2010. október 19. kedd

okt. 19
0:21
Eredmények: Leandróék döntetlenje, Fener-siker, menetelő Helsingborg (She)
Az európai topligák közül hétfőn csak Spanyolországban és Angliában rendeztek egy-egy mérkőzést, ugyanakkor az olasz, a német és a francia másodosztályban is volt meccs, akárcsak tíz másik európai élvonalbeli bajnokságban.
okt. 19
0:57
Tenisz: a férfiaknál Moszkvában és Stockholmban is nyertek a kiemeltek (She)
A moszkvai és a stockholmi ATP-tornán is eddig egy kiemelt lépett pályára: az orosz fővárosban a hetedik helyen rangsorolt ukrán Szerhij Sztahovszkij három szettben nyert az amerikai Micahel Russel ellen, míg Svédországban a svájci Stanislas Wawrinka az olasz Andreas Seppit verte meg 6:2, 6:2-re.
okt. 19
5:12
Ezt soha, soha nem lehet megunni! (Behaviour)
Hihetetlen, de szerencsére nem megunható: a Veszprém hétről-hétre világsztárokból álló csapatokat ver rommá a helyi arénában, és megállíthatatlanul menetel a férfi BL-ben. A Szegedre rájárt a rúd a víkenden, míg a hölgyeknél a Győr szépített eddigi mérlegén.
okt. 19
6:57
Kamerun: a szövetség Javier Clemente kapitányt keresi (She)
A Kameruni Labdarúgó-szövetség (Fecafut) magyarázatot kért Javier Clementétől, hogy miért hagyta el váratlanul az országot.
okt. 19
7:00
Real-Milan: gigászok harca (Behaviour)
Ennél jobb felhozatalt elképzelni sem lehet: a labdarúgó Bajnokok Ligája mai játéknapján mind a négy csoportban rangadót rendeznek, három kvartettben az első és a második speciel egymással csap össze. Nem mellékesen a torna történetének legeredményesebb alakulata, a Real Madrid a második legsikeresebb egyletet, az AC Milan fogadja.
okt. 19
7:02
Wayne Rooney távozna a Manchester Unitedtől (Behaviour)
Egyöntetű értesülések szerint távozni akar a Manchester Unitedtől Wayne Rooney, aki elsősorban magánéleti botrányai miatt kiesett a klub szakvezetője, Sir Alex Ferguson kegyeiből. Brit források szerint a 24 éves klasszis akár a Real Madridnál is kiköthet a téli átigazolási szezonban.
okt. 19
7:15
NFL: a Tennessee Titans nagyon simán nyert a Jacksonville ellen (She)
A Tennessee Titans 30–3-ra nyert a Jacksonville Jaguars ellen az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 6. fordulójában.
okt. 19
7:18
Kulcsár Győző 70 éves lett! (Behaviour)
Tegnap töltötte be hetvenedik életévét a négyszeres olimpiai bajnok Kulcsár Győző, a magyar vívósport egyik legeredményesebb alakja, a párbajtőr válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, a Nemzet Sportolója.
okt. 19
7:33
NHL: kikapott a Stars és az Islanders is, nincs már veretlen csapat (She)
Nincs már veretlen csapata az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 2010–2011-es idényében, miután a 12. játéknapon a Toronto Maple Leafs és a Dallas Stars is kikapott. Előbbit a New York Islanders győzte le hosszabbítás után, míg a Tampa Bay Lightningnak a rendes játékidő is elég volt a sikerhez dallasiak ellen.
okt. 19
8:09
Vívó-vb: Laura Flessel számára a londoni olimpia az utolsó nagy kihívás (She)
Laura Flesselnek, a francia vívóválogatott jelenlegi legismertebb alakja számára versenyzőként a londoni olimpia az utolsó nagy kihívás.
okt. 19
8:48
Erdei novemberben Atlantic Cityben bokszol (Metropol)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka november 20-án ismét kötelek közé lép, a 36 éves magyar versenyző az egyesült államokbeli Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyangóval találkozik.
okt. 19
8:48
Atlantic Cityben lép újra ringbe Erdei (Behaviour)
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka november 20-án ismét kötelek közé lép, a 36 éves magyar versenyző az egyesült államokbeli Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyangóval találkozik.
okt. 19
9:03
Röplabda: hazánk rendezi az idei leány és fiú MEVZA-tornát (She)
A Közép-európai Regionális Röplabdaszövetség (MEVZA) Ljubljanában tartott kongresszusán Magyarország nyerte el a 2010-es leány és fiú MEVZA-torna rendezési jogát.
okt. 19
9:21
Blogban az igazság - sportblogok garmadájával indul a Népsport (She)
Népsport, ez miez? Kattints ide és megtudod!
okt. 19
9:23
QPR: a sérült Buzsáky várhatóan kihagyja a mai bajnokit (She)
Várhatóan kénytelen lesz kihagyni csapata mai, Swansea elleni bajnoki mérkőzését Buzsáky Ákos, az angol labdarúgó-másodosztályban (Championship) szereplő Queens Park Rangers középpályása.
okt. 19
9:57
Borussia Dortmund: Hajnal Tamás elkezdte a futóedzéseket (She)
Tizenkét nappal azt követően, hogy egy edzőmeccs előtti bemelegítés során kiújult a korábbi sérülése, Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund középpályása ismét elkezdte a futóedzéseket.
okt. 19
10:15
Real Madrid-Milan: tizenhat BL-siker csap össze a Bernabéuban (Infostart)
A labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik körében az európai klubfutball két legeredményesebb csapata, a kilencszeres győztes Real Madrid és a hétszeres első Milan találkozik. A Chelsea visszatér az elveszített BL-döntő helyszínére.
okt. 19
10:15
FTC: Ki-ki meccsre utazhatunk Debrecenbe - Csizmadia Csaba (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában a Ferencváros hazai pályán 1–0-ra győzött a Kaposvár ellen. A zöld-fehérek hivatalos honlapján nyilatkozó Csizmadia Csaba szerint bizonyították egységességüket, és nem esélytelenül utaznak el a hétvégi rangadóra Debrecenbe.
okt. 19
10:33
Mexikó: José de la Torre lett az új szövetségi kapitány (She)
José Manuel de la Torre lett a mexikói labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
okt. 19
10:35
Győr: Ha végre betalálnék, az mentálisan segítene - Fuad Bugerra (She)
Egygólos vereséget (0–1) szenvedett a Győri ETO labdarúgócsapata hazai pályán a Lombard FC Pápa ellen az NB I tizedik fordulójában. A győriek algériai légiósa, Fuad Bugerra a klub honlapján a mérkőzésről és saját teljesítményéről nyilatkozott: a támadó hat találkozón játszott eddig a bajnoki szezonban, ötször kezdőként, négyszer pedig végig a pályán is lehetett, gólt azonban mégsem sikerült…
okt. 19
10:51
Osasuna: A játékvezető elvett tőlünk valamit - Vadócz (She)
Vadócz Krisztián, az Osasuna középpályása nem volt elégedett a játékvezető teljesítményével csapata Deportivo elleni bajnokiját (0–0) követően – ami nem is csoda, hiszen a bíró les címén érvénytelenítette a találatát.
okt. 19
10:53
Profi ökölvívás: Klicsko kórházba szállított ellenfele jól van, de még marad (She)
A Vitalij Klicsko elleni vesztes vb-címmérkőzését követően az egyhangú pontozással vereséget szenvedő Shannon Briggst kórházba kellett szállítani. Az amerikai profi bunyós közleményben tudatta mindenkivel: nem kell aggódni az állapotáért.
okt. 19
11:09
Labdarúgás: Real-Milan rangadó a BL-ben - a mai program (She)
A kilencszeres BEK/BL-győztes Real Madrid a hét végső sikerrel büszkélkedő AC Milant fogadja a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A G jelű négyes rangadója igazi csemegének ígérkezik, de ezen kívül pályára lép a Bayern München, a Chelsea, az Arsenal és a Roma is. Tekintse meg a mai programot!
okt. 19
11:27
Ejtőernyőzés: magyar sikerek születtek Olaszországban (She)
Egyéniben és csapatban is magyar győzelem született a Római Légiparádé ejtőernyős célbaugró-viadalain.
okt. 19
11:29
1860 München: két pontot levontak Király Gábor együttesétől (She)
A Német Labdarúgóliga (DFL) két pontot levont a másodosztályú 1860 Münchentől.
okt. 19
11:45
Torna-vb: a magyar férficsapat a 8. csoportban ugrással kezd, itthon a nők (She)
Jó formában várja a Hidvégi Vid, Mihók Ádám, Nyers Csaba, Kállai Zoltán, Vlacsil Attila, Szabó Nándor, Berki Krisztián alkotta magyar férfiválogatott a tornászok rotterdami világbajnokságán a keddi szólítást.
okt. 19
11:47
Játékossors: 2006-ban majdnem a Bayernbe igazoltam - Van Nistelrooy (She)
A Bundesliga 9. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén a Hamburg és a Bayern München találkozik egymással. A meccs előtt Ruud van Nistelrooy, a HSV csatára elárulta, 2006-ban közel állt ahhoz, hogy a Bayern Münchenben folytassa pályafutását.
okt. 19
12:03
Labdarúgó MK: egy órával később kezdődik a REAC-Fradi (She)
Eldőlt, hogy az eredetileg kiírt időponthoz képest egy órával később kezdődik a Ferencváros és a REAC összecsapása a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójában – adta hírül az ftc.hu.
okt. 19
12:21
NBA: Magic Johnson eladta a Lakersben birtokolt tulajdonrészét (She)
A csapat élő legendának számító korábbi játékosa, Earvin „Magic” Johnson eladta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakersben birtokolt tulajdonrészét.
okt. 19
12:39
Bayern München: Ribéry már október végén visszatérhet (She)
A legfrissebb hírek szerint már október végén visszatérhet a pályára Franck Ribéry, a Bayern München francia válogatott középpályása.
okt. 19
12:57
Kerékpár: Japán és Katar is otthont adna a 2012-es Tour rajtjának (She)
A Tour de France versenyigazgatója, Christian Prudhomme Párizsban bejelentette, hogy Krakkó is szívesen otthont adna a 2012-es Francia kerékpáros körverseny startjának.
okt. 19
12:59
Videó: remekül kivitelezett válldobás az orosz másodosztályból (She)
Egy durván sikerült belépő miatt kisebb tömegverekedés alakult ki az orosz labdarúgó-másodosztály hétfői bajnokiján, a Fakel Voronyezs–Metalurg Lipeck mérkőzésen. A hajrában történtek után a sértett játékos, Vlagyimir Jeremejev társai elégtételt akartak venni, ezért rátámadtak a szabálytalankodó Mihail Jugyinra, majd mindenki bekapcsolódott a bunyóba. Az egyik hazai futballista például birkózókat…
okt. 19
13:00
Magic Johnson eladta Lakers-tulajdonrészét (Metropol)
A csapat élő legendának számító korábbi játékosa, Earvin Magic Johnson eladta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakersben birtokolt tulajdonrészét.
okt. 19
13:15
Kerékpár: négy hegyi befutó a jövő évi Tour de France-on (She)
Négy hegyi befutó nehezíti a jövő évi Tour de France profi kerékpáros körversenyt, amely július 2-án rajtol Passage du Gois-ból, és július 24-én fejeződik be a hagyományos Champs-Elysées-i céllal.
okt. 19
13:17
Légióssors: a Fulham honlapján a szurkolók Gera Zoltánról vitatkoznak (She)
Az angol Fulham labdarúgócsapatának honlapján hétfőn új fórum indult, amelynek főszereplője a klub magyar légiósa, Gera Zoltán. A drukkerek a középpályás helyzetéről vitáznak: vajon miért kap ilyen kevés játéklehetőséget a szezonban Mark Hughestól az a játékos, aki tavaly szinte a vállán vitte be együttesét az Európa-liga hamburgi döntőjébe.
okt. 19
13:18
Négy hegyi befutó a jövő évi Tour de France-on (Metropol)
Négy hegyi befutó nehezíti a jövő évi Tour de France profi kerékpáros körversenyt, amely július 2-án rajtol Passage du Gois-ból, és július 24-én fejeződik be a hagyományos Champs-Elysées-i céllal.
okt. 19
13:33
Chelsea: Rooney sok csapatot érdekel, beleértve minket is - Ancelotti (She)
Az orosz Szpartak Moszkva elleni keddi BL-fellépésre készül az angol Chelsea labdarúgócsapata, az együttes olasz szakvezetőjét, Carlo Ancelottit azonban nemcsak a találkozó várható esélyeiről kérdezik – az F-csoport két százszázalékos együttese mérkőzik meg egymással –, hanem a világ futballját leginkább lázban tartó kérdésről: hol folytatja pályafutását Wayne Rooney? Nem kellett ugyanis…
okt. 19
13:36
A futball csúcstartói csatáznak Madridban (Metropol)
Egyértelműen a Real Madrid-AC Milan a legparádésabb párosítás a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi csoportkörében, már csak azért is, mert a harmadik forduló első játéknapjának rangadóján a két legtöbb európai futballtrófeát birtokló klub mai legjobbjai csapnak össze.
okt. 19
13:51
Videó: dobálózással végződött a mexikói játékosok lökdösődése (She)
Talán maga Mario Alonso Villa García sem gondolta, hogy következő bajnokiján kilenc (!) piros lapot fog majd kiosztani. A mexikói labdarúgó-másodosztályban az Altamira–Correcaminos UAT találkozón (1–1) két játékos lökdösődéséből a 92. percben komoly verekedés tört ki, amely után a fentebb említett játékvezető mindkét csapatból négy-négy futballistát állított ki. A vendégek brazil középpályását,…
okt. 19
14:45
Aprópénzért távozhat Rooney a Manchester Unitedtől (Infostart)
Mindössze 5 millió fontért kivásárolhatja magát szerződéséből Wayne Rooney, így már nyáron távozhat a Manchester Unitedtől.
okt. 19
15:03
Atlétika: a válság miatt a görög maratonin nem számítanak rekordidőkre (She)
A gazdasági válság miatt a marathóni maratoni szervezői nem számítanak rekordidőkre az idei viadalon. A kedden megtartott sajtótájékoztatón elmondták, hogy mindössze húsz élversenyzőt várnak, miután az összdíjazást másfél millió euróban limitálniuk kellett.
okt. 19
15:05
Serie A: 25 ezer eurót fizet a Cagliari a rasszista szurkolói miatt (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 25 ezer euróra büntette a Cagliarit, mert a klub szurkolói az Internazionale elleni vasárnapi bajnokin rasszista bekiabálásokkal inzultálták Samuel Eto'ót, a vendégek kameruni támadóját.
okt. 19
15:21
MTK: Sütő már nem szédül, szombaton a Szolnok ellen újra játszhat (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK védője, Sütő László a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, már jobban érzi magát, és tudja vállalni a hétvégi, szolnoki összecsapást. Mint ismeretes, Sütő a DVSC elleni mérkőzés hajrájában szenvedett sérülést, amikor egy stoplis végigszántotta a homlokát.
okt. 19
15:39
NSO Tv: kis „Csehszlovákia” Csíkszeredában, a Mol-ligában (She)
A Mol-ligában szereplő HSC Csíkszereda jégkorongcsapatának első sorát három azonos országban született játékos alkotja, a történelem azonban a sportot is érintette: bár korábban honfitársak voltak, három különböző válogatottban szerepeltek.
okt. 19
15:41
Videó: tíz perccel korábban fújta le a bíró a lengyel bajnokit (She)
Valószínűleg sokan megjegyezték Sebastian Jarzebak nevét Lengyelországban, ugyanis a játékvezető a 80. percben lefújta a hétvégi Koronia Kielce–Belchatów labdarúgó-bajnokit, mert az órája azt jelezte, hogy véget ért a meccs. A stadionban senki sem értette a helyzetet, főleg a feldúlt és kétgólos hátrányban lévő vendégcsapat. A kisebb zűrzavar azonban rövid idő alatt helyreállt, így folytatódhatott…
okt. 19
15:43
Profi ökölvívás: David Haye lehet a következő - Vitalij Klicsko (She)
A legutóbb Shannon Briggs ellen diadalmaskodó, s így a WBC (Bokszvilágtanács) világbajnoki övét megvédő Vitalij Klicsko ismét a WBA-bajnokot, David Haye-t akarja következő ellenfelének.
okt. 19
15:57
Fergusont sokkolta Rooney távozási szándéka (Infostart)
Wayne Rooney távozni akar a Manchester Unitedtől - erősítette meg hivatalosan a csapat menedzsere, Sir Alex Ferguson keddi sajtótájékoztatóján.
okt. 19
15:57
Liverpool: meghosszabbították Gulácsi Péter kölcsönszerződését (She)
A Liverpool hivatalos honlapja bejelentette, hogy a csapat magyar kapusa továbbra is a Tranmere Roversnél marad, miután a harmadosztályú labdarúgóklub meghosszabbította a kölcsönszerződését.
okt. 19
16:18
Rooney el akarja hagyni a MU-t (Metropol)
Wayne Rooney el akarja hagyni a Manchester Unitedet - jelentette be kedden délután Sir Alex Ferguson, a labdarúgócsapat vezetőedzője.
okt. 19
16:33
NFL: Nehéz lenne állítani, hogy nem mi vagyunk a legjobbak - Rex Ryan (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) legjobb mérleggel rendelkező New York Jets vezetőedzője, Rex Ryan szokásához híven magabiztosan nyilatkozott csapatát illetően, meglátása szerint egyértelműen együttese a liga legjobbja – igaz ő ezt már a szezon előtt is előszeretettel hangoztatta.

Keresés