2010. október 15. péntek

okt. 15
0:24
Videó: Arsavin saját magát játszaná az életéről szóló filmben (She)
Érdekes kérdés tett fel az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal néhány játékosának a klub médiapartnere, az Arsenal TV. A „Kit szeretnél, hogy ki játszana el téged a rólad szóló filmben?" megfogalmazott kérdésre a játékosok többsége – főleg a színes bőrű futballisták – a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washingtont mondták, de a szintén az amerikai Filmművészeti Akadémia díját elnyerő Al…
okt. 15
7:00
Tenisz: az ITF nem aggódik a szerbiai Davis-kupa-döntő miatt (She)
A Nemzetközi Teniszszövetség (ITF) ugyan megvizsgálja a biztonsági körülményeket, de nincs szándékában módosítani azon, hogy Szerbia adjon otthont a Davis-kupa döntőjének. A kérdés azután merült fel, hogy szerb huligánok botrányt okoztak a keddi, genovai labdarúgó Eb-selejtezőn.
okt. 15
7:00
Lezárult az Eb-selejtező első szakasza (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott a második helyről várja a tavaszi folytatást a 2012-es Eb selejtezősorozatában, miután kedden Finnországban nyert, a svédek pedig kikaptak a listavezető hollandok vendégeként. A neheze azonban majd csak jövőre jön. Kvalifikációs helyzetelemzés a téli szünet előtt.
okt. 15
7:02
Újpest: Sitku nem játszhat, Mészöly győzelemre készül (She)
Az Újpest szurkolói abban reménykednek, hogy jót tett az együttesnek a válogatott meccsek miatti bajnoki szünet, és Mészöly Gézának sikerült felráznia a csapatot a ZTE elleni vereséget követően a Haladás elleni bajnokira.
okt. 15
7:02
Blattert lenyűgözte az angol vb-pályázat (Behaviour)
Nagyon elégedett az angolok világbajnoki pályázatával Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.
okt. 15
7:04
Őrizetbe vettek 19 rendbontót a szerb határon (Behaviour)
A szerb hatóságok őrizetbe vettek az Olaszország-Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőről hazatérő 19 futballszurkolót - jelentette csütörtökön a szerb közszolgálati tv (RTS).
okt. 15
7:06
Csalássorozat, csapatostul (Behaviour)
Egyre több részlet kerül napvilágra a labdarúgás történetének legnagyobb fogadási csalásával kapcsolatban. A bochumi ügyészség 270 vélhetően manipulált mérkőzést vizsgál, egyelőre négy magyar bajnokiról tudunk, de nem kizárt, hogy ez a szám is emelkedik majd.
okt. 15
7:18
Kerékpár: Contador nem vesz részt a 2011-es Tour de France bemutatóján (She)
A címvédő Alberto Contador - doppingügye miatt - nem vesz részt a 2011-es Tour de France országúti kerékpáros körverseny jövő keddi bemutatóján.
okt. 15
7:36
NHL: Modano és a Red Wings vereséget szenvedett Dallasban (She)
A Dallas Stars háromgólos győzelmet aratott a Detroit Red Wings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 8. játéknapján. A Starsban húsz szezont lehúzó Mike Modano először játszott egykori csapata ellen, 4–1-es vereség lett a vége.
okt. 15
7:54
Labdarúgás: Verebes József győzelemmel tért vissza a kispadra (She)
Ismét Verebes József irányítja a Nagytétény SE-t. A mesteredző másfél év után tért vissza a Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő együtteshez.
okt. 15
7:56
Ferencváros: Heinz a héten már edzett, a Kapsovár ellen térhet vissza (She)
Marek Heinz, a Ferencváros labdarúgója a héten teljes értékű munkát végzett, így a hét végi, Kaposvár elleni bajnokin már futballozhat.
okt. 15
8:12
MotoGP: egyelőre a világbajnok Jorge Lorenzo a leggyorsabb Ausztráliában (She)
A királykategóriában a már a futam előtt világbajnok spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíjának első szabadedzésén. A második helyen Casey Stoner, a harmadikon Nicky Hayden végzett.
okt. 15
8:12
Federer mandarinul tanul (Metropol)
A sanghaji tenisztornán szereplő Roger Federer kihasználja, hogy családja ezúttal nem tartott vele, s a szabadidejében kínaiul tanul.
okt. 15
8:48
Haladás: a klubnál az NB I kellemes színfoltjának tartják az Újpestet (She)
A labdarúgó NB I péntek esti mérkőzésén az Újpest a Haladást fogadja a 10. fordulóban. A szombathelyieknek a klubvezetőség ultimátumot adott, amely szerint ha nem szereznek legalább négy pontot a következő két fordulóban, akkor változás lesz a szakmai stábban és a játékoskeretben. A klub hivatalos honlapjának Németh Zoltán másodedző beszélt a találkozó előtt.
okt. 15
8:50
Válogatott: Garami József örül Pintér Ádám bemutatkozásának (She)
Az MTK labdarúgócsapatának szakmai igazgatója Egervári Sándor szövetségi kapitány és a Magyar Labdarúgó-szövetség meghívására Helsinkiben, a helyszínen tekintette meg a Finnország–Magyarország Eb-selejtezőt (1–2).
okt. 15
9:06
Zenit: Huszti Szabolcs hétfőtől újra a csapattal edz (She)
Hétfőtől ismét a keret többi tagjával együtt edzhet Huszti Szabolcs, a Zenit labdarúgócsapatának magyar középpályása. Erről Luciano Spalletti, a szentpétervári együttes olasz edzője beszélt a klub honlapjának.
okt. 15
9:42
Videó: az argentin középpályás félpályáról lőtt gólt a Ben Hurnak (She)
Federico Bongioani, az argentin negyedosztályú Genaral Paz Juniors játékosa a félpályáról lőtt látványos gólt a Ben Hur ellen. Érdekesség, hogy a középpályást a 60. percben cserélték be és öt perccel később szerezte a szenzációs találatot. A meccset egyébként 3–0-ra nyerte meg a General Paz Juniors.
okt. 15
9:44
MotoGP: Talma a 21., De Angelis volt a leggyorsabb a szabadedzésen (She)
A San Marinó-i Alex De Angelis volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíjának első szabadedzésén a Moto2-es kategóriában. Talmácsi Gábor mindössze a 21. legjobb időt érte el.
okt. 15
10:00
Ferencváros: Heinz a héten már edzett, a Kaposvár ellen térhet vissza (She)
Marek Heinz, a Ferencváros labdarúgója a héten teljes értékű munkát végzett, így a hétvégi, Kaposvár elleni bajnokin már futballozhat.
okt. 15
10:00
Talmácsi 21. az első szabadedzésen (Metropol)
A pontversenyben hetedik Talmácsi Gábor a 21. helyen végzett a pénteki első szabadedzésen a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján.
okt. 15
10:02
Olympiakosz: Németh elkésett az edzésről, de megúszta a büntetést (She)
A gazzetta.gr arról számolt be, hogy az Olympiakosz magyar csatára, Németh Krisztián megúszta büntetés nélkül a szerdai késését az edzésről.
okt. 15
10:18
Fulham: Geráért a Bremen és a Stoke City futhat versenyt - sajtóhír (She)
A Daily Mail című angol bulvárlap szerint a Stoke City csapata kész harcba szállni a német Werder Bremennel, hogy megszerezze a Fulham utóbbi időben kevesebbet szereplő magyar válogatott középpályását, Gera Zoltánt.
okt. 15
10:36
Nemzetközösségi Játékok: már a harmadik nigériai bukott le doppinggal (She)
Két nigériai és egy indiai után egy újabb nigériai atléta akadt fenn a doppingszűrésen a csütörtökön Újdelhiben befejeződött Nemzetközösségi Játékokon.
okt. 15
10:51
Nemzetközösségi Játékok - Megvan a negyedik doppingvétkes (Infostart)
Két nigériai és egy indiai után egy újabb nigériai atléta akadt fenn a doppingszűrésen a csütörtökön Újdelhiben befejeződött Nemzetközösségi Játékokon.
okt. 15
10:54
Világbajnok kosaras csatlakozik a soproniakhoz (Metropol)
Vasárnap érkezik Sopronba, hétfőn pedig edzésbe is áll az MKB-Euroleasing csapatánál Angel McCoughtry, a nemrég Csehországban világbajnokságot nyert amerikai női válogatott kosarasa, aki 18 pontjával a hazaiak elleni vb-döntő legeredményesebb játékosának bizonyult.
okt. 15
11:30
Tenisz: Murray és Djokovics is továbbjutott az elődöntőbe (She)
A második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics és a negyedikként rangsorolt brit Andy Murray is kétjátszmás győzelemmel jutott tovább a sanghaji férfi tenisztorna elődöntőjébe.
okt. 15
11:48
Olympiakosz: Németh elkésett az edzésről, de megúszta a büntetést (She)
A gazzetta.gr arról számolt be, hogy az Olympiakosz magyar csatára, Németh Krisztián megúszta büntetés nélkül a szerdai késését az edzésről.
okt. 15
11:50
Fulham: Geráért a Bremen és a Stoke City futhat versenyt - sajtóhír (She)
A Daily Mail című angol bulvárlap szerint a Stoke City csapata kész harcba szállni a német Werder Bremennel, hogy megszerezze a Fulham utóbbi időben kevesebbet szereplő magyar válogatott középpályását, Gera Zoltánt.
okt. 15
11:52
NFL: már kihagyja az öltözői kalandokat a szexi riporter - fotó (She)
A mexikói TV Azteca rendkívül csinos munkatársa, Inés Sainz saját bevallása szerint a jövőben nem megy be NFL-csapat öltözőjébe.
okt. 15
11:54
Manchester City: csúszik Mario Balotelli visszatérése (She)
Edzés közben megfájdult Mario Balotelli szeptember elején megműtött jobb térde, ezért bizonytalanná vált, hogy visszatérhet-e a Manchester City november 10-ei, Manchester United elleni meccséig. Roberto Mancini menedzser szerint nem csak a sérülése akadályozhatja meg a városi derbin való fellépését.
okt. 15
11:56
Németország: Ballackra nincs szükség a válogatottban - a szurkolók szerint (She)
A német futballszurkolók többsége úgy gondolja, hogy a válogatottnak nincs többé szüksége Michael Ballackra.
okt. 15
12:06
Vízimentés: remekeltek a magyarok a világbajnokságon (She)
Az egyiptomi Alexandriában megtartott vízimentő-világbajnokságon a magyar válogatott történetének eddigi legsikeresebb eredményeivel végzett.
okt. 15
12:08
Formula-1: a szimulátor szerint Jeongam a McLarennek kedvez (She)
Lewis Hamilton kipróbálta a Dél-koreai Nagydíjnak otthont adó pályát a csapat csúcsszimulátorában, és arra a következtetésre jutott, hogy a vonalvezetés kedvez a McLaren-Mercedesnek.
okt. 15
12:10
Ökölvívás: Mike Tyson a bunyó nagykövete lenne Kínában (She)
Az ökölvívás korábbi fenegyereke, Mike Tyson elhatározása szerint a boksz nagyköveteként népszerűsítené a sportágat Kínában.
okt. 15
12:24
Euro 2012: Ibra élesen bírálja a magát folyamatosan dobáló Van Bommelt (She)
A svéd válogatott és az AC Milan világklasszis támadója, Zlatan Ibrahimovic élesen bírálta a Bayern München holland középpályását, Mark van Bommelt, amiért az meglátása szerint folyamatosan dobálta magát a két nemzet amszterdami összecsapásán. A találkozón egyébként a házigazdák 4–1-re nyertek.
okt. 15
12:26
NBA: kiütötték a Lakers-légióst, eltiltás pofonkísérletért (She)
Agyrázkódás következtében bizonytalan időre harcképtelenné vált Sasa Vujacic, az észak-amerikai profi bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers kosarasa.
okt. 15
12:42
Liverpool: Jamie Carragher hosszabbított a „vörösökkel" (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool játékosa, Jamie Carragher két évvel meghosszabbította a szerződését.
okt. 15
13:00
Liverpool: Hicksék visszavonták a texasi keresetet - feladták a harcot? (She)
Feladta a Liverpool eladása elleni harcot Tom Hicks és George Gillett, a klub két tulajdonosa. Az amerikaiak ügyvédjeik javaslatára visszavonták a texasi bírósági keresetet, amellyel tovább húzhatták volna a Pool körüli huzavonát.
okt. 15
13:18
Honvéd: A Videoton mögött 15 hasonló erejű csapat van - Kemenes (She)
A labdarúgó NB I 3. helyén álló Budapest Honvéd kapusa, Kemenes Szabolcs a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a listavezető Videoton mögött szerinte 15 hasonló erősségű csapat található, így hiába áll mindössze a 14. helyen a szombati ellenfél Kecskemét, nehéz összecsapásra van kilátás.
okt. 15
13:54
Labdarúgás: egy konferencián esett össze az afrikai futballvezér (She)
Egy egyiptomi nemzetközi konferencián lett rosszul és ájult el Issa Hayatou, az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) elnöke. Az éjszakát kórházban töltő idős kameruni sportember már jobban van.
okt. 15
14:12
Manchester City: elhunyt Malcolm Allison, a klub egykori menedzsere (She)
Nyolcvanhárom éves korában elhunyt Malcolm Allison, a Manchester City labdarúgócsapatának egykori menedzsere.
okt. 15
14:14
DTM: a BMW 2012-ben visszatér a német túraautó-bajnokságba (She)
A BMW bejelentette, hogy 2012-ben visszatér a német túróaautó-bajnokságba.
okt. 15
14:30
GP3: Kiss Pál Tamás kiválóan kezdte az estorili tesztelést (She)
Biztató eredményeket ért el Kiss Pál Tamás a GP3-as sorozat portugáliai tesztelésén. A brit Formula Renault kategóriában idén harmadikként záró 19 éves versenyző az első napon a 3., a másodikon a 17. legjobb időt érte el.
okt. 15
14:32
Londoni olimpia: 20.12 font a legolcsóbb, 2012 a legdrágább jegy (She)
A 2012-es londoni nyári olimpia szervezőbizottsága pénteken nyilvánosságra hozta a jegyárakat. A megnyitóra stílszerűen 20.12 és 2012 font közötti kategóriákat állapítottak meg, míg a slágernek számító 100 méteres férfi síkfutás fináléjára a legjobb jegyek 725 fontba (kb. 227 ezer forintba) kerülnek.
okt. 15
14:34
Játék: megvan a győztes szurkoló, aki mehet a Barca-Valenciára (She)
Véget ért a Nemzeti Sport és a Betfair.com kétnapos közös játéka, melyen egy kétszemélyes, mindent magába foglaló utazást lehetett nyerni a Barcelona szombat esti, Valencia elleni rangadójára.
okt. 15
14:45
Megfizethető belépők a londoni olimpiára (Infostart)
Húsz fontba, mostani árfolyamon mintegy 6200 forintba kerülnek a legolcsóbb teljes árú belépők a 2012-es londoni olimpiára - jelentették be a szervezők pénteken.
okt. 15
14:48
Tenisz: japán teniszező búcsúztatta az 1. kiemelt Stosurt Oszakában (She)
Az Oszakában zajló női tenisztorna negyeddöntőjében a hazai Date Krumm Kimiko szetthátrányból fordítva legyőzte, így kiejtette az első helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosurt.
okt. 15
15:06
Barcelona: Laporta exelnök az utódját, Rosellt bírálja (She)
Joan Laporta, a Barcelona korábbi elnöke bírálta utódját, Sandro Rosellt, mondván, túl sok hibát követett el abban a három és fél hónapban, amióta a katalán klub élére állt.
okt. 15
15:24
Anglia: Shearer szerint ideje, hogy Redknapp felváltsa Capellót (She)
Alan Shearer szerint valami nagyon nincs rendben az angol labdarúgó-válogatott öltözőjében, és ez Fabio Capello szövetségi kapitány felelőssége. A Montenegró elleni, csalódást keltő Eb-selejtező (0–0) utáni hangulatban véleményt formáló egykori gólgyáros szerint Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere gatyába tudná rázni a csapatot.
okt. 15
15:42
Görögország: Govou sokat bulizik, Athénba rendelték az ügynökét (She)
A görög labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírását megnyerő Panathinaikosz vezetői Athénba rendelték a nyáron szerződtetett Sidney Govou ügynökét, mert a francia játékos nem sportemberhez méltó életmódot folytat.

Keresés