2010. október 27. szerda

okt. 27
0:03
Spanyol Kupa: a Barcának nem okozott gondot a Cueta legyőzése (She)
A Spanyol Kupa 4. fordulójában az első mérkőzésen a Barcelona Maxwell és Pedro góljával 2–0-ra nyert a másodosztályú Cueta ellen.
okt. 27
0:21
Spanyol Kupa: a Barcának nem okozott gondot a Ceuta legyőzése (She)
A spanyol Király-kupa 4. fordulójában az első mérkőzésen a Barcelona 2–0-ra nyert a harmadosztályú Ceuta ellen.
okt. 27
0:25
Videó: Chicharito nagyszerű megmozdulása döntött a MU meccsén (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében a címvédő Manchester United Javier Hernández, azaz Chicharito hajrában lőtt góljával 3–2-re nyert a Wolverhampton ellen. A találkozón megszerezte első manchesteri találatát a nyáron szerződtetett portugál Bébé. Nézze meg a mindent eldöntő találatot!
okt. 27
0:29
Videó: íme, a Barcelona két gólja a remekül helyt álló Ceuta ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol Király-kupa 4. fordulójában az első mérkőzésen a Barcelona 2–0-ra nyert a harmadosztályú Ceuta ellen. Nézze meg a találkozó góljait!
okt. 27
0:57
Belgium: László Csaba öt meccsből negyedszerre kapott ki csapatával (She)
A legjobb 32 csapat között búcsúzott a Belga Kupa küzdelmeitől a Charleroi. László Csaba csapata a másodosztályú Waasland-Beverentől  kapott ki hazai pályán 2–1-re.
okt. 27
1:51
Tenisz: Isztomin megsérült, búcsúzott a Szentpétervári tornától (She)
Bécs mellett Montpellier-ben és Szentpéterváron is ATP-tornát rendeznek a héten. Eddig a két utóbbi eseményen jól szerepeltek a kiemeltek. Franciaországban az első fordulóból mindegyik kiemelt továbbjutott, míg Oroszországban a hetedikként kiemelt francia Jeremy Chardy hétfői veresége után a hatodikként rangsorolt üzbég Gyenisz Isztomin is búcsúzni kényszerült, igaz, utóbbi sérülés miatt.
okt. 27
6:42
Kell-e nekünk Nagy László? (Behaviour)
Persze. Bővebben: mindenáron azért mégsem. Nem mintha a döntés rajtunk múlna, mindenesetre a Barcelona klasszisa már választott. Vagy mégsem? Már magunk sem tudjuk. Ahogy ő sem. A pillanatnyilag megfellebbezhetetlen tény: a csütörtökön rajtoló Eb-selejtezőben ismét nélküle vív sorsdöntő csatát Mocsai Lajos válogatottja.
okt. 27
6:44
Rátgéber keresztezi a Sopron útját (Behaviour)
A két hazai meghatározó klub idén is szerencsét próbál a legrangosabb női kosárlabda kupában, az Euroligában: a magyar bajnok Pécs mellett a Sopron gyürkőzik neki a feladatnak, váltakozó esélyekkel, de hasonló célokkal.
okt. 27
6:57
Kerékpár: a Katyusa Mario Cipollinit csábítja szakmai tanácsadónak (She)
A sprinterként világbajnok olasz Mario Cipollinit csábítja szakmai tanácsadónak a Katyusa profi kerékpároscsapat.
okt. 27
6:59
NHL: a Calgary szétlövés, a Vancouver túlóra után nyert otthon (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 20. játéknapján a Calgary Flames szétlövés, a Vancouver Canucks hosszabbítás után tudott nyerni pályaválasztóként az Edmonton Oilers, valamint a Colorado Avalanche ellen.
okt. 27
7:00
Ajzószerrel doppingoltak a németek Puskásék ellen (Behaviour)
A pervitin nevű ajzószerrel doppingolták az 1954-es svájci labdarúgó-világbajnokság alatt az aranyérmes német válogatott több tagját - többek között ez derül ki abból a tanulmányból, amelyet hétfőn hoztak nyilvánosságra a Lipcsei Egyetemen, és az osztrák Kronen Zeitung internetes oldala adta hírül.
okt. 27
7:02
Overdose idén már nem versenyez (Behaviour)
Elővigyázatosságból idén már nem versenyez Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar csodaló.
okt. 27
7:15
NBA: hiába LeBron James 31 pontja, a Miami bostoni vereséggel kezdett (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának első játéknapján a szezonnak merész tervekkel és bombaerős kerettel nekivágó Miami Heat kezdésnek nyolcpontos vereséget szenvedett Bostonban a Celticstől.
okt. 27
7:33
Női labdarúgás: Kulcsár Katalin és Gaál Gyöngyi BL-meccset vezethet (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) kijelölte a női Bajnokok Ligája következő körének játékvezetőit. FIFA-bíróink két jelentős feladatot is kaptak.
okt. 27
7:35
Bundaügy: szerdán már vádlottakat is kihallgathat bochumi bíróság (She)
Az egy helyben toporgást lassú előremozdulás válthatja fel – feltéve, ha szerdán szóhoz jutnak Bochumban az újkori bundabotrány vádlottjai. A vesztegetési ügyben eljáró tartományi bíróság korábban csupán a vádirat felolvasásáig jutott, mert a gyanúsítottak felkészült védőügyvédei még a kákán is csomót kerestek.
okt. 27
7:51
Belgium: László Csaba öt meccsből negyedszerre kapott ki csapatával (She)
A legjobb 32 csapat között búcsúzott a labdarúgó Belga Kupa küzdelmeitől a Charleroi. László Csaba csapata a másodosztályú Waasland-Beverentől  kapott ki hazai pályán 2–1-re.
okt. 27
7:53
Bundesliga: a kölniek Klaus Toppmöllerrel tárgyalnak - lapértesülés (She)
A Sport1.de információja szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Köln vezérkara Klaus Toppmöllerrel tárgyal, és a legutóbb 2004-ben (a Hamburgnál) edzősködő rutinos szakembert szeretné kinevezni a vasárnap menesztett Zvonimir Soldo helyére.
okt. 27
8:30
Jao Ming visszatért (Metropol)
Egy év kihagyás után újra pályán a mezőny legmagasabb játé- ko­sa. Kilencedik szezonját kezdi.
okt. 27
8:45
Teke-vb: magyar párharccal folytatódik a küzdelem a férfiaknál (She)
A Ritzingban zajló egyéni teke-világbajnokságon magyar párharcra kerül sor szerdán. A 120 vegyes verseny második fordulójában egymás ellen játszik a keddi első fordulóból továbbjutó ZTK-s Nemes Attila és Boanta Claudiu.
okt. 27
8:47
Férfi kézilabda: új másodedző segítő Mocsai Lajost a válogatottnál (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott keretben újdonság, hogy Mocsai Lajos eddigi másodedzője, a Veszprémben is ezt a feladatot ellátó Csoknyai István a héten a bajnokcsapat játékosaival foglalkozik. A válogatottnál Juhász István, az MKSZ szakmai igazgatója lett a kapitány segítője.
okt. 27
8:49
Videó: hiába LeBron James remek játéka, kikapott a Miami Bostonban (She)
Mint arról beszámoltunk, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának első játéknapján a Boston Celtics 88–80-ra legyőzte a Miami Heat csapatát. A floridaiaknál LeBron James 31 pontot szerzett, ám mivel csapattársai nem játszottak jó formában, míg a Paul Pierce, Kevin Garnett, Ray Allen vezette Boston egy negyedet leszámítva végig vezetett és nyert. Íme a meccs képekben!
okt. 27
9:21
Videó: így jutott a tovább a Manchester United a Ligakupában (She)
Kedd este a Manchester United izgalmas meccsen végül 3–2-re legyőzte a Wolverhampton Wandererst, így bejutott az angol Ligakupa negyeddöntőjébe. A nyáron kalandos körülmények között igazol portugál Bébé szerezte meg a vezetést az MU-nak, de a „farkasok" egyenlítettek egy kapushiba után. A manchesteriek Pak Dzsi Szung révén ismét előnybe kerültek, de egy védelmi hiba után Kevin Foley ismét betalált…
okt. 27
9:57
Profi ökölvívás: Rafa Márquez készen áll a Juanma López elleni csatára (She)
November 6-án találkozik a szorítóban a WBO pehelysúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Juan Manuel López és kihívója, a mexikói Rafael Márquez.
okt. 27
9:59
Ipswich Town: Keane szerint Priskinék lendületet adtak a csapatnak (She)
Roy Keane, az Ipswich Town menedzsere elégedetten nyilatkozott csapata a negyedik vonalban szereplő Northampton elleni sikere után az angol Ligakupában, és a szakember szerint Priskin Tamás és csatártársa jó teljesítményt nyújtott.
okt. 27
10:01
Autósport: Kiss Pál Tamás a GP3 után a Formula-3-ban tesztel (She)
Két GP3-as teszt után a héten az ART Grand Prix-csapat Formula-3-as autóját próbálhatja ki Kiss Pál Tamás a dél-franciaországi Nogaro pályán.
okt. 27
10:15
Jótékonyság: 171 vízitúrázó 608 ezer forinttal segített a kolontáriakon (She)
Vasárnap Visegrád és Budapest között jótékonysági céllal vízitúrát szerveztek, amellyel a vörösiszap-katasztrófában bajba jutó kolontáriaknak próbáltak segítséget nyújtani. Az esemény főszervezője, Kis András a kajak.hu érdeklődésre elmondta: a túrán 171-en vették részt, és 608.500 forintot tudtak összegyűjteni, az összeget november negyedikén adnak majd át Kolontár polgármesterének.
okt. 27
10:17
Férfi kézilabda: válogatott gondok, Császár, Katzirz, Lékai sem egészséges (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön Bosznia-Hercegovina ellen kezdi meg Eb-selejtezős szereplését. Mocsai Lajos együttesében többen sérüléssel bajlódnak, elsősorban irányító poszton akadnak gondjai a szakembernek.
okt. 27
10:33
Barcelona: Jeffrénre négy hét kényszerpihenő vár (She)
Négyhetes kényszerpihenő vár Jeffrénre, a Barcelona labdarúgócsapatának megsérült játékosára.
okt. 27
10:35
Magyar Kupa: A Bőcs jó és modern futballt játszik - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza jó véleménnyel van csapata mai kupaellenfeléről: az Újpest vezetőedzője szerint a Bőcs jó és modern futballt játszik. A szakember hozzátette azonban, hogy együttesének már a rendes játékidőben el kell dönteni a 14.30-kor kezdődő mérkőzést.
okt. 27
10:51
Charleroi: László Csaba úgy véli, jobban járna, ha a B-csapattal állna ki (She)
László Csaba nagyon dühös volt játékosaira a másodosztályú Waasland-Beverentől elszenvedett vereség után, és a magyar szakember a kupabúcsút követően elmondta, hamarosan a B-csapattal áll ki a meccseken, ha így folytatják játékosai.
okt. 27
10:53
Magyar Kupa: Szerényen a földön kell maradnunk - Aczél Zoltán (She)
Aczél Zoltán, a Haladás edzője nem becsüli le az ellenfelet, de magabiztos továbbjutást vár csapatától a Lipót elleni kupameccsen – írja a szombathelyihaladas.hu.
okt. 27
10:55
Sevilla: Andrés Palop nem játszhat szombaton a Barcelona ellen (She)
A Sevilla labdarúgócsapatának rutinos kapusa, Andrés Palop kisebb sérülést szenvedett – jobb lábát fájlalja –, ezért tíz-tizenkét napos kihagyás vár rá.
okt. 27
11:27
Férfi kézilabda: válogatott gondok, Lékai, Császár és Katzirz sem egészséges (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott csütörtökön Bosznia-Hercegovina ellen kezdi meg Eb-selejtezős szereplését. Mocsai Lajos együttesében többen sérüléssel bajlódnak, elsősorban irányító poszton akadnak gondjai a szakembernek.
okt. 27
11:29
NFL: Romót nem kell megműteni, de 6-8 hetet így is kihagy (She)
Nem kell megműteni a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapatának irányítóját, Tony Romót, aki a New York Giants elleni összecsapáson szenvedett kulcscsonttörést.
okt. 27
11:31
MOB: Kamuti Jenő szerint Borkai Zsolt váltja majd Schmitt Pált (She)
Nem lesz megosztó a MOB elnökválasztó közgyűlése, mert a döntésig megszületnek azok a háttér-megállapodások és alkuk, amelyek erős és konszenzusos vezetőt állítanak. Legalábbis ezt állította a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) egyik elnökség tagja, Kamuti Jenő a Digisport „Reggeli Start” című műsorában.
okt. 27
11:33
Ázsiai Játékok: Kína 977 fős csapatot indít, 35 olimpiai bajnokkal (She)
Valóságos sportolói hadsereggel, összesen 977 versenyzővel vesz részt Kína a november 12. és 27. között hazai földön, Kantonban rendezendő Ázsiai Játékokon.
okt. 27
12:03
Női kézilabda: nehéz ellenfelet kapott a Vác az EHF-kupában (She)
A Syma-Vác az egyik legkeményebb ellenfelet, a spanyol Elda Prestigiót kapta a női kézilabda EHF-kupában, a 32 között.
okt. 27
12:21
NSO Tv: Nagy László ügye nem szakmai kérdés - Mocsai Lajos (She)
Pérez Carlos segít, ha kell, Nagy László viszont továbbra sincs ott a magyar férfi kézilabda-válogatott szűkített keretében. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint most nem Nagy László kerettagságára kellene koncentrálni, hanem a válogatott soron következő két mérkőzésére. Az Eb-selejtezőket csütörtökön Szombathelyen a bosnyákok ellen kezdő magyar válogatott keretében többen sérüléssel…
okt. 27
12:23
Polipsors: Diego Maradona örül, hogy meghalt Paul, a polip (She)
Diego Maradona a Twitter közösségi oldalon jegyezte meg, hogy örül Paul, a polip tegnapi halálának.
okt. 27
12:39
Nagy idők focija - gálameccs Nagyváradon (Infostart)
Schmitt Pál köztársasági elnök fővédnökségével rendeznek november 13-án Nagyváradon centenáriumi labdarúgó gálamérkőzést a 100 éve alakult Nagyváradi Atlétikai Club (NAC) tiszteletére.
okt. 27
12:39
Polipsors: Diego Maradona örül, hogy elpusztult Paul, a jós (She)
Diego Maradona a Twitter közösségi oldalon jegyezte meg, hogy örül Paul polip tegnapi halálának.
okt. 27
12:41
FIFA: a német sportvezető szerint halasztani kellene a döntést a vb-rendezésről (She)
Gerhard Mayer-Vorfelder, a német futballszövetség korábbi elnöke a 2018-as és 2022-es világbajnoki helyszínek kijelölésének elhalasztását tanácsolta a sportág nemzetközi szövetségének (FIFA) a közelmúltban napvilágra kerülő korrupciógyanús történések miatt.
okt. 27
12:43
Manchester United: Owen megint megsérült, hetekig nem játszik (She)
Izomsérülés miatt néhány hétig nem léphet pályára Michael Owen, a Manchester United labdarúgócsapatának csatára.
okt. 27
12:45
Kosárlabda EK: a döntőbe jutás sem elképzelhetetlen Győrben (She)
A döntőbe jutást sem tartja elképzelhetetlennek az Európa Kupában Tapodi Péter, a SEAT Lami-véd Győr női kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
okt. 27
12:47
MLSZ: a Digi Sport miatt később lesz a Siófok-Kaposvár a Ligakupában (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította a november 3-án (szerda) 13 órára kisorsolt BFC Siófok–Kaposvári Rákóczi FC Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját, miután a Digi Sport a mérkőzést közvetítésre jelölte ki. A mérkőzés új kezdési időpontja: november 3. (szerda) 17.15 óra.
okt. 27
12:57
Bulgária: a Levszki bírói csalást emleget, külföldi játékvezetőket kér (She)
A bolgár Levszki Szófia labdarúgócsapatának vezetősége hivatalos közleményben jelezte: a játékvezetők véleményük szerint sorozatosan és tendenciózusan a kárukra tévednek, így a bajnoki rangadókra külföldi játékvezetőket kérnek.
okt. 27
12:59
Videó: óriás potyagóltól mentették meg társai a tunéziai kapust (She)
Elképesztő jelenet játszódott le a tunéziai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában rendezett Etoile Sahel–Kairouan mérkőzésen (3–2). A hazaiak kapusa, Nadim Thabet azt hitte, hogy a felívelt labdát nem éri el az ellenfél csatára, ezért a kapu mögötti labdáért ment, hogy elvégezze a kirúgást. Azonban a játék ment tovább és csak védői segítségének köszönheti, hogy nem lett a támadásból gól.
okt. 27
13:01
Ferencváros: Balog sérülés miatt kihagyja a REAC elleni MK-meccset (She)
Balog Zoltán, a Ferencváros játékosa sérülés miatt kihagyja a REAC elleni mai Magyar Kupa-mérkőzést, és minden bizonnyal a Szolnok elleni hét végi bajnokin sem léphet pályára. Erről az ftc.hu számolt be.
okt. 27
13:15
Eredivisie: volt Barca-játékos lehet az első spanyol edző Hollandiában (She)
Holland sajtóértesülések szerint Albert Ferrer, a Barcelona és a Chelsea egykori jobbhátvédje lehet az Eredivisie-ben szereplő Vitesse vezetőedzője.
okt. 27
13:33
Tenisz: Jim Courier lett az amerikai DK-csapat kapitánya (She)
A korábbi négyszeres Grand Slam-győztes Jim Courier lett az amerikai tenisz Davis Kupa-válogatott szövetségi kapitánya. Elődje, Patrick McEnroe a múlt hónapban mondott le.

Keresés