2010. szeptember 27. hétfő

szept. 27
0:24
Férfi röplabda-vb: a brazilok legyőzték a spanyolokat (She)
Az Olaszországban zajló férfi röplabda-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a brazil válogatott négy szettben nyert Spanyolország ellen.
szept. 27
0:28
Férfi röplabda: biztos kecskeméti siker a Szeged ellen (She)
Az élvonalbeli férfi röplabda-bajnokság, az Extraliga egyetlen vasárnap mérkőzésén a Kecskemét három szettben nyert a Szeged ellen.
szept. 27
2:48
A sötétség birodalma (Blikk)
BUDAPEST — Kísérti a múlt az MTK focicsapatát. A kék-fehérek az NB I 8. fordulójában nem tudták lejátszani a Kaposvár elleni bajnokijukat, mivel a Hidegkuti stadionban tönkrement a világítás.
szept. 27
6:24
Kemény Dénes: Újabb zseniket kell nevelnünk (Infostart)
Zsenik nélkül nem lehet komoly eredményeket elérni a vízilabdasportban - mondta a magyar férfi pólóválogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában. Kemény Dénes arról is beszélt, hogy együttesének lehet esélye a végső győzelemre a londoni olimpián, ehhez azonban még gólerősebbé kell válnia.
szept. 27
6:26
Giggs megsérült (Infostart)
Megsérült a Bolton Wanderers elleni angol bajnoki mérkőzésen, emiatt pihenőre kényszerül Ryan Giggs, a Manchester United tapasztalt futballistája.
szept. 27
7:00
Szingapúri Nagydíj - Alonso rajt-cél győzelme (Behaviour)
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat.
szept. 27
7:18
Szalai, az óriásölő (Behaviour)
Szalai Ádám a bajnokcsapatokra specialázólodott. A Mainz 22 éves csatára a 2009-es aranyérmes Wolfsburg után szombaton a Bayern München otthonában szerzett győztes gólt, és döntő érdemei vannak abban, hogy a mainziak hat forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát a Bundesligában.
szept. 27
7:36
Arab Emírségek: Craig Moore-t illegális alkoholfogyasztásért büntették meg (She)
Illegális alkoholfogyasztásért ezer dirham megfizetésére kötelezték Dubaiban Craig Moore-t, az ausztrál válogatott korábbi csapatkapitányát.
szept. 27
7:54
Nemzetközösségi Játékok: kígyót találtak az egyik sportoló szobájában (She)
Továbbra is több probléma akad Újdelhiben, az október 3-án rajtoló Nemzetközösségi Játékok sportolói falujában, ahol ezúttal egy kígyót találtak egy dél-afrikai sportoló szobájában.
szept. 27
7:56
Franciaország: nem tervezi Claude Puel vezetőedző menesztését a Lyon (She)
A gyenge idényrajt ellenére egyelőre nem tervezi Claude Puel vezetőedző menesztését a Lyon labdarúgó-csapatának vezérkara.
szept. 27
7:58
Németország: Holtby nem lesz angol válogatott, Löw behívójára vár (She)
Nem kíván az angol nemzeti csapatban szerepelni Lewis Holtby, a német U21-es válogatott csapatkapitánya.
szept. 27
8:30
Krasic mesterhármasával már 9. a Juve - videókkal (Infostart)
Juventus csapata 4-2-re győzte le a Cagliari együttesét az olasz labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén; Milos Krasic három gólt rúgott.
szept. 27
8:30
Brazília: a Fluminense átvette a vezetést a bajnokságban (She)
A Fluminense átvette a vezetést a brazil labdarúgó-bajnokságban, miután a 25. fordulóban idegenben győzte le a Vitóriát. Ezalatt a forduló előtt listavezető Corinthians az Internacional vendégeként szenvedett vereséget.
szept. 27
8:32
Argentína: saját pályáján csak döntetlent játszott a River Plate (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a River Plate saját pályáján játszott döntetlent a Quilmesszel.
szept. 27
8:48
Szávay a 36. helyre lépett előre (Infostart)
A héten Tokióban versenyző, a múlt heti szöuli tornán elődöntős Szávay Ágnes két helyet javítva a 36. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet.
szept. 27
8:48
Tenisz: Szávay Ágnes két helyet előrelépett a világranglistán (She)
A múlt heti szöuli tornán elődöntős Szávay Ágnes két helyet lépett előre a női teniszezők világranglistáján. A magyar sportoló a 36. pozíciót foglalja el. Az első tíz helyen nincs változás: a listát továbbra is Serena Williams vezeti.
szept. 27
9:06
NFL: a Denver nem bírt Peyton Manninggel és az Indianapolisszal (She)
Az Indianapolis Colts a Denver Broncos otthonában nyert az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 3. fordulójában. A Peyton Manning vezette vendégcsapat 27–13-as győzelmet aratott, és három mérkőzés után két győzelemmel áll.
szept. 27
9:24
Sevilla: edzőváltás a fiaskó után, a Mallorca korábbi trénere érkezik (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla vezetősége az újonc Hércules elleni, tegnapi vereség után (2–0) menesztette a csapat vezetőedzőjét, Antonio Álvarezt, akit Gregorio Manzano vált a kispadon.
szept. 27
9:42
Debrecen: szerdán indul a genovai El-mérkőzésre a Loki (She)
A DVSC csütörtökön 19 órakor lép pályára Európa-liga mérkőzésen a Sampdoria ellen. Herczeg András együttese szerdán reggel repül Genovába, és még aznap tart egy edzést.
szept. 27
10:00
Tenisz: Balázs négy helyet javított, nincs változás az élen a ranglistán (She)
Nincs változás a férfi teniszezők világranglistájának élmezőnyében: az évet már biztosan az élen záró Rafael Nadal mögött továbbra is a szerb Novak Djokovics áll, aki a svájci Roger Federert előzi meg.
szept. 27
10:54
Botlott a Chelsea, de a riválisok sem nyertek (Infostart)
A riválisok nem tudták kihasználni a Chelsea botlását, így a címvédő veresége ellenére az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulója nyertesének tekinthető.
szept. 27
10:54
Golf: Jim Furyk több mint 11 millió dollárt keresett (She)
Az amerikai Jim Furyk nyerte meg a profi golfozók PGA sorozatába tartozó, 7.5 millió dollár összdíjazású Tour Championshipet. Sikerével a FedExCup pontverseny első helyét, s az azért járó 10 millió dolláros jutalmat is megszerezte.
szept. 27
10:56
Naná, hogy Brazília újabb foci-vb-t nyert! (Infostart)
A házigazda Brazília a nők és férfiak kategóriájában is megnyerte a 2010-es hajléktalan labdarúgó-világbajnokságot, amelyen a magyar utcaifutball-válogatott is képviseltette magát.
szept. 27
11:12
Légióssors: Jó időben voltam jó helyen - Kovács Péter - videó (She)
Kovács Péter megszerezte első gólját a belga élvonalban eddig nyeretlen Lierse színeiben. Ezzel csapata idegenben győzött a Charleroi ellen, amelynek kispadján most mutatkozott be László Csaba. A Norvégiából érkezett Kovács Péter a belga sajtóban nyilatkozott a találatáról.
szept. 27
11:12
A házigazda brazok nyerték a hajléktalan foci vb-t (Metropol)
A házigazda Brazília a nők és férfiak kategóriájában is megnyerte a 2010-es hajléktalan labdarúgó-világbajnokságot, amelyen a magyar utcaifutball-válogatott is képviseltette magát.
szept. 27
11:14
Súlyemelő-vb: olimpiai kvótaközelbe kerültek a magyar nők (She)
Csaknem bizonyos, hogy legalább két kvótája lesz a londoni olimpiára a magyar női súlyemelésnek a törökországi kvalifikációs világbajnokságon nyújtott összteljesítménynek köszönhetően.
szept. 27
11:14
Elmaradhat a dél-koreai Forma-1-es futam (Metropol)
A még mindig készülőben lévő pálya miatt komoly gondok adódtak a Forma-1-es Koreai Nagydíj körül, amelyet a versenynaptár szerint október 24-én kellene megrendezni.
szept. 27
11:16
Labdarúgás: a házigazda Brazília nyerte a hajléktalan vb-t (She)
A házigazda Brazília a nők és férfiak kategóriájában is megnyerte a 2010-es hajléktalan labdarúgó-világbajnokságot, amelyen a magyar utcaifutball-válogatott is képviseltette magát.
szept. 27
11:30
Videó: a kapus szándékosan buktatása ellenére elmaradt a büntető (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az AEP Pafosz 1–1-es döntetlent játszott otthon az APOEL Nicosiával. A hazaiak azonban akár nyerhettek is volna, ám a mérkőzés játékvezetője egy jogos tizenegyestől megfosztotta őket. A felvételen jól látszik, hogy a vendégek kapusa a csatár lábát találta el, a labdát pedig jóval később. Az eset ismerős lehet a magyar szurkolóknak, hiszen 2007.…
szept. 27
11:30
Menesztették a Sevilla edzőjét (Metropol)
Menesztették hétfőn Antonio Alvarezt, a spanyol élvonalban szereplő Sevilla labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, s helyére az előző idényben az eladósodott Real Mallorcát ötödik helyig repítő Gregorio Manzanót nevezték ki.
szept. 27
11:32
Románia: Marius Lacatus ismét a Steaua Bucuresti vezetőedzője lesz (She)
A korábbi kiváló futballista, Marius Lacatus lesz a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Steaua Bucuresti vezetőedzője. A szakember korábban már irányította az együttest.
szept. 27
11:48
Videó: a kapus szándékos buktatása ellenére elmaradt a büntető (She)
A ciprusi labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában az AEP 1–1-es döntetlent játszott otthon az APOEL Nicosiával. A pafosziak azonban akár nyerhettek is volna, ám a mérkőzés játékvezetője egy jogos tizenegyestől megfosztotta őket. A felvételen jól látszik, hogy a vendégek kapusa a csatár lábát találta el, a labdát pedig jóval később. Az eset ismerős lehet a magyar szurkolóknak, hiszen 2007. szeptember…
szept. 27
11:50
BL: Kassai Viktor vezeti a Valencia-Manchester United mérkőzést (She)
A legrangosabb európai kupasorozat, a Bajnokok Ligája csoportkörében magyar játékvezetői hatos dirigálja a Valencia–Manchester United összecsapást.
szept. 27
11:52
Tottenham: Willam Gallas sérülés miatt három hétre kidőlt (She)
Sérülés miatt három hétig nem játszhat William Gallas, a Tottenham Hotspur francia légiósa.
szept. 27
11:54
Hegyikerékpár: sikeres folytatás az olimpiai pontgyűjtés jegyében (She)
A magyar hegyikerékpáros olimpiai krosszválogatott folytatta sikeres szereplését Törökországban. A kerekesek az egy héttel ezelőtti dobogós eredményeket hozták, a Kocaeli UCI C2-es kategóriájú viadalon Parti András és Dósa Eszter első, Buruczki Szilárd második helyezést ért el; a válogatott újabb világranglista-pontokkal járult hozzá a nemzet olimpiai kvalifikációjához.
szept. 27
12:06
Bulgária: Berbatov Matthäus kedvéért sem lesz újra válogatott (She)
Dimitar Berbatov, a Manchester United támadója kijelentette, nem tér vissza a bolgár válogatottba.
szept. 27
12:24
DVSC: Nem másban kell keresni a hibát - Dombi Tibor (She)
Négy mérkőzés óta nyeretlen a Debreceni VSC labdarúgócsapata, a hétvégén ráadásul súlyos, 4–1-es  vereséget szenvedett a Siófoktól. Dombi Tibor az együttes hivatalos honlapjának elmondta, véleménye szerint a hozzáálláson kell változtatni.
szept. 27
12:42
BL-rangadót vezet Kassai (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében magyar játékvezetői hatos dirigálja a Valencia-Manchester United összecsapást szerdán.
szept. 27
12:42
Arsenal: Almunia megsérült, Lukasz Fabianski véd a BL-meccsen (She)
Könyöksérülést szenvedett Manuel Almunia, az Arsenal spanyol kapusa. Az angol klub tájékoztatása szerint a játékos nem lesz ott a csapatban a Partizan Beograd elleni keddi Bajnokok Ligája-találkozón.
szept. 27
13:00
A halvérű Kovalainen esete a lángoló Lotusszal - videó (Infostart)
Biztonságosabbnak gondolta a célegyenesben leparkolni lángoló Lotusát Heikki Kovalainen, aki az utolsó körben esett ki a vasárnapi, villanyfénynél megrendezett Szingapúri Nagydíjról. A finn versenyző, bár autója jó része égett, komótosan kászálódott ki az ülésből, majd eloltotta tüzet.
szept. 27
13:00
Férfi vízilabda Euroliga: csak egy házigazda nem jutott tovább (She)
A férfi vízilabda Euroliga selejtezőjének első fordulójából a négy rendező együttes közül csupán egyetlen csapat, a török Yuzme Isztambul gárdája nem jutott tovább a legrangosabb nemzetközi kupasorozat második fordulójába.
szept. 27
13:18
Szávay feladta (Infostart)
Szávay Ágnes 4:3-as vezetésnél combsérülés miatt feladta az orosz Szvetlana Kuznyecova elleni mérkőzését a 2 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján.
szept. 27
13:18
Tenisz: Szávay combfájdalmai miatt feladta a Kuznyecova elleni meccsét (She)
Szávay Ágnes mérkőzésének feladására kényszerült a tokiói tenisztorna első fordulójában. A magyar teniszező 4:3-ra vezetett Szvetlana Kuznyecova ellen, amikor jelezte, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést.
szept. 27
13:20
Urbányit kirúgták Kecskemétről (Infostart)
Közös megegyezéssel távozott a Kecskeméti TE-ERECO labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Urbányi István - jelentette be a klub hétfőn.
szept. 27
13:20
Kecskemét: Urbányi István közös megegyezéssel távozik a klubtól (She)
A Kecskeméti TE hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat vezetőedzőjével, Urbányi Istvánnal.
szept. 27
13:22
Bayern München: meghosszabbították Van Gaal szerződését (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetősége egy évvel, 2012-ig meghosszabbította a vezetőedző, Louis van Gaal szerződését.
szept. 27
13:36
Szávay sérülés miatt feladta (Metropol)
Szávay Ágnes 4:3-as vezetésnél feladta az orosz Szvetlana Kuznyecova elleni mérkőzését a 2 millió dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójának hétfői játéknapján. Szávay szomorú, de reméli, hogy combhúzódása hamar meggyógyul.
szept. 27
13:38
Kassai szerdán BL-rangadót vezet (Metropol)
A nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon is szerepelt Kassai Viktor vezeti a Valencia-Manchester United rangadót szerdán, a Bajnokok Ligája C csoportjának második fordulójában.
szept. 27
13:40
Már nem Urbányi a Kecskemét edzője (Metropol)
Közös megegyezéssel távozott a Kecskeméti TE-ERECO labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról Urbányi István.
szept. 27
13:54
Tragédia: öngyilkos lett a doppingolás miatt eltiltott rögbis (She)
Öngyilkos lett Terry Newton volt válogatott angol rögbis, aki doppingvétség miatti eltiltását töltötte.

Keresés