2010. szeptember 5. vasárnap

szept. 5
0:24
Profi ökölvívás: Felix Sturm megőrizte bajnoki címét (She)
A német Felix Sturm egyhangú pontozással győzött Giovanni Lorenzo ellen Kölnben az Arena-Promotion profi ökölvívógáláján, ezzel közel 14 hónapos kihagyás után sikeresen tért vissza.
szept. 5
0:42
US Open: Cibulková simán, Fish öt szettben győzött (She)
Az US Open harmadik fordulójában a 19. helyen kiemelt amerikai Mardy Fish csak nagy csatában, öt játszmában bizonyult jobbnak a francia Arnaud Clémentnél.
szept. 5
7:18
Euro 2012: Prandelli szerint Cassano lehet az olaszok megmentője (She)
Antonio Cassano segítheti át a nyári világbajnokságon címvédőként katasztrofálisan szerepelt, már a csoportkörben búcsúzott olasz labdarúgó-válogatottat a mostani nehéz időszakon – legalábbis Cesare Prandelli szövetségi kapitány szerint.
szept. 5
7:36
US Open: Kuznyecova legyőzte Kirilenkót, kiesett Wickmayer (She)
Az 11. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova 6:3, 6:4-re legyőzte 23. helyen rangsorolt honfitársát, Marija Kirilenkót, így bejutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe.
szept. 5
7:54
US Open: Djokovics nyert Blake ellen, Fish vár rá (She)
A harmadik helyen kiemelt Novak Djokovics három szettben győzött a hazai közönség előtt játszó James Blake ellen az amerikai nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában, így készülhet a következő körre, ahol ismét egy amerikai teniszező, Mardy Fish próbálja majd megállítani.
szept. 5
8:30
US Open: Kuznyecova legyőzte Kirilenkót, így nyolcaddöntős (She)
Az 11. helyen kiemelt orosz Szvetlana Kuznyecova 6:3, 6:4-re legyőzte 23. helyen rangsorolt honfitársát, Marija Kirilenkót, így bejutott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjébe.
szept. 5
8:32
Felkészülés: MU-s asszisztok egymás ellen, Mexikó kikapott Ecuadortól (She)
A korábban a hondurasi labdarúgó-válogatottat a dél-afrikai világbajnokságra kivezető Reinaldo Rueda sikerrel mutatkozott be Ecuador nemzeti együttesének kispadján, miután együttese 2–1-re legyőzte Mexikót.
szept. 5
8:48
Női röplabda: új szponzor, új név a MÁV Előrénél (She)
Jelentős névszponzori szerződést írt alá az előző női bajnokságban negyedik helyen végző MÁV Előre SC elnöke, Dévényi Tibor és Wilhelm Peter, a Pro Patria Electronics Zrt. elnöke.
szept. 5
9:24
US Open: Nadal Federerrel szeretne játszani a döntőben (She)
Roger Federer felett szeretne diadalmaskodni a jövő vasárnapi döntőben Rafael Nadal az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 5
9:26
NFL: Roethlisberger csak négy meccset kell, hogy kihagyjon (She)
Hatról négy mérkőzésre csökkentették az eltiltását Ben Roethlisbergernek, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers irányítójának.
szept. 5
9:28
Férfi kosárlabda: Izlandról érkezett amerikai irányító Salgótarjánba (She)
Amerikai irányítót igazolt a Salgótarján férfi kosárlabdacsapata.
szept. 5
10:18
Öttusa-vb: két szám után hetedik a magyar vegyes páros (She)
A hetedik helyen áll két szám után a Pataki Viktória, Németh Róbert páros a csengtui öttusa-világbajnokság vasárnapi váltóversenyében, melyet vegyes csapatokkal rendeznek.
szept. 5
10:20
Válogatott: Mezey szerint ígéretes jövő előtt áll az Egervári-csapat (She)
Mezey György, a Videoton vezetőedzője az MLSZ vendégeként nézte meg a helyszínen, Stockholmban a Svédország ellen 2–0-ra elveszített Eb-selejtezőt. A válogatottba három játékost adó csapat szakvezetője a vidi.hu-nak elmondta, Egervári Sándor gárdája még nem működik olajozottan, de hosszú távon ígéretes jövő előtt áll.
szept. 5
10:36
MotoGP: Talmácsi Gábor a nyolcadik időt motorozta az bemelegítőn (She)
Talmácsi Gábor a nyolcadik időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának vasárnapi bemelegítő edzésén a Moto2-es kategóriában. A magyar versenyző a 12.15-kor induló versenyen a 10. helyről rajtol.
szept. 5
10:54
MotoGP: Talmácsi Gábor a nyolcadik időt motorozta a bemelegítőn (She)
Talmácsi Gábor a nyolcadik időt érte el a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíjának vasárnapi bemelegítő edzésén a Moto2-es kategóriában. A magyar versenyző a 12.15-kor induló futamon a 10. helyről rajtol.
szept. 5
11:12
Videó: a Partizan-csatár parádés ollózós gólja a Hajduk Kulának (She)
Cléverson Cléo, a Partizan Beograd brazil csatára gyönyörű mozdulattal szerzett vezetést a Hajduk Kula ellen 2–0-ra megnyert szerb bajnoki mérkőzésen. A támadó a védők szorításában kettőt dekázott, majd a kapuba ollózott. Íme, a jelenet videón!
szept. 5
11:12
Az Inter a világ tetején (Metropol)
A Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale immár egyedül vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját. A magyar bajnok Debrecen 53 helyet rontva a 147.
szept. 5
11:14
Labdarúgás: az Inter egyedül vezeti a világranglistát, Juhászék a hatodikak (She)
A Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale immár egyedül vezeti a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját. A magyar bajnok Debrecen 53 helyet rontva a 147.
szept. 5
11:14
Két szám után hetedikek a magyarok (Metropol)
A hetedik helyen áll két szám után a Pataki Viktória, Németh Róbert páros a csengtui öttusa-világbajnokság vasárnapi váltóversenyében, melyet vegyes csapatokkal rendeznek.
szept. 5
11:48
Férfi kosárlabda: 46 ponttal kapott ki a Salgótarján felkészülési meccsen (She)
A Salgótarján férfi kosárlabdacsapata 86–40-re kikapott felkészülési mérkőzésen szlovák ellenfelétől, a nyitrabányai MBK Baník Handlovától.
szept. 5
11:50
Felkészülés: Dárdaiék négyet vágtak ötödosztályú ellenfelüknek (She)
Felkészülési mérkőzésen Dárdai Pál csapata, a német labdarúgó másodosztályban szereplő Hertha 4–0-ra legyőzte a VfB Auerbachot. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót.
szept. 5
12:06
Videó: borzalmas ügyetlenkedés után kapott gólt a Washington kapusa (She)
Bill Hamid elképesztő hibájának következtében szenvedett hazai pályán 1–0-s vereséget az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) a D.C. United a Columbus Crew ellen. A kapusnak előbb a labdakezelés okozott gondot, majd luftot rúgott, így Guillermo Barros Schelotto, a vendégek csatára helyzetbe kerülhetett, amit ki is használt…
szept. 5
12:08
MotoGP: Márquez Misanóban is nyert, idei hatodik sikerét aratta (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján a 125 kcm-esek kategóriájában a spanyol Marc Márquez nyert, megelőzve honfitársait, Nicolás Terolt és Efrén Vázquezt. A Derbi 17 éves versenyzője az idei szezon 11. futamán a hatodik sikerét aratta. Az összes kategóriát figyelembe véve sorozatban a 12. spanyol siker született, míg az idei 32 futamból 26-on végzett az élen hispán motoros.
szept. 5
12:24
Öttusa-vb: nyolcadik helyen végzett a magyar vegyes páros (She)
A nyolcadik helyen végzett a Pataki Viktória, Németh Róbert páros a csengtui öttusa-világbajnokság vasárnapi váltóversenyében, amelyet vegyes csapatokkal rendeztek.
szept. 5
12:26
Anglia: Kovács Jánosék háromgólos vereséget szenvedtek (She)
Az angol labdarúgó-negyedosztály (League Two) 5. fordulójában Kovács János együttese, a Hereford 3–0-ra kikapott a Burton Albion otthonában. A magyar légiós végigjátszotta a találkozót, amelyen a 16. percben sárga lapot kapott. A hazaiaknál Aaron Webster az 500. mérkőzését játszotta, ennek alkalmából pedig két gólpasszt is kiosztott társainak. Kovácsék a 24 csapatos mezőnyben jelenleg a 20. helyen…
szept. 5
13:00
Vízilabda Eb: kiütéssel nyertek a szerbek a németek ellen (She)
A zágrábi vízilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatottal egy csoportban szereplő Szerbia 17–3-ra legyőzte Németországot, így átvette a vezetést a 16.30-kor (Macedónia ellen) vízbe szálló nemzeti együttesünk előtt.
szept. 5
13:18
San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi hetedik (Infostart)
A tizedik helyről indult Talmácsi Gábor hetedikként ért célba vasárnap a Moto2 géposztály versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i futamán.
szept. 5
13:18
Moto2: Elías nyert Misanóban, Talmácsi a hetedik helyen zárt (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíját a Moto2 kategóriában a spanyol Toni Elías nyerte meg, megelőzve honfitársát Julian Simónt valamint a svájci Thomas Lüthit. Talmácsi Gábor a 7. helyen zárt, a verseny azonban Scott Redding, Tomizava Soja és Alex De Angelis borzalmas nagy bukásáról marad sajnos emlékezetes.
szept. 5
13:18
Nyolcadik a magyar vegyespáros (Metropol)
A nyolcadik helyen végzett a Pataki Viktória, Németh Róbert páros a csengtui öttusa-világbajnokság vasárnapi váltóversenyében, melyet vegyes csapatokkal rendeztek. A magyarok a vívás után kilencedikek voltak, aztán a 2x100 m-es úszóváltóban a negyedik legjobb időt érték el.
szept. 5
13:20
Videó: hatalmas bukás a Moto2-es San Marinó-i Nagydíjon (She)
Óriási baleset történt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájának San Marinó-i Nagydíján. Scott Redding, Tomizava Soja és Alex De Angelis is bukott, ráadásul Tomizaván két motor is áthaladt.
szept. 5
13:22
Labdarúgás: Gaál Gyöngyi vezeti a női U17-es vb nyitó mérkőzését (She)
A Trinidad és Tobagóban rendezendő női U17-es labdarúgó-világbajnokság vasárnap veszi kezdetét, és a tornán Gaál Gyöngyi vezeti a nyitó mérkőzést – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.
szept. 5
13:36
Románia: Bölönit szerződtetné a CFR, ha menesztik Mandorlinit (She)
Román lapértesülések szerint a bajnoki címvédő és kupagyőztes CFR Cluj labdarúgócsapata Bölöni Lászlót szerződteti edzőnek, ha szerződést bont az együttest a 2009–2010-es idényben duplázásra vezető Andrea Mandorlinivel.
szept. 5
13:54
Euro 2012: Benzemától várják a feltámadást a franciák (She)
Karim Benzema bevetésétől várja a francia labdarúgó-válogatott feltámadását Laurent Blanc szövetségi kapitány.
szept. 5
13:54
Halálos baleset Talmácsi futamában (Metropol)
A tizedik helyről indult Talmácsi Gábor hetedikként ért célba vasárnap a Moto2 géposztály versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i futamán. A versenyen életét vesztette a japán Tomizava Soja, aki a futam 12. körében elcsúszott, majd az érkező Alex De Angelis és Scott Redding egyformán áthajtott rajta. A 19 éves versenyzőt azonnal egy közeli kórházba, Riccionébe szállították, de…
szept. 5
13:56
Euro 2012: a moldovaiak 19 játékossal jönnek, két hiányzójuk van (She)
A Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre (kedd, 20.30, Szusza Ferenc Stadion) készülő moldovai labdarúgó-válogatott román szövetségi kapitánya, Gavril Balint kihirdette az utazó keretét. A 19 tagú keretben ezúttal Nicolae Calancea lesz a második számú kapus Eugen Matiughin helyett, mivel Denis Calincov és Denis Zmeu nem tarthat a csapattal Budapestre.
szept. 5
14:48
MotoGP: Tomizava Soja nem élte túl a balesetet (She)
Több forrásból megerősített információk szerint elhunyt Tomizava Soja, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság délutáni Moto2-es futamán szenvedett súlyos balesetet.
szept. 5
15:06
MotoGP: Dani Pedrosa sikerével ért véget a San Marinó-i Nagydíj (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján a királykategóriában a spanyol Dani Pedrosa nyert, megelőzve honfitársát, Jorge Lorenzót, valamint az olasz Valentino Rossit.
szept. 5
15:24
Légióssors: Halmosi a Sheffield Unitedhoz kerülhet - lapértesülés (She)
A people.co.uk internetes oldal információi szerint a Hull City labdarúgócsapatának mellőzött magyar légiósa, Halmosi Péter után érdeklődik a Sheffield United.
szept. 5
15:42
Elhunyt a Talmácsi futamában balesetet szenvedett japán motoros - videó (Infostart)
Életét vesztette a japán Tomizava Soja, aki a Moto2 géposztály vasárnapi versenyében bukott a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i futamán - jelentette be az olasz Mediaset televízió. A kilencszeres világbajnok, Valentino Rossi a verseny utáni sajtótájékoztatón nyilatkozott a balesetről.
szept. 5
15:42
Európa-liga: kedden kezdődik a jegyárusítás a Loki csoportmeccseire (She)
A labdarúgó NB I címvédője, a Debreceni VSC-TEVA kedden megkezdi a jegyek és bérletek árusítását a Metaliszt Harkiv elleni Európa-liga-csoportmérkőzésre – tudatta a klub hivatalos honlapja.
szept. 5
15:44
Vízilabda Eb: az első spanyol siker, hattal verték a törököket (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon a spanyol férfiválogatott az A-csoport ötödik fordulójában hat góllal nyert Törökország ellen.
szept. 5
16:00
Férfi kézilabda: tornagyőztes a Veszprém, harmadik a Szeged (She)
A balatonfüredi négyes nemzetközi férfi kézilabdatornát (Laver-kupa) az MKB Veszprém nyerte meg, miután a döntőben jobbnak bizonyult a horvát CO Zagrebnél. A harmadik helyet a Pick-Szeged szerezte meg, amely az orosz Csehovot múlta felül.
szept. 5
16:02
Hegyikerékpár: a spanyol Hermida lett az olimpiai szám világbajnoka (She)
José Hermida élete legnagyobb sikerét érte el a Mont-Sainte-Anne-i hegyikerékpáros-világbajnokságon. Miután a spanyol meridás korábban junior és U23 korosztályban is vb-aranyat szerzett, most Kanadában folytatta a sort az eliteknél is. A nőknél a lengyel Maja Wloszcowksa volt a leggyorsabb.
szept. 5
16:18
Magyar versenyző a Ferrari Challenge Eb élén! - képekkel (Infostart)
A Hungaroringen szerepelt a Ferrari Challenge mezőnye. A magyarországi verseny után az egyik kategória élén egy magyar versenyző áll, a mindkétszer dobogón végző Válint Tibor.
szept. 5
16:18
Metropol Nemzetközi Reggeli Futás (Metropol)
Közel 400-an vettek részt szombaton reggel a Margitszigeten a Metropol Nemzetközi Reggeli Futáson. Katona László fotói a képgalériában.
szept. 5
16:20
Rooney újabb szexbotránya (Metropol)
Sajtóértesülések szerint újabb szexbotrányba keveredett Wayne Rooney, a Manchester United és az angol válogatott futballsztárja.
szept. 5
16:54
Vízilabda Eb: Magyarország–Macedónia meccs élőben az NSO-n (She)
A Zágrábban zajló vízilabda Európa-bajnokságon vasárnap a csoportkör utolsó fordulójának találkozóit rendezik meg, és a Kemény Dénes szövetségi kapitány által dirigált magyar férfiválogatott ellenfele Macedónia lesz. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 5
16:56
Tömegsport: Tóth László és Papp Krisztina sikere a budapesti félmaratonin (She)
Kiváló hangulatban zajlott le szeptember első vasárnapján a 25. Nike Budapest Félmaratoni, Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb 21 kilométeres futóversenye. A versenyt a férfiak mezőnyében Tóth László nyerte meg, míg a nők között Papp Krisztina, olimpikon középtávfutó diadalmaskodott.
szept. 5
17:12
Férfi gyeplabda: válogatottunk kétszer is kikapott Pozsonyban (She)
A hétvégén a magyar férfi gyeplabda-válogatott két felkészülési mérkőzést játszott Pozsonyban a házigazda szlovák együttes ellen: a mérleg a mieink szempontjából két vereség.
szept. 5
17:30
Torna: Böczögő tarolt, Hidvégi remekelt az országos bajnokságon (She)
A nőknél Böczögő Dorina, a férfiaknál Hidvégi Vid volt a legeredményesebb a Magyar Tornaszövetség fennállásának 125 éves évfordulója alkalmából zajló rendezvénysorozatba illeszkedő országos bajnokság szerenkénti döntői során.

Keresés