2010. október 14. csütörtök

okt. 14
6:42
Jótékonyság: egymillió forinttal segített a Videoton a bajba jutottakon (She)
A Videoton 12–0-ra legyőzte a Devecsert a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak megsegítésére rendezett jótékonysági mérkőzésen.
okt. 14
6:42
"Kész ráfizetés, mégis megéri" (Behaviour)
Az ötödik éve BL-szereplő Győrhöz hatalmas bravúr révén - a magát a selejtezőből a főtáblára küzdő - Debrecen csatlakozott az idén, ám az eufória elmúltával fájdalmas kijózanódás következett. A klubvezetés osztott, szorzott, az eredmény pedig lesújtó lett. A női Bajnokok Ligája-szereplés minden, csak nem jövedelmező vállalkozás.
okt. 14
6:44
Briggs asztmájával viccelődik Vitalij Klicsko (Behaviour)
Nem éppen baráti hangulatban készül a szombat éjszakai nagy ütközetre egymás ellen Vitalij Klicsko és kihívója, az amerikai Shannon Briggs. Ennek oka az, hogy az ukrán azt találta mondani, hogy Briggs csak a rövidesen bekövetkezendő veresége kifogásként említette meg az asztmáját. Az amerikai kikérte magának a sértés.
okt. 14
6:46
"Ilyen közegben már nem akartam dolgozni!" (Behaviour)
Egyszerűen döbbenetes az, ami a magyar judóban történt. Arra hivatkozva, hogy túl sikeres volt a sportág ebben az évben, és ez feszültségeket keltett, az eddigi szakágvezetőket, Csernoviczki Csabát és Bíró Tamást a szakmai alelnökként tevékenykedő Illyés Miklósra cserélték.
okt. 14
7:00
NHL: Brodeur-shutout, a veterán kapus mindent fogott Buffalóban (She)
NHL-karrierje 111. kapott gól nélküli mérkőzésével (shutout) segítette 1–0-s győzelemhez csapatát Martin Brodeur, a New Jersey Devils kapusklasszisa a Buffalo Sabres ellen. A 7. játéknap összes mérkőzése egygólos különbséggel dőlt el, a Devilsen kívül az Anaheim Ducks, a Nashville Predators, a Tampa Bay Lightning, a Washington Capitals és a Toronto Maple Leafs örülhetett.
okt. 14
7:00
Contador: inkább visszavonulok (Behaviour)
A visszavonulást fontolgatja a doppinggyanúba keveredett Alberto Contador, aki idén harmadszor nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt.
okt. 14
7:02
Tenisz: Bellucci kiesett Sanghajban, de legalább nyert egy motort (She)
Hiába esett ki a sanghaji férfi tenisztorna második fordulójában Thomaz Bellucci, volt minek örülnie, ugyanis nyert egy motort.
okt. 14
7:04
NFL: könyöke kínozza Favre-t, megszakadhat nagy sorozata (She)
Folyamatos könyökfájdalmai miatt elképzelhető, hogy kihagyja csapata következő mérkőzését a Minnesota Vikings amerikaifutball-csapatának veterán irányítója, Brett Favre.
okt. 14
7:18
Jótékonyság: 810 ezer forintot gyűjtött az FTC és az Újpest (She)
810 ezer forint gyűlt össze a Ferencváros és az Újpest öregfiúk Pápán rendezett, 3–3-mal zárult jótékonysági mérkőzésén – adta hírül az ftc.hu.
okt. 14
8:12
Válogatott: Az ehhez hasonló pillanatokért érdemes futballozni - Elek (She)
93 perc és 44 másodperc telt el a Finnország–Magyarország labdarúgó Eb-selejtezőből, amikor Elek Ákos a magyar kaputól 18 méterre labdát szerzett, és tíz szekundum elteltével, 63 méteres spint (!) után passzolta le Dzsudzsák Balázsnak. Amikor a mezőny egyik legjobbjának bizonyuló középpályásnak felvetettük, hogy a kondíciójára nem lehet panasz, így reagált: „Ez csak azt bizonyítja, hogy…
okt. 14
8:48
KTE: Egy barát segít a bajban, ezért tértem vissza - Szivics (She)
A szerb Tomiszlav Szivics tegnap egyezett meg a Kecskeméti TE labdarúgócsapatának tulajdonosával, Rózsa Pállal, hogy mától ő irányítja a klubnál a szakmai munkát. Abban egyelőre nem egyeztek meg a felek, hogy a megállapodás hány évre szól majd, és azt sem tudni, hogy mi lesz a szakember szerbiai munkájával. Szivics a Nemzeti Sportnak elmondta, számára természetes, hogy egy barát segít a…
okt. 14
8:48
Ronaldo hamarosan visszatér (Metropol)
A fizikális gondjai miatt hónapok óta nem futballozó Ronaldo bejelentette, hogy hamarosan ismét bevethető lesz a Corinthians csapatában.
okt. 14
8:50
Brazília: Ronaldo ígéri, hamarosan visszatér a pályára (She)
A fizikális gondjai miatt hónapok óta nem futballozó Ronaldo bejelentette, hogy hamarosan ismét bevethető lesz a Corinthians csapatában.
okt. 14
9:06
Sakk: Antal Gergely és Bánusz Tamás is nemzetközi nagymester lett (She)
Kettővel bővült a magyar nemzetközi nagymesterek száma az októberi Első Szombat nemzetközi versenyen. A GM csoportban Antal Gergely és Bánusz Tamás is 7 pontot ért el kilenc játszmából, így mindketten teljesítették a harmadik nagymesteri normát, vagyis a cím birtokosai lesznek a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) következő kongresszusán.
okt. 14
9:08
Haladás: a DVTK után Szombathelyen vállalhat szerepet a milliárdos (She)
Sajtóhírek szerint a szombathelyi labdarúgásban is szerepet vállalhat a tíz leggazdagabb magyar között számon tartott Leisztinger Tamás.
okt. 14
9:42
Real Madrid: Kaká nem gondol az Interre és a távozásra, maradni akar (She)
Az olasz sajtó a múlt héten arról számolt be, hogy a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho hajlik arra, hogy kölcsönadja az Internek Kakát, miután a brazil klasszis felépül sérüléséből. A támadó Twitter-oldalán bejelentette, nincs szándékában távozni.
okt. 14
10:00
Chile: felszínre hozták a bányában rekedt válogatott focistát is - videó (She)
Végül szerencsésen zárult az Atacama-sivatag régiójában fekvő arany- és rézbányában történt katasztrófa, ugyanis mind a 33 bányászt sikerrel a felszínre hozták. Közöttük volt a korábbi válogatott focista, Franklin Lobos is.
okt. 14
10:02
DVSC: ingyenes szurkolói buszok indulnak a PSV elleni meccsre (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának vezetősége ingyenes szurkolói buszokat indít az együttes jövő csütörtöki, PSV elleni El-csoportmeccsére a Puskás-stadionba.
okt. 14
10:04
Bayern München: Ivica Olicnak eltört az orra, ő sem játszhat (She)
Orrtörése miatt nem vállalja a játékot a Hannover 96 elleni német élvonalbeli bajnokin Ivica Olic, a Bayern München horvát labdarúgója.
okt. 14
10:36
Pápa: Nagy Sándor és Gahwagi Nebil hamarosan visszatérhet (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapatának két játékosa, Nagy Sándor és Gahwagi Nebil is az év elején szenvedett keresztszalag-szakadást, és az elmúlt időszakban egy kőkemény rehabilitációs programot hajtottak végig, aminek eredményeként már a csapattal együtt készülnek – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
okt. 14
10:38
Euro 2012: nem motozták meg a genovai belvárost pusztító szerbeket (She)
Roberto Masucci, a lelátói rendbontás miatt félbeszakadt Olaszország–Szerbia labdarúgó Eb-selejtező biztosításáért felelős biztonsági szakértő sajtótájékoztatóján elmagyarázta, hogy miként juthattak be a szerb huligánok motozás nélkül a genovai Luigi Ferraris Stadionba.
okt. 14
10:40
Videó: Ronaldinho szabadrúgás utáni bombagólja az AC Milan edzésén (She)
Ronaldinho szép góllal örvendeztette meg a nézőket az AC Milan egyik edzésén. Az olasz csapat brazil sztárja egy szabadrúgás-variáció gyakorlásakor bombázott a hálóba. Nézze meg a találatot!
okt. 14
10:54
Férfi kézilabda: Senki sem sürget, nagyon jól érzem itt magam - Vujin (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a német THW Kiel hivatalos honlapján jelentette be, hogy Marko Vujin a 2012–2013-as szezontól kezdődően három évig a klubot erősíti. Az MKB Veszprém átlövője elmondta, vonzza a Bundesliga, de senki sem sürgeti, jól érzi magát jelenlegi együttesénél.
okt. 14
10:56
Vasas: Arnaut és Benunesz nem léphet pályára a Szolnok ellen (She)
A Vasas labdarúgócsapatában az elmúlt napokban többen is sérüléssel bajlódtak, közülük tegnap a legtöbben már együtt gyakorolhattak társaikkal, ám a szerb Goran Arnautnak és az algériai Karim Benunesznek valószínűleg ki kell hagynia az együttes szombati, Szolnok elleni bajnokiját.
okt. 14
10:58
Atlétika: a hatóság szerint Antonio Pettigrew öngyilkos lett (She)
A hatóság szerint gyógyszer-túladagolással végzett magával augusztusban Antonio Pettigrew, a férfi 400 méteres síkfutás 1991-es világbajnoka.
okt. 14
11:12
Premier League: még mindig nem sima ügy a Liverpool eladása (She)
Továbbra sem látszik tisztulni a kép a Liverpool eladásának ügyében, mert bár az illetékes londoni bíróság szerdán úgy foglalt állást, hogy a két amerikai tulajdonos nem blokkolhatja a labdarúgóklub előkészített és már bejelentett értékesítését, utóbbiak közölték, hogy egy texasi bíróságon elérték az ügylet lebonyolításának halasztását.
okt. 14
11:30
Euro 2012: még tizenkilenc szerb huligán került rácsok mögé (She)
Az olasz után a szerb hatóságok is megkezdték a letartóztatásokat: tizenkilenc, Genovából hazatérő huligánt „kapcsoltak le" a szerb határon az olaszországi, botrányba fulladt Eb-selejtező után.
okt. 14
11:48
Euro 2012: újabb tizenkilenc szerb huligán került rácsok mögé (She)
Az olasz után a szerb hatóságok is megkezdték a letartóztatásokat: tizenkilenc, Genovából hazatérő huligánt „kapcsoltak le" a szerb határon az olaszországi, botrányba fulladt Eb-selejtező után.
okt. 14
11:48
Még mindig nem sima ügy a Liverpool eladása (Metropol)
Továbbra sem látszik tisztulni a kép a Liverpool eladásának ügyében, mert bár az illetékes londoni bíróság szerdán úgy foglalt állást, hogy a két amerikai tulajdonos nem blokkolhatja a labdarúgóklub előkészített és már bejelentett értékesítését, utóbbiak közölték, hogy egy texasi bíróságon elérték az ügylet lebonyolításának halasztását.
okt. 14
11:50
Női BL: Turtóczki bátor játékot vár az Everton elleni visszavágón (She)
Turtóczki Sándor, az MTK női labdarúgócsapatának szakvezetője a hazai pályán elért 0–0 után bátor játékot vár az Everton elleni BL-visszavágón.
okt. 14
12:06
Chelsea: Benajunt hétfőn műtik, fél évet kell kihagynia (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea izraeli középpályásánál, Josszi Benajunnál Achilles-ín-szakadást diagnosztizáltak a szövetség orvosai a válogatott összetartás során. A Chelsea tájékoztatása szerint a játékos hétfőn esik át a műtéten, és várhatóan fél évig lesz harcképtelen.
okt. 14
12:24
MotoGP: százszázalékosan megérdemelt Lorenzo vb-címe - Rossi (She)
A kilencszeres vb-győztes Valentino Rossi szerint a spanyol Jorge Lorenzo Malajziai Nagydíjon bebiztosított végső győzelme teljesen megérdemelt a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában.
okt. 14
12:26
NB I: Sisa szerint a mérleg nyelve mindenben a Fradi felé billenne (She)
Sisa Tibor, a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatának vezetőedzője az ftc.hu-nak beszélt együttese Üllői úti esélyeiről.
okt. 14
12:28
Tenisz: Murray és Djokovics is a legjobb nyolc között Sanghajban (She)
A sanghaji ATP-torna második és negyedik kiemeltje, a szerb Novak Djokovics és a brit Andy Murray is sikerrel vette a nyolcaddöntőt, mindketten két szettben búcsúztatták riválisukat.
okt. 14
12:42
Vb 2018: a FIFA elnökét lenyűgözte az angolok pályázata (She)
Nagyon elégedett az angolok világbajnoki pályázatával Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke.
okt. 14
12:42
Megnyílt a hokisuli (Metropol)
A legmodernebb képességfejlesztő eszközök segítik a jövőben a magyar jégkorongozókat és edzőket.
okt. 14
12:44
Tenisz: felemás japán érzések, Date Krumm jutott a következő körbe (She)
Az oszakai női tenisztorna nyolcaddöntőjében felemás érzésekkel állhattak fel a japán szurkolók, miután a hatodik kiemelt Date Krumm Kimiko honfitársa búcsúztatásával jutott be a következő körbe. Az izraeli Sahar Peer és a cseh Iveta Benesová is ott van a legjobb nyolc között.
okt. 14
13:00
Formula-1: a csapatok nem indulnak egy évben 20-nál több futamon (She)
Hiába Bernie Ecclestone nyomása, a Formula–1-es csapatok semmiképpen nem mennek bele, hogy húsznál több verseny legyen egy idényen belül.
okt. 14
13:18
Felfüggesztették a verekedő kínai kosárválogatott működését (Infostart)
Kínai Kosárlabda Szövetség (CBA) felfüggesztette a férfi válogatott működését, miután kedden tömegverekedés miatt félbeszakadt a Brazília csapata elleni barátságos mérkőzés.
okt. 14
13:18
Vívás: eltérő magyar célok párbajtőrben a világbajnokságon (She)
Az elmúlt néhány év eredményei alapján eltérő világbajnoki célokat fogalmazott meg a női, illetve férfi párbajtőr-válogatottal szemben Kulcsár Győző, a fegyvernem szövetségi kapitánya.
okt. 14
13:36
Videó: Franklin Lobos szenzációs gólokat lőtt pályafutása során (She)
Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az Atacama-sivatag régiójában fekvő arany- és rézbányában történt katasztrófa után felszínre hozott 33 bányász között egy korábbi chilei válogatott focista, Franklin Lobos is ott volt. Lobos az 1980-as, 1990-es években játszott aktívan, és egész pályafutását hazájában töltötte, valamint részt vett a chilei válogatottal az 1984-es Los Angeles-i olimpián.…
okt. 14
13:36
Farkasok és Tigrisek csapnak össze (Metropol)
A Budapest Wolves és a Nyíregyháza Tigers küzd meg a hazai amerikaifutball-bajnokság döntőjében szombaton.
okt. 14
13:38
Szó szerint megverték a brazilokat kínai kosarasok (Metropol)
A Kínai Kosárlabda Szövetség felfüggesztette a férfi válogatott működését, miután kedden tömegverekedés miatt félbeszakadt a Brazília csapata elleni barátságos mérkőzés.
okt. 14
13:54
NBA: Arenas kamu sérüléssel mulasztott meccset, megbüntették (She)
Gilbert Arenas, a Washington Wizards kosárlabdacsapatának klasszisa térdsérülésre hivatkozva kihagyta az Atlanta Hawks elleni NBA-előszezonbeli mérkőzést – a probléma csak annyi, hogy az égvilágon semmi baja nem volt.
okt. 14
13:56
Premier League: ismét a legfelsőbb bíróságon a Liverpool ügye (She)
A Liverpool elnöksége csütörtökön ismét a londoni legfelsőbb bírósághoz fordult, méghozzá abban a reményben, hogy meg tudja semmisíteni egy texasi bíróság azon döntését, amely szerint a jelenlegi két tulajdonos, Tom Hicks és George Gillett elhalaszthatja a klub eladását.
okt. 14
13:58
Labdarúgás: Heitinga örömmel folytatná a Bayern Münchenben (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton holland védője, Johnny Heitinga hízelgőnek tartja azokat a sajtóhíreket, melyek szerint érdeklődik iránta a Bayern München. A játékos elmondta, örömmel folytatná pályafutását a bajor klubnál.
okt. 14
14:00
Bundesliga: Podolski kritizálta a kölni vezetőket, fizethet (She)
Az 1. FC Köln német válogatott támadója, Lukas Podolski élesen kritizálta a „kecskések" vezetőségét a csapat katasztrofális átigazoláspolitikája és a stratégia hiánya miatt.
okt. 14
14:02
NSO Tv: Feldobna minket, ha megnyernénk a Telenor-kupát - Tokaji (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, Székesfehérvár ad otthont a novemberi Telenor-kupának, amelyen a magyar jégkorong-válogatott Ausztriát, Franciaországot és Japánt látja vendégül. Az együttes rutinos játékosa, Tokaji Viktor feltétlenül dobogóra várja a csapatot, de a tornagyőzelmet sem tartja elképzelhetetlennek.
okt. 14
14:12
Orosz F1-nagydíj 2014-től Szocsiban (Metropol)
Szocsiban, a 2014-es téli olimpia városában attól az évtől kezdve Forma-1-es versenyeket rendeznek öt esztendőn keresztül - erről állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök Bernie Ecclestone-nal, az F-1 első emberével.
okt. 14
14:30
Háborúztak a szerb szurkolók Genovában - videó és képek (Infostart)
Sokkolta Olaszországot a szerb huligánok kedd esti rendbontása Genovában, a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező helyszínén. A meccs félbeszakadt, és a három pontot valószínűleg az olaszoknak adják. A rendőrök 17 embert tartóztattak le, köztük a Fekete embernek nevezett huligánvezért is.

Keresés