2010. szeptember 3. péntek

szept. 3
0:06
Aston Villa: Alan Curbishley is Martin O’Neill utódjelöltjei között (She)
A BBC Sport értesülései szerint Alan Curbishley is az Aston Villa labdarúgócsapatának menedzserjelöltjei között van. Az 52 éves szakember legutóbb a West Ham szakvezetője volt, ám 2008 szeptemberi távozása óta nem vállalt menedzseri feladatokat, Curbishley azelőtt 15 éven át volt a Charlton Athletic szakmai munkájának irányítója.
szept. 3
1:00
US Open: Jankovics és Kirilenko is három szettben lépett tovább (She)
A negyedikként rangsorolt Jelena Jankovics és a 23. helyen kiemelt Marija Kirilenko is bejutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesének harmadik fordulójába. A szerb teniszező a horvát Mirjana Lucic, míg az orosz lány az osztrák Yvonne Meusburger ellen jutott tovább megszenvedve, három játszmában.
szept. 3
1:04
MLS: David Beckham a jövő hétre tervezi a visszatérést (She)
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának angol válogatott játékosa, David Beckham hosszú sérülése után szeptember 11-re, a Columbus Crew elleni bajnokira tervezi visszatérését.
szept. 3
1:18
US Open: Söderling is bemasírozott a harmadik fordulóba (She)
Az 5. helyen kiemelt Robin Söderling az első kör ötszettes gyötrelmei után a második fordulóban már könnyed győzelmet aratott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesében. A svéd teniszező a hazai közönség előtt játszó Taylor Dentet verte meg 6:2, 6:2, 6:4-re.
szept. 3
7:00
"A jövedelmek tíz százaléka legális" (Behaviour)
Végre az asztal fölé kerülhetnek a magyar futball pénzügyei, mert egy jogszabályváltozás nyomán a jövőben trükközés nélkül is több maradhat a sportolóknál - állítja Muszbek Mihály sportközgazdász, egyetemi tanár. A korábbi ligaelnök szerint az EKHO-s adózás sportolókra történő kiterjesztésésével elkezdődött a profi futball, a profi sport kifehérítése.
szept. 3
7:02
Szávay kiesett (Behaviour)
A második fordulóban vereséget szenvedett és kiesett Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékos a 19. helyen kiemelt olasz Flavia Pennettától kapott ki 6:1, 6:4-re. Szávay párosban még javíthat, a svájci Patty Schneider oldalán egy spanyol, kínai kettős ellen lép pályára.
szept. 3
7:36
US Open: Szávay Schnyder oldalán párosban is búcsúzott (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon női párosban az 1. fordulóban kikapott a Patty Schnyder, Szávay Ágnes kettős, így a magyar teniszező egy nappal az egyesben elszenvedett veresége után párosban is búcsúzott az US Opentől.
szept. 3
7:36
Szávay veresége párosban (Metropol)
A New Yorkban zajló nyílt amerikai teniszbajnokság 1. fordulójában, női párosban a magyar Szávay Ágnes a svájci Patty Schnyderrel az oldalán két játszmában vereséget szenvedett egy kínai, spanyol pártól.
szept. 3
7:38
Rekordmezőny a félmaratonon (Metropol)
Vasárnap délelőtt tíz órakor minden korábbinál népesebb mezőny áll majd oda a 25. Nike Budapest nemzetközi félmaraton rajtjához.
szept. 3
7:54
Us Open: Djokovicsnak három játszma is elég volt a győzelemhez (She)
Míg az US Open első fordulóján csak nagyon nehezen, öt szettben jutott túl férfi egyesben a 3. helyen kiemelt szerb Novak Djokovics, addig a második körben már simábban – igaz szoros játszmákban – győzött a német Philipp Petzschner ellen.
szept. 3
8:12
US Open: Sarapova továbbjutott, Radwanska viszont kiesett (She)
Az US Openen női egyesben a 14. helyen kiemelt orosz Marija Sarapova könnyedén jutott tovább a 2. fordulóból, miután 66 perc alatt két szettben megverte a cseh Iveta Benesovát. A 9. helyen rangsorolt lengyel Agnieszka Radwanska viszont a kínai Peng Su-aj elleni vereségével búcsúzott az egyes küzdelmeitől.
szept. 3
8:14
Vesztegetési ügy: egymillió forintot kínáltak az FTC játékosának (She)
Újabb vesztegetési kísérlet borzolhatja a magyar labdarúgásért aggódók kedélyét. Ezúttal ismeretlenek a Videoton-Puskás Akadémia–Ferencváros U19-es bajnoki mérkőzés eredményét próbálták manipulálni, sikertelenül.
szept. 3
8:30
Öttusa-vb: két szám után Marosi a negyedik, a csapat az élen áll (She)
A csapat az élen áll, Marosi Ádám negyedik, Kasza Róbert tizedik, Németh Róbert pedig 22. a csengtui öttusa-világbajnokság férfi versenyének pénteki döntőjében az első két szám után.
szept. 3
8:48
Hollandia: Van Bommel meglepődött, hogy apósától karszalagot kapott (She)
A San Marino elleni, idegenbeli mérkőzéssel kezdi meg szereplését a vb-döntős holland labdarúgó-válogatott a 2012-es Európa-bajnoki selejtező-sorozatban. A hollandok Mark van Bommel személyében új csapatkapitánnyal vághatnak neki a sorozatnak.
szept. 3
8:48
Öttusa-vb: élen a csapat, Marosi negyedik (Metropol)
A magyar csapat az élen áll, Marosi Ádám negyedik, Kasza Róbert tizedik, Németh Róbert pedig 22.a csengtui öttusa-világbajnokság férfi versenyének pénteki döntőjében az első két szám után.
szept. 3
9:06
Válogatott: Nem hiszem, hogy megússzuk kapott gól nélkül - Martos (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken este Stockholmban a házigazda svéd együttes ellen kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtezőkön. A korábbi 34-szeres válogatott, a nemzeti csapat tagjaként két világbajnokságot (1978 és 1982) is megjárt Martos Győző szerint csapatunk nem ússza meg kapott gól nélkül a találkozót, ennek ellenére bízik a pontszerzésben, hiszen végeredményre 1–1-es…
szept. 3
9:08
Euro 2012: a Wembleyben, Asztanában és Jerevánban fújnak magyar bírók (She)
Nem pihenhetnek a magyar játékvezetők: Európa-bajnoki selejtezők, Bajnokok Ligája-, valamint Európa-liga-mérkőzések várnak Kassai Viktorékra. A világbajnokságon is megelégedésre működő Kassai Viktor kapta talán a legmegtisztelőbb feladatot, pénteken a Wembleyben bíráskodhat az Anglia–Bulgária Eb-selejtezőn. Segítői ezúttal Vámos Tibor és Ring György lesznek. A világbajnokságot nyomon követők ezt…
szept. 3
9:24
Beckham a vártnál korábban térhet vissza (Infostart)
A vártnál három héttel hamarabb, szeptember 11-én tér vissza a pályára súlyos sérülése után David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol labdarúgója.
szept. 3
9:24
US Open: veszekedés a lelátón, rendőri intézkedés Djokovic mérkőzésén (She)
Három szurkolót botrányos viselkedés miatt ki kellett vezettetni a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság csütörtöki játéknapján.
szept. 3
9:24
Skandináv rejtvény nyitányként (Behaviour)
Noha tegnap este az Izrael-Málta találkozóval megkezdődött a 2012-es, lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozata, a kvalifikáció igazán ma veszi kezdetét: pénteken 22 mérkőzést rendeznek kontinens-szerte, ezek egyike a stockholmi Svédország-Magyarország találkozó.
szept. 3
9:26
Portugália: Carlos Queiroz eltiltása nem lesz hatással a játékosokra (She)
A portugál labdarúgó-válogatott a Ciprus elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg Európa-bajnoki selejtező-sorozatát. A gárda szakvezetője, Carlos Queiroz azonban eltiltása miatt egyelőre nem lehet játékosai segítségére, a portugál szövetség elnöke szerint mindez nem lesz hatással a játékosokra.
szept. 3
9:42
Vitorlázás: Wossala Györgyék győzelme a soling nyílt Eb-n (She)
A Wossala György, Vezér Károly, Németh Péter alkotta Audi-Ramada Team folytatva eddigi jó szereplését a hetedik, valamint a nyolcadik futamban elért első, valamint harmadik hellyel bebiztosította az Európa-bajnoki címét a La Trinité sur Mer-ben zajló soling nyílt kontinensbajnokságon.
szept. 3
9:42
US Open: párosban is búcsúzott Szávay (Behaviour)
Patti Schnyderrel az oldalán párosban is kiesett Szávay Ágnes a US Open első fordulójában.
szept. 3
9:44
Válogatott: Képesnek érzem a csapatot a döntetlenre - Dragóner (She)
Egy pontot remél a magyar labdarúgó-válogatott esti, Svédország elleni idegenbeli Eb-selejtezőjétől Dragóner Attila, a Ferencváros korábbi válogatott középhátvédje, aki a Nemzeti Sportnak nyilatkozva 1–1-es döntetlent tippelt a végeredményre.
szept. 3
10:00
NB II, Keleti-csoport: Müller, Katona és Etogo is Bőcsön folytatja (She)
Három labdarúgó igazolt a másodosztályú labdarúgó-bajnokság Keleti-csoportjában szereplő Bőcs KSC-hez.
szept. 3
10:02
Támogatás: egymilliós segítség Törőcsik és Dzurják gyógykezelésére (She)
Tarsoly Csaba, az Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségi tagja, valamint a győri labdarúgócsapat tulajdonosa fél–fél millió forinttal támogatja Törőcsik András és Dzurják József gyógykezelését.
szept. 3
10:18
WNBA: az ausztrál Lauren Jackson harmadszor lett a szezon legjobbja (She)
Az ausztrál Lauren Jacksont választották meg az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) legértékesebb játékosának.
szept. 3
10:20
Férfi kosárlabda: Váradi Kornél visszatért Szombathelyre (She)
Visszaigazolt nevelőegyesületéhez, a Falcóhoz a Szolnoki Olaj KK-tól idén nyáron közös megegyezéssel távozó Váradi Kornél.
szept. 3
10:22
Női röplabda: Olaszország ellen kezdünk a junior Európa-bajnokságon (She)
Az áprilisi selejtezőben csoportelsőként végző magyar női junior röplabdaválogatott Olaszország ellen kezd a pénteken kezdődő korosztályos Eb-n a délvidéki Nagybecskereken.
szept. 3
10:36
Bulgária: új vezetőedző a Loki BL-ellenfelénél (She)
A bolgár bajnok Liteksz Lovecs új vezetőedzőt nevezett ki Luboszlav Penev személyében. A Debrecen BL-ellenfele már augusztusban vezetőedzőt váltott, akkor Angel Cservenkov helyett Petko Petkov lett a tréner.
szept. 3
10:38
Atlétika: Kürthy és Pars is győzött Ljubljanában (She)
A súlylökő Kürthy Lajos és a kalapácsvető Pars Krisztián is győzött csütörtök este a ljubljanai nemzetközi atlétikai versenyen, előbbi ráadásul kiváló, 20 méter feletti dobással szerezte meg az első helyet.
szept. 3
10:54
Bulgária: új vezetőedző a Loki El-ellenfelénél (She)
A bolgár bajnok Liteksz Lovecs új vezetőedzőt nevezett ki Luboszlav Penev személyében. A Debrecen ELlellenfele már augusztusban vezetőedzőt váltott, akkor Angel Cservenkov helyett Petko Petkov lett a tréner.
szept. 3
10:56
Dopping: öt indiai versenyző bukott le a Nemzetközösségi Játékok előtt (She)
Öt indiai versenyző akadt fenn a doppingvizsgálaton a jövő hónapban esedékes, hazai rendezésű Nemzetközösségi Játékok előtt.
szept. 3
10:58
Úszás: Libby Trickett tíz hónap után a visszatérés mellett döntött (She)
A Csendes-óceáni Játékokat követve megjött a kedve, így tíz hónappal visszavonulása után a folytatás mellett döntött Libby Trickett, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója.
szept. 3
11:12
Megtörné a svéd átkot az Egervári-csapat (Infostart)
Péntek este a svédek ellen kezdi meg az Európa-bajnoki selejtezősorozatot a magyar labdarúgó-válogatott. Egervári Sándor szövetségi kapitány azt mondta, nem csak Zlatan Ibrahimovicra figyelnek majd.
szept. 3
11:30
Bulgária: új vezetőedző a Loki korábbi El-ellenfelénél (She)
A bolgár bajnok Liteksz Lovecs új vezetőedzőt nevezett ki Luboszlav Penev személyében. A Debrecen korábbi El-ellenfele már augusztusban vezetőedzőt váltott, akkor Angel Cservenkov helyett Petko Petkov lett a tréner.
szept. 3
11:32
Formula-1: Renault-kedvezmény a Lotusnak, ha szerződtetik Petrovot (She)
Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Formula-1-es mezőnyben szereplő Lotus-istálló jövőre Cosworth-motorról Renault-ra vált. Bár az F1-be az idén visszatérő gárda semmit sem mond a terveiről, Mike Gascoyne csapatfőnök megbízhatóbb erőforrásokat szeretne.
szept. 3
11:34
U21: Vass Ádám játéka a mai orvosi vizsgálat után is kérdéses (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az U21-es válogatottal a Wales elleni holnapi Eb-selejtezőre készülő Vass Ádámnak sérülés miatt edzést kellett kihagynia a héten, a középpályás ma orvosi vizsgálaton vett részt, de egyelőre kérdéses, hogy vállalni tudja-e a játékot.
szept. 3
11:36
Brazília: Neymar az első percben betalált, nyert a Santos (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 18. fordulójában a Santos egygólos győzelmet aratott az Avai ellen.
szept. 3
11:48
Vízilabda Eb: újabb gólzáporos szerb siker, Macedóniát sem kímélték (She)
Az Oroszország elleni siker után (16–10) újabb gólzáporos győzelmet aratott a szerb férfi vízilabda-válogatott a Zágrábban zajló Európa-bajnokságon: a B-csoport negyedik fordulójában Macedónia ellen győztek 19–9-re.
szept. 3
11:50
Hegyikerékpár: Benkó Barbara U23-ban 7. az olimpiai szám világbajnokságán (She)
A kanadai Mont-Sainte-Anne-ban rendezik az idei olimpiai-krossz világbajnokságot, melyen az U23-as nők versenyére csütörtök délután került sor. A német Rothaus-Cube magyar kerekese, a közelmúltban Eb-ötödik helyet szerző Benkó Barbara, remek versenyzéssel hetedik helyen zárt.
szept. 3
12:06
Euro 2012: svéd túrán a magyarok, pályán a címvédő - a program (She)
Kontinens-szerte megkezdik az Európa-bajnoki selejtezőket a válogatottak: Magyarország rögtön egy erős rivális, Svédország otthonában lép pályára, míg a címvédő Spanyolország Liechtensteinnel csap össze. Érdekesség, hogy három meccsen is magyar bíró működik közre. Tekintse meg a mai programot!
szept. 3
12:24
Egervári újoncot avat a svédek ellen - itt a kezdőcsapat (Infostart)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az este 8 órakor kezdődő, Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn szereplő kezdőcsapatát.
szept. 3
12:24
Euro 2012: San Marino az első góljára hajt Hollandia ellen (She)
Az európai futballban a kiscsapatok közé sorolható San Marinó-i válogatott az esélytelenek nyugalmával készülhet a Hollandia elleni hazai Eb-selejtezőre az E-csoportban. (Ebbe a csoportba kapott besorolást a magyar együttes is.) A vendégek mellett nemcsak a jelenlegi erőviszonyok szólnak: San Marino korábban még soha nem szerzett gólt az idén vb-döntőt játszó hollandok ellen.
szept. 3
12:26
Válogatott: Lázár személyében újoncot avat a csapat - kezdő tizenegy (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány délelőtt kihirdette a Svédország elleni, ma esti Európa-bajnoki selejtező kezdőcsapatát. Válogatottunk ismét újoncot avat, Lázár Pál, a Videoton védője első alkalommal öltheti magára a címeres mezt a felnőttek között.
szept. 3
12:42
Öttusa-vb - Bronzérmes a férfi csapat (Infostart)
A litvánok és a csehek mögött a harmadik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Németh Róbert összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság pénteki férfi versenyében.
szept. 3
12:42
Videó: Neymar trükközni próbált, de sarkazás helyett fenékre huppant (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 18. fordulójában a Santos egygólos győzelmet aratott az Avai ellen. Az ifjú Neymar gólja mellett ezúttal is trükközött a pályán, de nem mindegyik jött be...
szept. 3
12:42
Svéd-magyar: Egervári kezdőcsapata (Metropol)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette a 20 órakor kezdődő, Svédország elleni Európa-bajnoki selejtezőn szereplő kezdőcsapatát.
szept. 3
12:44
Öttusa-vb: bronzérmes lett a férfi csapat (She)
A litvánok és a csehek mögött a harmadik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Németh Róbert összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság pénteki férfi versenyében.
szept. 3
13:00
Ifjúsági olimpia: az államfő fogadta a magyar érmeseket (She)
Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken az ifjúsági olimpián érmet szerzett magyar versenyzőket és edzőiket fogadta a Sándor-palotában.

Keresés