2010. augusztus 23. hétfő

aug. 23
0:12
Felkészülés: a Real Madrid fordított, és nyert a Hércules ellen (She)
A Real Madrid egygólos hátrányból fordítva győzte le 3–1-re a Hérculest felkészülési mérkőzésen vasárnap este. A blancóknál Karim Benzema duplázott, és Ángel Di María is betalált.
aug. 23
6:33
Kajak-kenu vb - Hat arannyal az élen zártak a magyarok (Behaviour)
A női csapat révén egy ezüstérmet nyertek a magyarok a poznani kajak-kenu világbajnokság vasárnapi zárószámában, a 4x200 m-es váltóban, a küldöttség így összesen 6 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzérmet szerzett a lengyelországi viadalon.
aug. 23
6:51
Újabb Messi-parádé (Behaviour)
A mesterhármast elérő Lionel Messi vezérletével a bajnok Barcelona 4-0-ra legyőzte a Sevillát a Spanyol Szuperkupa visszavágóján, és megszerezte az új szezon első címét. Az argentin zseni második találata egészen különleges volt: úgy emelt a léc alá, hogy nem is nézett a kapu irányába. Eredmény: Barcelona-Sevilla 4-0 (3-0), Szuperkupa-győztes a Barcelona 5-3-as összesítéssel.
aug. 23
6:53
A bírót okolja a balhéért a Haladás (Behaviour)
Botrányos jelenetek játszódtak le a Pápa-Haladás mérkőzés alatt és után a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A ferencvárosiak első félidei remek játékukkal szereztek pontot Székesfehérváron, először nyert a szezonban a mezőny leglátványosabban játszó csapata, a Kecskemét.
aug. 23
7:24
Argentína: kikapott az újonc otthonában a nyeretlen Boca (She)
Duplán örülhettek a River Plate szurkolói, csapatuk ugyanis három forduló után is százszázalékos az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalában, míg a nagy rivális Boca Juniors továbbra is nyeretlen.
aug. 23
8:18
Bayern München: az argentin középpályás Nápolyba kerülhet (She)
A Bild című napilap szerint nagyon közel az egyezség José Sosa ügyében a Bayern München és a Napoli között, a német csapat 25 éves argentin futballistája már hétfőn aláírhat az olaszokhoz.
aug. 23
8:20
Manchester City: álomszerződést kínálnak a kapusnak (She)
Sajtóforrások szerint Joe Hart heti 28 ezer fontos (9.5 millió forintos) fizetését 70 ezer fontra (23.9 millió forintra) emeli a Manchester City. Az egyesület ötéves szerződéstervezettel egyértelművé tenné, hogy a keretben a 23 éves, négyszeres angol válogatott az első számú játékos a posztján.
aug. 23
8:36
Videoton: Csak tettem a dolgom, gólt rúgtam - Nikolics (She)
Nemanja Nikolics, a labdarúgó NB I első helyén álló Videoton szerb támadója a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, a Ferencváros elleni mérkőzésen csak tette a dolgát, és gólt szerzett – nem mellesleg egy pontot ért ez a találat a fehérvári együttesnek.
aug. 23
9:12
Férfi kézilabda: jótékonykodik a Diósgyőr és a Mezőkövesd (She)
Az árvízkárosultakon segítenek a borsodi NB I-es és NB I/B-s férficsapatok. A Diósgyőri KC és a Mezőkövesdi KC augusztus 24-én 18 óra 30 perctől a miskolci városi sportcsarnokban méri össze tudását.
aug. 23
9:15
„Négyesben a csa­jok na­­gyon tol­ták alám a hajót” (Metropol)
Janics Natasa lett a magyar csapat legjobbja három vb-címmel és két második helyezésssel.
aug. 23
9:30
Fogadási botrány: elnapolták a fellebbviteli tárgyalást Polekszicsék ügyében (She)
Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fellebbviteli bizottsága a mai napra írta ki a DVSC-TEVA két labdarúgója, az első fokon 2011 decemberének végéig eltiltott és hétezer euróra büntetett Mészáros Norbert, valamint a 2012. június 30-ig eltiltott és tízezer euró megfizetésére kötelezett Vukasin Polekszics ügyének tárgyalását.
aug. 23
9:32
Jégkorong: szlovákiai tornán szerepelnek a Jegesmedvék (She)
A háromnapos iglói nemzetközi jégkorongtornán készül a bajnoki rajtra a Miskolci Jegesmedvék Mol-ligás csapata.
aug. 23
9:33
Először rendeztek Le Mans Series futamot nálunk (Metropol)
A Hungaroringen a hosszútávú bajnokság. A magyar Michelisz Norbert 4. lett a Lamborghini-betétfutamban.
aug. 23
9:48
Videó: Patrick Willis cseppet nem kímélte Brett Favre-t (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) előszezonjának 2. fordulójában vasárnapról hétfőre virradóra lejátszott mérkőzésen, a San Francisco 49ers hazai pályán 15–10-re legyőzte a Brett Favre-ot ismét csapatában tudó Minnesota Vikingst.
aug. 23
9:50
Ifjúsági olimpia: az asztaliteniszező Lakatos a bronzéremért mérkőzhet (She)
Lakatos Tamás vereséget szenvedett az elődöntőben az asztaliteniszezők férfi egyesének küzdelmeiben a szingapúri ifjúsági olimpián. A magyar versenyző az esélyesebbnek számító tajvani Hung Cu-Hsziangtól kapott ki négy szettben.
aug. 23
10:27
Storcz: elégedettség hiányérzettel (Metropol)
Elégedetten értékelte csapata teljesítményét Storcz Botond szövetségi kapitány, miután a magyar válogatott - felülmúlva a szakvezető várakozásait - 6 arany-, 5 ezüst- és 1 bronzéremmel zárta a vasárnap befejeződött poznani kajak-kenu világbajnokságot, s ezzel az élen végzett a nemzetek közötti versenyben.
aug. 23
10:42
Tenisz: Federer a 63. tornagyőzelmével beérte Borgot (She)
Roger Federer a vasárnapi, cincinnati versenyen aratott diadalával már 63 egyéni tornagyőzelemnél jár, ezzel pedig beérte az örökranglista ötödik helyén álló Björn Borgot.
aug. 23
11:18
Bundabotrány: 22 milliót kínáltak a Loki meccséért (Infostart)
Titokban az UEFA nyoni központjába utazott Mészáros Norbert és Vukasin Poleksic, ahol a szövetség fellebbviteli bírósága hétfőn tárgyalja eltiltásuk ügyét - tudta meg a Nemzeti Sport. A két játékos ügyvédek, tanúk és sportvezetők társaságában indult Svájcba vasárnap. Az Index korábbi értesülései szerint a Debrecen eltiltott montenegrói labdarúgója elismerte, hogy a Liverpool elleni BL-meccs előtt…
aug. 23
11:18
Videó: Farkasdi és Tótka látványos csatában lett olimpiai bajnok (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar versenyzők uralták a szingapúri ifjúsági olimpia férfi és női kajak egyeseinek sprintversenyét vasárnap. A férfiaknál Tótka Sándor, a nőknél Farkasdi Ramóna lett az olimpiai bajnok. Élje át a döntő izgalmát!
aug. 23
11:20
Ifjúsági olimpia: Vad II Istváné a fiú futballtorna döntője (She)
Vad II István vezeti a fiúk futballtornájának döntőjét a szingapúri ifjúsági olimpián.
aug. 23
11:36
Ifjúsági olimpia: a vitorlázó Bathó Péter három helyet javított összetettben (She)
A nap folyamán két futamot rendeztek a vitorlázók és a szörfösök számára is a szingapúri ifjúsági olimpián. Bathó Péter a Byte C II hajóosztályban a mai első futamban a tizennyolcadik, a másodikban az előkelő harmadik helyen ért célba, s ezzel tovább javított az összetettbeli pozícióján. Jelenleg, nyolc futam után a 14. helyen áll.
aug. 23
11:38
Hannover: kölcsönvennék Hajnalt, Forssell a Rapidba távozhat (She)
A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hannover Hajnal Tamással töltené be a régóta üresen álló karmesteri posztot.
aug. 23
11:54
Atlétika: Wilson Kipketer számított Rudisha csúcsdöntésére (She)
Wilson Kipketert egyáltalán nem lepte meg, hogy a kenyai David Rudisha vasárnap megdöntette 13 éve fennálló világcsúcsát 800 méteren, s 1:41.09 percre javította azt.
aug. 23
12:12
Euro 2012: Szabó Zsolt vezeti az örmény-ír találkozót (She)
Kassai Viktor (Anglia–Bulgária) és Vad II István (Kazahsztán–Törökország) mellett Szabó Zsolt is feladatot kapott az Európai Labdarúgó-szövetségtől szeptember harmadikára – írja az mlsz.hu.
aug. 23
12:14
London 2012: lézerpisztollyal lőnek majd az öttusázók (She)
A nemzetközi szövetség (UIPM) szerint a tesztelések során, így a szingapúri ifjúsági olimpián is kiválóan vizsgázott, ezért a 2012-es londoni olimpián lézerpisztolyokra cserélik a légpisztolyokat az öttusaversenyeken.
aug. 23
12:30
Liverpool: 15 milliót áldoznának a Twente gólvágójáért - lapértesülés (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Liverpool kész lenne 15 millió fontot áldozni a holland bajnoki címvédő Twente gólvágójáért, Bryan Ruizért.
aug. 23
12:48
Ifjúsági olimpia: Lakatos kikapott a bronzmeccsen, így negyedik lett (She)
Lakatos Tamás 4:1-re kikapott a bronzmérkőzésen a francia Simon Gauzytól az asztaliteniszezők férfi egyes küzdelmeiben a szingapúri ifjúsági olimpián. Az első szettet még simán elveszítette, utána azonban végig szorosan alakult a játék, de a szettek végét jobban bírta ellenfele. Lakatos így a negyedik helyen zárt.
aug. 23
12:50
El: új helyszín kell az AEK-Dundee Utd. meccsnek, használhatatlan a gyep (She)
Használhatatlan és játékra alkalmatlan az athéni Olimpiai Stadion gyepszőnyege, így az AEK Athén labdarúgócsapatának új helyszínre kell vinnie a Dundee United elleni Európa-liga-selejtezőt.
aug. 23
12:51
Futball bundabotrány - Elmarad a tárgyalás (Behaviour)
Elmarad az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőre tervezett fellebbviteli tárgyalása a 2011 végéig eltiltott Mészáros Norbert és a pályáról 2012. június 30-ig száműzött Vukasin Poleksic ügyében.
aug. 23
12:52
Jégkorong: a Vasas megszorongatta a tornagyőztest Bledben (She)
Remekül helytállt a hétvégi bledi tornán a Vasas jégkorongcsapata. A finn Risto Kurkinen által irányított együttes az első meccsén ugyan simán kikapott, de a másik két találkozón már közel állt a győzelemhez.
aug. 23
13:06
Férfi vízilabdaI: az Eb-re utazó Vámos a Vasashoz került kölcsönbe (She)
A vlv.hu értesülései szerint aláírta szerződését, így egy évig kölcsönben a Vasas férfi vízilabda-csapatában folytatja Vámos Márton, a KSI játékosa.
aug. 23
13:27
Elmarad Poleksic és Mészáros fellebbviteli tárgyalása (Metropol)
Elmarad az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) hétfőre tervezett fellebbviteli tárgyalása a 2011 végéig eltiltott Mészáros Norbert és a pályáról 2012.
aug. 23
14:00
Jégkorong: szlovák hátvédekkel erősíthetnek az Acélbikák (She)
A magyar jégkorongbajnokságban szereplő Dab.Docler négy szlovák védőt tesztel – tudatta a klub hivatalos honlapja.
aug. 23
14:03
Kassai dirigálhat Komannak a BL-ben (Metropol)
Kassai Viktor vezeti kedden a Sampdoria-Werder Bremen találkozót a labdarúgó Bajnokok Ligája negyedik, utolsó selejtező körében.
aug. 23
14:18
U18-as válogatott: Törökország és Szlovákia ellen is játszik a csapat (She)
A magyar U18-as labdarúgó-válogatott meghívást kapott a 17. alkalommal megrendezendő Vaclav Jezek emléktornára. A magyar csapat három mérkőzést játszik a héten, kedden Törökország, szerdán Szlovákia ellen mérközik, míg szombaton a helyosztókra kerül sor. Erről az mlsz.hu adott tájékoztatást.
aug. 23
14:20
Haladás: a szombathelyiek „leiratkoznak" a Pápa elleni meccs játékvezetőjéről (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata hivatalos közleményben jelezte: kéri az MLSZ-t, hogy a Lombard Pápa–Haladás (5–1) élvonalbeli bajnokit vezető chilei Alvaro García Miguel és asszisztense, Kepe Arnold a továbbiakban ne vezessen mérkőzést a vasiaknak.
aug. 23
14:57
Hajnallal pótolhatja Carlitost a Hannover (Metropol)
Hajnal Tamást - német lapértesülések szerint - leigazolná a Hannover 96 labdarúgócsapata a Borussia Dortmundtól.
aug. 23
15:12
Kosárlabda-vb: kidőlt a spanyolok irányítója, nem játszhat a tornán (She)
Nem vehet részt a törökországi kosárlabda-világbajnokságon José Manuel Calderón, a spanyol válogatott irányítója.
aug. 23
15:14
Barcelona: Ibrahimovic ügynöke szerint nem megy sehova (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona svéd válogatott támadója, Zlatan Ibrahimovic számára megtisztelő az olasz AC Milan érdeklődése, ám nincs reális esély arra, hogy eligazoljon a katalán csapattól – állítja ügynöke, Mino Raiola.
aug. 23
15:30
Hollandia: két fiatal Chelsea-játékos csatlakozhat a Vitesse-hez (She)
Két szerb Chelsea-játékossal erősíthet a holland Vitesse csapata: az arnhemiek Nemanja Maticsot és Szlobodan Rajkovicsot kaphatják kölcsön.
aug. 23
15:48
Hajnal Tamásra vetett szemet a Hannover (Infostart)
Hajnal Tamást leigazolná a Hannover 96 labdarúgócsapata a Borussia Dortmundtól - közölték a német lapok. A Dortmund vezetőedzője, Jürgen Klopp úgy tűnik, már nem szán komoly szerepet a korábban alapembernek számító magyar jétákosnak, aki vasárnap a kispadról nézte együttesének a Bayer Leverkusentől elszenvedett 2-0-ás vereségét.
aug. 23
15:48
London 2012: nem kell fehéret viselniük Wimbledonban a teniszezőknek (She)
A wimbledoni All England Lawn Tennis Club a 2012-es olimpia teniszküzdelmeinek idejére feloldja hagyományos korlátozását, így nem lesz kötelező fehérben pályára lépni a füves pályás tenisz szentélyében.
aug. 23
15:50
Formula-1: Webber 2011-ben visszavonul, ha világbajnokságot nyer (She)
Mark Webber, a Formula–1-es Red Bull ausztrál pilótája a 2011-es idény végén pontot tehet versenyzői karrierje végére.
aug. 23
16:06
Ifjúsági olimpia: még egy magyar bronz (Infostart)
Töreky Balázs bronzérmet szerzett férfi kalapácsvetésben a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián.
aug. 23
16:06
Görögország: Valverde a Villarrealból hoz játékost az Olympiakoszhoz (She)
A görög élvonalbeli Olympiakosz labdarúgócsapata megegyezett a spanyol Villarreal együttesével David Fuster vételáráról, így a 28 éves támadó középpályás a pireusziakhoz szerződhet.
aug. 23
16:08
Ifjúsági olimpia: Töreky Balázs bronzérmes kalapácsvetésben (She)
A lányok után a fiúk kalapácsvetésének döntőjét is ma rendezték a szingapúri ifjúsági olimpián. Fertig Fruzsina hetedik helye után Töreky Balázs bronzérmet szerzett.
aug. 23
16:24
Labdarúgó NB I: kedden kezdődik a jegyárusítás a DVSC-Vidire (She)
A Debreceni VSC labdarúgócsapata augusztus 29-én, vasárnap 19 órától a Videoton FC együttesét fogadja az Oláh Gábor utcai stadionban, az NB I 5. fordulójában. A rangadóra kedd reggeltől árulják a jegyeket Debrecenben – olvasható a bajnoki címvédő hivatalos honlapján, a dvsc.hu-n.
aug. 23
16:26
Európa-liga: lengyel játékvezető fújja a DVSC Lovecs elleni meccsét (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség lengyel játékvezetőket jelölt ki a Debrecen Liteksz Lovecs elleni, idegenbeli El-mérkőzésére – olvasható a hajdúsági klub hivatalos honlapján.
aug. 23
17:00
Premier League: rossz hír a Stoke-nak, Sidibe az egész szezonra kidőlt (She)
Súlyos sérülés miatt már nem játszhat a 2010–2011-es szezonban Mamady Sidibe, az angol élvonalbeli Stoke City támadója.
aug. 23
17:18
Sevilla: az Arsenalba tartó Squillaci nem volt hajlandó játszani a BL-selejtezőn (She)
A Sevilla francia védője, Julien Escudé egy interjúban elmondta: az Arsenalba tartó Sébastien Squillaci nem volt hajlandó pályára lépni a Sporting Braga elleni BL-selejtezőn.

Keresés