2010. október 11. hétfő

okt. 11
0:06
Videó: hat piros, négy gól és sok izgalom a Costa Rica-i bajnokin (She)
Eseményekben gazdag mérkőzést játszott egymással a Herediano és Alajuelense a Costa Rica-i labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. az első félidő 16. percében már két góllal vezetett a vendég Alajuelense, ám a szünet előtt szépített a hazai csapat. A heves indulatú meccs első 45 percében négy játékost is ki kellett állítania Henry Bejarano játékvezetőnek, de a piros lapok a második…
okt. 11
0:24
Brazília: őrségváltás, a Cruzeiro átvette a vezetést a Fluminensétől (She)
Átvette a vezetést a brazil labdarúgó-bajnokságban a Cruzeiro, mely hazai pályán Wellington Paulista góljával legyőzte a Fluminensét a vasárnapi csúcsrangadón.
okt. 11
1:00
Pápa: Szűcs nem emlékszik a Paks elleni meccs utolsó 20 percére (She)
Saját elmondása szerint semmire nem emlékszik a Paks–Lombard Pápa (4–0) NB I-es labdarúgó-mérkőzés utolsó 20 percéből Szűcs Lajos, a pápaiak rutinos kapusa.
okt. 11
7:00
Bayern München: Hans Jörg Butt kritikus, de még hisz címvédésben (She)
Drámainak tartja a Bayern München helyzetét Hans Jörg Butt, a bajor labdarúgócsapat kapusa.
okt. 11
7:00
Vettel nyerte a Japán Nagydíjat (Behaviour)
A Red Bull-os német Sebastian Vettel győzött vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjon csapattársa, az ausztrál Mark Webber, és a Ferrarival versenyző spanyol Fernando Alonso előtt.
okt. 11
7:02
NHL: szoros meccsen győzött a Calgary és az Edmonton (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NLH) alapszakaszának negyedik játéknapján a Calgary Flames és az Edmonton Oilers is pályaválasztóként tudott nyerni.
okt. 11
7:02
Balázs tornát nyert Palermóban (Behaviour)
Fantasztikus magyar siker született tegnap a Palermóban rendezett, 42.500 euró összdíjazású férfi tenisztornán.
okt. 11
7:04
Vettel: egy nap alatt edzést és futamot nyert Japánban (Behaviour)
A meteorológusok által megjósolt trópusi eső elmosta az időmérőt, melyet így a verseny előtt rendeztek meg tegnap. A nap hőse a német Sebastian Vettel lett, aki előbb a kvalifikációs tréninget, majd nem sokkal utána a futamot is megnyerte, visszahozva ezzel világbajnoki reményeit.
okt. 11
7:06
"Jó csapat és jó közösség formálódik" (Behaviour)
Noha mind Egervári Sándor szövetségi kapitány, mind a játékosok óva intenek attól, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítsanak a San Marinóiak elleni 8-0-ra megnyert Európa-bajnoki selejtezőnek, a nyolc mégiscsak nyolc, mondhatni, gombócból is sok, de pláne az gólból, s főleg magyar gólból.
okt. 11
7:18
NFL: a Tennessee Titans Texasban oktatta a Dallas Cowboyst (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának ötödik fordulójában a Tennessee Titans Texasban a Dallas Cowboys vendégeként tudott nyerni hét ponttal.
okt. 11
7:20
Brazília: a Guarani és az Atlético MG gól és pont nélkül maradt (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Brazil Série A) 29. fordulójában a Guarani és az Atlético MG idegenben pályára lépve maradt szerzett gól és pont nélkül.
okt. 11
7:36
Argentína: a Vélez kiütötte a Colónt, győzött a Boca Juniors (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) tizedik fordulójában a Vélez Sarsfield hazai pályán kiütötte a Colónt.
okt. 11
7:38
Egyesült Államok: a New England mélyítette tovább a Houston válságát (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszának 28. fordulójában a Keleti főcsoportban gyengén teljesítő New England Revolution vendégként is tovább mélyítette a Nyugati főcsoportban sereghajtó Houston Dynamo válságát.
okt. 11
7:54
Tenisz: Novak Djokovics volt Pekingben az úr (She)
Az első helyen kiemelt szerb Novak Djokovics nyerte meg a 2.1 millió dollár összdíjazású pekingi ATP-tornát, miután a hétfőre halasztott döntőben két játszmában jobbnak bizonyult a nyolcadikként rangsorolt spanyol David Ferrernél.
okt. 11
8:12
Tenisz: Taróczy-dicséret a tornagyőztes Balázs Attilának (She)
Kilenc év után ismét nagy sikert ért el magyar férfi felnőtt teniszező. Balázs Attila palermói challengerviadalon szerzett trófeája a legértékesebb győzelem Sávolt Attila 2001-es manerbiói tornanyerése óta. A magyar játékosok pályafutását folyamatosan figyelemmel kísérő korábbi klasszis, Taróczy Balázs szerint ez óriási lépés, s ennek köszönhetően Balázs Attila odaérhet az ATP-tornákra is.
okt. 11
8:30
NB II: a REAC-nál nincs edzőkérdés, de Mátyus János önkritikus (She)
Sorozatban negyedik bajnokiját veszítette el a REAC labdarúgócsapata a másodosztályú bajnokság Keleti csoportjában és így a kilencedik fordulót követően a 14. helyen áll a tabellán. Felvetődik a kérdés: veszélyben van-e Mátyus János vezetőedző pozíciója?
okt. 11
8:30
Drámai a Bayern München helyzete! (Behaviour)
Drámainak tartja a Bayern München helyzetét Hans Jörg Butt, a bajor labdarúgócsapat kapusa.
okt. 11
8:32
Szolnok: szűkül a kör, már csak Dajka és Supka a jelölt (She)
Noha az élvonalbeli újonc Szolnoki MÁV labdarúgócsapatának edzéseit Tóth Dénes irányítja, a vezérkar tovább keresi a menesztett Vágó Attila vezetőedző utódját. A Nemzeti Sport információi szerint két szakemberre szűkült a kör, már csak Dajka László és Supka Attila neve szerepel a lehetséges jelöltek között.
okt. 11
8:34
Futsal: a győriek várják a csapat spanyol szakmai igazgatóját (She)
Felesége betegségére hivatkozva egyelőre nem érkezett meg Győrbe Paco Araújo, a Rába ETO futsalcsapatának szakmai igazgatója.
okt. 11
8:48
Euro 2012: Miroslav Klose a válogatott miatt kész a klubváltásra (She)
Bár a Bayern Münchenben csak kiegészítő emberként számítanak rá, a német labdarúgó-válogatottnak oszlopos tagja a gólerős Miroslav Klose. Joachim Löw szövetségi kapitány bizalma ugyan töretlen, de a támadó úgy érzi: sokáig nem feszíthető a húr. Amennyiben nem sikerült stabil játékossá válnia klubjában, akár az Eb-szereplése is veszélybe kerülhet, amelynek érdekében áldozatokra is képes.
okt. 11
9:06
Djokovic-győzelem Pekingben (Behaviour)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovic nyerte a pekingi tenisztorna 2,1 millió dollár összdíjazású férfi versenyét.
okt. 11
9:24
Atlétika: doppingolt a Nemzetközösségi Játékok női 100-as győztese (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton Osayomi Oludamola, az Újdelhiben zajló Nemzetközösségi Játékok női 100 méteres síkfutó számának nigériai győztese.
okt. 11
9:26
NHL: kiengedték kórházból a pályán elájult atlantai kapust (She)
Elhagyhatta a kórházat Ondrej Pavelec, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Atlanta Thrashers cseh kapusa, aki a Washington Capitals elleni pénteki mérkőzésen váratlanul összeesett.
okt. 11
9:42
NHL: kiengedték a kórházból a pályán elájult atlantai kapust (She)
Elhagyhatta a kórházat Ondrej Pavelec, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Atlanta Thrashers cseh kapusa, aki a Washington Capitals elleni pénteki mérkőzésen váratlanul összeesett.
okt. 11
9:44
Videó: fantasztikus találatokat hozott a kolumbiai rangadó (She)
Parádés gólt szerzett a Deportivo Cali játékosa, Martin Morel az América de Cali ellen a kolumbiai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. Az argentin középpályás a lapos beadás után felpörgette magának a labdát, egyet dekázott vele, majd a kapunak háttal állva beollózta azt. Ám a meccs nemcsak e jelenet miatt marad emlékezetes. A Deportivo 6–3-as sikerével befejeződő találkozón csaknem ötven…
okt. 11
10:00
Profi ökölvívás: Bradley aláírt, elfogadta Alexander kihívását (She)
„Devon, teljesült a kívánságod, aláírtam a szerződést. Most már biztosan lesz meccs!" – ezekkel a szavakkal jelentette be Timothy Bradley, hogy elfogadta Devon Alexander kihívását, és összecsap vele január 29-én.
okt. 11
10:00
Nehéz helyzetben az angol válogatott (Behaviour)
Sérülés miatt nem számíthat John Terry játékára a keddi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 11
10:02
Ironman: Csomor 17., Major 22. lett a hawaii világbajnokságon (She)
Kettős ausztrál győzelem született a hawaii ironman-világbajnokságon, a férfiaknál Chris McCormack 2007 után újra győzött, a nőknél Mirinda Carfrae először nyert.
okt. 11
10:18
Tenisz: Balázs Attila a 153. helyre jött fel a világranglistán (She)
A palermói tornán aratott győzelmének köszönhetően a 153. helyre jött fel a legfrissebb ATP-világranglistán Balázs Attila. A magyar teniszező 54 pozíciót tudott javítani egy hét alatt.
okt. 11
10:20
Női kosárlabda: a Pécs győzött a Burgasz ellen Isztambulban (She)
Az Isztambulban portyázó Pécs 2010 81–70-re győzött a bolgár Burgasz ellen felkészülési tornán, így három meccséből kettőt megnyert.
okt. 11
10:22
Műkorcsolya: arany után ezüstöt szerzett a Hoffmann, Zavozin kettős (She)
Az egy héttel korábbi pozsonyi verseny első helye után ezúttal ezüstérmet szerzett (136.52) a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős.
okt. 11
10:36
Videó: ollózós, távoli és kapusgólt is hozott a kolumbiai rangadó (She)
Parádés gólt szerzett a Deportivo Cali játékosa, Martin Morel az América de Cali ellen a kolumbiai labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában. Az argentin középpályás a lapos beadás után felpörgette magának a labdát, egyet dekázott vele, majd a kapunak háttal állva beollózta azt. Ám a meccs nemcsak e jelenet miatt marad emlékezetes. A Deportivo 6–3-as sikerével befejeződő találkozón csaknem ötven…
okt. 11
10:38
Teke: második lett a Szeged a spliti Európa-kupán (She)
Ezüstérmet nyert a Szegedi TE a Splitben megrendezett Európa-kupán, míg a hölgyeknél az FTC nem jutott be a legjobb négy közé (6. lett a selejtezőben).
okt. 11
10:54
Szalai visszatérhet a Real Madridhoz (Infostart)
A Real Madrid vezetősége azt tervezi, hogy jövő nyáron visszavásárolja Szalai Ádámot a Mainz csapatától - értesült az As.
okt. 11
10:54
Oroszország: Huszti sérülés miatt továbbra sem játszhat (She)
Az október 16-i, Szaturn elleni mérkőzésen Huszti Szabolcs még biztosan nem léphet pályára.
okt. 11
11:30
Vízilabda Euroliga: a Varga fivérek „belőtték” a Rijekát a csoportkörbe (She)
Az olimpiai bajnok Varga fivéreket soraiban tudó horvát Primorje Rijeka vízilabdacsapata csoportelsőként jutott tovább az Euroliga második selejtezőköréből és várhatja a folytatást, immár a főtáblán.
okt. 11
11:30
Labdarúgó-válogatott: csak a múlt biztató a finnek ellen? (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott eddig 11 alkalommal találkozott keddi ellenfelével, a finn nemzeti csapattal, s nyolc győzelem, valamint két döntetlen mellett csak egyszer kapott ki; a gólarány 40-8.
okt. 11
11:32
Formula-1: Schumacher szerint az övé a gyengébb Mercedes (She)
Hosszú idő után ismét jó teljesítményt nyújtott Michael Schumacher, aki a hatodik helyen zárta a hétvégi Japán Nagydíjat. A hétszeres világbajnok elégedett volt az autójával, de elmondta, korábban sok baj volt a hármas rajtszámú Mercedesszel.
okt. 11
11:48
Arsenal: Bacary Sagna sérülés miatt még három hétig nem játszhat (She)
A Chelsea elleni bajnoki mérkőzésen megsérült Bacary Sagna még három hétig biztosan nem léphet pályára.
okt. 11
11:48
Megvédte címét Gyokovics Pekingben (Metropol)
Az első helyen kiemelt Novak Gyokovics nyerte a pekingi tenisztorna 2,1 millió dollár összdíjazású férfi versenyét.
okt. 11
11:50
Modellezés: magyar Ek-győzelem a vitorláshajó Európa-kupán (She)
Ifj. Csóka László nyerte a hét versenyből álló Európa-kupa-sorozatot a rádióirányítású vitorláshajó-modellek F5-M osztályában.
okt. 11
12:24
Serena Williams befejezte az idényt (Infostart)
Ismét megsérült, így ebben az évben valószínűleg már nem lép pályára Serena Williams, az amerikaiak sztárteniszezője.
okt. 11
12:24
Euro 2012: kérdéses Daniele De Rossi játéka a Szerbia elleni mérkőzésen (She)
A Sky Sport Italia értesülései szerint vádlisérülést szenvedett Daniele De Rossi, az olasz válogatott futballistája.
okt. 11
12:42
Japán Nagydíj: Elmosta az eső az időmérőt (Infostart)
A szakadó eső miatt nem lehetett lebonyolítani szombaton a Formula-1-es Japán Nagydíj időmérő edzését, amelyet a vasárnapi futam előtt pótolnak majd a pilóták.
okt. 11
12:42
Formula-1: csak formalitás az FIA-ellenőrzés Dél-Koreában - videóval (She)
Biztosan lesz Dél-koreai Nagydíj a jövő hét végén, állítják a csapatok, illetve az FIA tisztségviselői, miután a Formula–1 vezetősége közölte velük, Charlie Whiting versenyigazgató hétfői és keddi pályabejárása már csak formalitás.
okt. 11
12:44
Serie B: Filkor volt a mezőny legjobbja a hétvégi meccsen (She)
Ahogy arról beszámoltunk, Filkor Attila csapata, a Triestina a hétvégén gól nélküli döntetlent játszott a Siena ellen a Serie B 8. fordulójában.
okt. 11
12:46
Hércules: kétmillió euróba kerül, ha Drenthét játszatni akarják a Real ellen (She)
A madridi Marca napilap beszámolója szerint a Hérculesnek kétmillió eurójába kerülne, ha játszatná Royston Drenthét a Real Madrid ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
okt. 11
13:18
FIFA: tizenhárom gólbírós rendszert néz át a FIFA (She)
Tizenhárom gólbírós rendszert tekint át a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), amelyek révén hatékonyabbá lehetne tenni a játékvezetők ténykedését.
okt. 11
13:18
Tizenhárom gólbírós rendszert néz át a FIFA (Metropol)
Tizenhárom gólbírós rendszert tekint át a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), amelyek révén hatékonyabbá lehetne tenni a játékvezetők ténykedését.
okt. 11
13:18
Lesz dél-koreai Forma-1-es futam? (Behaviour)
Várhatóan kedden születik döntés arról, hogy az eredetileg jövő hétvégére tervezett Forma-1-es Dél-Koreai Nagydíjat meg tudják-e rendezni a jeongami pályán, amelynek építése körül komoly gondok adódtak.

Keresés