2010. augusztus 10. kedd

aug. 10
0:51
Tenisz: Rezai kiesett, Szafina nyert, és készülhet Clijsters ellen (She)
A Cincinnatiban zajló WTA-torna 1. fordulójában búcsúzott a 14. helyen kiemelt francia Aravane Rezai, aki a szerb Bojana Jovanovsziktól kapott ki három szettben. A korábbi világelső, orosz Dinara Szafina két játszmában nyert az olasz Roberta Vinci ellen, a következő körben a most erőnyerő belga Kim Clijsters lesz az ellenfele.
aug. 10
6:36
Úszó Eb - Már öten a döntőben (Behaviour)
A délelőtti előfutamokból öten jutottak be a döntőbe a margitszigeti úszó Európa bajnokságon. Hatan az elődöntőig jutottak.
aug. 10
6:54
Királyi klub, királyi költekezés (Behaviour)
Döbbenetes összesítést jelentetett meg Spanyolország legjelentősebb sportlapja, a Marca.
aug. 10
6:56
Priskin góllal kezdett (Behaviour)
Priskin Tamás a lehető legjobb ajánlólevéllel, góllal indul harcba a magyar labdarúgó-válogatott első számú támadójának szerepköréért. Torghelle Sándornak bérelt helye volt ezen a poszton, de rá nem számít Egervári Sándor szövetségi kapitány. Egyre több országban kezdődnek el a bajnoki küzdelmek, így az Anglia elleni szerdai londoni barátságos mérkőzésre készülő csapat tagjainak többsége már…
aug. 10
7:27
Tenisz: Ivanovics rosszul kezdett, de legyőzte Azarenkát (She)
Bár egy 2:6-os játszmával nyitott, fordítani tudott és továbblépett a Cincinnati Masters női tenisztorna második fordulójába a szerb Ana Ivanovics a fehérorosz, 9. kiemelt Viktorija Azarenka ellen.
aug. 10
7:45
Deco brazil trófeákra vágyik (Infostart)
Deco, a Fluminense brazil születésű, portugál labdarúgója azt mondta: bajnokságot és más értékes trófeákat szeretne nyerni új csapatával.
aug. 10
7:45
Hollywoodi Real Madrid (Blikk)
Los Angeles — A kikapcsolódásra is jut idejük a Real Madrid labdarúgóinak az amerikai túrán, a játékosok az edzések és a mérkőzések mellett Hollywoodban szórakoztak egy kicsit.
aug. 10
7:45
Válogatott: Juhász átadja Gerának a kapitányi karszalagot, ha kell (She)
Gera Zoltán visszatért a magyar labdarúgó-válogatottba, és Egervári Sándor szövetségi kapitány kulcsemberként számol vele: a kérdés immár úgy szól, vajon kapitányi karszalagját is visszakapja-e.
aug. 10
8:03
Paks: Dudás combizomhúzódással kényszerül pihenőre (She)
Ismét pihenőre kényszerül Dudás Ádám, miután combizomhúzódást szenvedett a DVSC-TEVA elleni bajnokin (2–2). A paksiak labdarúgóját hordágyon kellett levinni a pályáról.
aug. 10
8:39
Tenisz: Söderling Gulbisszal találkozik a torontói 2. fordulóban (She)
A lett Ernests Gulbis kétjátszmás győzelmet aratott a torontói férfi tenisztorna első fordulójában, így a következő körben ő találkozik a svéd Robin Söderlinggel, aki erőnyerőként jutott a második fordulóba.
aug. 10
8:57
Bundesliga 2.: Stieber remek erőben van, előrelépne az Aachennel (She)
A német másodosztályban szereplő magyar futballisták közül nemcsak Torghelle Sándor váltott klubot az idény végeztével, hanem Stieber Zoltán is új csapathoz szerződött.
aug. 10
9:15
Czene Attila: Európai szintű lesz a sport részesedése a költségvetésből (Infostart)
A kormány pár év alatt az európai szintre, azaz egy százalékra szeretné növelni a sport részesedését a teljes költségvetésből - jelentette be Czene Attila sportpolitikai ügyekért felelős államtitkár a Duna Tv Sportaréna című hétfő esti műsorában.
aug. 10
9:15
Videó: Fradi-gólok és Kabát-bomba a hétvége legszebb találatai között (She)
A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték az NB I 2. fordulóját, amelyben számos parádés találat esett. A legszebb 10 gól egy helyen, többek között a ferencvárosi sikert érőek és Kabát Péter felső sarkos bombája.
aug. 10
9:33
Koman alig várja, hogy a Wembleyben játszhasson (Infostart)
Juhász Roland, valamint Huszti Szabolcs jó néhány éve alapemberei a magyar labdarúgó-válogatottnak, nekik most az új szövetségi kapitányt, Egervári Sándort kell meggyőzniük arról, hogy helyük van a csapatban. Erre szerdán az angolok elleni barátságos mérkőzésen lesz lehetőségük. Király Gábor, az együttes legrutinosabb tagja a maximumra törekszik, míg a legfiatalabb, Koman Vladimir alig várja, hogy…
aug. 10
9:51
Ferencváros: bosnyák-holland csatár érkezhet, Dabótól elköszöntek (She)
Az ftc.hu tájékoztatása szerint új játékost tesztel a Ferencváros szakmai stábja. A bosnyák-holland Emil Miljkovic próbajátékon szerepel a zöld-fehéreknél.
aug. 10
9:53
Magyar válogatott: Koman már bizsergést érez, Király a maximumot akarja (She)
Az angolok elleni szerdai felkészülési mérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatottban Király Gábor, az együttes legrutinosabb tagja a maximumra törekszik, míg a legfiatalabb, Koman Vladimir alig várja, hogy a Wembley Stadionban játszhasson.
aug. 10
9:54
Czene: néhány év az európai színvonal (Behaviour)
A kormány pár év alatt az európai szintre, azaz egy százalékra szeretné növelni a sport részesedését a teljes költségvetésből - jelentette be Czene Attila sportpolitikai ügyekért felelős államtitkár a Duna Tv Sportaréna című hétfő esti műsorában.
aug. 10
10:09
Kiss László: Nem lehet könnyű Hosszú Katinkának (Infostart)
Elégedetten értékelte az InfoRádiónak a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya az ezüstös Hosszú Katinka, valamint a két bronzérmes, Jakabos Zsuzsanna és Kis Gergő hétfői, Európa-bajnoki szereplését. Kiss László szerint eddig sem érte csalódás, de még okozhat kellemes meglepetést a magyar csapat.
aug. 10
10:09
Vasas: Ha Ferencziék felnőnek a feladathoz, szárnyal a csapat - Vancsa (She)
Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője klubja hivatalos honlapjának a Videotontól elszenvedett 3–0-s vereség okairól beszélt.
aug. 10
10:11
Úszó Eb: Kozma Dominik középdöntőbe jutott férfi 200 gyorson (She)
Négy versenyzőnk közül Kozma Dominik középdöntőbe jutott 200 méter férfi gyorson a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Kozma 1:50.38-as idővel a 18. helyen végzett a szám előfutamában, ám a nemzeti korlátozás miatt ketten is kiestek előle, így a 16. idővel rajtolhat délután a döntőbe jutásért.
aug. 10
10:27
Barcelona: a katalánok megegyeztek a Werderrel Özilről - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a spanyol bajnok Barcelona mindenben megegyezett a német Werder Bremennel arról, hogy a brémaiak német válogatott középpályása, Mesut Özil a katalánoknál folytatja pályafutását.
aug. 10
10:29
Úszó Eb: nem lesz versenyzőnk a női 100 mell középdöntőjében (She)
Egyik magyar úszó sem jutott a tizenhat közé női 100 méter mellen a Budapesten zajló Európa-bajnokságon. A mieink közül Kovács Krisztina úszta a legjobb időeredményt 1:11.83-mal, ez a 30. helyre volt jó.
aug. 10
10:31
Tenisz: a nyitó körben kiesett a Nadal, Djokovics páros Torontóban (She)
Harmincnégy év szünet után fordult elő ismét, hogy a férfi teniszezők világranglistájának első és második helyezettje párost játszott egymás oldalán egy versenyen, ám a Rafael Nadal, Novak Djokovics duó már a nyitó körben kiesett Torontóban.
aug. 10
10:33
Pápa: Rajnay úgy véli, a Zalaegerszeg ellen javíthat a Lombard (She)
Rajnay Attila, a Lombard Pápa védője úgy véli, hogy a Zalaegerszeg ellen javíthat az eddigi két fordulóban gyengébb teljesítményt nyújtó Veszprém megyei csapat.
aug. 10
10:45
NBA: Jeff Van Gundy szerint veszélybe került Jordanék rekordja (She)
Jeff Van Gundy, a Houston Rockets korábbi vezetőedzője szerint a LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh fémjelezte Miami Heat már első szezonjában rekordot állíthat fel, és 73 mérkőzést nyerhet meg az alapszakaszban.
aug. 10
10:47
Úszó Eb: Cseh László a legjobb idővel középdöntős 200 vegyesen (She)
Cseh László idei legjobb időeredményével, 1:56.76-tal jutott tovább a 200 méteres vegyes úszás középdöntőjébe a Margitszigeten zajló Európa-bajnokságon.
aug. 10
10:48
Cseh és Verrasztó elődöntős 200 m férfi vegyesen (Metropol)
A szám olimpiai és világbajnoki ezüstérmese, az Eb-címvédő Cseh László, valamint Verrasztó Dávid is bejutott 200 méter férfi vegyesen a délutáni elődöntőbe a kedd délelőtti előfutamból a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 10
11:03
Maradnak az Internél az argentinok (Infostart)
Javier Zanetti és a szintén argentin Diego Milito is meghosszabbította szerződését a labdarúgó Bajnokok Ligájában címvédő Internazionalénál.
aug. 10
11:03
Videó: falra mászott a japán baseballos a bravúros elkapás közben (She)
Pókembert megszégyenítő ügyességgel mászott falra a japán baseball-ligában szereplő elkapó, Akamacu Maszato, aki a vendégek színeiben a Jokohama Bay Stars–Hirosima Carp mérkőzésen került be az összefoglalókba.
aug. 10
11:05
Argentína: Camoranesit 1994-es ügy kísérti, 50 ezer dollárt kell fizetnie (She)
Egy argentin bíróság 50 ezer dollár kártérítés megfizetésére kötelezte Mauro Camoranesit, a Juventus világbajnok középpályását.
aug. 10
11:07
NHL: a bíróság a ligának adott igazat, így Kovalcsuk ismét szabadügynök (She)
Újra szabadon igazolhatóvá vált Ilja Kovalcsuk, a világ egyik legjobb jégkorongozója, miután egy választott bíróság az észak-amerikai profi ligának (NHL) adott igazat az orosz csatárt szerződtetni akaró New Jersey Devilsszel szemben.
aug. 10
11:09
Úszó Eb: Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes is továbbjutott 100 gyorson (She)
A magyar versenyzők közül Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes jutott tovább a női 100 méteres gyorsúszás középdöntőjébe az előfutamokból. Verrasztó 54.70-es idővel az 5., Mutina Ágnes 55.55-tel a 15. helyen lépett tovább a középdöntőbe.
aug. 10
11:39
Úszó Eb: Ez még nem volt százszázalékos - Cseh László (She)
Cseh László idei legjobb időeredményével, 1:58.76-tal jutott tovább a 200 méteres vegyes úszásban az Európa-bajnokságon, úszónk elégedetten értékelt a futam után.
aug. 10
11:41
Úszó Eb: Kozma Dominikot visszaléptették a 200 férfi gyorstól (She)
Kozma Dominik ugyan bejutott férfi 200 méter gyorson a délutáni elődöntőbe a kedd délelőtti előfutamból a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon, ám a szakvezetőség visszaléptette a fiatal versenyzőt sűrű programja miatt.
aug. 10
11:43
Atlétika: rúdugró-világbajnok a budapesti Hopp-parádén (She)
Az olasz rúdugró-világbajnok, Giuseppe Gibilisco is indul a VI. Hopp-parádén, amelyet most először Budapesten, a Vigadó téren rendeznek meg. Gibilisco egyéni legjobbja 590 centiméter. A párizsi világbajnoki aranyérem mellé az athéni olimpián egy bronzot is begyűjtött, és Európa-kupát is nyert.
aug. 10
11:57
Úszó-Eb: majdnem mindenki továbblépett (Infostart)
A szám olimpiai és világbajnoki ezüstérmese, az Eb-címvédő Cseh László, valamint Verrasztó Dávid is bejutott 200 méter vegyesen a délutáni elődöntőbe a kedd délelőtti előfutamból a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. Verrasztó Evelyn és Mutina Ágnes 100 méter gyorson lépett tovább. Kozma Dominik 200 méter gyorson szintén továbbjutott, de a szakvezetők a fiatal versenyzőt sűrű programja miatt…
aug. 10
11:57
Formula-1: a visszatérését tervezgető Villeneuve kifakadt (She)
Jacques Villeneuve, a Formula–1 1997-es világbajnoka kifakadt amiatt, hogy valaki részleteket szivárogtatott ki lehetséges visszatéréséről a száguldó cirkuszba. Mint ismert, Villeneuve a következő szezontól csapattulajdonosként térne vissza az F1-be.
aug. 10
11:59
Úszó Eb: Gyurta Gergely döntőbe jutott 1500 méter gyorson (She)
Gyurta Gergely a hetedik legjobb idővel (15:12.46) jutott a holnapi fináléba 1500 méter gyorson a budapesti Európa-bajnokságon.
aug. 10
12:15
Úszó Eb: Barta Nóra döntős a női műugrók 1 m-es számában (She)
Barta Nóra bejutott a női műugrók 1 méteres döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokságon.
aug. 10
12:17
Ökölvívás: Vitalij Klicskóval is bunyózna Evander Holyfield (She)
November 5-én ismét ringbe léphet a négyszeres nehézsúlyú világbajnok Evander Holyfield.
aug. 10
12:33
DVSC: Nem költhetünk félmilliárdot játékosok vásárlására - Szima (She)
A DVSC-TEVA tulajdonosa, Szima Gábor a Hajdú-Bihari Naplónak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy miért nem lehetett ennél jobban megerősíteni az együttest az átigazolási szezonban, miért kellett távoznia Bodnár Lászlónak, valamint az új stadionról is szót ejtett – számolt be a dvsc.hu.
aug. 10
12:35
Bundesliga: az edzők szerint a Bayern München megvédi bajnoki címét (She)
A Bundesligában dolgozó szakemberek nagy része egyetért abban, hogy a címvédő Bayern Münchennek van a legnagyobb esélye rá, hogy a 2010–2011-es szezonban megszerezze a bajnoki címet.
aug. 10
12:51
Gerára szavazott a "vének tanácsa" (Infostart)
Gera Zoltán lesz a magyar labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány a kedd délelőtti, londoni edzést követően a legrutinosabb játékosokkal egyeztetett a kérdésről.
aug. 10
12:51
Írország: kórházba szállították Giovanni Trapattonit (She)
Kórházba szállították Giovanni Trapattonit, az ír válogatott szövetségi kapitányát az Argentína elleni szerdai felkészülési mérkőzés előtt. A 71 éves olasz szakembert a reggeli órákban vitték be a dublini Mater Kórházba, miután az éjszaka gyomorrontással küszködött.
aug. 10
12:53
Rúdugró világbajnok a budapesti Hopp-Parádén (Infostart)
A rúdugró világbajnok, Giuseppe Gibilisco is indul a VI. Hopp-Parádén, amelyet először rendeznek Budapesten. Az olasz atléta egyéni legjobbja 590 centiméter, párizsi világbajnoki aranyérme mellé az athéni olimpián egy bronzot is begyűjtött.
aug. 10
12:53
Sportlövő-vb: Sidi Péter ötödik nagyöbű sportpuska összetettben (She)
Sidi Péter az ötödik helyen végzett a férfi nagyöbű sportpuska 3x40 lövéses összetett számában a müncheni sportlövő-világbajnokság keddi versenynapján.
aug. 10
12:54
Gerára voksolt a „vének tanácsa” (Metropol)
Gera Zoltán lesz a magyar labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány a kedd délelőtti, londoni edzést követően a legrutinosabb játékosokkal egyeztetett a kérdésről.
aug. 10
12:55
U21-es Eb-selejtező: Győzni megyünk Boszniába! - Róth (She)
A magyar U21-es válogatott szövetségi edzője, Róth Antal a Videoton hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak adott nyilatkozatában leszögezte, bár erős a bosnyák csapat, győzni mennek Boszniába.
aug. 10
13:12
Három a magyar érem (Behaviour)
A kontinenstornán tegnap a vízbe vetették magukat végre az úszok is, és az első nap nyomban három érmet szereztek a magyar versenyzők. Hosszú Katinka női 400 vegyesen ezüstérmes lett, ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna is fölállhatott a dobogóra, míg férfi 400 gyorson Kis Gergő - az első magyar medált begyűjtve - szintén bronzot érően teljesített. Erős kezdés után erős folytatás?
aug. 10
13:14
Gera Zoltán az új csapatkapitány (Behaviour)
Gera Zoltán lesz a magyar labdarúgó-válogatott új csapatkapitánya, miután Egervári Sándor szövetségi kapitány a kedd délelőtti, londoni edzést követően a legrutinosabb játékosokkal egyeztetett a kérdésről.

Keresés