2010. szeptember 8. szerda

szept. 8
0:06
Euro 2012: A gólom nem feledteti az U21-esek kudarcát - Koman (She)
Koman Vladimir a Moldova ellen 2–1-re megnyert Eb-selejtező után elmondta, a magyar válogatottban ma este lőtt gólja nem vigasztalja az U21-esek sikertelensége miatt. A Sampdoria légiósa a Nemzeti Sport Online-nak elárulta azt is, miért rohant a gólja után Fülöp Mártonhoz.
szept. 8
0:10
Videó: öt olasz játékos ütötte ki a „kicsi" Feröert Firenzében (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az olasz válogatott 5–0-ra verte meg Feröert a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők C-csoportjában. Alberto Gilardino nyitotta meg a gólok sorát, majd Daniele De Rossi, Antonio Cassano és Fabio Quagliarella is betalált. A végeredményt a 93. percben Andrea Pirlo állította be parádés szabadrúgásból.
szept. 8
0:14
Felkészülés: Argentína négyet vágott a spanyoloknak (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott hazai pályán 4–1-es győzelmet aratott a világbajnok Spanyolország ellen felkészülési mérkőzésen.
szept. 8
0:18
Euro 2012: Kétszer is rossz megoldást választottam - Szalai Ádám (She)
Szalai Ádám a Magyarország–Moldova (2–1) Európa-bajnoki selejtező után elmondta, becserélése után húsz perccel már érezte, hogy kevés mérkőzést játszott az utóbbi időben. A félidőnyi lehetőséget kapó csatár úgy véli, kétszer is rossz döntést hozott a mérkőzésen.
szept. 8
0:22
Videó: nézze meg az angol válogatott könnyed svájci győzelmét! (She)
Anglia 3–1-re legyőzte Svájcot a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők G-csoportjában idegenben. A vendégek Wayne Rooney góljával szereztek vezetést, majd Adam Johnson növelte tovább az előnyt. A svájciak Xherdan Shaqiri révén ugyan szépítettek, de Darren Bent ismét betalált, beállítva a végeredményt.
szept. 8
0:24
Videó: a papírforma szerint kiütötte San Marinót a svéd válogatott (She)
Svédország 6–0-ra verte meg hazai pályán San Marino nemzeti csapatát a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek E-csoportjában. A magyar válogatottal azonos csoportban levő csapatok összecsapásán Zlatan Ibrahimovic indította el a góllavinát a 7. percben, amelyet az első félidőben két öngól követett. A második játékrészben Andreas Granqvist és Marcus Berg mellett az AC Milan sztárja ismét betalált,…
szept. 8
0:42
Videó: két közelről szerzett góllal győztek először a franciák (She)
Mint arról beszámoltunk, a francia válogatott 2–0-ra nyert Boszniában a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek D-csoportjában. Laurent Blanc csapata Karim Benzema és Florent Malouda góljaival szerezték meg első győzelmüket.
szept. 8
0:46
US Open: idén sincs amerikai férfi játékos a nyolc között (She)
Stanislas Wawrinka ötjátszmás mérkőzésen legyőzte Sam Querreyt a US Open nyolcaddöntőjében. Ez egyben azt is jelenti, hogy csakúgy, mint tavaly, idén sem lesz amerikai játékos a legjobb nyolc között férfi egyesben az év utolsó Grand Slam-versenyén.
szept. 8
1:00
Videó: Argentína lefutballozta a világbajnokot Buenos Airesben (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 4–1-re győzött Spanyolország ellen hazai pályán. Lionel Messi és Gonzalo Higuaín révén már az első negyed óra után két góllal vezettek az argentinok, Carlos Tévez pedig még a szünet előtt tovább növelte az előnyt. Ugyan Fernando Llorente szépített, Sergio Agüero a 91. percben végleg bebiztosította a győzelmet.
szept. 8
1:18
US Open: idén sincs amerikai férfi játékos a nyolc között (She)
Stanislas Wawrinka ötjátszmás mérkőzésen legyőzte Sam Querreyt a US Open nyolcaddöntőjében. Ez egyben azt is jelenti, hogy csakúgy, mint tavaly, idén sem lesz amerikai játékos a legjobb nyolc között férfi egyesben az év utolsó Grand Slam-versenyén.
szept. 8
3:42
Velünk indul a Loki (Blikk)
Debrecen-Budapest – A fociszurkolók már számolják a napokat, hiszen hamarosan sztárcsapatok érkeznek Magyarországra.
szept. 8
7:00
Egyszerre zseniális és szenvedős (Behaviour)
A végeredmény ismeretében mindig a győztesnek van igaza, és mi is ehhez tartjuk magunkat: a Kemény Dénes vezette vízilabda-válogatott csoportelsőként zárta az első kanyart Zágrábban, és egyből Eb-elődöntőbe jutott, amivel három extra pihenőnapot kapott, a többi pedig nem számít. Egyelőre.
szept. 8
7:02
Szerény magyar eredmények az öttusa-vb-n (Behaviour)
Tegnap a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású női váltó a kilencedik helyen végzett.
szept. 8
7:04
Tovább robog a Federexpressz (Behaviour)
Úgy tűnik, az idei US Open férfiversenyében végre összejöhet a teniszrajongók által nagyon várt csúcsmérkőzés. Ahogy arról tegnap már írtunk, a spanyol világelső, Rafael Nadal a felső, míg Roger Federer az alsó ágon menetel a vasárnapi finálé felé, ráadásul szettveszteség nélkül. A hölgyeknél a szépségek csatáját a dán Wozniacki nyerte az orosz Sarapova ellen, míg a junioroknál Babos Tímea…
szept. 8
7:18
Egymilliárd eurót keresnek a Serie A labdarúgói (Behaviour)
Az olasz bajnokság (Serie A) labdarúgóinak idei összfizetése elérheti az egymilliárd eurót. A tekintélyes olasz sportnapilap, a Gazzetta dello Sport szerint a hivatalos adatok ugyan azt mutatják, hogy a játékosok összességében "csupán" 802,5 millió eurót tehetnek zsebre, a prémiumoknak és bónuszoknak köszönhetően ez az összeg valójában egymilliárd euróra rúg.
szept. 8
7:36
Spanyolország: csődöt jelentett a nagy múltú Real Betis (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint csődöt jelentett a spanyol labdarúgás történetének tizedik legsikeresebb klubja, a jelenleg a másodosztályban szereplő Real Betis.
szept. 8
7:38
Vb 2018: a Fehér Házban reggelizik a FIFA szemlebizottsága (She)
A 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezőjelöltjeinél zajló helyszínbejáró túrája során a washingtoni Fehér Házban reggelizik szerdán a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szemlebizottsága.
szept. 8
7:54
US Open: Venus Williams Kim Clijstersszel találkozik a négy között (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) női egyesben már kialakult az egyik elődöntő párosítása: a Francesca Schiavonét két szettben legyőző Venus Williams a Samantha Stosurral szemben három játszmában diadalmaskodó Kim Clijstersszel találkozik majd.
szept. 8
7:56
US Open: Nadal és Verdasco került ki győztesen a spanyol csatákból (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) férfi egyesben még két nyolcaddöntő eredményéről nem számoltunk be korábban. A magyar idő szerint ma reggel befejeződő találkozón az 1. helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal három szettben győzött honfitársa, Feliciano López ellen. A másik spanyol csatát az első két játszmát elveszítő, de onnan fordító Fernando Verdasco nyerte meg David…
szept. 8
9:06
Euro 2012: osztályozza a magyar játékosok Moldova elleni teljesítményét! (She)
Ön szerint ki játszott a legjobban a magyar válogatott játékosai közül Moldova ellen? Osztályozza a mieink tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítményét!
szept. 8
9:42
Újpest-FTC: Végre jó passzban várjuk a lilák elleni meccset - Rósa (She)
Rósa Dénes, a Ferencváros labdarúgója úgy véli, csapata rég nem várta ilyen jó passzban az Újpest elleni bajnoki rangadót. Az FTC honlapjának nyilatkozó középpályás szerint kedvez majd a zöld-fehéreknek, hogy nem védekezésre, hanem nyílt sisakos játékra törekvő ellenféllel találkoznak szombaton.
szept. 8
10:00
NSO Tv: A lelkünk mélyén az Európa-bajnokságig terveztünk - Korcsmár (She)
Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott a Bosznia-Hercegovina elleni 0–0-val köszönt el az Eb-selejtezősorozattól, és ezzel együtt az olimpiai álmokról is le kellett mondaniuk a korosztálytól búcsúzó fiataloknak. Stábunknak Vass Ádám, Korcsmár Zsolt és az együttes szövetségi edzője, Róth Antal értékelt.
szept. 8
10:02
NFL: „Meskó Zoltán a bajnokság legérdekesebb játékosa” (She)
Mint ismeretes, magyar nemzetiségű játékosa is lesz az idei szezontól a profi amerikaifutball-ligának (NFL) a Temesváron született Meskó Zoltán személyében, akit a tekintélyes amerikai lap, a The Wall Street Journal a „bajnokság legérdekesebb” játékosaként aposztrofált.
szept. 8
10:04
Újpest-FTC: Nagy László emlékszik a bajnoki címről döntő derbikre (She)
Annak idején az Újpest és a Ferencváros kiemelkedett az első osztályból, és általában a bajnoki cím azon dőlt el, ki tudja nagyobb különbséggel megverni a többieket – idéz az Újpest hivatalos honlapja abból az interjúból, amit a csapat stadionmagazinja, a 8:3 készített a klubbal kilenc bajnoki címet szerző Nagy Lászlóval a szombati Újpest–Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzés alkalmából.
szept. 8
10:06
Afrika: Zimbabwe tiltakozik a Bicskeiéknél tett látogatás után (She)
Panaszt tettek a zimbabwei sportvezetők az Afrikai Labdarúgó-szövetségnél, mert úgy látják, válogatottjukat méltánytalanul kezelték Libériában, a Bicskei Bertalan csapata elleni Afrikai Nemzetek Kupája-selejtező (1–1) előtt.
szept. 8
10:08
NSO Tv: Szalai bosszús a kihagyott helyzetek miatt, Laczkó bizakodó (She)
Megszerezte első győzelmét a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. A Moldovát megverő együttesből Szalai Ádám, a gólszerző Koman Vladimir, illetve Laczkó Zsolt értékelt stábunknak.
szept. 8
10:36
Argentína Maradona nélkül ütötte ki a világbajnokot - videó (Infostart)
Az Inter csapatkapitánya szerint Argentínának meg kell becsülnie Sergio Batistát, aki remek munkát végez a Maradona utáni válogatottnál. Javier Zanetti azt követően nyilatkozott, hogy az argentin labdarúgó-válogatott hazai pályán nagyon simán, 4-1-re legyőzte a világbajnok spanyol együttest barátságos mérkőzésen.
szept. 8
10:36
Felkészülés: Mexikó végre győzött, de még mindig nincs kapitánya (She)
Először nyert mérkőzést a nyári labdarúgó-világbajnokság óta Mexikó válogatottja, amely továbbra is keresi a vb után távozó Javier Aguirre szövetségi kapitány utódját. A közép-amerikaiak Kolumbiát győzték le a magyar idő szerint szerdára virradóra rendezett felkészülési találkozón.
szept. 8
10:54
Videó: a csalódott Van der Vaart nem akarta elhinni, hogy lecserélik (She)
Az Eb-selejtezőcsoportunkban lejátszott Hollandia–Finnország találkozó (2–1) 64. percében a hazaiak középpályásának, Rafael van der Vaartnak a számát mutatták fel az oldalvonal mellett, de a Tottenham friss szerzeménye nem akarta elhinni, hogy lecserélik. A kezébe temette az arcát, szomorúan lebaktatott, majd kabátjába bújva az öltöző felé vette az irányt...
szept. 8
10:56
Zalaegerszeg: nem kellenek a múlt héten érkezett próbajátékosok (She)
Nem felelt meg a ZTE labdarúgócsapatához múlt héten próbajátékra érkezett két légiós – Csank János vezetőedző egyikük szerződtetését sem javasolta.
szept. 8
10:58
WNBA: pontrekorddal vitte döntőbe csapatát a Sopron új légiósa (She)
Magyar idő szerint szerdára virradóra az Atlanta Dream másodszor is legyőzte (105–93) a New York Libertyt az észak-amerikai profi női kosárlabda-bajnokság (WNBA) Keleti főcsoportjának döntőjében, és ezzel bejutott a liga nagydöntőjébe.
szept. 8
11:12
Újpest-FTC: a vendégdrukkerek közül ma és holnap a bérletesek válthatnak jegyet (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának közlése szerint ma és holnap a bérletes szurkolók vásárolhatnak belépőt az Újpest elleni szombati idegenbeli mérkőzésre.
szept. 8
11:12
Egervári szerint rászolgált a csapat a három pontra (Behaviour)
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese megérdemelten győzte le 2-1-re a moldovai csapatot a keddi Európa-bajnoki selejtezőn.
szept. 8
11:30
Evezés: hat egységben tizenöt versenyzőnk utazik a portugáliai Eb-re (She)
A portugáliai Montemorban rendezik a felnőtt és U23-as evezős Európa-bajnokságot szeptember 8. és 13. között. A magyar válogatott Ficsor László vezetésével szerdán utazik, a keretet 6 egység, 15 evezős alkotja. A regattára az előzetes információk alapján rekordnevezés várható, 34 ország 223 versenyzője indul majd.
szept. 8
11:32
Werder: arccsonttörést okozott egy azeri könyök Mertesackernek (She)
Az Azerbajdzsán ellen kedden 6–1-re megnyert labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn arccsonttörést szenvedett Per Mertesacker, a német válogatott és a Werder Bremen védője, s emiatt kihagyás vár rá.
szept. 8
11:34
Ökölvívás: Ward vagy Dirrell lehet a WBC nagyközépsúlyú bajnoka (She)
Különös döntésre jutott a Bokszvilágtanács (WBC) a szervezet nagyközépsúlyú világbajnoki címének ügyében.
szept. 8
11:48
Győr: még „nézegetik” az argentin csatárt, Carlos Marinellit (She)
Hétfőn beszámoltunk róla, hogy Győrbe érkezett egy argentin csatár, Carlos Marinelli. Az ETO FC ügyvezetője, Klement Tibor a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, még tesztelik a 28 éves játékost, és holnap születhet végleges döntés az ügyében.
szept. 8
12:06
Japán: bejelentette visszavonulását a négy vb-t is megjáró kapus (She)
Bejelentette visszavonulását a japán labdarúgó-válogatottal négy világbajnokságon is szereplő kapus, Narazaki Szeigo.
szept. 8
12:24
Győr: gyógyulnak a sérültek, Sztanisicsnak még idő kell (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának négy játékosa is sérülés miatt hiányzott az előző fordulóban a Ferencváros elleni mérkőzésről. Közülük Lazar Sztanisicsnak még időre van szüksége a teljes felépüléshez – olvasható a klub hivatalos honlapján.
szept. 8
12:42
MotoGP: a San Marinóban bukó Capirossi sikeres műtéten van túl (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján királykategóriabeli futamán eleső olasz Loris Capirossin sikeres kézműtétet hajtottak végre.
szept. 8
13:00
Birkózó-vb: Bácsi Péter meglepetésre az első meccsén kikapott (She)
A kötöttfogásúak 74 kg-os súlycsoportjában érdekelt Bácsi Péter meglepetésre rögtön az első meccsén vereséget szenvedett a moszkvai birkózó-világbajnokságon – adta hírül a hazai szövetség hivatalos honlapja.
szept. 8
13:18
A futball tíz legszörnyűbb pillanata (Infostart)
Izgalmas összeállításban mutatja be a goal.com szakportál azt a 10 esetet, amikor a szülőföldje ellen kellett válogatott mérkőzést játszania egy-egy játékosnak.
szept. 8
13:18
Kosárlabda: közel 600 csapat a 18. streetball-sorozaton (She)
Idén eddig közel 600 csapat, több mint 2000 fővel vett részt a 18. alkalommal zajló streetball-sorozat helyszínein, két résztvevő pedig hamarosan elutazhat az NBA-bajnok Los Angeles Lakers londoni fellépésére.
szept. 8
13:36
Videó: az MU új csatára lőtt egy potya gólt, majd nem találta el a kaput (She)
A portugál U21-es válogatott Macedónia ellen játszott és nyert 3–1-re Eb-selejtezőn. A hazaiak vezető gólját a Manchester United újonnan igazolt csatára, Bebe szerezte egy a kapus hasa alatt besurranó lövéssel, majd a folytatásban elhibázott egy ordító ziccert – ám szerencséjére ez már nem befolyásolta a végeredményt.
szept. 8
13:54
MLSZ: Huszti szünetet kér Egerváritól, a Zenitben építené fel magát (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség sajtófőnöke, Pajor-Gyulai László arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy Huszti Szabolcs a magyar válogatott tegnapi, Moldova elleni mérkőzése után megbeszélést tartott Egervári Sándor szövetségi kapitánnyal. A Zenit légiósa azt kérte a szakembertől, hogy egy ideig ne számítson rá a válogatottnál, mert ő a klubcsapatában szeretné újra felépíteni magát.
szept. 8
14:30
Férfi kosárlabda: a Körmend vereséget szenvedett Ausztriában (She)
A férfi kosárlabda NB I rajtjára készülő MJUS-Fortress Körmend felkészülési mérkőzésen vereséget szenvedett Ausztriában.
szept. 8
14:32
Skócia: az angol himnuszt hallották, a liechtensteinit fütyülték ki (She)
A Skót Labdarúgó-szövetség hivatalosan bocsánatot kért a liechtensteiniektől, amiért a helyi szurkolók kifütyülték a vendégek himnuszát a két válogatott keddi Európa-bajnoki selejtezője előtt.
szept. 8
14:48
Öttusa: Németh Ferenc és Simóka Bea is indul a masters vb-n (She)
Újra összejön az öttusacsalád a jövő heti, győri masters-világbajnokságon – emelte ki Kálnoki Kis Attila, a magyar szövetség főtitkára az eseményt felvezető szerdai sajtótájékoztatón.
szept. 8
15:06
Zaragoza: Pintér korábbi olasz utánpótlás-válogatott riválist kapott (She)
A Zaragoza szerződtette a legutóbbi szezonban a Regginában szereplő középső védőt, Maurizio Lanzarót.
szept. 8
15:08
Birkózó-vb: Bácsi Péter a vigaszágon sem küzdhet tovább (She)
Véget ért Bácsi Péter szereplése a moszkvai birkózó-vb-n a kötöttfogásúak 74 kg-os súlycsoportjában.

Keresés