2010. szeptember 23. csütörtök

szept. 23
0:06
Videó: elképesztő meccsen búcsúzott a Chelsea a Ligakupától (She)
A labdarúgó angol Ligakupában a bajnoki címvédő Chelsea hazai pályán kapott ki 4–3-ra a Newcastle Unitedtől. A „kékek" már a 6. percben vezetéshez jutottak Patrick van Aanholt góljával, ám a „szarkák" zsinórban háromszor betaláltak. Josszi Benajun sérülése után már csak tíz emberrel játszottak a hazaiak, ám Nicolas Anelka egyenlített. Az újabb hidegzuhany a 86. percben jött, amikor Shola Ameobi…
szept. 23
0:10
Angol Ligakupa: negyedosztályú csapat ejtette ki a Liverpoolt (She)
Már a legjobb 32 között búcsúzott az Angol Ligakupa további küzdelmeitől a Liverpool. A „vörösök" hazai pályán, 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesrúgásokkal szenvedtek vereséget a negyedosztályú Northamptontól.
szept. 23
0:14
Videó: Dzsudzsák Balázs beadásából szerzett vezetést a PSV (She)
A Holland Kupa 3. fordulójában a PSV hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Sparta Rotterdamot. Az eindhoveniek vezető gólját Danny Koevermans szerezte a magyar válogatott középpályás, Dzsudzsák Balázs szinte már menetrendszerű bal oldali beadása után.
szept. 23
0:24
Primera División: a hajrában tudott csak egyenlíteni a Valencia az Atlético ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 4. (hétközi) fordulójában a forduló előtt listavezető Valencia csak a hajrában tudott egyenlíteni az Atlético Madrid ellen, így pedig nem tudta megőrizni első helyét. A főleg a kontrákra építő madridi csapat Simao Sabrosa góljával szerzett vezetést az első félidőben, amire csak a hajrában tudott válaszolni a többet támadó hazai csapat.
szept. 23
0:28
Francia Ligakupa: továbbment a Monaco, búcsúzott a Sochaux és a Toulouse (She)
A Francia Ligakupa 3. fordulója jelentette a végállomást az első osztályú Sochaux és Toulouse számára, míg a Monaco 1–0-s győzelemmel lépett túl a Lenson. Tekintse meg az eredményeket.
szept. 23
0:32
Videó: az Inter könnyedén verte a Barit, míg a Roma ismét kikapott (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában a címvédő Inter Diego Milito és Samuel Eto'o duplájával 4–0-ra legyőzte a Barit. Az első és az utolsó gólt az argentin támadó szerezte, közte a kameruni mindkétszer büntetőből volt eredményes. A Roma viszont nagy bajban van, ugyanis Bresciában is kikapott, méghozzá 2–1-re. Az újonc szintén két tizenegyesből szerzett kétgólos előnyt, ám Marco Boriello…
szept. 23
0:42
Videó: ötöt rúgtak a „vörös ördögök” másodosztályú ellenfelüknek (She)
A labdarúgó angol Ligakupában a nyolcaddöntőbe jutott a Manchester United, miután idegenben verte 5–2-re a Scunthorpe Unitedet. A „vörös ördögök" Darron Gibson góljával került előnybe, de a hazaiak Josh Wrigth bombájával egyenlítettek. Aztán egy pazar Chris Smalling-emeléssel ismét a vendégeknél volt az előnyt, amelyhez a második félidőben még szereztek hármat. A 90. percben a Scunthorpe azért még…
szept. 23
1:00
Skót Ligakupa: Szamarasz triplával vette ki a részét a Celtic sikeréből (She)
A Skót Ligakupa 3. fordulójában a Celtic 6–0-val búcsúztatta az Ivernesst, a görög Jorgosz Szamarasz triplázott a mérkőzésen.
szept. 23
1:18
Tenisz: Montanés simán jutott be a legjobb nyolc közé Bukarestben (She)
Az első helyen kiemelt spanyol Albert Montanés bejutott a 420 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, miután szerdán két szettben legyőzte a német Tobias Kamkét.
szept. 23
1:36
Tenisz: Gasquet szetthátrányból győzte le Mathieu-t Metzben (She)
A negyedik helyen kiemelt francia Richard Gasquet szetthátrányból felállva, két rövidítésben eldőlő játszma megnyerésével jutott túl honfitársán, Paul-Henri Mathieu-n a metzi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
szept. 23
3:24
Franck Ribéry mankót kapott (Blikk)
szept. 23
7:00
Villa győzelemre vezette a Barcelonát - videó (Infostart)
A címvédő Barcelona 1-0-ra győzött hazai pályán a Sporting Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban.
szept. 23
7:00
Egervári túl langyos (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában leszögezte: a Huszti-ügy nyomán a felkészülést a San Marinóiak elleni, október 8-i hazai, majd a négy nappal később esedékes finnországi Eb-selejtezőre "kibeszélőshow-val" kezdi a válogatott. Kérdéses ugyanakkor: elegendő lesz-e a beszélgetés, vagy tényleges változásokra lesz szükség?
szept. 23
7:02
Állami szerepvállalás a debreceni stadion megépítéséhez (Behaviour)
Biztosítani fogja a kormány az új debreceni stadion megépítéséhez szükséges állami szerepvállalást - közölte Szijjártó Péter a kabinet szerdai döntését ismertetve.
szept. 23
7:04
Szávay továbbjutott (Behaviour)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes 6:1, 6:2-re nyert a szlovén Polona Hercog ellen szerdán a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
szept. 23
7:06
Bemutatták a Lipcsei-könyvet (Behaviour)
Bemutatták Lipcsei Péter önéletrajzi könyvét: "A két szerző, Privacsek András és Fűrész Attila keresett meg az ötlettel, hogy írjuk meg az életemet.
szept. 23
7:08
Ki lesz a fény, az éjszakában? (Behaviour)
Az európai szezon lezártával a Forma-1 átköltözött Ázsiába. A jövő hétvégén már a harmadik szingapúri versenyre kerül sor, melynek külön érdekessége, hogy ottani idő szerint éjszaka, villanyfény mellett rendezik meg ezt az utcai futamot. Idén még arra is van esély, hogy szakadó eső is nehezítse a versenyzők amúgy sem egyszerű dolgát.
szept. 23
7:18
Hengerelt az Inter, szenved a Roma - videók (Infostart)
A címvédő Inter 4-0-ra verte a Barit hazai pályán az olasz labdarúgó-bajnokságban, és az élre állt négy forduló után.
szept. 23
7:36
Tenisz: Szávay Ágnes két játszmában legyőzte Elena Baltachát (She)
Szávay Ágnes bejutott a szöuli WTA-tenisztorna harmadik fordulójába, miután 6:3, 7:5-re legyőzte az angol Elena Baltachát.
szept. 23
7:36
Te mit választanál? (Metropol)
Nick Heidfeld harmadszor kapott szerződést a Sauber istállónál, ami akár azt is jelezheti, hogy nem túl határozott. A versenyzőt ezért választási helyzetekbe hoztuk.
szept. 23
7:54
AS Roma: a dühös Ranieri szemészeti vizsgálatra küldené az asszisztenst (She)
Rendkívül feldúltan nyilatkozott Claudio Ranieri, az AS Roma vezetőedzője csapata újabb, Brescia elleni vereségét (1–2) követően. A „farkasok" pocsékul kezdték a bajnokságot, négy forduló után nyeretlenek és csak a 18. helyen állnak.
szept. 23
8:12
Csillaghullás a Ligakupában - videókkal (Infostart)
A Chelsea, a Liverpool és a Manchester City is a harmadik fordulóban búcsúzott az angol labdarúgó Ligakupától.
szept. 23
8:12
Tenisz: Date Krumm lemosta a 2. kiemeltet, Szávayval játszhat (She)
A címvédő japán Date Krumm Kimiko lesz Szávay Ágnes ellenfele a szöuli WTA-tenisztorna 3. fordulójában, miután 6:2, 6:1-re lemosta a második kiemelt orosz Anasztaszija Pavljucsenkovát.
szept. 23
8:30
Férfi vízilabda: a Szolnok javított Kairóban, már a Honvéd sem veretlen (She)
Az egyiptomi Heliopoliszban, Kairó egyik elitkerületében zajló nemzetközi férfi vízilabdatorna második fordulójában a Szolnok ötgólos győzelmet aratott a házigazdák ellen, míg a Honvéd kétgólos vereséget szenvedett az olasz Posillipotól.
szept. 23
8:32
Kajak-kenu: Györe arra kíváncsi, egyesben hol a helye a világban (She)
A kenu egyesben és párosban induló Györe Attila nagy küzdelem elé néz a hétvégi maratoni világbajnokságon, amit a spanyolországi Banyolesben rendeznek meg. A C-1-es mezőnyben ott lesz a horvát Nikica Ljubek és a spanyol Manuel Antonio Campos is. Előbbi 2008-ban, utóbbi 2009-ben lett második Csabai Edvin mögött a világbajnokságon. Györe számára két érem megszerzése a cél, Ludasi Róbert…
szept. 23
8:48
Férfi kézilabda: győzelemmel kezdett a BL-ben Ciudad Real (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligájának csoportkörében tegnap elkezdődtek a D-csoport küzdelmei. Esélyeshez méltóan győzelemmel rajtolt a Ciudad Real, a Szentpétervár pedig hazai pályán múlta felül a Bosnia Sarajevót.
szept. 23
8:50
Haladás: Lengyel Dániel meggyógyult, pénteken már játszhat (She)
A Szombathelyi Haladás fiatal védője, Lengyel Dániel vírusos fertőzés miatt két bajnoki és egy Magyar Kupa-mérkőzést hagyott ki, mostanra azonban felépült, játékra kész.
szept. 23
9:06
Nyíregyháza: sérülten is szerződtették a korábbi MTK-játékost (She)
Három évre szóló szerződést írt alá a másodosztály Keleti csoportjának éllovasához, a Nyíregyháza Spartacushoz Horváth Levente.
szept. 23
9:08
Női labdarúgás, MTK: Vígh már edzett, a kispadra leülhet a BL-meccsen (She)
Ismét edzett az elmúlt hetekben térdszalaghúzódással bajlódó Víg Viktória, az MTK utánpótlás-válogatott középpályása, így minden bizonnyal leülhet a kispadra az Everton elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
szept. 23
9:10
Bayern München: Oliver Kahn versenybe száll a vezetői posztért (She)
A Bayern München korábbi kapusa, Oliver Kahn versenybe száll a bajor klub vezető pozíciójáért – jelentette ki a vb-ezüstérmes kapus a Sport Bildnek adott interjúban.
szept. 23
9:24
Férfi kosárlabda: elküldte két légiósát a Pécsi VSK (She)
Két külföldi játékosát is elküldte a Pécsi VSK-Pannon-Power férfigárdája, amely az irányító Anthony Fishertől és a center Tate Deckertől vált meg.
szept. 23
9:26
Úszás: Verrasztó Evelyn brazil bajnok lett (She)
Verrasztó Evelyn a brazil bajnokságon vendégeskedik, s a Trofeo José Finkel első napján versenycsúccsal győzött 200 méter háton (2:07.68).
szept. 23
9:28
Női kézilabda: új névadó szponzor érkezett a dunaújvárosi csapathoz (She)
Az egykor BL-, európai Szuperkupa-, KEK- és EHF-kupa-győztes dunaújvárosi női együttes szerdán névadó szponzori megállapodást kötött a Regale Energy Klíma nevű céggel.
szept. 23
9:30
Születésnap: ma 97 éves a magyar sport legidősebb olimpiai bajnoka (She)
Ma ünnepli 97. születésnapját a magyar sport legidősebb olimpiai bajnoka, Tarics Sándor.
szept. 23
9:42
Liverpool: A játékosoknak vállalniuk kell a felelősséget - Hodgson (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a legjobb 32 között búcsúzott az angol Ligakupa további küzdelmeitől a Liverpool. A „vörösök” hazai pályán, 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesrúgásokkal szenvedtek vereséget a negyedosztályú Northamptontól. A Pool menedzsere, Roy Hodgson nem rejtette véka alá csalódottságát a találkozó után.
szept. 23
10:00
Portugália: Miguel nyílt levélben közölte, visszavonul a válogatottságtól (She)
Visszavonul a portugál válogatottságtól Miguel, a Valencia 30 éves jobbhátvédje. A labdarúgó személyes okokra hivatkozott, családjával egyeztetve döntött a lemondásról.
szept. 23
10:36
DVSC-TEVA: 2012-ben már új stadionban ünnepelhet a Loki (She)
Ha minden a terveink szerint alakul, 2012-ben már a felújított Nagyerdei Stadionban ünnepelheti alapításának 110. évfordulóját a DVSC labdarúgócsapata - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere csütörtökön a felújítandó létesítmény kapujánál tartott sajtótájékoztatóján.
szept. 23
10:36
2012-re lehet új stadionja a DVSC-nek (Metropol)
Ha minden a terveink szerint alakul, akkor 2012-ben már a felújított Nagyerdei Stadionban ünnepelheti alapításának 110. évfordulóját a DVSC labdarúgócsapata. Ezt Kósa Lajos, Debrecen polgármestere jelentette be csütörtökön a felújítandó létesítmény kapujánál tartott sajtótájékoztatóján.
szept. 23
10:54
NFL: a Tampa a szezon végéig felfüggesztette védője játékjogát (She)
A profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Bucaneers a szezon végéig felfüggesztette védőjátékosa, Tanard Jackson játékjogát.
szept. 23
10:56
Jégkorong: Tőkési Lajos visszatért a Dunaújvárosba, holnap már játszhat (She)
Tőkési Lajos, a Dab.Docler jégkorongcsapatában nyáron nem kapott szerződést a vezetőktől, most azonban ismét az együttessel készül, és egy hónapos próbaszerződést kötött a klubbal – adta hírül a csapat hivatalos honlapja.
szept. 23
11:30
Ázsiai BL: összesítésben 0-3-ról álltak fel Juninhóék, így is kiestek (She)
Két szaúdi, egy iráni és egy dél-koreai csapat került be az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe.
szept. 23
11:32
Női kézilabda: Kirsner Erika játékba áll, a Vácban folytatja (She)
Ismét játékba áll Kirsner Erika: az FTC és a Hypo NÖ volt kézilabdázója ugyan 2010 nyarán befejezte (elvileg) pályafutását, de most játékengedélyt kért és kapott számára a Vác csapata - értesült a Nemzeti Sport.
szept. 23
11:48
A Loki stadionja 2012-re készülhet el (Infostart)
Ha minden a terveink szerint alakul, akkor 2012-ben már a felújított Nagyerdei Stadionban ünnepelheti alapításának 110. évfordulóját a DVSC labdarúgócsapata - jelentette be Kósa Lajos, Debrecen polgármestere a felújítandó stadion kapujánál tartott sajtótájékoztatóján.
szept. 23
11:48
Súlyemelő-vb: Baranyai János nyert a 85 kilósok C-csoportjában (She)
Baranyai János egyéni csúcsot jelentő 350 kg-ot teljesített összetettben a törökországi súlyemelő-világbajnokság hetedik versenynapján, ezzel az első lett a 85 kilogrammos kategória C-csoportjában.
szept. 23
12:06
Szávay a nyolc között (Metropol)
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes 6:3, 7:5-re legyőzte a brit Elena Baltachát csütörtökön a 220 ezer dollár összdíjazású, szöuli keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.
szept. 23
12:24
Formula-1: esőt jósolnak a hétvégi Szingapúri Nagydíjra (She)
A meteorológusok esőt jósolnak a hétvégi Szingapúri Nagydíjra, így a pilótáknak várhatóan még nehezebb dolguk lesz a szezon egyetlen éjszakai futamán.
szept. 23
12:26
Tenisz: kiesett a hatodik kiemelt Svedova Szöulban (She)
A hatodik helyen kiemelt Jaroszlava Svedova kiesett a szöuli WTA-tornán. A kazah teniszező a belga Kirsten Flipkenstől kapott ki két játszmában, 6:4, 6:1-re.
szept. 23
12:42
Profi ökölvívás: Alfredo Angulót kiutasíthatják az Egyesült Államokból (She)
Minden valószínűség szerint ki fogják utasítani a mexikói ütőgép Alfredo Angulót az Egyesült Államokból, mivel hétvégén az országban teljesen illegálisan tartózkodva tekintette meg a Shane Mosley–Sergio Mora gálát.
szept. 23
13:00
Hegymászás: rossz az időjárás, az előretolt alaptáborban várakozik a csapat (She)
Egyelőre az időjárás nem alkalmas a felfelé haladásra és az időjárás-előrejelzések sem biztatnak jóval. Több expedíció is a visszafordulás mellett döntött, de a magyar csapat kitart. A Magyarok a világ nyolcezresein expedíciósorozat a 8201 méter magas Cso-Oju csúcsát vette célba.
szept. 23
13:18
Szalai Ádám: Meglepve nézünk a tabellára (Infostart)
Hibátlan mérleggel áll az élen öt forduló után Szalai Ádám csapata, a Mainz a német labdarúgó Bundesligában. A magyar válogatott csatár az InfoRádiónak azt mondta: jó döntés volt a német klubhoz igazolni, és amíg nyerik a meccseket, nem zavarja, hogy kimaradnak a helyzetek.

Keresés