2010. október 24. vasárnap

okt. 24
0:03
Primera División: a Mallorca Castro duplájával nyert Valenciában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) nyolcadik fordulójában a Mallorca Castro duplájával nyert Valenciában.
okt. 24
6:57
Barcelona: Iniesta szerint több türelem kellett volna Ibrahimovichoz (She)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona spanyol válogatott labdarúgója szerint több türelemmel kellett volna lenni Zlatan Ibrahimovichoz, és akkor a svéd csatár nem távozik egy év után Milánóba a katalán elitklubtól.
okt. 24
7:15
NHL: Richardson triplájával nyert tízgólos meccset a Kings (She)
A Los Angeles Kings Brad Richardson triplájának is köszönhetően 6–4-re megverte idegenben a Colorado Avalanche csapatát az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 17. játéknapján magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
okt. 24
7:17
MLB: a San Francisco lesz a Texas ellenfele a World Seriesben (She)
A San Francisco Giants lesz a Texas Rangers ellenfele a World Seriesben. A kaliforniai együttes a Nemzeti főcsoport Philadelphia Philles elleni döntőjének hatodik mérkőzésén idegenben nyert 3–2-re, és 4–2-es összesítéssel elbúcsúztatta a 2008-as bajnokot.
okt. 24
7:19
Formula-1: esett az eső Dél-Koreában, káosz volt a betétversenyen (She)
Egész éjszaka és délelőtt esett az eső Jongnamban, a Dél-koreai Nagydíj helyszínén, így hiába tisztult ki az ég, a magyar idő szerint nyolc órakor kezdődő F1-es futam első köreire vizes pályán kerül sor.
okt. 24
7:33
Kerékpár: Alberto Contador mégsem indul Oviedóban (She)
A korábbi hírekkel ellentétben mégsem indul jövő szombaton az oviedói kritérium viadalon Alberto Contador háromszoros Tour de France-győztes spanyol országúti kerékpáros, akinek doppingvétség miatt felfüggesztették a versenyzési jogát.
okt. 24
8:09
F1: Dél-koreai Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság 1. Dél-koreai Nagydíja. A tízperces (egyes információk szerint húszperces) csúszással induló futamról élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
okt. 24
8:11
DVSC: kiszűrik a hazai szektorba vett jeggyel érkező Fradi-szurkolókat (She)
A Debrecen hivatalos honlapján tette közzé, hogy nem engedik be a Ferencváros elleni mai bajnokira azokat a vendégszurkolókat, akik a hazai szektorba vettek jegyet, és ellenőrizni fogják a drukkerek lakcímkártyáját.
okt. 24
8:48
Dél-koreai Nagydíj - Három kör után félbeszakadt a verseny (Behaviour)
A rendületlenül zuhogó eső miatt 10 perces késéssel, a biztonsági autó mögül rajtolt el a mezőny a vasárnapi Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjon, majd három kör után le is állították a magyar idő szerint reggel 8 órára kiírt versenyt a vadonatúj, jeongami pályán.
okt. 24
9:03
Hét áldozata van egy kenyai futballmérkőzésnek (Infostart)
Kenyában heten meghaltak egy labdarúgó-mérkőzés előtt. Az áldozatokat a tömeg taposta agyon, amikor megpróbáltak bejutni az ország két legnépszerűbb futballcsapatának meccsére.
okt. 24
9:39
Kecskemét: Nem tudtam mást beküldeni Lambulics helyett - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a Kecskeméti TE labdarúgócsapatának vezetőedzője a Videoton elleni 4–2-es vereséget követően elmondta, sajnálja, hogy Balog Béla nem volt bevethető, a feltűnően lassú Mladen Lambulics helyett pedig nem tudott mást pályára küldeni. A védő viszont nem tudta semlegesíteni a Videoton két gól szerző brazilját, André Alvest.
okt. 24
9:41
Profi ökölvívás: Sammy Gutiérrez WBA-címet szerzett (She)
A 24 éves Sammy Gutiérrez birtokába került a WBA interim, azaz ideiglenes szalmasúlyú világbajnoki címe.
okt. 24
9:42
Dél-koreai Nagydíj: 3 kör után félbeszakadt (Metropol)
A rendületlenül zuhogó eső miatt 10 perces késéssel, a biztonsági autó mögül rajtolt el a mezőny a vasárnapi Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjon, majd három kör után le is állították a magyar idő szerint reggel 8 órára kiírt versenyt a vadonatúj, jeongami pályán.
okt. 24
10:00
Az UEFA megbüntetheti a fütyülő kapust (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megbüntetheti a Barcelona kapusát, José Manuel Pintót, mert a fütyülése megzavarta az FC Köbenhavn játékosát a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
okt. 24
10:15
Videó: védhetetlenül vágódott Fülöp hálójába a remek szabadrúgás (She)
Fülöp Márton csapata, az Ipswich Town 2–0-s vereséget szenvedett a Nottingham Forest ellen az angol labdarúgó-bajnokság másodosztály (Championship) 13. fordulójában. Mint arról beszámoltunk, a magyar válogatott kapus felépült hátsérüléséből, újra elfoglalhatta helyét az Ipswich kapujában a Nottingham Forest ellen, de sok öröme nem telt a játékban, David McGoldrick közelről már a 12. percben a…
okt. 24
10:33
Labdarúgás: Man. City-Arsenal, DVSC-Fradi a mai programban (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Manchester City az Arsenallal csap össze vasárnap délután. A Serie A-ban Koman Vladimir együttese, a Sampdoria az Inter otthonába látogat. A magyar bajnokságban DVSC–Ferencváros rangadót rendeznek. Tekintse meg a mai programot!
okt. 24
11:09
Alonso nyerte a Dél-koreai Nagydíjat (Infostart)
A spanyolok kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso (Ferrari) nyerte a Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjat a brit Lewis Hamilton (McLaren) és a brazil Felipe Massa (Ferrari) előtt.
okt. 24
11:09
Formula-1: Alonso nyerte meg a kaotikus Dél-koreai Nagydíjat (She)
A Formula–1-es világbajnokság 1. Dél-koreai Nagydíját a spanyol Fernando Alonso nyerte meg, megelőzve a brit Lewis Hamiltont és a brazil Felipe Massát. A Ferrari pilótája a Red Bullok kiesésének köszönhetően átvette a vezetést a világbajnoki pontversenyben.
okt. 24
11:30
Alonso nyerte a Dél-koreai Nagydíjat (Metropol)
A spanyolok kétszeres világbajnoka a vb-pontversenyben 231 pontjával átvette a vezetést. A vadonatúj, 5,621 kilométeres jeongami pályán rendezett viadal előtt 220 ponttal éllovas ausztrál Mark Webber (Red Bull) kiesett, miután kicsúszott, s ütközött, de istállótársa, a 206 ponttal harmadik német Sebastian Vettel is feladásra kényszerült a zord időben eleve csúszással rajtolt.
okt. 24
11:30
Alonso nyerte a Dél-koreai Nagydíjat (Behaviour)
A spanyolok kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso (Ferrari) nyerte a vasárnapi Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjat a brit Lewis Hamilton (McLaren) és a brazil Felipe Massa (Ferrari) előtt.
okt. 24
11:32
Iniesta: több türelem kellett volna Ibrahimovichoz (Behaviour)
Andrés Iniesta, az FC Barcelona válogatott labdarúgója szerint több türelemmel kellett volna lenni Zlatan Ibrahimovichoz, és akkor a svéd csatár nem távozik egy év után Milánóba a katalán elitklubtól.
okt. 24
11:45
Videó: ötvenkét méterről szerzett egyenlítő gólt az augsburgi védő (She)
A saját térfélről talált a hálóba Uwe Möhrle, az Augsburg védője az Union Berlin ellen a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) kilencedik fordulójában. A hátvéd 52 méterről volt eredményes, csapata pedig fordított, és 2–1-re legyőzte a fővárosiakat.
okt. 24
12:21
Légióssors: Babos új kihívásnak tartja, hogy visszatérjen sérülése után (She)
Mint arról korábban beszámoltunk, krónikus hátfájdalmai miatt meg kell operálni Babos Gábort, az NEC magyar kapusát. Babos azonban nincs elkeseredve, új kihívásként fogja fel, hogy felépüljön sérüléséből és visszatérjen a pályára.
okt. 24
12:21
Alonso nyerte az esős futamot (Blikk)
A spanyolok kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso (Ferrari) nyerte a vasárnapi Forma–1-es Dél-koreai Nagydíjat a brit Lewis Hamilton (McLaren) és a brazil Felipe Massa (Ferrari) előtt, s a vb-pontversenyben 231 pontjával átvette a vezetést.
okt. 24
12:23
Videó: Webber ütközése és Vettel motorhibája a Dél-koreai Nagydíjon (She)
Mint arról beszámoltunk, Mark Webber összeütközött Nico Rosberggel, Sebastian Vettel pedig motorhiba miatt esett ki az 1. Dél-koreai Nagydíjon, amelyet Fernando Alonso nyert meg. Most megmutatjuk az eseteket videón!
okt. 24
12:39
Cristiano Ronaldo kontra Lionel Messi - videóval (Infostart)
Az éllovas Real Madrid a négy gólig jutott Cristiano Ronaldo vezérletével 6-1-re nyert a vendég Racing Santander ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának szombati játéknapján. A Pintér Ádámot nélkülöző Real Zaragoza hazai pályán kétgólos vereséget szenvedett a címvédő FC Barcelonától, a katalánok mindkét gólját Lionel Messi szerezte.
okt. 24
12:39
Premjer-liga: Gaál Miklós nélkül kapott ki otthon az Amkar Perm (She)
Az Amkar Perm 2–1-re kikapott hazai pályán a Lokomotiv Moszkvától az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A hazaiak magyar légiósa, Gaál Miklós sérülés miatt nem került be a keretbe.
okt. 24
12:57
F1: Buemit és Sutilt öt-öt rajthellyel hátrébb sorolják Brazíliában (She)
A Dél-koreai Nagydíj sportfelügyelői öt-öt rajthelyes büntetéssel sújtották Sébastien Buemit és Adrian Sutilt, mert túl veszélyes manővereket hajtottak végre a jongnami futamon.
okt. 24
12:59
Hosszútávúszás: a haláleset miatt a FINA törölte a szerdai vk-versenyt (She)
A vizes sportok nemzetközi szövetsége (FINA) törölte a szerdára, 15 kilométerre kiírt, arab emírségekbeli hosszútávúszó világkupaversenyt Francis Crippen tragikus halála miatt.
okt. 24
13:33
Ferencváros: Ellenünk mindenki felszívja magát - Prukner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Prukner László az ftc.hu-nak adott nyilatkozatában elmondta, biztos benne, hogy a DVSC-TEVA játékosain nem fog látszani a csütörtöki Európa-liga-mérkőzés fáradalma, hiszen klubja ellen mindenki felszívja magát.
okt. 24
13:35
Férfi vízilabda, LEN-kupa: a Honvéd ikszelt, és megnyerte csoportját (She)
A Groupama-Honvéd 9–9-es döntetlent játszott a házigazda Marseille-jel a férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében az I-csoport utolsó fordulójában, így a kvartett első helyén jutott tovább.
okt. 24
13:36
A maratoni úszó halála miatt törölték a szerdai versenyt (Behaviour)
A vizes sportok nemzetközi szövetsége (FINA) törölte a szerdára, 15 kilométerre kiírt, egyesült arab emírségekbeli hosszútávúszó Világkupa-versenyt Francis Crippen tragikus halála miatt.
okt. 24
13:37
Bp. Honvéd: Reális a döntetlen a nagyszerű Kaposvár ellen - Morales (She)
A Budapest Honvéd vezetőedzője, Massimo Morales a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, bár volt esélyük a Kaposvár elleni szombati mérkőzésen a győzelem megszerzésére, reálisnak tartja a nagyon jó Somogy megyei csapat elleni döntetlent.
okt. 24
14:09
Férfi vízilabda, LEN-kupa: a Fradi is csoportelső, nem a Honvéddal találkozik (She)
A Honvéd után az FTC-Fisher Klíma is megnyerte csoportját a férfi vízilabda LEN-kupa második selejtezőkörében: a Fradi a házigazda Olympic Nice elleni utolsó meccsét is megnyerte 10–8-ra, így hibátlanul zárt.
okt. 24
14:11
F1: Hülkenberg lassú defektje miatt nőtt a Williams hátránya (She)
Karnyújtásnyira került a Williams-istálló ahhoz, hogy megelőzze a Force Indiát a Formula–1-es konstruktőr-vb egyik legizgalmasabb párharcában, a 6. helyért folyó csatában. Nico Hülkenberg azonban a hatodik helyről lassú defekt miatt visszaesett a Dél-koreai GP hajrájában, és csak a hajrában mentett pontot csapatának, amely három pontra van riválisától.
okt. 24
14:13
Liverpool: ha Fernando Torres távozna, Diego Forlán helyettesítheti (She)
Angol lapértesülések szerint a Liverpool labdarúgócsapata az Allético Madrid játékosát, Diego Forlánt szemelte ki arra az esetre, ha Fernando Torres távozna a klubtól.
okt. 24
14:27
Formula-1: Rosberg Webbert okolja a kieséséért (She)
Nico Rosberg szerint Mark Webber tehetett volna azért, hogy elkerülje kettejük ütközését a Dél-koreai Nagydíjon.
okt. 24
14:45
Heten kerültek őrizetbe a kaposvári futballmeccs után (Infostart)
Vasárnap reggelre végeztek a kaposvári rendőrök annak a nyolc személynek a kihallgatásával, akik megzavarták a Kaposvár Rákóczi FC-Honvéd meccset szombat este. Heten közülük őrizetbe kerültek.
okt. 24
14:45
Serie A: gól nélküli döntetlennel végződött a Parma-Roma (She)
Nem született gól az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában megrendezett Parma–Roma mérkőzésen.
okt. 24
14:47
Premjer-liga: a CSZKA gól nélküli döntetlent játszott a Rubin Kazannyal (She)
A CSZKA Moszkva gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Rubin Kazannyal az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában vasárnap kora délután.
okt. 24
14:49
Eredivisie: tíz emberrel mentett pontot kétgólos hátrányból az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén az Ajax 2–2-es döntetlent játszott az Excelsior otthonában. Az amszterdamiak dolgát nem könnyítette az a tény, hogy Vurnon Anita kiállítása miatt a 27. percben emberhátrányban futballoztak, és a félidőre kétgólos hátrányban érkeztek, ám Munir el-Hamdaui 46. és Jan Vertonghen 89. percben szerzett góljával egy pontot…
okt. 24
15:03
NSO Tv: Disznóság, hogy így rendezik meg a vívó-vb-t - Kulcsár Győző (She)
November 4-én kezdődik a párizsi vívó-világbajnokság, amelyen huszonöt magyar versenyzőért szoríthatunk. Kulcsár Győző, a párbajtőrözők szövetségi kapitánya a női csapat esélyeiről beszélt az NSO Tv-nek. A 70 éves szakember szerint az a realitás, hogy nem jut ki a magyar női párbajtőr-válogatott a 2012-es olimpiára. Kulcsár kitért arra is, miért nem jó a versenyzőnek, hogy kilencnapos a…
okt. 24
15:05
Rali: Loeb immár hetedszer nyert az idén, Turán kiesett (She)
A világbajnoki címet már Franciaországban megnyerő Sébastien Loeb diadalmaskodott a Katalán ralin. A vasárnapi szakaszokat a hetedik helyen megkezdő Turán Frigyes kiesett.
okt. 24
15:06
Heten kerültek őrizetbe a kaposvári focimeccs után (Metropol)
Vasárnap reggelre végeztek a kaposvári rendőrök annak a nyolc személynek a kihallgatásával, akik megzavarták a Kaposvár Rákóczi FC-Honvéd meccset szombat este. Heten közülük őrizetbe kerültek.
okt. 24
15:24
Pontot szerzett idegenben a Roma (Metropol)
Az idényt gyengén kezdő csapatok vasárnap kora délutáni találkozóján a Parma és a Roma gól nélküli döntetlenre végzett egymással az olasz labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában.
okt. 24
15:24
Rátámadt az őt ellátó mentősökre egy férfi - őrizetbe vették (Behaviour)
Vasárnap reggelre végeztek a kaposvári rendőrök annak a nyolc személynek a kihallgatásával, akik megzavarták a Kaposvár Rákóczi FC-Honvéd meccset szombat este. Heten közülük őrizetbe kerültek.
okt. 24
15:57
Bundesliga: a Hamburg kapusa súlyosnak tűnő térdsérüléssel dőlt ki (She)
Német lapinformációk szerint hosszú kihagyásra kényszerül Frank Rost, a Hamburger SV labdarúgócsapatának rutinos kapusa.
okt. 24
15:59
Skócia: a Rangers nyerte a Celtic elleni rangadót (She)
A skót labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójában a Rangers 3–1-re legyőzte idegenben a Celticet.
okt. 24
16:01
Alpesisí-vk: délután már nem rendeztek óriás-műlesiklásban futamot (She)
Törölték a férfi óriás-műlesiklásban vasárnapra kiírt ausztriai világkupaversenyt, pontosabban annak délutáni második futamát a kedvezőtlenre forduló időjárás miatt.
okt. 24
16:15
Tenisz: Balázs Attila Palermo után Dubrovnikban is nyert (She)
A két héttel ezelőtti fantasztikus palermói sikere után egy kategóriával lejjebb, egy future-tornán diadalmaskodott legjobb férfi játékosunk, aki így bejuthat az ATP világranglistáján a legjobb 150-be!

Keresés