2010. augusztus 20. péntek

aug. 20
0:12
El-selejtező: ötöt vágott a Villarreal - az összes mai eredmény (She)
A játéknap utolsó találkozója, a Villarreal–Dnyepr Mogiljev találkozó tartogatta a legnagyobb különbségű győzelmet az Európa-liga-selejtező rájátszásában. A „sárga tengeralattjáró” hazai pályán 5–0-ra győzte le fehérorosz ellenfelét, és ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdést. A dán Bröndby meglepetésre idegenben nyert 2–0-ra a portugál Sporting vendégeként.
aug. 20
0:48
Budapest Honvéd: eldőlt Diego sorsa, a Tours-ban folytatja (She)
Hosszas huzavona után eldőlt, hogy a Budapest Honvéd labdarúgója, Diego a francia Tours együttesében folytatja pályafutását. A brazil futballista elszerződését a kispesti klub hivatalos honlapja, a honvedfc.hu csütörtökön hozta nyilvánosságra.
aug. 20
1:06
Tenisz: Nadal és Murray is megszenvedett a továbbjutásért (She)
Az első helyen rangsorolt Rafael Nadal és a negyedik helyen kiemelt Andy Murray is alaposan megszenvedett a továbbjutásért a cincinnati ATP 1000-es férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
aug. 20
8:18
Görögország: az Olympiakosz a hivatalos honlapján jelentette be Németh érkezését (She)
A görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Olympiakosz a hivatalos honlapján jelentette be, hogy átigazolja a Liverpool fiatal csatárát, Németh Krisztiánt. A magyar támadó szombaton esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, azután írja alá a szerződését.
aug. 20
8:36
Ifjúsági olimpia: mind a hat magyar úszó döntőbe jutott (She)
A szingapúri ifjúsági olimpián ma rendeznek utoljára úszószámokat. A délelőtti selejtezőkben hat magyar volt érdekelt, és mindannyian bejutottak a döntőbe.
aug. 20
8:54
Dortmund: az El-beli mellőzés újabb jel, hogy Hajnalnak mennie kell? (She)
A Bild honlapja szerint a csütörtöki mellőzés a labdarúgó Európa-ligában újabb jele annak, hogy Hajnal Tamás nem fér bele Jürgen Klopp Dortmund-tréner taktikai elképzeléseibe.
aug. 20
9:12
Női vízilabda: nem jutottunk négy közé, kikaptunk az Egyesült Államoktól (She)
A magyar női vízilabda-válogatott 10–5-ös vereséget szenvedett az Egyesült Államoktól az Új-Zélandon zajló világkupa negyeddöntőjében.
aug. 20
9:33
Reménytelen helyzetben a Győr (Metropol)
A Győri ETO FC hazai pályán 2-0-ás vereséget szenvedett a horvát Dinamo Zagreb csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, 4. fordulójának első mérkőzésén.
aug. 20
9:48
Kecskemét: térdműtétje után Alempijevics már edzésbe állhatott (She)
A hónap elején sérülést szenvedő, emiatt térdműtétre kényszerülő Alekszandar Alempijevics elkezdhette a könnyített edzéseket – adta hírül a szerb labdarúgót foglalkoztató Kecskeméti TE hivatalos honlapja.
aug. 20
9:51
Előny a Debrecennél (Metropol)
A Debreceni VSC kétgólos előnyt szerzett a jövő heti, bulgáriai visszavágóra a Liteksz Lovecs ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező utolsó, 4. fordulójának Nyíregyházán lejátszott első, csütörtöki mérkőzésén.
aug. 20
9:54
Nyugdíjba vonul Ronaldo (Behaviour)
Az év végén várhatóan befejezi pályafutását Ronaldo, a brazilok világbajnok labdarúgója.
aug. 20
10:06
Női Bajnokok Ligája: MTK-Everton párharc a Hidegkuti-stadionban (She)
A női labdarúgó Bajnokok Ligája csütörtöki nyoni sorsolásán az angol Evertont kapta ellenfélül a magyar bajnok MTK a legjobb 16 közé jutásért.
aug. 20
10:09
Vereség a világbajnoktól (Metropol)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-5-re kikapott a világbajnok amerikaiaktól pénteken az Új-Zélandon zajló Világkupa negyeddöntőjében.
aug. 20
10:24
Videoton: Kovács Ferenc mesteredző Székesfehérvár díszpolgára lett (She)
Csütörtök este Székesfehérvár díszpolgárává avatták Kovács Ferenc mesteredzőt, a Videoton volt trénerét, aki az 1984–1985-ös idényben az UEFA-kupa döntőjébe vezette a csapatot.
aug. 20
10:42
El-selejtező: Nagy lépést tettünk a továbbjutás felé - Malinauskas (She)
A bolgár Liteksz Lovecs ellen csütörtök este 2–0-ra megnyert labdarúgó Európa-liga-selejtezőn fontos szerepet játszó Loki-kapus, Mindaugas Malinauskas szerint csapata megérdemelten győzött, és a kihagyott helyzetek ellenére nagy lépést tett a továbbjutás felé.
aug. 20
11:00
Queiroz reklamált, eltiltották (Infostart)
A Portugál Labdarúgó Szövetség egy hónapos eltiltással sújtotta Carlos Queiroz szakvezetőt, mert a dél-afrikai világbajnokság előtt sértegette a doppingellenőröket.
aug. 20
11:00
Liverpool: Hodgson kikölcsönözné Aquilanit egy olasz klubnak (She)
Roy Hodgson, az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpool új menedzsere szerint a klubnak és a játékosnak is az lenne a legjobb, ha Alberto Aquilani nem a „vörösök" soraiban, hanem valamelyik olasz klubban töltené a következő szezont.
aug. 20
11:18
Neymar nem jön Európába (Infostart)
Egyelőre hallgat Pelére, és nem jön európai csapathoz Neymar, akit a brazil labdarúgás egyik legnagyobb ígéreteként tartanak számon.
aug. 20
11:18
Brazília: az ifjú Neymar kikosarazta a Chelsea-t, marad a Santosnál (She)
Neymar, a brazil Santos labdarúgója magyar idő szerint péntekre virradóra új, öt esztendőre szóló szerződést kötött jelenlegi klubjával, így biztossá vált, hogy nem igazol az őt kitartóan ostromló angol bajnok Chelsea-be.
aug. 20
11:20
Világbajnok verte meg a magyar női pólóválogatottat (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-5-re kikapott a világbajnok amerikaiaktól pénteken az Új-Zélandon zajló Világkupa negyeddöntőjében.
aug. 20
11:39
Otthon marad a brazil csodagyerek (Metropol)
Egyelőre hallgat Pelére, és nem jön európai csapathoz Neymar, akit a brazil labdarúgás egyik legnagyobb ígéreteként tartanak számon.
aug. 20
11:54
Videó: nem állt a helyzet magaslatán a svéd csapat védelme (She)
Nem a Ljungskile napja volt a csütörtök. A svéd másodosztályban szereplő gárda a feljutásért küzdő Sundsvall otthonában lépett pályára a 22. fordulóban. A vendégek előbb saját középpályásuk, a szerb Alekszandar Kitics szerencsétlen mozdulata után kerültek hátrányba, majd két kapitális védelmi hiba után már háromgólos volt a hazaiak előnye. A Ljungskile ugyan két szép találattal kozmetikázott az…
aug. 20
11:56
Ifjúsági olimpia: Bathó Péter 7. és 9. a mai vitorlásfutamokban (She)
Bathó Péter a Byte C II hajóosztályban a mai első futamban a hetedik, a másodikban a kilencedik helyen ért célba, s ezzel tovább javított az összetettbeli pozícióján. Jelenleg, kilenc futammal a vége előtt a 17. helyen áll. A szörfösöknél Nikl András kicsit visszaesett, pillanatnyilag a 11. összetettben.
aug. 20
11:58
Bundesliga: Celtictől érkező dán csatár is Szalai riválisa lehet (She)
A skót élvonalban szereplő Celtic kölcsönadta dán csatárát, Martin Rasmussent a német Bundesligában szereplő Mainznak.
aug. 20
12:12
NFL: Meskó Zoltán is kivette a részét a Patriots győzelméből (She)
A New England Patriots és a Buffalo Bills is győzött a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjának legutóbbi játéknapján. Előbbi az Atlanta Falconst, utóbbi az Indianapolis Coltsot verte meg.
aug. 20
12:18
Nadal meccslabdáról fordított (Behaviour)
A világelső Rafael Nadal meccslabdáról fordítva verte meg a francia Julien Benneteau-t csütörtökön a 2,43 millió dollár összdíjazású, cincinnati keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
aug. 20
12:30
Kajak-kenu vb: újabb magyar döntősök (Infostart)
A péntek délelőtti előfutamok után két magyar egység már készülődhet a vasárnapi döntőre 500 méteren a poznani kajak-kenu világbajnokságon. Öt hajó a délutáni középfutamban folytatja szereplését.
aug. 20
12:48
Műtét vár a háromszoros olimpiai bajnokra (Infostart)
Vállműtét vár Stephanie Rice-ra, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszójára.
aug. 20
12:48
El-selejtező: megdobálták a Levszki Szófia buszát Stockholmban (She)
A Levszki Szófia labdarúgócsapatának tulajdonosa, Todor Batkov bejelentette, hogy hivatalosan is tiltakozni fog az Európai Labdarúgó-szövetségnél (UEFA), amiért a csütörtöki, AIK elleni mérkőzés után svéd huligánok megdobálták az együttes buszát.
aug. 20
13:06
Ifjúsági olimpia: magyar arany és bronz 200 m-es hátúszásban (She)
Megszületett a harmadik magyar aranyérem a szingapúri ifjúsági olimpián. Bernek Péter a 200 méteres hátúszásban győzött, míg Zámbó Balázs bronzérmes lett.
aug. 20
13:09
Öt magyar hajó döntős 500 m-en (Metropol)
A péntek délutáni középfutamok során eldőlt, hogy a vasárnapi hét 500 m-es döntő közül ötben lesz magyar hajó a poznani kajak-kenu világbajnokságon.
aug. 20
13:42
Hatalmas botrányba fulladt a görög-szerb kosármeccs - videó a verekedésről (Infostart)
Botrányos körülmények között félbeszakadt a jövő szombaton kezdődő törökországi világbajnokságra készülő görög és szerb férfi kosárlabda-válogatott csütörtöki tesztmérkőzése Athénban.
aug. 20
13:42
Juventus: 15 millió euróért érkezik Milos Kraszics - hivatalos (She)
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy szerződteti Milos Kraszicsot a CSZKA Moszkvától. A szerb válogatott középpályás a napokban esik majd át az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, szerződését ezután írja alá.
aug. 20
13:44
Ifjúsági olimpia: Biczó Bence aranyérmes 200 m pillangón (She)
Újabb aranyérmet szereztek a magyar úszók az ifjúsági olimpián. Ezúttal Biczó Bence győzött 200 méter pillangón. A másik magyar induló, Szána Zsombor a hetedik helyen ért célba.
aug. 20
14:00
Újabb kampányba kezd Paul, a csodapolip (Infostart)
A pontos futballjóslatairól híressé vált polip, Paul is támogatja az angolok pályázatát a 2018-as világbajnokság megrendezésére.
aug. 20
14:03
Szerb kosaras botránya Athénban (Metropol)
Botrányos körülmények között félbeszakadt a jövő szombaton kezdődő törökországi világbajnokságra készülő görög és szerb férfi kosárlabda-válogatott csütörtöki tesztmérkőzése Athénban.
aug. 20
14:18
Először lesz esti verseny a Hungaroringen (Infostart)
Éjszakába nyúló versenyt rendeznek a Hungaroringen a hétvégén. A Le Mans Series futamain olyan pilótákat láthat a közönség, mint Olivier Panis, Jean Alesi és Giancarlo Fisichella. A magyar színeket Michelisz Norbert és Walter Csaba képviselik.
aug. 20
14:18
Videó: fojtogatás, verekedés és székdobálás a kosárlabdameccsen (She)
Mint arról már beszámoltunk, tömegverekedés miatt félbeszakadt a Görögország–Szerbia férfi kosárlabda felkészülési mérkőzés. Az összecsapás vége előtt az NBA-s Oklahoma City Thundert erősítő Nenad Krsztics keveredett tettlegességig fajuló szóváltásba Antonisz Focisszal, majd ezek után a csapattársak is egymásnak estek. Amikor úgy nézett ki, hogy csillapodtak a kedélyek, a szerb középjátékos egy…
aug. 20
14:36
Vb 2018: Beckham és Sting mellett Paul, a polip is „támogatja" a pályázatot (She)
A pontos futballjóslatairól híressé vált polip, Paul is támogatja az angolok pályázatát a 2018-as világbajnokság megrendezésére.
aug. 20
15:12
FTC: Rodenbücher majdnem Paksra került az Üllői út helyett (She)
A Ferencváros labdarúgója, Rodenbücher István az FTC Baráti Kör hivatalos honlapjának adott interjújában többek között beszélt arról is, hogy a nyáron majdnem Paksra szerződött, mielőtt a zöld-fehérek megkeresték volna.
aug. 20
15:33
Újabb magyar aranyak az ifjúsági olimpián (Metropol)
Az úszók közül Bernek Péter, Biczó Bence és Kapás Boglárka arany-, míg Zámbó Balázs bronzérmet nyert pénteken a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 20
15:36
Nem jön Európába a brazil csodagyerek (Behaviour)
Egyelőre hallgat Pelére, és nem jön európai csapathoz Neymar, akit a brazil labdarúgás egyik legnagyobb ígéreteként tartanak számon.
aug. 20
15:48
Három magyar arany és egy bronz az ifjúsági olimpián (Infostart)
Az úszók közül Bernek Péter, Biczó Bence és Kapás Boglárka arany-, míg Zámbó Balázs bronzérmet nyert pénteken a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 20
15:48
Jégkorong: a Vasas alapos verésbe szaladt bele a Jesenice ellen (She)
Felkészülési mérkőzésen a négycsapatos bledi nemzetközi tornán részt vevő Vasas jégkorongcsapata súlyos, kilencgólos vereséget szenvedett a szlovén Acroni Jesenicétől.
aug. 20
15:50
Liverpool: Dirk Kuyt iránt érdeklődik az Inter - lapértesülés (She)
Az Internazionale új edzője, Rafael Benítez szeretné megszerezni a Liverpool labdarúgóját, Dirk Kuytöt. A 30 éves holland támadó ügynöke, Rob Jansen a holland Voetbal International című lapnak adott interjújában ismerte el az olasz klub érdeklődését.
aug. 20
16:06
Szalai és a kenupáros kiesett, öt hajó döntős 500 m-en a kajak-kenu vb-n (Infostart)
A péntek délutáni középfutamok során eldőlt, hogy a vasárnapi hét 500 m-es döntő közül ötben lesz magyar hajó a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A K-1-ben érdekelt Szalai Tamásnak és a Széles Gábor, Varga Dávid kenupárosnak nem sikerült bejutnia a legjobb kilenc közé.
aug. 20
16:24
Kikapott a női pólóválogatott a világbajnoktól (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott 10-5-re kikapott a világbajnok amerikaiaktól pénteken az Új-Zélandon zajló Világkupa negyeddöntőjében, és szombaton a hazaiakkal mérkőzik az 5-8. helyért.
aug. 20
16:24
Kajak-kenu: újabb pofonok 500 m-en, Szalai és a kenupáros kiesett (She)
A péntek délutáni középfutamok során eldőlt, hogy a vasárnapi hét 500 méteres döntő közül ötben lesz magyar hajó a poznani kajak-kenu világbajnokságon. A K–1-ben érdekelt Szalai Tamásnak és a Széles Gábor, Varga Dávid kenupárosnak nem sikerült bejutnia a legjobb kilenc közé.
aug. 20
17:00
Real Madrid: 12 millió eurót és Drenthét adnák Bastosért - lapértesülés (She)
Francia lapértesülések szerint a Real Madrid 12 millió eurót és Royston Drenthe játékjogát adná az Olympique Lyon labdarúgójáért, Michel Bastosért.
aug. 20
17:18
Manchester United: Ferdinand akár már szeptember végén visszatérhet (She)
A BBC értesülései szerint a Manchester United labdarúgója, Rio Ferdinand szeptember végére felépülhet sérüléséből.

Keresés