2010. szeptember 11. szombat

szept. 11
1:00
US Open: Clijsters lesz Zvonarjova ellenfele a döntőben (She)
Kim Clijsters 4:6, 7:6, 6:4-re legyőzte Venus Williamset a US Open női egyesének elődöntőjében. A címvédő belga ellenfele a fináléban Vera Zvonarjova lesz.
szept. 11
7:00
Brazília: húsz forduló alatt már tizenöt edzőt menesztettek (She)
Húsz forduló alatt tizenöt edzőcsere történt a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
szept. 11
7:00
Monza, az őrületes sebesség versenypályája (Behaviour)
Az olaszok egyszerűen csak úgy hívják: La Pista Magica, a varázslatos versenypálya. Amint megérkezik az ember a régi Monzai Királyi Parkba, rögtön megérti, hogy miért. Az épületek legendás alakokról és hősökről mesélnek, illetve nagy versenyekről és rémisztő balesetekről. A legendás Alberto Ascari, Wolfgang Berghe von Trips, Jochen Rindt és Ronnie Peterson is ezen a versenypályán szenvedtek…
szept. 11
7:02
Csoda New York-ban: Nadal adogatást veszített (Behaviour)
Valami elképesztően nagy formában van a férfi tenisz világranglista vezetője, Rafael Nadal. A spanyol élete első US Open-győzelmére készül, és eddig valami egészen elképesztő formát mutat: úgy jutott be a torna elődöntőjébe - sorrendben harmadszor -, hogy még szettet sem veszített, és erre csak a másik ágon vitézkedő, szintén elődöntős Roger Federer volt eddig képes.
szept. 11
7:04
Dragóner cipőt pucolna (Behaviour)
Tíz évvel ezelőtt, 2000. november 30-án nyert utoljára a Ferencváros a Megyeri úton az Újpest ellen, a vendégek győztes gólját akkor Dragóner Attila szerezte. A két csapat ma 17.30-tól ismét összecsap egymással, a mérkőzés előtt különös felajánlást tett Dragóner: a futballista a ferencvárosiak hivatalos honlapján megígérte, hogy egy hétig pucolja annak a csapattársának a cipőjét, aki győztes gólt…
szept. 11
7:06
Mészáros Anett az ezüstlány (Behaviour)
Nem véletlenül bízott mindenki Mészáros Anettben, a Honvéd-Kipszer világklasszis dzsúdósa ismét hozta magát. A tokiói cselgáncs-világbajnokság második napján fantasztikus menetelést mutatva második helyen végzett a 70 kilósok küzdelmében, a többi magyar helyezetlenül zárt.
szept. 11
7:18
Overdose tulajdonosa: "Egyszerűen átvertek!" - Nyilatkozatháború vereség után (Infostart)
"A tréningben sok hibát elkövettek, Overdose-nak elment a kedve az élettől" - állította egy lapinterjúban az előző munkalovas. Mikóczy Zoltán, Overdose tulajdonosa szerint viszont korábban átverték, de az új team már megfelelően foglalkozik a lóval. A baden-badeni vereség utáni felelősségkeresés a pozsonyi Új Szó hasábjain folytatódik.
szept. 11
7:18
Vasas: Németh Norbert játékengedély hiányában nem léphetett pályára (She)
A Vasas labdarúgócsapata augusztus végén szerződtette az orosz Tom Tomszktól hazaköltöző Németh Norbertet, de az angyalföldi drukkerek bajnokin egyelőre még nem láthatták a visszatérő középpályást, ugyanis nem érkezett meg a játékengedélye.
szept. 11
7:18
Magabiztos esélyesek (Behaviour)
A legnagyobb esélyesek kiélezett versenyt, ugyanakkor valamennyien győzelmet várnak a triatlon világbajnoki sorozat budapesti fináléjában.
szept. 11
7:20
Kaposvár: Bojan Pavlovics combizomszakadást szenvedett (She)
A Kaposvár NB I-es labdarúgócsapatának szerb támadója, Bojan Pavlovics combizomszakadást szenvedett együttese tegnapi, Vasas elleni bajnokiján.
szept. 11
7:54
NB I: Mi kockáztattunk, a Győr büntetett - Herczeg András (She)
A DVSC labdarúgócsapatának klubmenedzsere, Herczeg András szerint az okozta csapata tegnapi 3–0-s győri vereségét, hogy emberhátrányban, a hazaiak vezetésénél is támadni akart.
szept. 11
8:48
Cselgáncs-vb: Karakas Hedvig a veresége után a vigaszágra került (She)
Karakas Hedvig a bronzéremig tartó vigaszágon küzdhet szombaton az 57 kilogrammosoknál a Tokióban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
szept. 11
9:06
Újpest-FTC: az újabb műtét előtt álló Törőcsik üzent a kórházból (She)
Mint ismeretes, Törőcsik Andrást, az Újpest legendás labdarúgóját augusztus végén meg kellett műteni, miután súlyos koponyasérülést szenvedett. Az újabb, ezúttal csípőprotézis-operáció előtt álló korábbi labdarúgó a kórházból üzent az újpestieknek a Ferencváros elleni mai derbi kapcsán.
szept. 11
9:08
Férfi kosárlabda: távozik Szombathelyről az „ősfalcós” (She)
Több mint egy évtized után távozik a Falco férfi kosárlabdacsapatától Feigl Imre.
szept. 11
9:42
Videó: a győriek biztosan verték a bajnok Debrecent a rangadón (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a pénteki rangadón a Győr magabiztosan győzte le 3–0-ra a 42. perctől emberhátrányban játszó Debrecent. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
szept. 11
10:00
Női ökölvívó-vb: Kovács Mária győzött, Nagy Bianka viszont kikapott (She)
A második napot ötvenszázalékos mérleggel zárta a magyar válogatott a Barbadoson zajló női ökölvívó-világbajnokságon, miután Kovács Mária győzött, Nagy Bianka viszont kikapott.
szept. 11
10:18
Újpest-FTC: déltől útlezárások a IV. kerületben a derbi miatt (She)
A ma 17.30 órakor kezdődő Újpest–Ferencváros mérkőzés zavartalan lebonyolítása érdekében a rendőrség szombaton 14.30 órától 16 óráig lezárja a Váci utat Újpest Városkapu és a Megyeri út között, majd ugyanígy tesz 19 és 21 óra között.
szept. 11
10:36
Kézilabda: a franciák csapatkapitánya Kielbe igazolt (She)
Jérome Fernandez, a francia férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya a L’Équipe értesülései szerint tíz hónapos szerződést kötött a THW Kiellel.
szept. 11
10:54
Letartóztatták a világhírű sportolót (Infostart)
A világ egyik legjobb profi ökölvívójának tartott Floyd Mayweather Jr.-t pénteken Las Vegasban őrizetbe vették lopás, és családon belüli erőszak vádjával.
szept. 11
10:54
Férfi kosárlabda: 210 centis amerikai centert tesztel a Szeged (She)
A 210 centiméteres, 108 kilogrammos, 27 éves amerikai centert, Bryson McKenzie-t teszteli a férfi kosárlabda-bajnokság újonca, a Szegedi TE-Szedeák.
szept. 11
10:54
US Open - Clijsters-Zvonarjova döntő lesz (Behaviour)
A címvédő belga Kim Clijsters és az orosz Vera Zvonarjova vívja a női egyes döntőjét a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 11
11:12
Ökölvívás: Mayweather őrizetben, lopás és családon belüli erőszak miatt (She)
A világ egyik legjobb profi ökölvívójának tartott Floyd Mayweather Jr.-t pénteken Las Vegasban őrizetbe vették lopás és családon belüli erőszak vádjával.
szept. 11
11:14
Labdarúgás: az Újpest az FTC-t, a Real Vadóczékat fogadja - napi program (She)
Magyarországon a labdarúgó NB I-ben szombaton egyértelműen a Ferencváros újpesti vendégjátéka viszi a prímet, azonban a külföldi topligákban is számos érdekes összecsapásra számíthatunk. Jövő héten elkezdődnek a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei, így az abban érdekelt csapatok többsége ma lép pályára hazája bajnokságában.
szept. 11
11:16
NB I: a Paks és a Pápa mára tervezett találkozója is elmarad (She)
A labdarúgó NB I 6. fordulójában a szeptember 11-én 19 órára kitűzött Paksi FC–Lombard Pápa Termál FC bajnoki mérkőzés elmarad, mert az elmúlt napok esős időjárása miatt a paksi centerpálya alkalmatlanná vált a találkozó megrendezésére. A meccs új időpontjáról a Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága dönt.
szept. 11
11:30
Cselgáncs-vb: Karakas Hedvig a hetedik helyen végzett (She)
Az 57 kilósok között induló Karakas Hedvig a Tokióban zajló cselgáncs-világbajnokságon vereséget szenvedett a kubai Yurileydis Lupeteytől, így a hetedik helyen végzett.
szept. 11
11:32
Újpest-FTC: nyolcezer jegy már elkelt a délutáni derbire (She)
Egész héten jól fogytak a ma délutáni Újpest–Ferencváros mérkőzésre szóló jegyek, több mint nyolcezer belépő talált már gazdára.
szept. 11
11:34
Brazília: Ronaldót ausztrál csapat szeretné megszerezni (She)
Helyi értesülések szerint az ausztrál labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Melbourne Heart szeretné szerződtetni Ronaldót.
szept. 11
12:06
Cselgáncs-vb: Karakas 7. lett (Metropol)
Karakas Hedvig hetedik lett szombaton az 57 kilogrammosoknál a Tokióban zajló, olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világbajnokságon.
szept. 11
12:24
F1: Hamilton volt a leggyorsabb a harmadik monzai tréningen (She)
A Formula–1-es Olasz Nagydíj harmadik szabadedzésén a McLarennel versenyző Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, megelőzve a red bullos Sebastian Vettelt és a ferraris Fernando Alonsót.
szept. 11
13:00
Válasz érkezett Huszti Szabolcs levelére (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tiszteletben tartja Huszti Szabolcs azon döntését, miszerint nem kíván a válogatottban szerepelni.
szept. 11
13:00
Férfi kosárlabda: a Salgótarján edzője a körülmények miatt távozott (She)
Alig egy hónapos közös munkát követően elválnak Maros Kovácik edző és a Salgótarján férfi kosárlabdacsapatának útjai.
szept. 11
13:02
Triatlon-vb: Boronkay Péter nyerte a parasportolók egyik kategóriáját (She)
Boronkay Péter személyében magyar versenyző is diadalmaskodott a parasportolók egyik kategóriájában a budapesti triatlon-világbajnokságon.
szept. 11
13:04
Válogatott: az MLSZ tiszteletben tartja Huszti döntését (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tiszteletben tartja Huszti Szabolcs azon döntését, miszerint a Zenit légiósa nem kíván a válogatottban szerepelni.
szept. 11
13:18
Olasz Nagydíj: Hamiltoné a szombati szabadedzés (Infostart)
A pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton (McLaren) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati szabadedzésén.
szept. 11
13:18
Birkózó-vb: Veréb nagyon simán kikapott Marszagisvilitől (She)
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a moszkvai birkózó-világbajnokságon a szabadfogásúak 84 kg-os kategóriájában Veréb István az első mérkőzésén simán kikapott a grúz Dato Marszagisvilitől.
szept. 11
13:18
Hamiltoné a szombati szabadedzés (Metropol)
A pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton (McLaren) volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj szombati szabadedzésén.
szept. 11
13:36
Kosárlabda: a FIBA szerint a streetballnak helye lenne az olimpián (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) szerint a streetballnak helye lenne a nyári olimpiai játékok programjában.
szept. 11
13:38
Japán rali: csökkent Solberg előnye, Räikkönen a nyolcadik (She)
A szombati versenynap után is a norvég Petter Solberg áll az élen a Japán ralin, a világbajnoki sorozat tizedik viadalán, ám az előnye mindössze 3.7 mp-re csökkent a finn Mikka Hirvonen előtt.
szept. 11
13:54
Triatlon vb-döntő: Ausztrál siker az U23-as nőknél - magyarok eredményei (Infostart)
Az ausztrál Emma Jackson nyerte az U23-as nők versenyét a budapesti triatlon-világbajnokságon, a két magyar induló közül Kovács Zsófia 14., míg Tóth Zsófia 21. lett.
szept. 11
13:54
Triatlon-vb: ausztrál siker az U23-as nőknél, Kovács 14., Tóth 21. (She)
Az ausztrál Emma Jackson nyerte meg az U23-as nők versenyét a budapesti triatlon-világbajnokságon. A két magyar induló közül Kovács Zsófia 14., míg Tóth Zsófia 21. lett.
szept. 11
13:54
A Paks-Pápa mérkőzés is elmarad (Metropol)
A Kecskemét-Haladás mérkőzéshez hasonlóan a szombaton 19 órára kiírt Paksi FC-Lombard Pápa találkozó is elmarad a labdarúgó NB I 6. fordulójában.
szept. 11
13:56
Asztalitenisz Eb: férficsapatunk győzelemmel kezdett (She)
A 2. divízióban szereplő magyar férfiválogatott 3–0-ra legyőzte Svájcot az Ostravában zajló asztalitenisz Európa-bajnokság nyitó napján.
szept. 11
13:56
Triatlon vb-döntő: első lett Boronkay (Metropol)
Boronkay Péter személyében magyar versenyző is diadalmaskodott a parasportolók egyik kategóriájában a budapesti triatlon-világbajnokságon. Az ausztrál Emma Jackson nyerte az U23-as nők versenyét. Gomez a férfi világbajnok. Újabb Brownlee-diadal az U23-as férfiaknál. Összefoglaló.
szept. 11
14:12
Evezés: a magyarok csak a B-döntőkben lesznek érdekeltek (She)
Egyik magyar egységnek sem sikerült szombaton bejutnia az A-döntőbe a portugáliai Montemor-O-Velhóban zajló evezős Európa-bajnokságon.
szept. 11
14:30
Uuruguay: Óscar Tabárez 2014-ig meghosszabbította a szerződését (She)
Óscar Tabárez meghosszabbította szerződését az uruguayi szövetséggel, a szakember 2014-ig irányíthatja a világbajnokságon 4. helyig jutó dél-amerikai labdarúgó-válogatottat.
szept. 11
14:48
Uruguay: Óscar Tabárez 2014-ig meghosszabbította a szerződését (She)
Óscar Tabárez meghosszabbította a szerződését az uruguayi szövetséggel, így a szakember 2014-ig irányíthatja a nyári dél-afrikai világbajnokságon 4. helyig jutó dél-amerikai labdarúgó-válogatottat.
szept. 11
14:50
Újpest-FTC: Két vagy három góllal fogunk nyerni - Fitos (She)
Fitos László, a Ferencváros középpályása az ftc.hu-nak nyilatkozva elmondta, szerinte csapata két vagy három góllal legyőzi a nagy rivális Újpestet a ma délutáni derbin. Fitos szerezte a zöld-fehérek eddigi utolsó bajnoki gólját a lilák ellen, de ma sérülése miatt biztosan nem léphet pályára.
szept. 11
15:06
Asztalitenisz Eb: női válogatottunk megküzdött a sikerért (She)
Női asztalitenisz-válogatottunk nagy csatában, az első két mérkőzés elvesztése után 3–2-re nyert a házigazda csehek ellen az Ostravában zajló Európa-bajnokságon.
szept. 11
15:08
Bundesliga 2.: Királyék és Torghelléék is vereséget szenvedtek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) harmadik fordulójában Király Gábor együttese, az 1860 München 2–1-es vereséget szenvedett Duisburgban. A magyar válogatott kapusa végigjátszotta a mérkőzést.
szept. 11
15:24
Olasz Nagydíj: Alonso rajtol az élről (Infostart)
Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnok pilótája rajtolhat az első helyről a vasárnapi Forma-1-es Olasz Nagydíjon, miután szombaton megnyerte az időmérő edzést.

Keresés