2010. augusztus 14. szombat

aug. 14
0:12
Videó: az Olympiakosz nem kegyelmezett a Rómának (She)
Felkészülési mérkőzésen az Olympiakosz öt gólt is berámolt a vendég Roma hálójába, míg az olaszok csupán egyszer találtak az ellenfél kapujába. A hamisítatlan görögös hangulat megbénította a rómaiakat. Íme a találkozó összefoglalója!
aug. 14
0:16
Videó: Casillas bravúrjai segítették győzelemhez a Realt a Bayern ellen (She)
Iker Casillas világbajnoki formában védett a Bayern München–Real Madrid mérkőzésen, amelyet a német legenda, Franz Beckenbauer búcsúztatása alkalmából rendeztek meg. A spanyol kapus több ziccert is hárított, és a 0–0 után következő tizenegyeseknél is parádézott, hozzásegítve a madridiakat a győzelemhez.
aug. 14
0:20
Felkészülés: az Inter nyerte meg a TIM-kupát a Milan és a Juve előtt (She)
Az Inter nyerte meg a tizedik alkalommal kiírt TIM-kupát Bariban a Milan és a Juventus előtt. A fekete-kékek Wesley Sneijder góljával legyőzték a torinóiakat, majd tizenegyesekkel nyertek a városi rivális ellen. A Juve tizenegyesekkel kapott ki a Milantól.
aug. 14
0:48
Videó: az Olympiakosz nem kegyelmezett az AS Romának (She)
Felkészülési mérkőzésen az Olympiakosz öt gólt is berámolt a vendég Roma hálójába, míg az olaszok csupán egyszer találtak az ellenfél kapujába. A hamisítatlan görögös hangulat megbénította a rómaiakat. Íme a találkozó összefoglalója!
aug. 14
2:18
Fociünnep Szolnokon 62 év után (Blikk)
Szolnok — Egy meccset már játszott ugyan a labdarúgó-élvonalban az újonc Szolnoki MÁV csapata (0-0 Pápán), ám igazából ma kezdődik számukra az NB I. A harmadik fordulóban a Paks gárdáját fogadják a szolnokiak (17 óra), és 62 év után rendezhetnek első osztályú találkozót.
aug. 14
6:36
Verrasztó a selejtezők legjobbja (Behaviour)
Verrasztó Evelyn mint a legjobb magyar helyezés birtokosa ötödikként jutott be a péntek délelőtti selejtezőből a délutáni elődöntőbe 200 m gyorson a budapesti úszó Európa-bajnokság ötödik versenynapján.
aug. 14
6:54
Egy negyedik hely volt a magyarok tegnapi jussa (Behaviour)
Nem vártuk, hogy folytatódjék a csütörtöki aranyeső a Margitszigeten - ritkán sikerülhet minden tökéletesre -, ám azért egy negyedik helynél jobb folytatásban reménykedtük, kivált, mivel Kis Gergő 800 méteren címvédőként várta döntőjét. Az ajkai úszó azonban még a dobogóról is lemaradt. A döntők döntőjének számító 100 méter férfi gyorson Alain Bernard úgy nyert, hogy közte és a harmadik helyezett…
aug. 14
7:24
Férfi kézilabda: Lazarov pórolhatja a Ciudadnál Metlicicet (She)
A macedón Kiril Lazarov nem utazott el a CO Zagrebbal Németországba, miután csütörtökön kiderült, hogy Petar Metlicic távozik a Ciudad Realból. A horvát játékos a szlovén Celjéhez szerződik, a korábbi veszprémi átlövő pedig az ő helyére érkezhet a spanyol csapathoz.
aug. 14
7:42
NB I: a Vasas, az FTC, az MTK és a Vidi fiataljait is figyeli a Genk (She)
Egy belga megfigyelő is felült péntek este a Vasas–Győr (2–1) mérkőzésen az Illovszky-stadion VIP lelátórészére. A KRC Genk együttesétől érkező szakember három labdarúgót nézett a Vasasból – Bakos Szabolcs, Katona Máté és Karim Benunesz teljesítményéről írogatott a jegyzetfüzetébe.
aug. 14
8:36
Úszó Eb: Mutináért és Verrasztóért döntőben szoírthatunk - program (She)
Ma hét számban osztanak érmet a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A női 200 gyors fináléjában biztosan érdekeltek leszünk Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn révén, de délelőtt még a férfi  4x200-as gyorsváltónk is kvalifikálhatja magát a délutáni döntőre. Tekintse meg a mai programot!
aug. 14
8:54
Új szabály változtathatja meg a Premier League-et (Infostart)
Szombaton kezdődik az angol labdarúgó-bajnokság, amelynek szakértők szerint a Chelsea a legnagyobb esélyese. A pontvadászat várhatóan a korábbiaknál is kiegyenlítettebb lesz, mivel a nagy négyes mellé a Tottenham, a Manchester City és az Everton is felzárkózott. A nyár egy új szabályozás tanulásával zajlott a kluboknál.
aug. 14
8:54
Úszó Eb: Mutináért és Verrasztóért döntőben szoríthatunk - program (She)
Ma hét számban osztanak érmet a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A női 200 gyors fináléjában biztosan érdekeltek leszünk Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn révén, de délelőtt még a férfi  4x200-as gyorsváltónk is kvalifikálhatja magát a délutáni döntőre. Tekintse meg a mai programot!
aug. 14
9:54
A Real Madridé lett a császári kupa (Behaviour)
Keserédesre sikeredett Franz Beckenbauer hivatalos búcsúmérkőzése: a müncheni Allianz Arenában 69 ezer néző előtt rendezett összecsapáson a vendég Real Madrid büntetőkkel 4-2-re legyőzte a Bayern Münchent, s ezzel övé lett a "császárról" elnevezett hatalmas kupa.
aug. 14
10:06
Úszó Eb: Kovács Krisztina középdöntőbe jutott 50 méter mellen (She)
Kovács Krisztina továbbjutott az 50 méteres mellúszás előfutamaiból a budapesti úszó Eb-n. Kovács 32.22-es remek idővel a 14. helyen kvalifikálta magát a délutáni középdöntőbe.
aug. 14
10:08
Férfi kosárlabda: Lóránt Péter hosszabbított Spanyolországban (She)
Újabb egyéves szerződést kötött a spanyol másodosztályban szereplő Burgos csapatával Lóránt Péter.
aug. 14
10:09
Úszó-Eb: öt magyar elődöntős (Metropol)
Hosszú Katinka az első, Jakabos Zsuzsanna pedig a második legjobb idővel került be a 200 m pillangó szombat délutáni elődöntőjébe a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Kozma és Takács férfi 50 m gyorson, Kovács Krisztina pedig 50 m mellen elődöntős. Nem jutott döntőbe a férfi 4x200 m-es gyorsváltó.
aug. 14
10:24
Tenisz: Sarapova, Federer és Djokovics is a négy közé jutott (She)
A Cincinnatiben zajló WTA-tornán az orosz Marija Sarapova jutott be utolsóként a legjobb négy közé, miután a negyeddöntőben két szettben legyőzte a lengyel Agnieszka Radwanskát. A torontói férfitornán a svájci Roger Federer és a szerb Novak Djokovics is bejutott az elődöntőbe.
aug. 14
10:26
Úszó Eb: Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna az élen 200 pillangón (She)
Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna az első két helyen jutott tovább a budapesti úszó Európa-bajnokság 200 méteres pillangóúszásának előfutamaiból. Hosszú 2:08.80-cal, Jakabos 2:09.02-tel teljesítette a távot.
aug. 14
10:42
Úszó Eb: a FINA büntette az „alkalmi” országváltást, két azerit kizártak (She)
Két azeri versenyzőt kizártak a budapesti úszó Európa-bajnokságról - adta hírül a margitszigeti kontinensviadal sajtóközpontja szombaton.
aug. 14
10:44
Úszó Eb: nem jutott magyar a középdöntőbe 50 méter női gyorson (She)
Nem lesz magyar középdöntős női 50 méteres gyorsúszásban a budapesti úszó Eb-n. A négy induló közül Fehérvári Júlia 26.30-cal a 30., Mór Baranyai Erika 26.41-gyel a 33., Németh Viktória 26.74-gyel a 41., Tompa Orsolya 26.82-vel a 43. helyen végzett.
aug. 14
10:46
Férfi kézilabda: Ivano Balic minden idők legjobb játékosa (She)
Lezárult a nemzetközi szövetség, az IHF internetes oldalán tartott szavazás, amelyen négy jelölt közül minden idők legjobb férfi játékosára voksolhattak az olvasók – a horvát Ivano Balic győzött.
aug. 14
11:00
Hétfőn döntenek a ZTE-Pápa meccsről (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága hétfőn dönt a péntek este félbeszakadt Zalaegerszeg-Pápa labdarúgó bajnoki találkozóról.
aug. 14
11:00
Labdarúgás: MTK-Videoton, indul a PL, spanyol Szuperkupa - program (She)
Lassan az európai labdarúgó topligákban is elkezdődnek a küzdelmek, elsőként az angol bajnokságban indítják útjára a labdát. Spanyolországban még csak Szuperkupa-mérkőzést rendeznek, az első találkozón a Barcelona a Sevilla otthonába látogat. Itthon folytatódik a 3. forduló, a mai összecsapások közül kiemelkedik az MTK–Videoton rangadó. Tekintsék meg a programot!
aug. 14
11:54
Hosszú Katinka a legjobb idővel elődöntős (Infostart)
Hosszú Katinka szerepelt a legjobban a magyarok közül a budapesti úszó Európa-bajnokság utolsó előtti napjának délelőttjén: a Margitszigeten már két aranynál és egy ezüstnél tartó bajai kiválóság megnyerte a 200 m pillangó szombati selejtezőjét, és 2:08.80 perces idővel jutott a 16 közé.
aug. 14
11:54
Ifjúsági olimpia: Schmittet Egerszegi váltotta az olimpiai lánggal - fotó (She)
Az olimpiai fáklyafutás befejezéshez közeledik. Az öt földrész egy-egy városának érintése után augusztus 7-én Szingapúrba érkező lángot 2400 futó adta kézről kézre. A megnyitó előtti utolsó napon az olimpiai mozgalom kiemelkedő egyéniségei futottak a lánggal.
aug. 14
12:12
Tenisz: elhúzódó sérülése miatt Venus Williams Montrealban sem indul (She)
Az e heti cincinnati viadalhoz hasonlóan a hétfőn rajtoló montreali női tenisztornától is visszalépett Venus Williams, a világranglista negyedik helyezettje.
aug. 14
12:48
Játékossors: a Feyenoord nem Rajczi Péter típusú csatárt keres (She)
Tegnap este beszámoltunk róla, hogy Rajczi Pétert tesztelte a Feyenoord, ám a csatár klubjának, az Újpestnek a sportigazgatója, Kovács Zoltán a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a jelek szerint a labdarúgó nem szerződik a holland első osztályú klubhoz.
aug. 14
12:50
Arsenal: Wenger három évet hosszabbít a klubbal - hivatalos (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy Arsene Wenger menedzser három évvel, 2014-ig hosszabbít a klubbal.
aug. 14
13:06
MotoGP: Elías volt a leggyorsabb, Talmácsi 7. a második tréningen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának második szabadedzésén, a Moto2 kategóriában a spanyol Toni Elías volt a leggyorsabb, megelőzve az olasz Andrea Iannonét. Jól szerepeltek a japán versenyzők is, Takahasi a harmadik, Tomizava a negyedik legjobb időt motorozta. Talmácsi Gábor, javítva tegnapi idején, 2:04.720-al hetedik lett.
aug. 14
13:09
Talmácsi 7. a második szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor a hetedik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának második, szombati szabadedzésén a Moto2 géposztályban.
aug. 14
13:42
Görögország: Kirjakosz nem játszik többé a válogatottban (She)
A jövőben nem lép pályára a görög labdarúgó-válogatottban Szotirisz Kirjakosz, aki összesen 61-szer szerepelt a nemzeti csapatban.
aug. 14
13:44
Hollandia: Babos Gábor három győzelemmel kezdené a szezont (She)
Babos Gábor, az NEC kapusa bízik benne, hogy együttese a holland bajnokság első három fordulója után kilenc ponttal áll majd.
aug. 14
14:00
Férfi vízilabda: Románia után Montenegrótól is kikaptunk (She)
Második mérkőzését is elveszítette a magyar férfi vízilabda-válogatott a Spanyolországban zajló nemzetközi tornán. Tegnap Romániától, ma Montenegrótól kaptunk ki.
aug. 14
14:02
Úszó Eb: mindkét magyar műugró döntőbe jutott női 3 m-en (She)
Barta Nóra és Gondos Flóra is bejutott a szombat esti 12-es döntőbe a női műugrók 3 m-es versenyében a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 14
14:18
Wenger marad az Ágyúsoknál (Infostart)
Arsene Wenger vezetőedző újabb három évvel, 2014-ig meghosszabbította szerződését az Arsenal labdarúgó-csapatával.
aug. 14
14:18
Egyesült Államok: cáfolják a Bob Bradley távozásáról szóló hírt (She)
Az Amerikai Labdarúgó-szövetség közleményben cáfolta az angliai sajtóhírt, hogy Bob Bradley felállt a válogatott kispadjáról, és a menedzsert kereső Aston Villához tart.
aug. 14
14:21
Mindkét magyar műugró döntős női 3 m-en (Metropol)
Barta Nóra és Gondos Flóra is bejutott a szombat esti 12-es döntőbe a női műugrók 3 m-es versenyében a margitszigeti Európa-bajnokságon.
aug. 14
14:36
Ghána: Milovan Rajevac marad a válogatott szövetségi kapitánya (She)
A dél-afrikai világbajnokságon a válogatottat a negyeddöntőbe vezető Milovan Rajevac marad a ghánai szövetségi kapitány.
aug. 14
14:38
MotoGP: Bradley Smith az idén először indulhat az élről 125-ben (She)
A brit Bradley Smith nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság Cseh Nagydíjának időmérő edzését a 125-ös kategóriában, így az idén először indulhat az élről. Mögötte a spanyol Nicolás Terol, valamint honfitársa, Pol Espargaró végzett.
aug. 14
14:54
Ferencváros: A Honvéd elleni meccs mentális erőpróba lesz - Prukner (She)
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője az ftc.hu-nak elmondta, nehéz feladat vár csapatára vasárnap, a Budapest Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen.
aug. 14
14:56
Szolnok: Vágó Attila támadó szellemű játékot vár a Paks ellen (She)
62 év után rendeznek ismét élvonalbeli labdarúgó-mérkőzést Szolnokon: ma délután öt órai kezdettel a Paks vendégszerepel a MÁV otthonában. Vágó Attila, a szolnokiak vezetőedzője támadó szellemű játékot vár csapatától.
aug. 14
15:12
Atlétika, Gyémánt Liga: Kővágó a második helyen végzett Londonban (She)
A diszkoszvető Kővágó Zoltán a második helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni állomásának második, szombati napján, és továbbra is a második helyen áll a szám összetett versenyében.
aug. 14
15:14
Lombard Pápa: a Fradi ingyen szerette volna vinni Szűcs Lajost (She)
A Lombard Pápa elnök-tulajdonosa, Bíró Péter a ZTE elleni félbeszakadt tegnapi mérkőzés szünetében nyilatkozott a mérkőzést közvetítő Duna Televíziónak, és többek között Szűcs Lajosról is beszélt.
aug. 14
15:15
Kikaptunk Montenegrótól is (Metropol)
A románoktól elszenvedett pénteki vereség után szombaton is kikapott az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott a spanyolországi Portugaletében zajló felkészülési tornán: Kemény Dénes csapata ezúttal a montenegróiakkal szemben maradt alul egy góllal.
aug. 14
15:30
Skócia: egygólos Celtic-győzelemmel kezdődött a bajnokság (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2010–2011-es szezonjának első mérkőzésén a Celtic 1–0-ra győzött az Inverness otthonában.
aug. 14
15:32
NFL: egész szezonra kidőlt a New England klasszis védője, Ty Warren (She)
Csípősérülése miatt kihagyja az egész következő idényt az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots klasszis defensive endje, Ty Warren.
aug. 14
15:34
Labdarúgás: kéthetes haladékot kapott a szudáni szövetség a FIFA-tól (She)
Kéthetes haladékot kapott a FIFA-tól a szudáni tagszövetség: az afrikaiaknak augusztus 30-ig elnököt kell választaniuk, különben büntetésre számíthatnak. A FIFA nem ismeri el a kormány által befolyásolt júliusi választások eredményeit.
aug. 14
15:48
NB II, Keleti csoport: hat új labdarúgóval erősített Mátyus csapata (She)
Hat új labdarúgóval erősített a Mátyus János edzette REAC. Borsi Márton az RKSK-Rojiktól, Ferencz Dániel Tatabányáról, Gulyás Máté a Pécsi MFC-től, Menyhárt Attila a KTE-Erecótól, Nagy Tamás Vácról, Olasz János pedig Kazincbarcikáról érkezett a rákospalotaiakhoz.
aug. 14
15:50
Serie A: a Juventus eladta svéd utánpótlás-válogatott játékosát (She)
A Juventus megvált Albin Ekdaltól: a 21 éves svéd középpályás 4.8 millió euróért távozott az ugyancsak az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Bolognához – adta hírül a juventus.com.
aug. 14
15:51
Arn nem jutott főtáblára Montrealban (Metropol)
Nem jutott a 64-es főtáblára a montreali tenisztornán Arn Gréta, miután a selejtező első fordulójában 7:5, 7:5-re kikapott a román Simona Haleptől.

Keresés