2010. október 8. péntek

okt. 8
0:24
DVSC: szenegáli válogatott játékost tesztel a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC teszteli az ötszörös szenegáli válogatott Demba Tourét, aki legutóbb a francia másodosztályú Reimsnél futballozott.
okt. 8
6:42
Kis pont a csalásban (Behaviour)
Most az egyszer talán nem baj, hogy a magyar labdarúgás nem játszik meghatározó szerepet egy európai futballügyben. Bochumban tegnap a vádirat ismertetésével elkezdődött a fogadási csalók bírósági tárgyalása. Az ügyben egy magyar bajnoki mérkőzés lehet érintett, a bochumi ügyészségen lapunknak azt mondták, Magyarország apró pont ebben a történetben (is).
okt. 8
6:44
Nagyüzem az európai pólós kupasorozatok selejtezőjében (Behaviour)
A férfi vízilabda első számú európai sorozatában, az Euroligában már a főtáblára jutás a tétje a hétvégi 2. selejtezőkörnek, amelyben két magyar alakulat, az Eger és a Szeged érdekelt.
okt. 8
7:00
Trapattoni papokat edz (Infostart)
Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya irányítja majd a Vatikán legjobbjaiból álló futballcsapatot, amely október 23-án csap össze az itáliai rendőrök gárdájával Rómában.
okt. 8
7:00
F1: Lewis Hamilton a gumifalban, Sebastian Vettel az élen (She)
A Formula–1-es Japán Nagydíj első szabadedzésén, Szuzukában a Red Bull német pilótája, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb, megelőzve csapattársát, a vb-pontversenyben vezető ausztrál Mark Webbert és a Renault volánja mögött ülő lengyel Robert Kubicát.
okt. 8
7:18
NHL: az elmúlt két szezon bajnoka vereséget szenvedett a nyitányon (She)
Magyar idő szerint tegnap este Helsinkiben a Minnesota–Carolina meccsel (3–4) megkezdődött a 2010–2011-es szezon az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL), majd a tengerentúlon négy mérkőzéssel folytatódott. Az elmúlt két szezon bajnoka, a Chicago és a Pittsburgh egyaránt vereséggel kezdett.
okt. 8
7:36
Kecskemét: van esély a szerb Tomiszlav Szivics visszatérésére (She)
Könnyen lehet, hogy visszatér Kecskemét NB I-es labdarúgócsapatához Tomiszlav Szivics. A KTE-Ereco tulajdonosa, Rózsa Pál elismeri, hogy tárgyalt a szakemberrel és  egyelőre azt mondja, ötven százalék esély van a szerb tréner visszatérésére.
okt. 8
8:30
Formula-1: Red Bull-fölény Japánban, Hamilton falnak ütközött - nézze meg! (Infostart)
Sebastian Vette érte el a legjobb időt a Formula-1-es Japán Nagydíj pénteki első szabadedzésén, és a másodikat is a Red Bull német pilótája nyerte.
okt. 8
8:30
NFL: Cutlert megviselte a Giants keménysége, nem játszik vasárnap (She)
A New York Giants elleni mérkőzésen elszenvedett agyrázkódása miatt nem játszhat a Carolina Panthers ellen vasárnap Jay Cutler, a Chicago Bears irányítója.
okt. 8
8:30
Vettelé az első szabadedzés a Japán Nagydíjon (Metropol)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki első szabadedzésén. Mögötte csapattársa, a világbajnoki pontversenyben vezető ausztrál Mark Webber végzett a második helyen, a lengyel Robert Kubica (Renault) pedig a harmadikon.
okt. 8
8:32
Tenisz: Djokovics Simon ellen sem izzadt meg Pekingben (She)
A pekingi férfi ATP-tenisztorna negyeddöntőjében az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics 6:3, 6:2-re legyőzte a francia Gilles Simont. A világranglista második helyén álló teniszezőnek ez volt eddig a legszorosabb összecsapása a viadalon, hiszen az első fordulóban a kínai Kung Mao-hszin ellen 6:1, 6:3-ra nyert, míg a Mardy Fish elleni második fordulós összecsapásuk játék nélkül ért véget,…
okt. 8
8:48
Játékossors: a korábbi ferencvárosi csatárt a Lyon teszteli (She)
A hazánkban többek között a Budapest Honvédnál, a Ferencvárosnál és a BFC Siófoknál is megforduló 25 esztendős Edouard Ndjodo a francia Olympique Lyon második együttesével készül.
okt. 8
8:48
Vettelé az első szabadedzés (Behaviour)
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
okt. 8
8:50
Kajak-kenu: Vajda, Csabai, Kozmann és Paksy a csepeli szezonzárón (She)
Október 9-én, Csepelen szabadidős kupával egybekötött országos bajnoksággal zárul a Magyar Kajak-Kenu Szövetség idei sárkányhajós szezonja. A nevezési lista nagy csatákkal kecsegtet: a rajtvonalon ott találjuk majd többek között Vajda Attilát, Csabai Edvint, Kozmann Györgyöt és Paksy Tímeát.
okt. 8
8:52
F1: a sorrend a 2. tréningen sem változott - Vettel, Webber, Kubica (She)
A Japán Nagydíj második szabadedzésén ugyanaz volt az első három sorrendje, mint az első tréningen: a német Sebastian Vettel (Red Bull) autózta a leggyorsabb kört, a második helyen csapattársa, Mark Webber végzett, míg a harmadik a lengyel Robert Kubica lett Renault-val.
okt. 8
9:24
MotoGP: Rossi és Márquez kezdett legjobban Malajziában (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén a királykategóriában a kilencszeres világbajnok olasz Valentino Rossi érte el a legjobb időt, megelőzve honfitársát, Andrea Doviziosót, valamint csapattársát, a spanyol Jorge Lorenzót.
okt. 8
9:26
Videó: Hamilton a gumifalba csapódott a Japán Nagydíj szabadedzésén (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Lewis Hamilton balesetet szenvedett a Formula–1-es Japán Nagydíj első szabadedzésén: a 2008-as világbajnok a Degner-kanyarban csúszott ki és csapódott a gumifalnak. Nézze meg az esetet videón!
okt. 8
9:28
Lovas világjátékok: visszacsúsztak a magyar lovastornások (She)
Az első napi eredményükhöz képest némileg visszacsúsztak a magyar lovastornások az egyesült államokbeli Lexingtonban zajló Lovas világjátékokon.
okt. 8
9:42
Anglia: a meccs közben telefonon értesítették, hogy ki van rúgva (She)
Mark Poulton, az angol labdarúgó területi ligában szereplő Chichester City menedzsere csapata Redhill elleni mérkőzése közben egy telefonhívás révén tudta meg, hogy azonnali hatállyal kirúgták.
okt. 8
9:44
Tenisz: Monfils közel háromórás mérkőzésen legyőzte Roddickot (She)
A tokiói férfi ATP-tenisztorna negyeddöntőjében az ötödik helyen kiemelt francia Gaël Monfils rendkívül szoros mérkőzésen, döntő szett rövidítésben legyőzte a másodikként rangsorolt amerikai Andy Roddickot, így bejutott az elődöntőbe. Monfils ellenfele a négy között a cseh Radek Stepánek lesz, aki mérkőzés nélkül jutott tovább a finn Jarkko Nieminennel szemben.
okt. 8
10:00
Tenisz: Serena Williams a jövő héten Linzben tér vissza (She)
A tenisz-világranglista első helyét hétfőn elveszítő Serena Williams a jövő heti linzi WTA-tornán tér vissza.
okt. 8
10:02
Euro 2012: pályán a mieink és a vb első három helyezettje - program (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők hétvégi programjában számos érdekes összecsapás található: pályára lép a magyar válogatott mellett az olasz, a spanyol és a holland is, míg a vb-bronzérmes németek hazai pályán is parázs ütközetre számíthatnak a törökök ellen. A Franciaország–Románia és az Izrael–Horvátország találkozót szombaton rendezik, míg a többi összecsapásra pénteken kerül sor.
okt. 8
10:18
Blog: a sivatag megmutatta a szép és a rút arcát is - Tóth Anita (She)
Tóth Anita, a Nemzeti Sport újságírója vasárnaptól jelentkező blogjában a Fáraó-ralin tapasztaltakat és látottakat osztja meg a Nemzeti Sport Online olvasóival. Legújabb bejegyzésében arról ír, hogy csütörtökön a sivatag megmutatta a szép mellett a rút arcát is.
okt. 8
10:20
Vasas: Komjáti a Wiener Neustadt ellen mutatkozik be a kispadon (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas péntek délután Ausztriában felkészülési mérkőzésen összecsap a Wiener Neustadttal – számolt be a klub hivatalos honlapja.
okt. 8
10:22
Formula-1: Hamilton elismerte a hibáját, meglepte a csúszós fű (She)
Lewis Hamilton bevallotta, hogy saját hibájából csúszott ki és törte össze McLaren-Mercedesét a Japán Nagydíj első szabadedzésén.
okt. 8
10:24
Real Madrid: Kedhira kellemesen csalódott Cristiano Ronaldóban (She)
Szuper pasasként írta le Cristiano Ronaldót Sami Kedhira, a Real Madrid német labdarúgója, aki szerint a portugál sztárjátékos korántsem olyan arrogáns, mint amilyennek általában tartják, neki pedig személy szerint sokat segített a beilleszkedésben.
okt. 8
10:36
Videó: edzésen sérült meg a Madridban maradt Real-középpályás (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Fernando Gago megsérült a Real Madrid legutóbbi edzésén. Az argentin középpályás egy ártalmatlan szituáció után maradt lenn a földön és nem is tudta folytatni a tréninget. Tényleg rájár a rúd Gagóra, hiszen a válogatottól is egy sérülés tartotta távol.
okt. 8
10:38
Moto2: De Angelis volt a leggyorsabb, Talmácsi a 14. helyen kezdett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának első szabadedzésén a San Marinó-i Alex De Angelis érte el a legjobb időt, megelőzve a brit Scott Reddinget és a spanyol Toni Elíast. Talmácsi Gábor 1.444 másodperccel lemaradva a 14. helyen zárt.
okt. 8
10:54
Real Madrid: Khedira kellemesen csalódott Cristiano Ronaldóban (She)
Szuper pasasként írta le Cristiano Ronaldót Sami Khedira, a Real Madrid német labdarúgója, aki szerint a portugál sztárjátékos korántsem olyan arrogáns, mint amilyennek általában tartják, neki pedig személy szerint sokat segített a beilleszkedésben.
okt. 8
10:56
Labdarúgás: Trapattoni irányítja a vatikáni válogatottat (She)
Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya irányítja majd a Vatikán legjobbjaiból álló futballcsapatot, amely október 23-án csap össze az itáliai rendőrök gárdájával Rómában.
okt. 8
11:30
Férfi vízilabda: második meccsén is nyert a Honvéd a LEN-kupában (She)
A Groupama-Honvéd a második mérkőzését is megnyerte a férfi vízilabda LEN-kupa első selejtezőkörében, Tbilisziben.
okt. 8
11:30
Talmácsi 14. az első szabadedzésen Malajziában (Metropol)
A pontversenyben hatodik Talmácsi Gábor a 14. helyen végzett a pénteki első szabadedzésen a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján.
okt. 8
11:48
Tenisz: Nadal könnyed győzelemmel elődöntős Tokióban (She)
Rafael Nadal két játszmában legyőzte az orosz Dmitrij Turszunovot a tokiói férfi tenisztorna negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.
okt. 8
11:50
Görögország: nem Bölöni, hanem Manolo Jiménez az AEK élén (She)
Manolo Jiménez, a Sevilla korábbi edzője irányítja a jövőben az AEK Athén labdarúgócsapatát.
okt. 8
12:06
Index: További három magyar bajnoki érintett a bundabotrányban (Infostart)
Az Újpest-Honvéd mérkőzés mellett ugyanabból a fordulóból további három magyar bajnoki is érintett lehet az európai futball bundabotrányban. A Nemzeti Nyomozó Iroda a nyomozás érdekeire hivatkozva továbbra sem kíván személyeket, csapatokat vagy mérkőzéseket megnevezni.
okt. 8
12:06
Anglia: a Man. City tulajdonosa a leggazdagabb, a Fradié a 39. (She)
A Manchester City tulajdonosa, Manszúr bin Zajed al-Najan sejk vezeti a brit „futballgazdagok” listáját, amelyet a FourFourTwo magazin és a Leaders in Football készített közösen.
okt. 8
12:06
Bundabotrány: tovább három magyar bajnoki is érintett (Behaviour)
Az Újpest-Honvéd mérkőzés mellett ugyanabból a fordulóból további három magyar bajnoki is érintett lehet az európai futball bundabotrányban.
okt. 8
12:08
Bayern: Ribéry novemberben, Robben januárban tér vissza (She)
A német labdarúgó-bajnokságban történetének leggyengébb idénykezdetét produkáló, címvédő Bayern Münchennél abban bíznak, hogy a francia Franck Ribéry legkésőbb novemberben, a holland Arjen Robben pedig januárban már ismét a csapat rendelkezésére állhat.
okt. 8
12:24
Formula-1: arab segítséggel térhet vissza a sorozat Dél-Afrikába (She)
Dél-afrikai üzletemberek csoportja összefogott néhány abu-dzabi befektetővel annak érdekében, hogy ismét legyen Formula–1-es verseny a fekete kontinensen.
okt. 8
12:26
Tenisz: Söderling és Davigyenko is búcsúzott Pekingben (She)
A harmadik helyen kiemelt Robin Söderling és a negyedik helyen rangsorolt Nyikolaj Davigyenko is kikapott a pekingi férfi tenisztorna negyeddöntőjében, így búcsúzott a viadaltól. A svéd játékos a spanyol David Ferrertől, míg az orosz az amerikai John Isnertől szenvedett kétjátszmás vereséget.
okt. 8
12:28
Fogadási botrány: Kenesei Krisztián neve szerepel a bochumi vádiratban - sajtóhír (She)
A Blikk értesülései szerint a Haladás labdarúgója, Kenesei Krisztián neve is szerepel a bochumi ügyészség által vizsgált fogadási botrány vádiratában.
okt. 8
12:30
Blog: Az Alba Volánnak stabilizálódnia kell - Kovács Csaba (She)
Új írással jelentkezik blogjában Kovács Csaba, az Alba Volán SC jégkorongozója. Mostani bejegyzésében arról ír, hogy a felkészülési időszakban mutatott ingadozó forma a bajnoki rajtra is rányomta a bélyegét.
okt. 8
12:42
Férfi kézilabda: megműtötték Herbertet, november végén térhet vissza (She)
Megműtötték Herbert Gábor válogatott kézilabdázó térdét, amelyből a leszakadt porcdarabot és cisztát távolították el.
okt. 8
12:44
Válogatott: Vermes és Vanczák is a kezdőben San Marino ellen (She)
Egervári Sándor szövetségi kapitány kijelölte kezdőcsapatát a mai, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőre. Az mlsz.hu-n olvasható összeállítás szerint a kezdőben kap helyet majd Vermes Krisztián és Vanczák Vilmos is, míg elöl Rudolf Gergely és Szalai Ádám szerepel majd.
okt. 8
13:18
Kerekesszékes vívó-vk: Eger lehet a paralimpiai központ (She)
Eger lehet a magyarországi paralimpiai központ – többek között erről esett szó a vasárnapig tartó kerekesszékes vívó világkupa-verseny helyszínén, a Hotel Eger and Parkban tartott pénteki sajtótájékoztatón.
okt. 8
13:20
Tenisz: Wozniacki legyőzte a korábbi világelső Ivanovicsot (She)
A Pekingben zajló női tenisztorna negyeddöntőjében a hétfőtől a világranglistát vezető dán Caroline Wozniacki két szoros szettben legyőzte a korábbi világelső szerb Ana Ivanovicsot.
okt. 8
13:54
Szalai is kezd San Marino ellen (Infostart)
Szalai Ádám pályafutása során először kezd a magyar labdarúgó-válogatottban: a Mainz fiatal támadója péntek este a San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn lesz a kezdő tizenegy tagja.
okt. 8
13:54
NSO Tv: Győzelmet várunk a Vojvodina ellen - Kásás Zoltán (She)
Péntek este 19.30-kor a hazai medencében játszó Vojvodina ellen kezdi meg a vízilabda Euroliga második selejtezőkörét a Szeged Beton. A legutóbbi magyar bajnokság bronzérmese tovább szeretne jutni az újvidéki csoportból, hogy célját biztosan elérje. Ehhez a szerb csapat mellett az orosz Kazany és az olasz Brescia ellen kell legalább két győzelmet szereznie. A feladat nehéz, de az esély adva van,…
okt. 8
13:56
Inter: ezúttal Karim Benzemát adná Maiconért a Real Madrid (She)
A La Gazzetta dello Sport információja szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale fontolóra veszi, hogy Karim Benzemáért cserébe elengedje a Real Madridhoz Maicont.
okt. 8
14:12
Kerékpár: Esztergomban utolsó állomásához érkezik az Oxigén Túra (She)
A szeptember elején indult, ötállomásos, országos kerékpáros program, az Oxigén Túra utolsó helyszíne Esztergom. Az október 9-i esemény központi helyszíne a Széchenyi téren lesz.

Keresés