2010. október 21. csütörtök

okt. 21
0:03
Videó: Nani bombagóljával nyert a Manchester United a BL-ben (She)
Mint arról beszámoltunk, a Manchester United a portugál Nani 25 méteres remek lövésével 1–0-ra legyőzte a török Bursasport a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának összecsapásán. A kvartett másik meccsén a Rangers 1–1-et játszott a Valenciával otthon. A hazaiak egy szöglet után szerezték meg a vezetést, a spanyolok Edu öngóljával azonban ponthoz jutottak Glasgow-ban.
okt. 21
0:07
BL, A-csoport: Legközelebb tanulni fogunk a mostani hibáinkból - Bale (She)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur játékosa nagyon csalódott volt az Inter ellen 4–3-ra elveszített Bajnokok Ligája-találkozót követően. Annak ellenére, hogy mesterhármast szerzett a találkozón.
okt. 21
0:21
Videó: a brémai védők előbb hibáztak, majd csatáraik remekeltek (She)
A hétgólos Inter-meccs mellett két találatot Enschedében is láthattak a nézők, ahol a Twente 1–1-es döntetlent játszott a Werder Bremennel. A 75. percben egy védelmi hibát kihasználva került előnybe a hazai csapat, majd öt perccel később remek kényszerítő után Marko Arnautovic egyenlített.
okt. 21
0:39
BL, A-csoport: Tanulni fogunk mostani hibáinkból - Bale (She)
Gareth Bale, a Tottenham Hotspur játékosa nagyon csalódott volt az Inter ellen 4–3-ra elveszített Bajnokok Ligája-találkozót követően, annak ellenére, hogy mesterhármast szerzett a találkozón.
okt. 21
0:43
BL, D-csoport: Nem zártuk le időben a találkozót - Guardiola (She)
Lionel Messi két góljával a Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 2–0-ra nyert a dán Köbenhavn ellen a BL-csoportkör harmadik fordulójában. Bár a helyzeteket tekintve könnyen közte hat is lehetett volna a vége a házigazdák javára, ám az argentin támadó csak a 92. percben tudta bebiztosítani a katalánok győzelmét.
okt. 21
0:57
BL, D-csoport: Nem döntöttük el időben a találkozót - Guardiola (She)
Lionel Messi két góljával a Barcelona labdarúgócsapata hazai pályán 2–0-ra nyert a dán Köbenhavn ellen a BL-csoportkör harmadik fordulójában. Bár a helyzeteket tekintve könnyen lehetett volna hatgólos különbség is a végén a házigazdák javára, az argentin támadó csak a 92. percben tudta biztossá tenni a katalánok győzelmét.
okt. 21
1:01
BL: Gareth Bale a sorozat első walesi mesterhármasát szerezte (She)
A címvédő olasz Internazionale otthonában 4–3-as vereséget szenvedett az angol Tottenham labdarúgócsapata a BL-csoportkör harmadik fordulójában. A milánóiak 35 perc alatt négygólos előnyre tettek szert, de a nyolcadik perctől emberhátrányban játszó angolok Gareth Bale második félidőben szerzett mesterhármasának köszönhetően végül tisztes vereséggel távoztak. Bale a sorozat első walesi…
okt. 21
7:00
Dzsudzsák ezúttal ellenfél lesz (Behaviour)
Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője fegyelmezett játékot vár csapatától a PSV Eindhoven elleni mai Európa Liga-csoportmérkőzésen, amely 19 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.
okt. 21
7:18
Amerikát nem felfedezni, meghódítani nehéz (Behaviour)
A célkeresztben Roy Jones vagy Bernard Hopkins is felsejlik, a rövidtávú cél azonban egyelőre a sikeres tengerentúli bemutatkozás volna. Erdei Zsolt Amerika bevételére készül, első ellenfele felhozó jelleggel egy kenyai srác lesz, ha novemberben nyer, messzebb is pillanthat. Egészen a csillagsávos égbolt legfelső határáig.
okt. 21
8:45
Európa-liga: Salzburgban a Juve, Nápolyban a Liverpool - program (She)
Az Európa-liga csoportkörének 3. fordulóját rendezik meg csütörtökön: a játéknap legnagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzése alighanem a válságban levő Liverpool nápolyi vendégjátéka. A DVSC 19 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a PSV-t, a csoport másik meccsén a Sampdoria a Metaliszthoz látogat.
okt. 21
9:57
Bundesliga: Nuri Sahint figyeli a Bayern München - lapinformáció (She)
A német Kicker információi szerint a Bayern München figyeli a Borussia Dortmundban kitűnő teljesítményt nyújtó Nuri Sahin teljesítményét, és megkísérelheti kivásárolni a középpályást 2013-ig tartó szerződéséből.
okt. 21
10:15
Ezért hagyná ott az MU-t Rooney (Infostart)
Nem látja biztosítottnak a Manchester United további sikeres szereplését Wayne Rooney, ezért nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a csapattal. A támadó már augusztusban Sir Alex Ferguson klubmenedzser tudomására hozta, hogy nem akar maradni, mert nem kapott garanciát arra, hogy a klub továbbra is képes megszerezni a világ legjobb játékosait.
okt. 21
10:15
Ipswich Town: Fülöp Márton hétvégi szereplése is kérdéses (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Fülöp Márton, az Ipswich Town magyar kapusa sérülés miatt tegnap nem lépett pályára a Watford elleni, 2–1-re elveszített mérkőzésen. A kapus hétvégi játéka is kérdéses hátsérülés miatt.
okt. 21
10:33
Izrael: a Liverpool, az Everton, a Newcastle és a WHU figyelte a Hapoel csatárát (She)
Az izraeli Sport 5 televíziós csatorna és több napilap értesülései szerint a Liverpool, az Everton, a Newcastle United és a West Ham United játékosmegfigyelői is figyelemmel kísérték Itaj Sehternek, a Hapoel Tel-Aviv csatárának játékát a Schalke 04 elleni mérkőzésen.
okt. 21
10:35
Manchester United: Fowler az ausztrál bajnokságba csábítja Rooneyt (She)
Robbie Fowler az ausztrál bajnokságba csábítja Wayne Rooneyt, a Manchester Unitedtől távozni kívánó futballsztárt.
okt. 21
11:09
Schalke 04: hosszú sérülése után visszatér Christian Pander (She)
Hosszú sérülése után ismét játékra jelentkezett Christian Pander, a Schalke 04 válogatott labdarúgója.
okt. 21
11:11
DVSC-TEVA: sem Sylla, sem Antal Botond nem felelt meg a Lokinál (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata nem szerződteti a próbajátékon levő Antal Botondot és Norman Syllát – tudatta a dvsc.hu.
okt. 21
11:27
Euro 2012: a szerbek megúszhatják a kizárást a selejtezőkről (She)
Az előjelek alapján megúszhatja a kizárást az Európa-bajnoki selejtezőkről a szerb labdarúgó-válogatott, amelynek szurkolói miatt múlt kedden le kellett fújni az olaszországi csoportmérkőzést.
okt. 21
11:29
NSO Tv: Fontos lenne megszerezni az első gólt - Czvitkovics (She)
A Ramada Plaza Budapest Hotelben száll meg a DVSC-TEVA labdarúgócsapata, amely holnap a PSV ellen lép pályára az Európa-liga csoportkörében. A szállodában Czvitkovics Péterrel, a DVSC középpályásával beszélgettünk, aki elmondta, fontos lenne a csapat számára, hogy megszerezze első gólját a Európa-liga csoportkörében. Czvitkovics szerint számukra nem lesz furcsa Dzsudzsák Balázs ellen…
okt. 21
11:30
Szupermaraton helyett jótékonysági futás (Behaviour)
Az idei Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaraton ugyan elmaradt, ám a Nagy Sportágválasztó és a Magyar Vöröskereszt által szervezett jótékonysági futást szerdán a tervek szerint megkezdte a Bajnokok csapata.
okt. 21
11:31
Internazionale: Júlio César dühös magára, „elaludt" a kapuban (She)
Az Internazionale labdarúgócsapatának brazil kapusa, Júlio César nagyon elégedetlen volt saját teljesítményével a Tottenham elleni BL-csoportmérkőzésen (4–3).
okt. 21
11:45
NFL: legújabb erőssorrendünkben a Steelers még a Jets előtt áll (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) kapcsán hetente jelentkező erősorrendünkben a 7. forduló előtt továbbra is a Cleveland Browns ellen magabiztosan nyerő Pittsburgh Steelers vezet, megelőzve a második helyre felkúszó New York Jetset – bár ezt az együttes vezetőedzője, Rex Ryan valószínűleg kifogásolná –, valamint csoportriválisát, a Baltimore Ravenst. Az előző szezonbeli önmagát…
okt. 21
11:47
Európa-liga: már áll a bál Nápolyban, három angolt megkéseltek (She)
Már megtalálták a Napoli huligánjai az Európa-liga-mérkőzésre Dél-Olaszországba látogató Liverpool szurkolóit: az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint három angol drukkert is megkéseltek.
okt. 21
12:03
Európa-liga: már áll a bál Nápolyban, angolokat késeltek meg (She)
Már megtalálták a Napoli huligánjai az Európa-liga-mérkőzésre Dél-Olaszországba látogató Liverpool szurkolóit: az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint három angol drukkert is megkéseltek.
okt. 21
12:05
Bécs-Budapest: tegnap elindult a bajnokok adománygyűjtő futása (She)
Tegnap elindult Bécsből a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára adományokat gyűjtő Bajnokok Csapata, amely szupermaratoni távot teljesít.
okt. 21
12:06
Az új pályán jubilál a Mercedes vasárnap (Metropol)
A vasárnap első alkalommal sorra kerülő Dél-koreai Nagydíjon ünnepli 300. Forma-1-es versenyét a Mercedes, amely 1954-ben debütált az autósport elitkategóriájában.
okt. 21
12:21
Eredivisie: a Vitesse menesztette az edzőjét, volt MU-kapus a helyén (She)
A holland élvonalbeli Vitesse Arnhem vezetősége menesztette edzőjét, Theo Bost. A váltást a csapat gyenge bajnoki szereplésével indokolta, a Vitesse kilenc forduló alatt mindössze nyolc pontot szerzett.
okt. 21
12:23
Gyász: elhunyt Povázsai László, az ETO 1963-as bajnokcsapatának tagja (She)
Életének 73. évében elhunyt Povázsai László, a Nagyváradi AC, a Kőbányai Törekvés, a Csepel, az MTK, a Győri ETO és a Bp. Előre volt labdarúgója.
okt. 21
12:24
Balhé Nápolyban, két liverpooli, öt olasz sérült (Metropol)
Két Liverpool- és öt Napoli-szurkoló sérült meg szerda éjszaka Nápolyban, miután összecsapott egymással a két tábor.
okt. 21
12:39
Szántó Dávid is távozik a köztévétől (Blikk)
okt. 21
12:39
Jótékonyság: élő videós közvetítés a Bajnokok Csapatának váltójáról (She)
A Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman) és Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus) alkotta Bajnokok Csapata a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére teljesíti a Bécs-Budapest…
okt. 21
12:41
Szerbia: mégsem lesz zárt kapus a belgrádi derbi (She)
Beengedik a szurkolókat a szerb labdarúgó-bajnokság rangadójára, a szombati Crvena zvezda–Partizan Beograd összecsapásra, igaz, a székeket leszerelték a vendégszurkolók szektorában, és a szokásosnál is nagyobb lesz a rendőri készültség – írta szerb sajtó csütörtökön.
okt. 21
12:57
Vívás: hazánk megpályázza a 2013-as vb megrendezését (She)
Magyarország pályázik a 2013-as vívó-világbajnokság rendezésére – jelentette be mai sajtótájékoztatóján Erős János, a Magyar Vívószövetség elnöke.
okt. 21
13:15
Női kézilabda: megsérült a Győr BL-ellenfelének egyik kulcsjátékosa (She)
Bajban lesz szombaton a Győri Audi ETO női BL-ellenfele, a szlovén Krim Merkator Ljubljana, mert egyik kulcsjátékosa, Dragana Cvijics megsérült, és fél évig nem játszhat. Helyettese a világbajnok (2005) Ljudmila Bodnyeva lesz.
okt. 21
13:18
Pelé 70 éves (Metropol)
Október 23-án lesz 70 éves minden idők egyik legismertebb és legjobb labdarúgója, a sportág egyetlen háromszoros világbajnoka, a brazil Pelé.
okt. 21
13:54
Az Iron Maiden énekese vezette a Liverpool gépét (Metropol)
A régóta pilótavizsgával rendelkező Bruce Dickinson a Vörösök honlapján kijelentette, hogy a Liverpool egy fantasztikus klub, és remélhetőleg sikerrel jár csütörtök este Nápolyban.
okt. 21
14:09
NBA: LeBron James szembesítette 900 ezer követőjét gyűlölőivel (She)
LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi egyik legnagyobb sztárja továbbküldött néhány neki címzett, negatív, rasszista hangvételű Twitter-üzenetet, okulásul, hogy a sok nagyszerű élmény mellett mi mindenben van részük az élsportolóknak.
okt. 21
14:27
Blog: tökéletes helyszín vagy piaci fejlődés - Szabados Gábor (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász. Mostani írásában arról értekezik, hogy a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezési jogának odaítélésénél a FIFA milyen szempontokat vesz figyelembe, és hogy ezek alapján kik a legnagyobb esélyesek.
okt. 21
14:45
Dzurinda örömét fejezte ki, hogy enyhült a szlovák-magyar feszültség (Infostart)
Mikulás Dzurinda az új szlovák kormány egyik sikerének tartja, hogy sikerült javítani a szlovák-magyar kapcsolatokon.
okt. 21
14:45
IFFHS: Arsene Wenger az évtized legjobb edzője Ferguson előtt (She)
A labdarúgás statisztikáival és történelmével foglalkozó IFFHS rangsora szerint az elmúlt tíz év legjobb edzője az Arsenalt irányító Arsene Wenger, megelőzve a Manchester United menedzserét, Sir Alex Fergusont.
okt. 21
14:47
Tenisz: a világranglista 268. helyén álló tinédzser ejtette ki Jankovicsot (She)
A WTA-világranglista 268. helyén álló, mindössze 17 éves teniszező, Zarina Dijasz búcsúztatta a moszkvai WTA-torna második fordulójában Jelena Jankovicsot.
okt. 21
15:03
Labdarúgás: már Dél-Afrikában is betilthatják a vuvuzelákat (She)
A dél-afrikai Premier Soccer League a vuvuzelák betiltását tervezi az élvonalbeli meccseken – igaz, nem azért, mert idegesítő a hangjuk, hanem azért, mert a szurkolók rendszeresen bedobálják a hangszereket a pályára.
okt. 21
15:05
Anglia: klubja Kovács Jánost jelölte a rasszizmus elleni harc élére (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság negyedosztályában (League Two) szereplő Hereford Unitednél a magyar csapatkapitányt, Kovács Jánost jelölték a rasszizmus elleni nemzetközi kampány helyi nagykövetének.
okt. 21
15:21
DVSC: Laczkó nem vállalja a játékot, Fodor a helyén - kezdőcsapat (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hivatalos oldala közölte: Laczkó Zsolt kisebb sérülés miatt nem tudja vállalni a játékot a PSV elleni Európa-liga-csoportmérkőzésen (19.00), Fodor Marcell helyettesíti.
okt. 21
15:23
Törökország: Hagi lett Rijkaard utódja a Galatasaray kispadján (She)
A török labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Galatasaray csütörtökön honlapján jelentette be: Gheorghe Hagi lesz a csapat új vezetőedzője.
okt. 21
15:39
Jégkorong: Galanisz és Maklári is bekerült a válogatott keretbe (She)
Keretet hirdetett Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a november 12. és 14. közötti Telenor Hoki-kupára. A válogatottba behívót kapott több fiatal Volán-játékos, de tengerentúli klubelfoglaltságai miatt nem szerepel Szuper Levente és Kóger Dániel sem. Vas János svédországi csapatából szintén nem tér haza a székesfehérvári tornára.
okt. 21
15:41
Evezés: két vb zárja a nemzetközi szezont - megérkeztek a magyarok (She)
Az evezős szezon nemzetközi zárásaként két világbajnokságra kerül sor az elkövetkezendő napokban: a felnőtt vb-t Új-Zélandon, a tengerit Isztambulban rendezik. Az idén két világkupa-győzelmet szerző Galambos Péter jó esélyekkel ül hajóba a Csendes-óceáni országban, az Eb-t követő normálsúlyú „kirándulása” után ismét saját kategóriájában, a könnyűsúlyúak közt mérkőzik majd.
okt. 21
15:57
Tömegsport: 52 ezer futó rótta Budapest útjait a jubileumi esztendőben (She)
A múlt hétvégi női futással lezárult a BSI idei jubileumi futóévének budapesti utcai futóverseny-sorozata. Az egyre népszerűbb három tavaszi és négy őszi eseményre összesen 52 000 nevezés érkezett, ami négy eseménynél is új részvételi csúcsot jelentett.
okt. 21
16:15
Tömegsport: 52 ezer futó rótta Budapest útjait a jubileumi évben (She)
A múlt hétvégi női futással lezárult a BSI idei jubileumi futóévének budapesti utcaifutóverseny-sorozata. Az egyre népszerűbb három tavaszi és négy őszi eseményre összesen 52 000 nevezés érkezett, ami négy eseménynél is új részvételi csúcsot jelentett.
okt. 21
16:17
Kerékpár: Szalontay Bécsben megdöntötte szentpétervári rekordját (She)
Szalontay Sándor máris megdöntötte alig egy hónapja, a szentpétervári pályakerékpáros Eb-n beállított rekordját. A KSI-Schwinn Csepel SE U23-as versenyzője a szeptemberben 200 méteren elért, 10.799 mp-es eredményét adta át a múltnak csütörtökön Bécsben; a Ferry Dusika Stadionban, hivatalosan kiírt csúcskísérleten 10.788-at hajtott, ami 66.74 km/órás átlagnak felel meg.

Keresés