2010. október 3. vasárnap

okt. 3
0:06
Primera División: a Valencia egy góllal nyert a Bilbao ellen (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságot vezető Valencia hazai pályán 2–1-re nyert a Bilbao ellen a 6. forduló utolsó szombati mérkőzésén.
okt. 3
1:18
Férfi röplabda-vb: Bulgária legyőzte a címvédő Brazíliát (She)
Bulgária 3:0-ra nyert a legutóbbi két vb-t megnyerő Brazília ellen a férfi röplabda-világbajnokság 2. csoportkörében. A bolgárok ezt megelőzően öt mérkőzést veszítettek el sorozatban a brazilokkal szemben.
okt. 3
7:36
Moto2: Elías hetedszer nyert a szezonban, Talmácsi a 21. lett (She)
A spanyol Toni Elías nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíját a Moto2 kategóriában, s ezzel karnyújtásnyira került a világbajnoki címtől. A második helyen honfitársa, Julián Simón, míg a harmadikon kisebb meglepetésre a cseh Karel Abraham zárt. Talmácsi Gábor a 21. helyen fejezte be a versenyt. A 125 kcm-es kategóriában Marc Márquez nyert.
okt. 3
8:12
Anglia: José Mourinho állítja, sohasem lesz angol kapitány (She)
José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője kizárta azt a lehetőséget, hogy valaha az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen.
okt. 3
8:14
Hegymászás: a magyar expedíció levonul a hegyről (She)
Korábban megírtuk, hogy a mostoha időjárási körülmények miatt a Cso Oju meghódítására készülő magyar csapat nem vállalja a kockázatot, így ezúttal elmarad a csúcstámadás. A mászók összepakolják a magashegyi táborokat és levonulnak az alaptáborba. Alább Kollár Lajos jelentését közöljük az előretolt alaptáborból.
okt. 3
8:30
Manchester United: Federico Macheda januártól a Lazióhoz kerülhet (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Manchester United olasz futballistája, Federico Macheda januártól kölcsönben nevelőegyesületében, a Lazióban folytatja pályafutását.
okt. 3
8:32
Kajak-kenu: Jó felkészüléssel nem lesz ellenfele Kovácsnak - Csipes (She)
Csipes Ferenc szerint, ha Kovács Katalinnak jól sikerül a felkészülése, akkor jövőre ismét remek szezont tudhat majd maga mögött. A kajakos edző ezt a kajak.hu sportági szakportálnak nyilatkozva mondta el egy hosszabb interjúban.
okt. 3
8:48
A gyász után rangadót nyerne Ancelotti (Infostart)
Londoni rangadót rendeznek vasárnap a Premier League-ben: a címvédő Chelsea és az Arsenalt fogadja. A Kékeknél csak a meccsre tér vissza apja temetése után Carlo Ancelotti menedzser, míg az Ágyúsoknál sok a sérült.
okt. 3
8:48
Roma: Adriano tagadja, hogy problémái lennének a beilleszkedéssel (She)
A Romát erősítő Adriano tagadja, hogy problémái lennének a beilleszkedéssel.
okt. 3
8:50
Alpesi sí: visszatérőben a kómából felépült svájci síelő (She)
Három hét múlva az alpesi sízők idénynyitó söldeni Világkupáján ismét versenyezne a 2009-ben súlyos balesetet szenvedett és emiatt három hétig kómában fekvő Daniel Albrecht.
okt. 3
9:06
Moto GP: Stoner nyert, Rossi a dobogóra állhatott Japánban (She)
A királykategóriában az ausztrál Casey Stoner győzelmével zárult a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíja. A második az olasz Anresa Dovizioso, a harmadik pedig honfitársa, Valentino Rossi lett.
okt. 3
9:24
Brazília: ikszeltek az éllovasok, továbbra is vezet a Fluminense (She)
A Fluminense és a Corinthians is döntetlent játszott a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalának 27. fordulójában.
okt. 3
9:26
Real Madrid: Pepe elégedetlen, több fizetést akar, mint amit ajánlanak (She)
Lapértesülések szerint a portugál válogatott Pepe elégedetlen a Real Madrid szerződéshosszabbítási ajánlatával, mert kevesli a klub által felkínált fizetést.
okt. 3
9:28
Bundesliga: Elképzelhető, hogy a Mainz összezuhan - Beckenbauer (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint a Borussia Dortmund nagyobb veszélyt jelent a bajor alakulatra a német labdarúgó-bajnokságban, mint a hét forduló után is százszázalékos Mainz.
okt. 3
9:42
Bundesliga: Elképzelhető, hogy a Mainz összezuhan - Beckenbauer (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München tiszteletbeli elnöke szerint a Borussia Dortmund nagyobb veszélyt jelent a bajor alakulatra a német labdarúgó-bajnokságban, mint a hét forduló után is százszázalékos Mainz.
okt. 3
10:00
Vízilabda: győzelemmel kezdett a Recco a kupában, Benedek is betalált (She)
A címvédő Pro Recco győzelemmel kezdte szereplését a vízilabda Olasz Kupában. Az Euroliga győztese a második csoportkörben szállt először vízbe, és nyitó meccsén 12–7-re megverte a Camoglit.
okt. 3
10:02
Férfi kosárlabda: Szájer József lett a Salgótarján vezetőedzője (She)
Szájer József, a Körmend volt játékosa lett a kosárlabda NB I-ben szereplő Konecranes-Salgótarjáni KSE férficsapatának vezetőedzője.
okt. 3
10:04
Kerékpár-vb: norvég siker született a férfiak mezőnyversenyében (She)
Thor Hushovd végzett az élen a férfiak vasárnapi mezőnyversenyében az ausztráliai országúti kerékpár-világbajnokságon.
okt. 3
10:18
Japán Nagydíj: Talmácsi a 21. lett (Infostart)
A legutóbbi, Aragón Nagydíjon harmadik helyen végzett Talmácsi Gábor csak a 21. lett vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, a Moto2-es géposztályban.
okt. 3
10:18
Profi ökölvívás: Guillermo Jones TKO-val védte meg vb-címét (She)
Több mint két évvel a 2008. szeptemberi, Firat Arslan elleni címszerzését követően szombaton első ízben tette kockára WBA cirkálósúlyú világbajnoki címét Guillermo Jones. A 38 éves, Don King által promótált panamai bunyós hazájában, egy a WBA által szervezett drogellenes kampányt meghirdető és reklámozó gálán tért vissza, ellenfele pedig a hivatalos kihívó – korábbi ideiglenes bajnok – Valeri…
okt. 3
10:36
Mikor lesz Mourinho angol szövetségi kapitány? (Infostart)
José Mourinho, a Real Madrid portugál vezetőedzője kizárta azt a lehetőséget, hogy valaha az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen.
okt. 3
10:36
Labdarúgás: pályán a Loki, Chelsea-Arsenal, Inter-Juve, Dortmund-Bayern - a mai program (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I és az európai topligák vasárnapi programját! A DVSC-TEVA–Vasas mérkőzésről természetesen élő, szöveges tudósítással jelentkezünk, csak úgy, mint a Chelsea–Arsenal és az Inter–Juventus összecsapásokról, míg a további találkozókat livescore-formátumban követheti nyomon.
okt. 3
10:54
Pirlo bombagóljával élre állt a Milan (Infostart)
Andrea Pirlo góljával 1-0-ra nyert az AC Milan Parmában az olasz labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati második mérkőzésén.
okt. 3
10:54
Közelebb került Európához a Loki (Behaviour)
Ha csak és kizárólag az eredményt nézzük, az Európa Liga csoportküzdelmeinek második fordulójában a Debrecen megint vereséget szenvedett. Ám aki látta a találkozót, az pontosan tudja, hogy a Loki ezúttal egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet Genovában, és a magyarok szerint csak egy jogtalan tizenegyesnek köszönhetően kerekedett felül a Sampdoria.
okt. 3
10:56
Férfi kézilabda BL: Csoportrangadót nyert a Veszprém (Infostart)
A csoportelsőség szempontjából fontos mérkőzésen az MKB Veszprém szombaton 33-30-ra legyőzte a vendég HSV Hamburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában, ezzel Mocsai Lajos vezetőedző alakulata továbbra is százszázalékos.
okt. 3
11:12
Anglia: Kobe Bryant a helyszínen tekinti meg a Chelsea-Arsenalt (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárja, Kobe Bryant is a helyszínen tekinti meg a Chelsea–Arsenal rangadót a Premier League 7. fordulójából.
okt. 3
11:30
Japán Nagydíj - Talmácsi a 21. lett (Metropol)
A legutóbbi, Aragón Nagydíjon harmadik helyen végzett Talmácsi Gábor csak a 21. lett vasárnap, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján, a Moto2-es géposztályban.
okt. 3
11:48
Sakkolimpia: legyőztük a lengyeleket, meglehet a bronzérem (She)
A magyar válogatott megnyerte utolsó mérkőzését a hanti-manszijszki sakkolimpián, így még van esélye, hogy megszerezze a bronzérmet. A lengyelek elleni 2.5:1.5-ös sikerrel eldőlt, hogy Izraellel holtversenyben a szenzációs teljesítménynek számító harmadik-negyedik helyen végez a Horváth Tamás vezette csapat.
okt. 3
12:06
Tenisz: menetelnek az oroszok, Stosur és Rezai máris búcsúzott Pekingben (She)
A pekingi női tenisztorna első fordulójában az orosz hölgyek magabiztosan hozták mérkőzésüket – így a 12. kiemelt Marija Sarapova és a tizenharmadikként rangsorolt Nadja Petrova is a 2. fordulóba jutott.
okt. 3
12:42
Serie A: Capello szerint BL-indulást érő helyen végezhet a Lazio (She)
Az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány, Fabio Capello szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) vitézkedő Lazio – amelyet régi barátja, Edy Reja irányít – az idény végén odaférhet a Bajnokok Ligája indulást érő első négy hely valamelyikére.
okt. 3
13:00
Sakkolimpia: a férfiak után a nők is győzelemmel zártak (She)
A férfiak sikere után az oroszországi Hanti-Manszijszkban zajló sakkolimpia utolsó fordulónak a 25. helyről nekivágó magyar női válogatott szintén nyert: Mádl Ildikóék a spanyolok felett diadalmaskodtak 3–1-re.
okt. 3
13:00
Vujin szétlőtte a Hamburgot (Blikk)
Tizenhárom gólt dobott a Veszprém szerb kézilabdázója a BL-meccsen
okt. 3
13:02
Championship: Eriksson lett a Leicester City új menedzsere (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Leicester City hivatalos honlapján jelentette be, hogy Sven-Göran Eriksson veszi át a csapat irányítását.
okt. 3
13:36
Vízilabda MK: minden esélyes bejutott a legjobb nyolc közé (She)
Nem hozott meglepetést a férfi vízilabda Theodora Magyar Kupa hétvégi selejtezője: a négy színhelyen, négy csoportban, 16 együttes részvételével lezajlott szombat-vasárnapi körmérkőzéses küzdelmekből a legesélyesebb nyolc, kivétel nélkül ob I-es gárda jutott tovább a negyeddöntőbe.
okt. 3
13:54
Sakkolimpia: negyedik helyen zárt a magyar férfi válogatott (She)
A magyar férfiválogatott 2.5:1.5-re nyert a lengyel csapat ellen az oroszországi Hanti-Manszijszkban rendezett sakkolimpia vasárnapi, 11., utolsó fordulójában, ezzel – alig lemaradva a dobogóról – a negyedik helyen végzett. A női együttes a 15. pozícióban zárt.
okt. 3
14:30
Arsenal: a szabadon igazolható Robert Pires az ágyúsokkal készül (She)
A korábban hat sikeres évet az Arsenalban töltő Robert Pires újra az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő londoni csapattal edz.
okt. 3
14:32
Tenisz: a Nadalt kiejtő García-López nyerte meg a bangkoki döntőt (She)
A bangkoki férfi tenisztorna fináléjában az elődöntőben a világelső Rafael Nadalt búcsúztató spanyol Guillermo García-López három szettben legyőzte a finn Jarkko Nieminent.
okt. 3
14:48
Eredivisie: ismét villant Suárez keze, közel tíz hónap után kapott ki az Ajax (She)
A holland labdarúgó–bajnokság 8. fordulójában az Ajax hazai pályán 2–1-re kikapott az Utrechttől. A vendégek mindkét gólja tizenegyesből esett, előbb a dél-afrikai világbajnokságon a Ghána elleni negyeddöntő hosszabbításában nagyot védő Luis Suárez kezezett (teljesen ártalmatlan szituációban feje fölé nyújtott kézzel kapott bele a labdába), majd Enoh szabálytalankodott. Az ítélet-végrehajtó…
okt. 3
14:50
Parasport: magyar érmek az angliai sportlövő világkupa-versenyen (She)
Dávid Krisztina arany-, Gurisatti Gyula ezüst- és bronzérmet szerzett a London melletti Stoke Mandeville-ben rendezett parasportlövő világkupa-versenyen.
okt. 3
14:52
Serie A: az újonc Lecce véget vetett a Catania jó sorozatának (She)
A Lecce 1–0-ra legyőzte a Cataniát az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
okt. 3
14:54
Rali-vb: Loeb hetedszer is megkaparintotta a világbajnoki címet (She)
A francia Sébastien Loeb megnyerte a Francia Ralit, amivel sorozatban hetedszer is megszerezte a világbajnoki címet a ralisok között.
okt. 3
15:06
Videó: két büntetőre csak egy bombagóllal tudott válaszolni az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának első vasárnapi meccsén óriási meglepetésre hazai pályán 2–1-re kikapott az Ajax az Utrechttől. A vendégek Ricky van Wolfswinkel két higgadt büntetőjével hozták el a három pontot Amszterdamból, a hosszabbításban Siem de Jong szépített.
okt. 3
15:42
Bundesliga 2.: Királyék egy góllal legyőzték berlini ellenfelüket (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Union Berlint. A magyar légiós végigvédte a találkozót.
okt. 3
16:00
Tenisz: Mihail Jusznij hetedik ATP-tornáján nyert Kuala Lumpurban (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij nyerte a Kuala Lumpurban zajló, 850 ezer dollár összdíjazású ATP-tornát, miután a fináléban három szettben nyert a nyolcadikként rangsorolt kazah Andrej Golubjov ellen.
okt. 3
16:18
Tenisz: Mihail Juzsnij hetedik ATP-tornáját nyerte Kuala Lumpurban (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnij nyerte a Kuala Lumpurban zajló, 850 ezer dollár összdíjazású ATP-tornát, miután a fináléban három szettben nyert a nyolcadikként rangsorolt kazah Andrej Golubjov ellen.
okt. 3
16:18
Hazai pályán kapott ki az Ajax (Metropol)
Meglepetésre hazai pályán veszített a listavezető Ajax az Utrechttel szemben a holland labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén.
okt. 3
16:20
Profi ökölvívás: Concepción 90 másodperc alatt átgázolt kihívóján (She)
Mindössze 90 másodperc leforgása alatt védte meg ideiglenes WBA légsúlyú világbajnoki profi ökölvívó címét Luis Concepción.
okt. 3
16:22
Női kosárlabda-vb: Oroszország megcsípte a hetedik helyet (She)
A Csehországban zajló női kosárlabda-világbajnokságon az első vasárnapi helyosztón az orosz válogatott nyert Dél-Korea ellen, a győztes együttes így megszerezte a hetedik helyet a tornán.
okt. 3
16:24
Oroszország: botlott a Husztiékat üldöző Rubin Kazany (She)
Nem tudott nyerni az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 23. fordulójában a tabella második helyén álló Rubin Kazany. A hét közben a Barcelona ellen Bajnokok Ligája-meccsen ikszelő Kazany 2–2-es döntetlent játszott a Szibir Novoszibirszk vendégeként.
okt. 3
16:36
Torna: Böczögő és Hídvégi két-két aranyérme a záró napon (She)
A tornászok szombathelyi Grand Prix-jének utolsó napját is magyar fölény jellemezte: Böczögő Dorina és Hídvégi Vid is két-két győzelmet gyűjtött be.

Keresés