2010. augusztus 3. kedd

aug. 3
0:00
Eredmények: második bajnokiját már megnyerte a kolozsvári csapat (She)
A román labdarúgó-bajnokság második fordulójában a kolozsvári CFR megszerezte első győzelmét, miután Gabriel Muresan    és Juan Emmanuel Culio találatával 2–0-ra legyőzte a Victoria Branestit. További hétfői bajnoki eredmények táblázatunkban!
aug. 3
0:18
Férfi kosárlabda: Macedónia ukrajnai sikere a „magyar” csoportban (She)
Macedónia férfi kosárlabda-válogatottja 71–58-ra nyert az ukrán csapat vendégeként Európa-bajnoki selejtezőn, ami azt jelenti, hogy a B-csoportban két vendég győzelem született az első játéknapon. A kvintett másik mérkőzésén Nagy-Britannia Szolnokon nyert Magyarország ellen, Bosznia-Hercegovina nem lépett pályára hétfőn.
aug. 3
0:54
Liverpool: a hivatalos ajánlatok egyike a kínai mágnásé (She)
A BBC Sport értesülései szerint a kínai üzletember, Kenny Huang egyike annak a néhány lehetséges vevőnek, aki benyújtotta hivatalos ajánlatát a Liverpool labdarúgócsapatának megvételére.
aug. 3
2:06
Schumi, ez csúnya volt - videó (Blikk)
Berlin — „Schumi, szégyelld magad!" – harsogják még a nagy kedvencüket, Michael Schumachert (41, Mercedes GP) imádó németek is a vasárnapi Forma–1-es Magyar Nagydíj óta.
aug. 3
6:54
"Örülök, de nem vagyok elégedett" (Behaviour)
Ambivalens érzésekkel értékelte a múlt heti Európa-bajnokságot Dornbach Ildikó, a Magyar Atlétikai Szövetség szakmai igazgatója: a három bronzéremnek természetesen örül, ám összességében mégiscsak elégedetlen a csapat teljesítményével, hiányolja például a döntős helyezéseket.
aug. 3
6:56
Schumacher: "Bocsáss meg Rubens!" (Behaviour)
Továbbra is áll a bál a Magyar Nagydíj után Rubens Barrichello és Michael Schumacher között, miután a hétszeres világbajnok kis híján a falra kente az őt megelőző egykori csapattársat. A két veterán a pálya után verbálisan is megküzdött egymással, ment az adok-kapok, amibe természetesen a nemzetközi sajtó is beszállt. Mivel Ross Brawn kivételével mindenki Schumachert támadta, a Mrecedes pilótája…
aug. 3
7:27
A miniszter is Ribéry és Benzema válogatottsága ellen (Infostart)
A francia sportminiszter szerint Franck Ribéry és Karim Benzema a szexbotrányuk miatt nem méltóak arra, hogy szerepeljenek a labdarúgó-válogatottban.
aug. 3
7:27
Franciaország: a sportminiszter szerint Ribéry és Benzema ne legyen válogatott (She)
A francia sportminiszter szerint Franck Ribéry és Karim Benzema a szexbotrányuk miatt nem méltóak arra, hogy szerepeljenek a labdarúgó-válogatottban.
aug. 3
7:45
Tenisz: James Blake kikapott honfitársától Washingtonban (She)
Az amerikai James Blake máris búcsúzott a Washingtonban zajló ATP-tornától egyesben, miután három játszmában kikapott honfitársától, Ryan Sweetingtől a viadal első fordulójában.
aug. 3
8:21
Real Madrid: Ronaldóé Raúl 7-es meze, Di Maríáé a 11-es, Benzemáé a 9-es (She)
A madridi As napilap beszámolója szerint eldőlt, hogy Cristiano Ronaldo megkapja Raúl hetes számú mezét a Real Madridnál.
aug. 3
8:39
Chile: Marcelo Bielsa marad a szövetségi kapitány 2015-ig (She)
A Chilei Labdarúgó-szövetség elnökének beszámolója szerint Marcelo Bielsa marad a chilei válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 3
8:57
Arsenal: Dzsudzsák Balázs csapattársa Londonban köthet ki (She)
Angol sajtóinformációk szerint a holland labdarúgó-válogatottal világbajnoki ezüstérmet szerző Ibrahim Afellayjal szeretné megerősíteni keretét az angol Premier League-ben szereplő Arsenal.
aug. 3
9:15
Real Madrid: Maicon ügynöke Madridban tárgyalt (She)
A spanyol As napilap beszámolója szerint Maicon ügynöke, Antonio Caliendo tegnap Madridban járt, hogy a Real Madrid vezetőivel tárgyaljon az Inter brazil védőjének átigazolásáról.
aug. 3
9:17
Női kézilabda: 22 éves orosz átlövőt tesztelnek Debrecenben (She)
Hétfőn Ljubov Arisina személyében orosz átlövő érkezett próbajátékra a DVSC-Korvex női kézilabdacsapatához – olvasható a hajdúsági klub hivatalos honlapján.
aug. 3
9:33
AC Milan: a Sahtar Donecktől távozó Ilsinho az új kiszemelt (She)
Az olasz bajnok Inter és a Genoa után az AC Milan is beszállt a jelenleg szabadon igazolható brazil Ilsinho megszerzéséért folytatott harcba.
aug. 3
9:35
Formula-1: szeptember elején lesz a Ferrari meghallgatása (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport-világtanácsa szeptember elején hallgatja meg a Formula–1-es Ferrari vezetőit, miután az olasz istálló a július 25-i Német Nagydíjon tiltott csapatutasítást alkalmazott.
aug. 3
9:37
Zalaegerszeg: Artjoms Rudnevs megint Lengyelországba utazik (She)
A zalaihirlap.hu értesülései szerint ismét kiutazhat Lengyelországba Artjoms Rudnevs, a ZTE FC lett csatára.
aug. 3
9:51
Amerikában folytatja Rafael Marquez (Infostart)
Az amerikai New York Red Bulls labdarúgóklubnál folytatja pályafutását Rafael Marquez, a mexikói válogatott csapatkapitánya. A klub hétfő esti bejelentése szerint a 31 éves védő volt a harmadik kiszemelt játékos a kolumbiai Juan Pablo Angel és a francia Thierry Henry mellett. Utóbbi két futballistát korábban már sikerült szerződtetniük az amerikaiaknak.
aug. 3
9:51
Zalaegerszeg: Artjoms Rudnevs megint Lengyelországba utazhat (She)
A zalaihirlap.hu értesülései szerint ismét kiutazhat Lengyelországba Artjoms Rudnevs, a ZTE FC labdarúgócsapatának lett csatára.
aug. 3
9:53
Férfi kosárlabda: Hinnant nem tér vissza a bajnokcsapathoz (She)
Elkezdte a nyári felkészülést a Zalakerámia ZTE KK férfi kosárlabdacsapata, melyből a 2010–2011-es szezonban hiányozni fog Louis Hinnant, a gárda egyik legjobbja – adta hírül a Zalai Hírlap.
aug. 3
9:55
Barcelona: Wenger és Capello is lehetett volna a katalánok edzője (She)
A Barcelona korábbi elnöke, Joan Gaspart egy spanyol rádiónak adott interjúban elárulta, hogy az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger, valamint a jelenlegi angol szövetségi kapitány, Fabio Capello is szerette volna átvenni a Barcelona irányítását 2001-ben.
aug. 3
10:09
Argentin kapitány marad a chilei válogatott élén (Infostart)
További öt évig Marcelo Bielsa marad a dél-afrikai világbajnokságon nyolcaddöntős chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A hírt Harold Mayne-Nicholls, a chilei szövetség elnöke jelentette be.
aug. 3
10:11
Van Gaal szexre buzdítja a Bayern sztárjátékosait (Infostart)
Louis van Gaal köztudottan szívesen beszél szerelmi életéről. A Bayern München futballcsapatának holland edzője, akit "Louis van Love" néven is emlegetnek, most fontos tanácsokat adott játékosainak arról, miként bánjanak a feleségükkel a közelgő edzőtábor előtt - írta a Bild honlapja.
aug. 3
10:12
Szeptember elején lesz a Ferrari-csapat meghallgatása (Metropol)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) motorsport világtanácsa szeptember elején hallgatja meg a Forma-1-es Ferrari-csapat vezetőit, miután az olasz istálló a július 25-i Német Nagydíjon tiltott csapatutasítást alkalmazott.
aug. 3
10:45
Ferencváros: Balog Zoltán marad a zöld-fehéreknél (She)
A kedd óta ismét a Ferencváros labdarúgócsapatával készülő Balog Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy marad a zöld-fehéreknél, azaz a jövőben is a Fradit erősíti.
aug. 3
11:03
BL: Juhászéknak könnyű dolguk lesz - a mai program (She)
Két visszavágót rendeznek ma a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, és Juhász Roland csapata, az Anderlecht kedvező helyzetben készülhet a walesi TNS ellen. Az Európa-ligában is sor kerül két találkozóra. Tekintse meg a mai programot!
aug. 3
11:05
Kézilabda: Rapatyi az edző a Dunaferr férficsapatánál, Imre Siófokon (She)
Rapatyi Tamás lett a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, elődje, Imre Vilmos pedig a Siófok női együtteséhez szerződött.
aug. 3
11:39
Bundesliga: Husztit szívesen látná újra a csapatnál a Hannover kapitánya (She)
Steven Cherundolo, a Hannover rutinos, amerikai válogatott labdarúgója a Sport1.de-nek adott interjújában elmondta: örülne, ha a Zenitnél mellőzött Huszti Szabolcs visszatérne az együtteshez.
aug. 3
11:57
Argentína: Bilardo szerint Maradona folytathatja, ha akarja (She)
Carlos Bilardo, az argentinlabdarúgó-válogatott menedzsere úgy nyilatkozott, a nemzeti csapat éléről távozó Diego Maradona számára van visszaút, ha a korábbi kiváló játékos úgy akarja.
aug. 3
12:15
Videó: pazar gól, majd pecázós-fotózós gólöröm a japán játékostól (She)
Sajátos módon ünnepelte gólját a japán labdarúgó-bajnokságban szereplő Sanfrecce Hirosima játékoa, Makino Tomoaki. A védő, miután szabadrúgásból jobbal a Kioto Szanga kapujába bombázta a labdát, mintha azt zsinóron húzták volna, úgy örült góljának, hogy előbb „kipecázta" csapattársát, majd lefotózta a „megszerzett trófeát" – éppúgy, mint a múlt héten az izlandi Stjarnan futballistái. A meccset meg…
aug. 3
12:17
Kerékpár: a Tour-győztes Contador aláírt a Saxo Bank csapatához (She)
A háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contador a dán Saxo Bank együttesénél folytatja pályafutását.
aug. 3
12:51
Sportlövő-vb: Karacs Zsolt a középmezőnyben zárt légpisztolyban (She)
Karacs Zsolt a 74. helyen végzett kedden a férfi légpisztolyosok között a müncheni olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon .
aug. 3
12:53
Vb 2010: pénzbírság a spanyoloknak és a hollandoknak a döntő miatt (She)
Pénzbírság megfizetésére kötelezte a spanyol és a holland sportági szövetséget a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), mert a két ország válogatott játékosai sportszerűtlenül viselkedtek a dél-afrikai világbajnokság július 11-i döntőjében.
aug. 3
13:09
Kecskemét: „Az egész város várja a Fradi elleni meccset" - Holczer (She)
A KTE-Ereco szombaton fogadja hazai pályán az FTC-t az NB I második fordulójában. A mérkőzés kapcsán a Kecskemét kapusa, az exferencvárosi Holczer Ádám nyilatkozott az ftc.hu-nak.
aug. 3
13:27
Súlyosan megbűhődnek a foci vb döntősei (Infostart)
Pénzbüntetésre kötelezte a spanyol és a holland sportági szövetséget a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség, mert a két ország válogatott játékosai sportszerűtlenül viselkedtek a dél-afrikai világbajnokság július 11-i döntőjében.
aug. 3
13:45
Chelsea: Ramires megérkezett orvosi vizsgálatra, négy évre írhat alá (She)
A BBC Sport értesülései szerint megérkezett a Chelsea-hez Ramires, a Benfica középpályása. A 16-szoros brazil válogatott labdarúgó szerződésével kapcsolatban legkésőbb a hét végéig minden részletet tisztáznak, és négy évre írhat alá, ha átmegy a keddi orvosi vizsgálaton.
aug. 3
13:48
Új edző a Dunaferr és a Siófok kézilabdacsapatánál (Metropol)
Rapatyi Tamás lett a Dunaferr férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője, elődje, Imre Vilmos pedig a Siófok női együtteséhez szerződött.
aug. 3
14:03
Formula-1: Schumachert majdnem kiintették fekete zászlóval (She)
Csak a hátralévő idő rövidsége miatt nem intették ki Michael Schumachert fekete zászlóval a Magyar Nagydíjon – nyilatkozta Derek Warwick, a sportfelügyelők testületének szakértője.
aug. 3
14:05
Sportlövő-vb: Boros László a 15. helyen végzett futócéllövésben (She)
Boros László a 15. helyen végzett a férfi futócéllövők 30+30 lövéses, 10 méteres versenyében a müncheni sportlövő-világbajnokság keddi napján.
aug. 3
14:07
Anglia: a Hereford menedzsere Kovács Jánost nevezte ki kapitánynak (She)
Simon Davey, az angol negyedosztályban szereplő Hereford United menedzsere Kovács Jánost nevezte ki együttese csapatkapitányának.
aug. 3
14:21
Lombard Pápa: Orosz Pétert elengedhetik, ha talál csapatot (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Lombard Pápa labdarúgócsapata hozzájárul Orosz Péter távozásához, ha a jelenleg sérült csatár talál magának csapatot.
aug. 3
14:23
West Ham: Avram Grant ismét viszi magával Ben Haimot (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban (Premier League) szereplő West Ham United menedzsere, Avram Grant ismét aktuális csapatában tudhatja honfitársát, Tal Ben Haimot.
aug. 3
14:39
Jó hír: nem volt pozitív doppingteszt a labdarúgó világbajnokságon (Infostart)
Egyetlen doppingellenőrzés sem hozott pozitív eredményt a június 11. és július 11. között rendezett, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon - közölte kedden a nemzetközi szövetség (FIFA).
aug. 3
14:39
Anglia: Savage, a walesi „keményfiú" ivással készült a mérkőzésekre (She)
Nyíltan beszélt alkoholproblémájáról egy, az önéletrajzi könyve kiadása előtt adott hosszú interjúban Robbie Savage, az angol labdarúgópályák hírhedt „keményfiúja". A 39-szeres walesi válogatott középpályás jelenleg a Mirror szakírója.
aug. 3
14:41
Olaszország: Tamási Zsolt a harmadosztályban folytatja (She)
A Parma a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Tamási Zsolt kölcsönben a Virtus Lancianónál folytatja.
aug. 3
14:42
Hatvan fölé kerülhet a magyar aranyak száma (Metropol)
A legelső, 1926-os esemény, majd az 1958-as és a 2006-os vizes „eurocsúcs” után 2010-ben ismét Magyarországon vetélkednek a földrész legkiválóbb "vizesemberei": az úszók, a mű- és toronyugrók, továbbá a műúszók Budapesten, a nyíltvízi úszók pedig Fürednél, a Balatonban: szerdán kezdődik, s 12 napon át tart a 30. Eb.
aug. 3
14:43
Svájc: két bázeli és egy U17-es világbajnok a fiatal keretben (She)
Ottmar Hitzfeld szövegségi kapitány az Ausztria elleni felkészülési mérkőzésre kijelölte keretét, amelyben helyet kapott két, a DVSC-TEVA ellen a Bajnokok Ligájában szereplő bázeli labdarúgó, Valentin Stocker és Xherdan Shaqiri, valamint a tavaly U17-es világbajnokságot nyerő svájci együttesben négy gólt szerző Nassim Ben Khalifa is.
aug. 3
14:57
Stuttgart: a VfB megegyezett André Ayewvel és Degennel (She)
A VfB Stuttgart labdarúgócsapata megegyezett az egyaránt válogatott ghánai André Ayewvel és svájci Philipp Degennel.
aug. 3
14:59
BFC Siófok: Kanta Szabolcsot kedden vagy szerdán műtik meg (She)
Kanta Szabolcs, a BFC Siófok labdarúgója a Nemzeti Sportnak megerősítette a hétfői hírt: keresztszalag-szakadása miatt már nem léphet pályára 2010-ben.
aug. 3
15:00
Focivébé: pénzbüntetés a döntősöknek (Metropol)
Pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a spanyol és a holland sportági szövetséget a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), mert a két ország válogatott játékosai sportszerűtlenül viselkedtek a dél-afrikai világbajnokság július 11-i döntőjében.

Keresés