2010. szeptember 6. hétfő

szept. 6
0:42
Labdarúgás: felavatták a Buzánszky Jenőről elnevezett stadiont (She)
Szeptember 5-e, vasárnap délelőtt Dorogon szép számú ünneplő közönség előtt Tittmann János polgármester és Buzánszky Jenő, az Aranycsapat tagja közösen leplezte le a stadion bejárata fölötti, új névtáblát – adta hírül az mlsz.hu.
szept. 6
0:46
US Open: Tommy Robredo is bejutott a nyolcaddöntőbe (She)
Újabb spanyol teniszező jutott be az US Open nyolcaddöntőjébe: Tommy Robredo Michaël Llodrát verte meg. A francia teniszező megnyerte az első szettet, de két elbukott játszma után a negyedik szettben feladta a mérkőzést.
szept. 6
2:30
Álmodoznak az EB-ről az U21-esek (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – A  Wales  elleni  szombati  1-0-s  hazai  vereséggel eldőlt, hogy a magyar U21-es fociválogatott nem végezhet élen a 2011-es EB 3. selejtezőcsoportjában.
szept. 6
2:48
Csertői Aurél várja az első sikert (Blikk)
Gyengén kezdte a labdarúgó-bajnokságot a Haladás. A szombathelyiek az NB I öt fordulója után két döntetlennel és három vereséggel az utolsó helyen állnak.
szept. 6
6:42
MOB - Mi kellene ahhoz, hogy ne ismétlődjön meg a pekingi kudarc? (Infostart)
November 17-e előtt biztosan nem lesz elnöke a Magyar Olimpiai Bizottságnak - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a testület főtitkára. Új vezetőre azért van szükség, mert Schmitt Pál államfői megbízatása miatt lemondott a címről. Molnár Zoltán arról is beszélt, hogy szeretné visszakapni a bizottság az olimpiai felkészülés irányítását.
szept. 6
7:00
San Marinó-i Nagydíj - meghalt Tomizava Soja (Behaviour)
Életét vesztette a japán Tomizava Soja, aki a Moto2 géposztály vasárnapi versenyében bukott a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i futamán - jelentette be az olasz Mediaset televízió.
szept. 6
7:02
Egy hét alatt két végzetes tragédia (Behaviour)
Nagyon rossz idők járnak a motorversenyzőkre. A hét elején elhunyt az a 13 éves Peter Lenz, aki Indianapolisban bukott, így rá emlékezve egyperces gyászszünettel indult a gyorsasági motoros-világbajnokság misanói futama. A tegnap délután ismét átírta a tragédiák krónikáját.
szept. 6
7:04
Máris elődöntőben a Kemény-csapat (Behaviour)
Habár a vártnál nehezebben, végül 7-4-re megnyerte utolsó csoportmérkőzését a magyar férfi vízilabda-válogatott a macedónok ellen a horvátországi Európa-bajnokságon.
szept. 6
7:06
Szomorú valóság (Behaviour)
Egy álom véget ért, a magyar U21-es válogatott Európa-bajnoki selejtezőn megérdemelt, 1-0-s vereséget szenvedett Székesfehérváron Wales fiataljaitól, és gyakorlatilag elveszítette esélyét a továbbjutásra selejtezőcsoportjából.
szept. 6
7:36
Labdarúgás: nápolyi focimeccsel ünnepelne az ötvenéves Maradona (She)
Egy nápolyi barátságos mérkőzéssel ünnepelné ötvenedik születésnapját Diego Maradona, minden idők talán legjobb és legismertebb argentin labdarúgója.
szept. 6
7:54
US Open: Andy Murray kikapott Stanislas Wawrinkától (She)
Stanislas Wawrinka jutott az US Open férfi egyes versenyének nyolcaddöntőjébe, miután négy játszmában legyőzte a negyedik helyen kiemelt brit Andy Murray-t. A svájci teniszező – aki a következő fordulóban az amerikai Sam Querrey-vel találkozik – négy szettben diadalmaskodott.
szept. 6
8:12
Argentína: az 5. fordulóban veszítette el veretlenségét a River Plate (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokság (Apertura) 5. fordulójában elszenvedte első vereségét a River Plate, miután a Vélez Sarsfield otthonában 2–1-re kikapott. A magyar idő szerinti másik ma hajnali mérkőzésen a Banfield a Tigrével játszott 1–1-es döntetlent.
szept. 6
8:14
Brazília: tizenöt veretlen meccs után kapott ki a Fluminense (She)
Tizenöt veretlen mérkőzés után kikapott a Fluminense a brazil labdarúgó-bajnokság élvonalában. A továbbra is listavezető együttest a Guarani győzte le 2–1-re a 19. fordulóban.
szept. 6
8:30
US Open: Stosur négy meccslabdát is hárítva győzte le Gyementyjevát (She)
A ausztrál Samantha Stosur jutott a negyeddöntőbe az US Open női egyes versenyében, miután három szettben legyőzte az orosz Jelena Gyementyjevát.
szept. 6
8:48
Öttusa-vb: hetedik helyen áll a férfiváltó két szám után (She)
Két szám után a hetedik helyen áll a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői váltóversenyében.
szept. 6
8:48
US Open: Fucsovics a 32 között (Metropol)
Fucsovics Márton bejutott a 32 közé az amerikai nyílt teniszbajnokság junior férfi egyesében, miután vasárnap kiélezett csatában legyőzte a cseh Lukas Vrnakot.
szept. 6
8:48
Domenech mindenhonnan távozik (Behaviour)
A francia szövetségnél (FFF) betöltött utolsó posztjáról is menesztették Raymond Domenech-et, a labdarúgó-válogatottal a dél-afrikai világbajnokságon leszerepelt szakvezetőt.
szept. 6
8:50
Pápa: a kétgólos Abwo nem elégedett önmagával és csapatával sem (She)
A labdarúgó NB I-ben 13. helyen álló Pápa nigériai támadója, David Abwo együttese egyik legjobbja volt eddig a bajnokságban, ennek ellenére nem elégedett a teljesítményével, ahogy csapatáéval sem.
szept. 6
9:06
Elefántcsontpart: Didier Drogba nem mondja le a válogatottságot (She)
Bár nem tagja a legfrissebb keretnek, Didier Drogba leszögezte, nem áll szándékában lemondani a válogatottságot.
szept. 6
9:06
Öttusa-vb: 7. a férfi váltó két szám után (Metropol)
Két szám után a hetedik helyen áll a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői váltóversenyében.
szept. 6
9:24
Edzősors: Sisa Kuvaitban kaposvári fizetése háromszorosát kapta volna (She)
A labdarúgó NB I-ben 3. helyen álló Kaposvár vezetőedzője, Sisa Tibor nem mindennapi körülmények között lett a somogyi együttes mestere. A szakember egy interjúban elmondta, éppen Kuvaitban tárgyalt, amikor felhívta telefonon a Rákóczi ügyvezetője, Illés János. Sisa Kuvaitban a háromszorosát kapta volna kaposvári fizetésének, mégis itthon maradt.
szept. 6
9:42
Profi ökölvívás: amerikai menedzserrel szerződött Erdei Zsolt (She)
A boxingtalk.com információi szerint minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója, Erdei Zsolt tanácsadói szerződést kötött Greg Leonnal, aki többek között a nagyközépsúlyú Szuper Hatos Torna egyik résztvevőjét, Allan Greent is menedzseli.
szept. 6
10:00
PL: Van der Vaart eltünteti a különbséget a Spurs és az Arsenal között - Robben (She)
A Bayern München jelenleg sérült labdarúgója, Arjen Robben szerint Rafael van der Vaart szerződtetésével gyakorlatilag eltűnt a különbség a Tottenham és az Arsenal között. Már, ami a csapatok játékerejét illeti.
szept. 6
10:36
Pato titka: 8 centi és 9 kiló (Infostart)
A nyári átigazolási időszak szenzációját ismét Olaszország miniszterelnöke, a Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi szolgáltatta. Hosszú idő után a "presidente" ismét aktivizálta magát a játékospiacon és szinte az utolsó pillanatban a Milanhoz vitte a svéd Zlatan Ibrahimovicot és a brazil Robinhót. Szakértők szerint ezzel a két játékossal, illetve a már évek óta a csapattal készülő Inzaghival,…
szept. 6
10:36
Chelsea: Frank Lampard akár már játszhat is volt csapata ellen (She)
Carlo Ancelotti menedzser elképzelhetőnek tartja, hogy a sérüléssel bajlódó Frank Lampard játszhat a hétvégi, West Ham elleni angol bajnokin.
szept. 6
10:54
Wales: a magyarverő szakember feljebb léphet a rangsorban (She)
Brit sajtóértesülések szerint a lemondását fontolgatja a walesi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, John Toshack.
szept. 6
10:56
Videó: verekedés tört ki a lelátón a nézők között az US Openen (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy mérkőzés alatt estek egymásnak a szurkolók az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon. A közelben ülő szemtanúk elmondásai alapján a videón látható fiatal férfi folyamatosan trágár szavakat használt, amelyet a mellette ülő asszony szóvá tett. A nyomdafestéket nem tűrő szavak ezután tovább sziporkáztak, majd miután a hölgyet párja megnyugtatta, az ütlegelni kezdte…
szept. 6
11:12
Erdei az USA-ban szeretne a legjobbak ellen bokszolni (Behaviour)
Erdei Zsolt, minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója tanácsadói szerződést kötött Greg Leon amerikai menedzserrel.
szept. 6
11:14
Talmácsit lesújtotta Tomizava halála (Behaviour)
A motorsportvilág a vasárnap versenybalesetben életét vesztett japán Tomizava Soját gyászolja.
szept. 6
11:30
Öttusa-vb: kilencedikként rajtolnak a magyarok a kombinált számban (She)
Három számot követően a kilencedik helyen áll a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői férfi váltóversenyében.
szept. 6
11:32
FTC: Olyan meccs lesz az Újpest elleni, mint egy Galata-Fener - Heinz (She)
Marek Heinz, a Ferencváros cseh támadója a Fradi hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, már készül a hétvégi, Újpest elleni rangadóra.
szept. 6
11:48
Győr: a Boca és a Middlesbrough korábbi csatárával tárgyalnak (She)
Argentin labdarúgóval erősödhet az NB I-es Győri ETO FC kerete: információnk szerint Carlos Marinelli ügynökei társaságában ma Magyarországra érkezik.
szept. 6
12:06
Videó: hoppon maradt az egész Liverpool a legutóbbi bajnokin (She)
A Liverpool múlt hét szombaton a West Bromwich Alboint verte 1–0-ra a labdarúgó Premier League-ben. A mérkőzés előtt azonban egy kis érdekesség történt, ugyanis egy nemrég közölt felvételen látható, amint a csapatok szokásos kézfogásánál a „vörösök" csapatkapitányával, Steven Gerrarddal az egyik kisfiú nem fogott kezet. Az angol válogatott középpályása nem először járt így, ugyanis három évvel…
szept. 6
12:08
Gyirmót: Kiprich József kijött a kórházból, de még nem ülhet a padra (She)
Fontos hiányzója volt tegnap a Gyirmót–Kaposvölgye NB II-es találkozónak, Kiprich József, a hazaiak vezetőedzője néhány napos kórházi kezelést követően otthonról, telefonon tartotta a kapcsolatot a kispadon ülő Margitai Zoltán klubigazgatóval. Egyelőre kérdéses, hogy mikor ülhet le újra a kispadra a szemproblémával küzdő szakember.
szept. 6
13:00
Tizedik a férfi váltó az öttusa vb-n (Infostart)
Balszerencsés utolsó számmal a tizedik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői férfi váltóversenyében.
szept. 6
13:00
Euro 2012: Hitzfeld szerint Rooney botránya ellenére játszik holnap (She)
Az angol labdarúgó-válogatott holnap Svájcban lép pályára az Eb-selejtező-sorozat második fordulójában. Egyelőre nem tudni, hogy az angolok olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capello számít-e a magánéleti botrányával az újságok címlapjára kerülő Wayne Rooneyra, a hazaiakat irányító Ottmar Hitzfeld mindenesetre úgy számol, hogy a manchesteri csatár ott lesz a pályán.
szept. 6
13:02
Öttusa-vb: a balszerencsés utolsó szám után tizedik a férfiváltó (She)
Balszerencsés utolsó számmal a tizedik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői férfi váltóversenyében.
szept. 6
13:18
Zaragoza: az 1.2 millió euróért vett Pintérnek fontos szerepet szán edzője (She)
José Aurelio Gay, a Real Zaragoza vezetőedzője az AS napilapnak adott hosszú interjújában elmondta, fontos szerepet szán az MTK-tól 1.2 millió euróért igazolt Pintér Ádámnak, akire középső védőként számít majd.
szept. 6
13:20
Svéd-magyar: közel 850 ezren nézték a meccset Magyarországon (She)
Közel 850 ezren néztek bele a pénteki Svédország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező televíziós közvetítésébe.
szept. 6
13:36
Svéd-magyar: csaknem 850 ezren nézték a meccset Magyarországon (She)
Csaknem 850 ezren néztek bele a pénteki Svédország–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki selejtező televíziós közvetítésébe.
szept. 6
13:36
Kedden rajtol a jégkorong MOL Liga (Metropol)
Kedden a romániai Csíkszereda-Steaua Bucuresti örökrangadóval, valamint három magyarországi mérkőzéssel kezdetét veszi a harmadik alkalommal kiírt jégkorong MOL Liga, a közös magyar-román bajnokság.
szept. 6
13:38
Sportlövészet: fellendülést várnak a vb-sikerektől Magyarországon (She)
„Óriási eredményt értünk el a müncheni világbajnokságon, s ennek fel kell pezsdítenie az életet körülöttünk" – jelentette ki Krzyzewsky Miklós, a Magyar Sportlövőszövetség elnöke a hétfői sajtótájékoztatón.
szept. 6
13:40
Videó: távolról könnyebb volt gólt szerezni, mint két méterről (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának legutóbbi fordulójában a Torino 1–1-es döntetlent játszott a Crotonéval hazai pályán. A vendégek csatára, Aniello Cutolo az első félidőben két méterről képtelen volt az üres kapuba találni, ám a második játékrész elején egy hatalmas bombagóllal javított.
szept. 6
13:54
Videó: az olasz csatár közelről hibázott, majd nagy gólt lőtt (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályának legutóbbi fordulójában a Torino 1–1-es döntetlent játszott a Crotonéval hazai pályán. A vendégek csatára, Aniello Cutolo az első félidőben két méterről képtelen volt az üres kapuba találni, ám a második játékrész elején hatalmas bombagóllal javított.
szept. 6
13:54
Öttusa-vb: 10. a férfi váltó (Metropol)
Balszerencsés utolsó számmal a tizedik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői férfi váltóversenyében.
szept. 6
13:56
NFL: megvan a megállapodás, Revis 46 millió dollárt kereshet négy év alatt (She)
Megállapodott egymással Darrelle Revis és csapata, a New York Jets, így a kiváló védő hamarosan aláírja új szerződését az NFL-ben szereplő klubjával.
szept. 6
14:12
Birkózó-vb: Módos Péter és Lőrincz Tamás is győzelemmel kezdett (She)
Jól kezdődött magyar szempontból a moszkvai birkózó-világbajnokság, amelyen mindkét idei Eb-bronzérmes, a kötöttfogásúak 55 kg-os kategóriájában érdekelt Módos Péter és a 66 kg-os Lőrincz Tamás is győzelemmel kezdett.
szept. 6
14:12
Fellendülést várnak a sportolók sikeres vb szereplésüktől (Behaviour)
"Óriási eredményt értünk el a müncheni világbajnokságon, s ennek fel kell pezsdítenie az életet körülöttünk" - jelentette ki Krzyzewsky Miklós, a Magyar Sportlövő Szövetség elnöke a hétfői sajtótájékoztatón.
szept. 6
14:30
Triatlon-vb: elhárultak az akadályok a budapesti esemény elől (She)
A korábbi problémákon felülemelkedve minden akadály elhárult a szerdától vasárnapig tartó triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjének sikeres megrendezése elől – Lányi András, a hazai szövetség elnöke szerint.
szept. 6
14:48
Tenisz: Ivan Lendl is pályára lép a budapesti Tennis Classicson (She)
A nyolcszoros Grand Slam-győztes Ivan Lendl is pályára lép az október 30-án, harmadik alkalommal megrendezendő Tennis Classicson.

Keresés