2010. szeptember 26. vasárnap

szept. 26
0:06
Primera División: a Barcelona begyűjtötte a három pontot Bilbaóban (She)
A Barcelona 3–1-re győzött az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában, ezzel megelőzte a tabellán az ősi rivális Real Madridot, és feljött a második helyre.
szept. 26
0:42
Eredmények: győzött a Benfica, a Porto és a Besiktas is (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Porto 2–0-ra győzött az Olhanense ellen, ezzel a mezőnyben egyedüliként tovább őrzi hibátlan mérlegét, és vezeti a tabellát.
szept. 26
0:46
Videó: így győzte le a Barcelona a Bilbaót a spanyol élvonalban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, A Barcelona 3–1-re győzött az Athletic Bilbao vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 5. fordulójában, ezzel megelőzte a tabellán az ősi rivális Real Madridot, és feljött a második helyre. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
szept. 26
7:36
Bundesliga: két nap pihenő Szalaiék jutalma a Bayern legyőzése után (She)
Parádés szereplésük jutalmaként kétnapos pihenőt kaptak Thomas Tuchel vezetőedzőtől a német Bundesligát százszázalékos teljesítménnyel vezető Mainz futballistái, köztük a magyar válogatott Szalai Ádám is.
szept. 26
7:54
Férfi röplabda-vb: könnyed győzelemmel kezdett a címvédő (She)
A címvédő brazil röplabda-válogatott sima győzelemmel kezdett az olaszországi világbajnokságon. A 2006-ban és 2002-ben is végső győztesnek bizonyuló dél-amerikaiak 3:0-ra győzték le Tunéziát. A házigazda szintén 3:0-s sikerrel kezdett Japán ellen.
szept. 26
8:12
Argentína: Maradona jótékonysági meccsel segít a meglőtt Cáceresen (She)
Jótékonysági mérkőzést szervez a tavaly meglőtt korábbi argentin válogatott futballista, Fernando Cáceres kubai rehabilitációjának finanszírozására Diego Maradona.
szept. 26
8:30
Argentína: négy meccs is kevés volt a vendég csapatoknak a góllövéshez (She)
Négy mérkőzést rendeztek szombaton az argentin labdarúgó-bajnokságban és a találkozók érdekessége, hogy egyik összecsapáson sem tudott a kapuba találni a vendég együttes. A nap rangadóján az Estudiantes 1–0-ra győzte le a Boca Juniorst.
szept. 26
8:48
Kecskemét: a székház előtt követelték Urbányi lemondását a szurkolók (She)
A szombat esti KTE-Paks labdarúgó mérkőzést követően több mint száz kecskeméti szimpatizáns tüntetett a klub székháza előtt, Urbányi István vezetőedző távozását követelve – olvasható a delmagyar.hu internetes oldalon.
szept. 26
9:06
Brazília: továbbra is csak vergődik a címvédő Flamengo (She)
Továbbra is gyengén teljesít a brazil labdarúgó-bajnokságban a címvédő Flamengo együttese. A Rio de Janeiró-i együttes szombaton a Palmeirastól kapott ki hazai pályán, és immár csak három ponttal előzi meg a még kieső helyen álló Avaít.
szept. 26
10:00
Tenisz: Szávay Ágnes legyőzője megnyerte a szöuli tornát (She)
Az elődöntőben a Szávay Ágnest búcsúztató orosz Alisza Klejbanova nyerte meg a Szöulban zajló, 220 000 dollár összdíjazású női tenisztornát. A 21 éves teniszező 6:1, 6:3-ra győzte le a cseh Klára Zakopalovát, és ezzel élete második WTA-győzelmét jegyezhette fel. Klejbanova első sikere is ebben az évben volt, még februárban, Kuala Lumpurban.
szept. 26
10:00
Megszakadt az Inter veretlenségi sorozata (Metropol)
Mirko Vucinic góljával az AS Roma 1-0-ra nyert az Internazionale ellen az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombat esti mérkőzésén.
szept. 26
10:18
Videó: a St.-Étienne egy pazar szabadrúgással győzött Lyonban (She)
Továbbra is szenved a Lyon Franciaországban. A korábbi hétszeres bajnok a múlt héten kikapott Bordeaux-ban, most pedig a Ligue 1 7. fordulójában hazai pályán az eddig kiválóan szereplő St.-Étiennetől, amely Dimitri Payet zseniális szabadrúgásgóljával vitte el a három pontot.
szept. 26
10:18
Szalai góljával verte a Mainz a Bayernt (Metropol)
Szalai Ádám góljával nyert a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Mainz a címvédő Bayern München otthonában a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.
szept. 26
10:20
Genoa: az ügyvezető szerint kifizették Boateng vételárát (She)
A Genoa labdarúgócsapatának ügyvezetője tagadta a Portsmouth vádjait, amelyek szerint nem fizették ki Kevin-Prince Boateng vételárát.
szept. 26
10:36
Kemény Dénes: Több dologban hibáztam (Infostart)
Az aranygeneráció után a visszaesés törvényszerű, de ha türelemmel és figyelemmel dolgozunk, akkor rövid időn belül újra olyan csapatunk lehet, amelyiktől el lehet várni a sikereket - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitány. Kemény Dénes elismerte, a zágrábi Európa-bajnokságon több dologban is hibázott, például a játékosok érezhették rajta, hogy…
szept. 26
10:36
Zimbabwe: a korábban Namíbiát irányító belga szakember lett a kapitány (She)
Tom Saintfiet lett a zimbabwei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 26
10:38
Tenisz: Arn győzött Tokióban, Szávay Kuznyecovával kezd (She)
A selejtezőből a főtáblára jutó Arn Gréta 6:4, 6:3-ra legyőzte a szintén a kvalifikációból érkező brit Laura Robsont a tokiói női tenisztorna első fordulójában.
szept. 26
10:54
Videó: a St.-Étienne pazar szabadrúgásgóllal győzött Lyonban (She)
Továbbra is szenved a Lyon Franciaországban. A korábbi hétszeres bajnok a múlt héten kikapott Bordeaux-ban, most pedig a Ligue 1 7. fordulójában hazai pályán az eddig kiválóan szereplő St.-Étiennetől, amely Dimitri Payet zseniális szabadrúgásgóljával vitte el a három pontot.
szept. 26
10:56
Labdarúgás: fővárosi rangadó az NB I-ben, pályán az MU és a Juve (She)
Tekintse meg az európai topligák és a magyar labdarúgó NB I vasárnapi programját!
szept. 26
10:58
Úszás: Jakabos versenycsúccsal nyert Rióban, Verrasztó Evelyn vegyesen is győzött (She)
200 méter pillangón Jakabos Zsuzsanna, 100 méter vegyesen Verrasztó Evelyn győzött a brazil rövid pályás bajnokságon Rio de Janeiróban.
szept. 26
11:00
Férfi kosárlabda: Darko Maticstól elköszöntek a nyíregyháziak (She)
Nem felelt meg a próbajátékon Darko Matics, akit vajdasági turnéja két mérkőzésén tesztelt a Nyíregyháza.
szept. 26
11:12
MTK: az ELMŰ trafóházában meghibásodott kábel okozta a bajt (She)
Az ELMŰ trafóházában meghibásodott kábel – amely többször is leverte a biztosítékot – okozta az áramkimaradásokat az MTK–Kaposvár mérkőzésen – tudatta a fővárosi klub hivatalos honlapja.
szept. 26
11:30
Videó: nézze meg Waltner Róbert egy pontot érő fejesgólját! (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Mattersburg 3–3-as döntetlent játszott otthon a LASK Linzzel. Bár már úgy nézett ki, hogy a tabella utolsó helyén álló zöld-fehérek ismét vereséget szenvednek, a 90. percben érkezett Waltner Róbert és közelről, fejjel bevette a linzi kaput.
szept. 26
11:32
Nemzetközösségi Játékok: leszakadt a legjobb hazai öklöző ágya (She)
A szállás minőségével továbbra is nagyon sok probléma van Újdelhiben, az október 3-án rajtoló Nemzetközösségi Játékok sportolói falujában, ahol leszakadt az ágy a hazaiak egyik legjobb ökölvívója alatt.
szept. 26
11:34
FTC: Ha önmagunkat kell legyőznünk, nyerhetünk a Vasas ellen - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László úgy véli, a Vasas elleni mérkőzés előtt saját magukat legyőzniük, amennyiben ez sikerül, akkor nyerhetnek a derbin.
szept. 26
11:36
Férfi kézilabda: Romániával is egy vb-selejtezős csoportban a juniorok (She)
A koppenhágai EHF-kongresszus keretében pénteken kisorsolták a jövő júliusi, görögországi férfi kézilabda junior-vb európai selejtezőcsoportjait.
szept. 26
11:48
Videó: nézze meg Waltner Róbert egy pontot érő fejes gólját! (She)
Az osztrák labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Mattersburg 3–3-as döntetlent játszott otthon a LASK Linzzel. Bár már úgy nézett ki, hogy a tabella utolsó helyén álló zöld-fehérek ismét vereséget szenvednek, a 90. percben érkezett Waltner Róbert, és közelről, fejjel bevette a linzi kaput.
szept. 26
11:50
RG: a kéziszercsapat megszerezte a kvótát a kvalifikációs vb-re (She)
Tizedik lett összetettben magyar kéziszercsapat a ritmikus gimnasztikázók moszkvai világbajnokságán, így ott lehet a jövő évi olimpiai kvalifikációs vb-n.
szept. 26
12:06
Videó: hibázott, ledobta a mezét, majd ott hagyta csapatát a kapus (She)
Megint alkotott a Kalid Aszkri. A marokkói kapus korábban azért került a figyelem középpontjába, mert egy kupamérkőzés büntetőpárbajában azt hitte, hogy hárította a tizenegyest, a labda azonban a gólvonal mögé pörgött, így a játékvezető gólt ítélt. Most a FAR Rabat–KAC Kenitra bajnoki meccsen történt, hogy a hálóőr ki akarta cselezni a rárontó vendég támadót, ám az egy mozdulattal szerelte és a…
szept. 26
12:08
Atlétika: a világcsúcs elmaradt, Makau győzött a berlini maratonin (She)
A rotterdamihoz hasonlóan a Berlin Marathonon is a kenyai Patrick Makau győzött, miután ismét lehajrázta honfitársát, Geoffrey Kiprono Mutait.
szept. 26
12:24
FTC: Ha önmagunkat legyőzzük, nyerhetünk a Vasas ellen - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László úgy véli, a Vasas elleni mérkőzés előtt saját magukat kell legyőzniük, amennyiben ez sikerül, akkor nyerhetnek a derbin.
szept. 26
12:26
Videó: hibázott, ledobta a mezét, majd otthagyta csapatát a kapus (She)
Megint alkotott Kalid Aszkri. A marokkói kapus korábban azért került a figyelem középpontjába, mert egy kupamérkőzés tizenegyespárbajában azt hitte, hogy hárította a lövést, a labda azonban a gólvonal mögé pörgött, így a játékvezető gólt ítélt. Most a FAR Rabat–KAC Kenitra bajnoki meccsen történt, hogy a kapus ki akarta cselezni a vendégek rárontó támadóját, ám a csatár egy mozdulattal szerelte,…
szept. 26
12:28
Súlyemelő-vb: Nagy Péter 8. lett a nehézsúlyúak B-csoportjában (She)
Nagy Péter 395 kg-os összteljesítménnyel nyolcadik lett a plusz 105 kilogrammos kategória 13 fős B-csoportjának versenyében a törökországi súlyemelő világbajnokság zárónapján, vasárnap délelőtt.
szept. 26
12:30
Videó: parádés szóló után átemelte a kapust a brazil játékos (She)
Gyönyörű gólt szerzett a brazil labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában Alex Sandro. A Santos játékosa a Cruzeiro elleni meccsen megindult a saját térfeléről, egy megkerülős csellel otthagyta védőjét, és a kint álló kapus felett a kapuba emelt. A találkozót a Santos nyerte 4–1-re.
szept. 26
12:42
NFL: a szezonban már nem játszhat a 2008-as idény szereléskirálya (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Cleveland Browns sérültlistára tette D’Qwell Jacksont, aki így ebben az idényben már nem léphet pályára.
szept. 26
13:54
Jégkorong, MOL Liga: két góllal kikapott a Miskolc Brassóban (She)
A Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata 3–1-es vereséget szenvedett a MOL Liga vasárnapi első mérkőzésén Brassóban. A hazaiak a második harmadban nagyon „bekezdtek”, tizenöt perc alatt három gólt ütöttek, a miskolciaknak pedig már csak a szépítésre futotta erejükből.
szept. 26
13:56
Versenytánc: magyar győzelem a belgrádi latintáncversenyen (She)
Az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros megnyerte a Belgrad Open elnevezésű nemzetközi latintáncversenyt.
szept. 26
14:12
Formula-1: Szingapúri Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíja. A futamról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
szept. 26
14:14
Rali: halálos versenybalesetet szenvedett a kétszeres skót bajnok (She)
A kétszeres skót ralibajnok Jimmy Girvan szombaton halálos balesetet szenvedett a Colin McRae emlékére rendezett versenyen. Girvan autója sziklának ütközött, majd kisodródott az útról, és a fáknak vágódott. Az 56 éves pilóta a helyszínen az életét veszítette.
szept. 26
14:48
Mainz: Örülök a gólomnak, de még inkább a három pontnak - Szalai (She)
Szalai Ádám az Allgemeine Zeitungnak adott, találkozó utáni nyilatkozatában hihetetlennek nevezte csapata, a Mainz szombati győzelmét (2–1) a címvédő Bayern München otthonában.
szept. 26
14:50
Vízilabda: az Eger megnyerte a Pócsik Dénes-emléktornát (She)
Az Eger férfi vízilabdacsapata hazai pályán százszázalékos teljesítménnyel megnyerte a Pócsik Dénes nemzetközi tornát.
szept. 26
14:52
Serie A: az utolsó húsz percben négy gólt lőve nyert a Napoli (She)
Hiába vezetett az újonc Cesena a második játékrész elején a Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi mérkőzésén, a „kékek” az utolsó húsz percben négy gólt szereztek, és végül fölényes győzelmet arattak.
szept. 26
14:54
Serie A: pazar nápolyi hajrá, kiütéses vendégsiker Cesenában (She)
A Napoli fölényes, 4–1-es győzelmet aratott a Cesena vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.
szept. 26
15:06
Szalai: tévésztár lett Németországban a magyar gólvágó - videó (Infostart)
A pillanatnyi sikert élvezve, de azért a realitások talaján maradva nyilatkozott a ZDF televízió Das Aktuelle Sportstudio című műsorában szombaton késő este Szalai Ádám, a Bundesliga-éllovas Mainz 05 csatára. Nézze meg, hogyan muzsikál a magyar labdarúgó a televízióban.
szept. 26
15:06
Súlyemelő vb: Dolega nyert 105 kg-ban, Gyurkovics Ferenc a 18. (She)
A címvédő lengyel Marcin Dolega győzött a 105 kg-os kategóriában a törökországi súlyemelő világbajnokság utolsó versenynapján. A kategória C csoportjában még szombaton a legjobbnak bizonyult Gyurkovics Ferenc összesítésben a 18. lett a 40 főt számláló teljes mezőnyben.
szept. 26
15:06
Szalai: jobb egy kiscsapatban játszani (Metropol)
A pillanatnyi sikert élvezve, de azért a realitások talaján maradva nyilatkozott a ZDF televízió Das Aktuelle Sportstudio című műsorában szombaton késő este Szalai Ádám, a Bundesliga-éllovas Mainz 05 csatára. Mint elmondta, most tényleg jól megy a szekér a csapattal, aminek mindenki örül.
szept. 26
15:08
Premier League: egy pontot szerzett csak az MU Boltonban (She)
A Bolton Wanderers kétszer is vezetett hazai pályán a bajnoki címre is esélyesnek tartott Manchester United ellen a Premier League 6. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, és végül 2–2-es döntetlent játszott Sir Alex Ferguson együttesével. Bogdán Ádám Jussi Jääskeläinen visszatérése után a kispadon ülte végig bajnokit.
szept. 26
15:24
Videó: kétszer is hátrányból kellett egyenlítenie az MU-nak (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Manchester United 2–2-es döntetlent játszott a Bolton otthonában. A hazaiak Zat Knight fejesével szereztek vezetést, amelyet Nani egy fantasztikus egyéni akció után kiegyenlített. A Bolton Martin Petrov révén ismét előnybe került, de Michael Owen egy csúsztatással beállította a végeredményt.
szept. 26
15:42
Vízilabda: másodikként jutott tovább a Szeged az Euroliga selejtezőjéből (She)
A már szombaton továbbjutott Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata vasárnap két góllal kikapott a horvát NK Rijekától a hazai környezetben rendezett Euroliga-selejtezőben.
szept. 26
15:42
Egy selejtezőkörre az Euroligától a Szeged (Metropol)
A már szombaton továbbjutott Szeged-Beton férfi vízilabdacsapata vasárnap két góllal kikapott a horvát NK Rijekától a hazai környezetben rendezett Euroliga-selejtezőben.

Keresés