjúsági olimpián Szingapúrban. Az eseményen, amelynek ötlete Jacques Rogge-tól, a NOB elnökétől származik, 14 és 18 év közöttiek indulhatnak, és bár a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalosan nem fogalmazott meg elvárásokat, több magyar fiatal a győzelemre is esélyes lehet.
aug. 13
12:48
Videó: a korábbi ferencvárosi Elding búcsúztatta a Barnsley-t (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó angol Ligakupa 1. fordulójának egyik meglepetését a harmadosztályú Rochdale szolgáltatta, amely a Championshipben szereplő Barnsley-t győzte le 1–0-ra idegenben. A vendégek az 56. percben szerezték a meccs mindent eldöntő találatát, méghozzá az előző szezonban a Ferencvárosban futballozó Anthony Eldingnek köszönhetően, aki a bal oldali beadás után…
aug. 13
12:50
Lósport: Overdose elhagyta a patkóját, szombaton újrapatkolják (She)
A Bestens–Pannónia Életbiztosító-díjra készülő Overdose ma reggel egy 400 méteres frissítő futást végzett. Mikóczy Zoltán tulajdonos ezután arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy ennek során az ötéves ló elhagyta a bal első patkóját.
aug. 13
13:06
Váratlan esemény nehezíti Overdose felkészülését (Infostart)
A vasárnapi budapesti futamra készülő Overdose pénteken reggel egy 400 méteres frissítő futást végzett, ami során elhagyta a bal első patkóját, így újra kell patkolni.
aug. 13
13:06
Man. United: a vezető szerint nagy lehetőségek rejlenek Bébében (She)
David Gill, a Manchester United labdarúgócsapatának ügyvezető igazgatója a brit Daily Telegraph-nak nyilatkozott a klub új szerzeményéről, a portugál Bebéről, akit szerdán több mint hétmillió fontért igazolt le a klub. Gill szerint a játékos jó vétel volt.
aug. 13
13:42
Arsenal: Úgy érzem, nagy szezon áll előttem - Theo Walcott (She)
Theo Walcott, az Arsenal labdarúgócsapatának 21 éves szélsője a klub hivatalos honlapjának adott interjújában bizakodóan nyilatkozott az idény rajtja előtt.
aug. 13
14:00
Roma: a Firenzéből távozó hátvédet nézték ki a „farkasok” (She)
A football-italia.net információ szerint az AS Roma labdarúgócsapata fontolóra vette az elmúlt négy szezonban a Fiorentinát erősítő Massimo Gobbi leigazolását. A 29 éves hátvédnek az előző szezon végén járt le a szerződése a firenzei klubnál, így ingyen kerülhetne a római alakulathoz.
aug. 13
14:24
Három a magyar igazság (Behaviour)
Ha egy üzlet beindul...Cseh László szerdai győzelme után, tegnap valóságos éremesővel kedveskedtek a magyar úszók az Európa-bajnokságon értük szurkolóknak. Gyurta Dániel 200 m mellen, Hosszú Katinka 200 m vegyesen, illetve a 4x200 méteres női gyorsváltó is az első helyen ért célba. A nap hőse Hosszú volt, aki vegyesen és a váltóban is győzött, kevéssel maradt el tőle, Verrasztó, aki a vegyes…
aug. 13
14:54
Úszó Eb: Gyurta Dániel a váltóra is nagy kedvvel készül (She)
Gyurta Dániel élvezi a sikert, de egyúttal nagyon várja a margitszigeti úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapját, amikor a 4x100 méteres vegyes váltóban kap komoly szerepet.
aug. 13
15:12
Labdarúgás: itthon 900 000 ember látta az angol-magyar meccset (She)
Az idei évben rekordnézettséget ért el a Sport Tv a szerdai Anglia–Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzéssel. A találkozó élő közvetítését mintegy 380 000 néző izgulta végig, ezzel megdőlt a csatorna 2010-es nézettségi rekordja.
aug. 13
15:48
Videoton: a székesfehérvári gyep jobb, mint a Wembleyé - Elek (She)
Lipták Zoltán és Elek Ákos, a Videoton két játékosa is pályára lépett a magyar labdarúgó-válogatottban szerdán, az angolok ellen 2–1-re elvesztett mérkőzésen. Mindkét labdarúgónak nagy élmény volt a találkozó, és a Vidi hivatalos honlapján beszéltek angliai tapasztalataikról.
aug. 13
16:24
F-1: Heidfeld elhagyhatja a Mercedest, a Pirelli tesztpilótája lehet (She)
Sajtóinformációk szerint a német Nick Heidfeld hamarosan felbontja szerződését a Mercedes-istállóval, és a Pirelli tesztpilótájaként folytatja pályafutását.
aug. 13
16:42
Kecskemét: Nem adjuk fel a támadó futballt - Urbányi (She)
Urbányi István, a Kecskeméti TE labdarúgócsatának vezetőedzője a Petőfi Népének adott interjúban elmondta, a sorsolás ismeretében tudták, hogy nehéz lesz a bajnoki rajt, de az MTK és a Ferencváros ellen is kis szerencsével győzhettek volna. Urbányi szerint nem adják fel a támadójátékot a bajnoki címvédő otthonában sem, mert szerinte csak ez vezethet eredményre.
aug. 13
16:44
Marseille: küzdenek Luís Fabianóért, veszekednek Ben Arfával (She)
Bár a Sevilla elnöke nevetségesnek minősítette a Marseille legutóbbi ajánlatát, a francia bajnokcsapatnál továbbra is bíznak a brazil labdarúgó, Luís Fabiano szerződtetésében.

Keresés