2010. október 31. vasárnap

okt. 31
0:03
Videó: pazar gólokkal nyert az újonc Brest a Saint-Étienne ellen (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Brest szombat este 2–0-ra legyőzte a Saint-Étienne-t, és átvette a vezetést a tabellán, sőt a legutóbbi nyolc fordulóban nem kapott gólt. A vezetést a cseh Mario Licka szerezte meg, aki szép mozdulattal fejelt a vendégek kapujába, majd Romain Poyet csodaszép emelésével állította be a végeredményt.
okt. 31
0:07
Primera División: Messi és Villa duplázott, Barca-ötös a Sevillának (She)
Könnyed győzelmet aratott a Barcelona a Sevilla felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A Barca hazai pályán az egyaránt két gólt szerző Lionel Messi és David Villa vezérletével 5–0-ra nyert.
okt. 31
0:21
Videó: lefocizta a Barcelona a Sevillát a Camp Nouban gyepéről (She)
Kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott a Barcelona a Sevilla felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A katalánoknál David Villa és Lionel Messi gyönyörű gólokkal duplázott, míg Dani Alves egy ajándék labdát értékesített, beállítva a Barca magabiztos sikerét.
okt. 31
6:57
NFL: támogatják az európai csapat indulását a ligában (She)
Roger Goodell, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) elsőszámú vezetője támogatja, hogy a jövőben európai csapattal bővüljön a liga.
okt. 31
6:59
NHL: hatot vágott egy harmad alatt a Washington a Calgarynak (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Washington Capitals 7–2-re győzött a Calgary Flames ellen idegenben. A vendégek a második harmadban hat góllal terhelték a Lángok hálóját 0–2-ről megfordítva így az állást. A Capitals klasszisa, Alekszandr Ovecskin 13 másodperc alatt két emberelőnyös gólt is szerzett.
okt. 31
7:15
NBA: 104 pontot dobott a Cleveland, de kevés volt a győzelemhez (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers a Sacramento Kings együttesét látta vendégül, és a házigazda 107–104-es vereséget szenvedett. Hazai pályán kapott ki a New York Knicks és a San Antonio Spurs is, előbbit a Portland Trailblazers, utóbbit a New Orleans Hornets leckéztette meg.
okt. 31
7:51
Bűnügy: Hondurasban több embert megöltek egy labdarúgó-mérkőzésen (She)
Fegyveres támadók tizennégy embert megöltek egy amatőr labdarúgó-mérkőzésen az ország északi részében fekvő San Pedro Sula városában – közölték helyi idő szerint szombaton a hondurasi hatóságok.
okt. 31
9:03
MLB: a Texas Rangers szépített a World Series harmadik meccsén (She)
Az észak-amerikai baseballbajnokság (MLB) rájátszásának nagydöntőjében a harmadik mérkőzéshez érkeztek a felek, és ezen a Texas Rangers – némileg feledtetve az első két találkozón nyújtott gyengébb teljesítményt – 4–2-re legyőzte a San Francisco Giants együttesét. A World Seriest negyedik összecsapását szintén Arlingtonban rendezik magyar idő szerint hétfőre virradóra.
okt. 31
9:21
Férfi vízilabda: Benedek két góllal segítette győzelemhez a Pro Reccót (She)
Az olasz vízilabda-bajnokság szombati fordulójában a Pro Recco magabiztosan győzött a Latina otthonában, a 14–8-as sikerből Benedek Tibor két góllal vette ki a részét.
okt. 31
9:23
Formula-1: menedzsere szerint Räikkönen nem gondolkodik az F1-ben (She)
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Kimi Räikkönen, a Ferrarival 2007-ben világbajnok pilóta végleg kiszáll a Formula–1-ből.
okt. 31
9:24
Tucatnál több halott egy hondurasi meccsen (Metropol)
Fegyveres támadók tizennégy embert megöltek egy amatőr labdarúgó mérkőzésen az ország északi részében fekvő San Pedro Sula városában.
okt. 31
9:26
Már nem Dzsudzsákék vezetnek (Metropol)
Hazai pályán kikapott szombat este a címvédő Twentétől, így nemcsak veretlenségét veszítette el, hanem az első helyet is át kellett engednie Dzsudzsák Balázs csapatának, a PSV Eindhovennek a holland bajnokságban.
okt. 31
9:39
Videó: íme az első, Tóth Balázs óriási gólt ragasztott a felső sarokba (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, megszerezte első gólját a holland élvonalban új csapatában, a Venlóban Tóth Balázs (a kupában már betalált a magyar középpályás). Az együttes végül 5–3-ra kikapott hazai pályán a Groningentől.
okt. 31
10:15
Labdarúgás: pályán az Újpest, az olasz és a német első - program (She)
Számos izgalmas mérkőzést tartogat a labdarúgó NB I és az európai topligák vasárnapi programja, pályára lép az Újpest, amely a Paksot fogadja, de az olasz listavezető Lazio, valamint a német bajnokságban élen álló Mainz (Szalai Ádám klubja) is ma szerepel, utóbbi ráadásul Hajnal Tamás csapata, a második helyen álló Dortmund ellen vív rangadót.
okt. 31
10:33
Moto2: az élről induló Talmácsi csak a 15. lett a bemelegítésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának bemelegítésén a Moto2-esek között élről induló Talmácsi Gábor csak a 15. helyen végzett. A délelőtt folyamán az ausztrál Anthony West volt a leggyorsabb, megelőzve a török Kenan Sofuoglut és az osztrák Michael Ransedert.
okt. 31
11:09
Küzdősport: Török Dániel K. O.-val szerzett kontinensbajnoki címet (She)
A kyokushin karatéban amatőrként kétszeres Európa-bajnok Török Dániel profi kontinensbajnoki címet szerzett az IKBO szervezetnél, miután a szombat késő esti, budapesti mérkőzésen legyőzte Eb-győztes román riválisát.
okt. 31
11:11
Evezés: halasztással kezdődött a világbajnokság Új-Zélandon (She)
Megkezdték, majd – a rendkívül zordra forduló időjárás miatt – öt futam után le is állították a szervezők az új-zélandi evezős-világbajnokságot.
okt. 31
11:27
Női kézilabda: Svédország és Szlovákia is a riválisok között a 2014-es Eb-ért (She)
Magyarország mellett Szlovákia, Svédország, Izland, Törökország és Horvátország jelezte szándékát a 2014-es női kézilabda Európa-bajnokság megrendezésére.
okt. 31
12:03
Tovább tart Cristiano Ronaldo és Messi gólpárbaja (Infostart)
Győzött a Real Madrid és a Barcelona is a Primera División hétvégi fordulójában. Tovább tart a két világklasszis gólpárbaja: mind a ketten eggyel több gólt lőttek ősszel, mint ahány tétmérkőzésen pályára léptek klubjukban a BL-ben, illetve a bajnokságban. A portugál elsősorban a bajnokságban remekel, Messi a BL-ben, de mint újra láthattuk szombat este, a Primera Divisiónban is alig akad párja.
okt. 31
12:03
MotoGP: Rossi és Terol volt a leggyorsabb a bemelegítésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíjának bemelegítésén a királykategóriában az olasz Valentino Rossi, a nyolcadliteresek között a spanyol Nicolás Terol érte el a legjobb időt.
okt. 31
12:21
Videó: Mourinho pályára szaladt az ünneplésnél, majd' kiugrott a bőréből (She)
José Mourinho az Hércules elleni mérkőzés hajrájában, Cristiano Ronaldo második gólja után a pályára szaladva ünnepelte tanítványa találatát. A portugál mester majd kiugrott a bőréből a találatot követően.
okt. 31
12:39
Teke-vb: Magyarország második lett a nemzetek közötti összesítésben (She)
Bronzérmet nyert a Ritzingben megrendezett egyéni teke-világbajnokság 120 vegyes gurításból álló versenyszámában Farkas Sándor.
okt. 31
12:41
Videó: nevetséges öngólt vétett Tóth csapattársa, átemelte kapusát (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Tóth Balázs holland csapata, a Venlo 5–3-ra kikapott hazai pályán a Groningentől (a magyar középpályás is betalált). A vendégek harmadik gólját Ferry de Regt szerezte, miután átemelte saját kapusát…
okt. 31
12:43
Atlétika: 12 és fél ezren vállalkoztak a 2500 éves maratoni futásra (She)
Minden korábbinál többen, 12 és fél ezren vettek részt a vasárnapi, klasszikus színhelyen, Athén és Marathón között megrendezett maratoni futóversenyen, amelyet a kenyai Raymond Bett nyert meg közepesnek mondható, 2:12 órán kívüli idővel, két honfitársa, Jonathan Kipkorir és Edwin Kimutai előtt.
okt. 31
13:15
Moto2: Bradl nyert Estorilban, az élről induló Talmácsi 8. lett (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíját a Moto2-esek kategóriájában a német Stefan Bradl nyerte meg, megelőzve az olasz Alex Baldolinit és a San Marinó-i Alex De Angelist. Az élről induló Talmácsi Gábor a 8. helyen végzett.
okt. 31
13:17
Videó: kivágta a pályára szaladó kacsát az afrikai támadó Belgiumban (She)
A belga első osztályban megrendezett Zulte-Waregem–Lokeren találkozón (1–1) pályára totyogott egy vadkacsa. A hazaiak támadója, Mahamadou Habib Habibou üldözőbe vette az állatot, le akarta vinni a gyepről, de néhány lépés megtétele után úgy döntött, inkább átdobja a reklámtáblákon.
okt. 31
13:33
Talmácsi Gábor nyolcadik lett a Portugál Nagydíjon (Infostart)
Talmácsi Gábor a 8. lett Estorilban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Portugál Nagydíján, a Moto2 kategóriában.
okt. 31
13:54
Talmácsi 8. a Portugál Nagydíjon (Metropol)
Talmácsi Gábor a 8. lett Estorilban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Portugál Nagydíján, a Moto2 kategóriában.
okt. 31
14:09
Schalke: Jermaine Jones játéka kérdéses a keddi BL-meccsen (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke középpályása, Jermaine Jones ínszalagsérülést szenvedett a jobb bokájában, aminek következtében bizonytalanná vált a játéka a Hapoel Tel-Aviv elleni keddi Bajnokok Ligája-meccsen.
okt. 31
14:27
Premjer-liga: egy lépéssel közelebb kerültek a bajnoki címhez Husztiék (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Zenit 3–0-ra legyőzte az Alanyija Vlagyikavkazt, ezzel egy lépéssel közelebb került a bajnoki címhez. Huszti Szabolcs a kispadról nézte végig csapata sikerét.
okt. 31
14:45
Serie A: Palermóban is folytatta remek sorozatát a Lazio (She)
Immár nyolc találkozó óta veretlen a Lazio az olasz labdarúgó-bajnokságban. A fővárosi csapat a Serie A 9. fordulójában a Palermo vendégeként nyert André Dias remekbe szabott góljával 1–0-ra, és továbbra is vezeti a pontvadászatot.
okt. 31
14:47
Eredivisie: Babosék nem bírtak a hátsó régióba tartozó Vitesse-szel (She)
A hátműtét előtt álló Babos Gábort nélkülöző NEC csak gól nélküli döntetlenre volt képes az eddig igen gyengén teljesítő Vitesse ellen.
okt. 31
14:49
NSO Tv: Vadóczék pózoltak a kamera előtt a Sport&Style; fotózásán (She)
A Sport&Style magazin őszi számában a spanyol Osasuna magyar válogatott légiósa, Vadócz Krisztián és sikeres modell kedvese, Bajner Dóra pózolt fotóművészünk kamerája előtt. Tekintse meg az exkluzív fotózáson készült werkfilmet, a magazint pedig keresse az újságárusoknál!
okt. 31
15:03
Videó: szabadrúgásgóllal és duplával nyert Huszti élen álló csapata (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, simán hozta a kötelezőt a Zenit, 3–0-ra legyőzte az Alanyija Vlagyikavkaz együttesét az orosz bajnokságban (Huszti a kispadon ülte végig a meccset). Lazovics szabadrúgásgóljához Kerzsakov tett hozzá egy duplát.
okt. 31
15:05
MotoGP: Jorge Lorenzo nagy fölénnyel nyert Portugáliában (She)
Jorge Lorenzo sikerével ért véget a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíja a királykategóriában, a spanyol versenyző több mint nyolc másodperccel előzte meg a második helyen végző olasz Valentino Rossit.
okt. 31
15:21
Videó: Dias kapásgóljával nyert a Lazio a Palermo elleni rangadón (She)
André Dias kapásgóljával nyert a Lazio a Palermo otthonában, így négy, illetve öt ponttal megy a milánói csapatok előtt. Tekintse meg a szépségdíjas találatot videón!
okt. 31
15:23
Premier League: nem született gól a birminghami derbin (She)
Nem született gól az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, a birminghami rangadón.
okt. 31
15:39
Férfi vízilabda Euroliga: egy csoportba sorsolták a Vasast és a Szegedet (She)
Ugyanabba a négyes csoportba került a Vasas és a Szeged férfi vízilabdacsapata az Euroliga 16-os főtáblájának vasárnapi sorsolásán, amelyet a LEN, a kontinentális szövetség Rijekában tartott.
okt. 31
15:41
Bundesliga 2: a hajrában nyert az Aachen, Stieber gólpasszt adott (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályának (Bundesliga 2) 10. fordulójában a Stieber Zoltánnal felálló Alemannia Aachen 2–1-et játszott az Osnabrückkel. A hazaiak Benjamin Auer fejesgóljával szereztek vezetést, a beadás pedig a magyar játékos nevéhez fűződik. Az Osnabrück egalizálni tudott, de Stieberék a lefújás előtt megszerezték a győztes gólt.
okt. 31
15:43
Jégkorong Mol Liga: a brassóiak hetet lőttek Újpesten (She)
A Fenestela 68 Brasov csapata magabiztos, 7–2-es győzelmet aratott az Újpest otthonában a Mol Liga első vasárnapi mérkőzésén, a magyar jégkorong-összefogás napján. A találkozó első hat gólját a brassóiak érték el, kétséget nem hagyva erőfölényük felől.
okt. 31
15:57
Bundesliga 2.: nyert az Aachen, Stieber gólpasszt adott (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2) 10. fordulójában a Stieber Zoltánnal felálló Alemannia Aachen 2–1-re megverte az Osnabrücköt. A hazaiak Benjamin Auer fejes góljával szereztek vezetést, a beadás pedig a magyar játékos nevéhez fűződik. Az Osnabrück egalizálni tudott, de Stieberék a lefújás előtt megszerezték a győztes gólt.
okt. 31
15:59
Bajnokok Ligája: Kassai Viktor vezeti a címvédő londoni meccsét (She)
Kassai Viktor és csapata jövő héten Londonba utazik, és kedden ismét Bajnokok Ligája-összecsapáson működik közre, miután az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) játékvezetői bizottsága a Tottenham–Internazionale mérkőzésre jelölte ki első számú játékvezetőnket.
okt. 31
16:00
Talmácsi az élről a nyolcadik lett (Behaviour)
Talmácsi Gábor a 8. lett Estorilban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Portugál Nagydíján, a Moto2 kategóriában.
okt. 31
16:01
Lettország: a Skonto 2004 után lett ismét bajnoki aranyérmes (She)
A Skonto Riga története során 15. alkalommal végzett az első helyen a lett élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Virsliga).
okt. 31
16:03
NB II: Bajzát és Andorka mesterhármasával gázolt a Szpari (She)
Bajzát Péter és Andorka Péter is mesterhármast szerzett, a Nyíregyháza pedig kiütéses, 7–0-s győzelmet aratott a Makó vendégeként a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 12. fordulójában. A Nyugati csoport mai találkozóin nem esett gól.
okt. 31
16:15
Kassai Viktor újabb tekintélyes feladata: Tottenham-Inter (Infostart)
Kassai Viktor vezeti a címvédő Internazionale és a házigazda Tottenham Hotspur keddi, londoni mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
okt. 31
16:51
Premier League: a Newcastle elgázolta ősi riválisát az északkeleti derbin (She)
A Premier League 10. fordulójának legnagyobb presztízsű mérkőzését Északkelet-Angliában rendezték: a Tyne and Wear-derbit a Newcastle United nyerte meg 5–1-re az ősi rivális Sunderland ellen.
okt. 31
16:53
Videó: Kevin Nolan háttal a kapunak lőtt gólt a Sunderland ellen (She)
Nem mindennapi góllal szerzett vezetést a Newcastle a Sunderland ellen a Premier League 10. fordulójában. Kevin Nolan háttal a kapunak, majdnem ülve lőtt gólt.
okt. 31
16:55
Eredivisie: Bodorék az utolsó percben buktak két pontot az utolsó ellen (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában Bodor Boldizsár együttese, a Roda hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az utolsó helyen álló Willem II-vel. A magyar légiós végig a pályán volt a mérkőzésen, amelyen csapata még a 90. percben is vezetett, ám végül meg kellett elégednie az egy ponttal. Ezzel a döntetlennel a Willem megduplázta pontjai számát.
okt. 31
17:09
Tenisz: a kazah Kukuskin megszerezte első ATP-torna-győzelmét (She)
A kazah Mihail Kukuskin pályafutása első ATP-tornáját nyerte meg, miután a szentpétervári verseny döntőjében 6:3, 7:6-ra legyőzte az első helyen kiemelt orosz Mihail Juzsnijt.

Keresés