2010. augusztus 11. szerda

aug. 11
0:15
Tenisz: Marion Bartoli már a 3. fordulóba jutott a Cincinnatiben (She)
A francia Marion Bartoli már a 3. fordulóba jutott a Cincinnati Masters női tenisztornán, miután a második fordulóban két szettben legyőzte az ukrán Aljona Bondarenkót.
aug. 11
0:33
Tenisz: Cilic számára az első forduló jelentette a végállomást Torontóban (She)
A 11. helyen kiemelt Marin Cilic már az első fordulóban vereséget szenvedett a 2.43 millió dollár összdíjazású torontói keménypályás férfi tenisztornán. A horvát teniszezőt a szerb Viktor Troicki győzte le.
aug. 11
0:51
Felkészülés: odahaza kapott ki a Lazio a Racing Santandertől (She)
Az olasz Lazio felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a spanyol Racing Santandertől Rómában. A Parma a Sahtar Doneckkel, míg az Augsburg a Stuttgarttal játszott döntetlent.
aug. 11
5:06
Magabiztos előzés 200 vegyesen (Behaviour)
Toronymagasan a legjobb idővel nyerte a kedd délelőtti selejtezőt, s jutott az esti elődöntőbe 200 m vegyesen Cseh László a budapesti úszó Európa-bajnokság második napján.
aug. 11
6:51
Neymar és Pato naggyá tette Manót - a brazil válogatott sikere, videóval (Infostart)
Brazília labdarúgó-válogatottja győzelemmel, Olaszországé vereséggel kezdte a világbajnokság utáni "új korszakot". Az ötszörös világbajnoknál remekeltek a 18-20 év körüli fiatalok, Pato, Neymar, Ganso, s kiválóan futballozott David Luiz is.
aug. 11
6:54
Gyurta a rövidebb távon negyedik (Behaviour)
Kemény napot zárt Cseh László tegnap a budapesti úszó Európa-bajnokság második napján: messze a legjobb idővel nyerte a selejtezőt, s jutott az elődöntőbe, majd onnan a mai fináléba, szóval ma jön a munka dandárja. Kedden egyedül Gyurta Dániel úszott döntőben, ám a 200 méteres mell tavalyi világbajnoka 100-on csak a negyedik lett.
aug. 11
7:12
Szima: igazolásra nincs 500 milliónk (Behaviour)
Szima Gábor, a bajnok és kupagyőztes DVSC-TEVA tulajdonosa a Hajdú-bihari Naplónak adott interjújában kifejtette, hogy miért távozott Bodnár László, a csapat válogatott védője: "Fizetése szempontjából Bodnár az első kategóriába tartozott, öt-hat válogatott vagy válogatott szintű játékos volt ebben a kategóriában.
aug. 11
7:14
Szerényen, esélytelenül, nyugodtan (Behaviour)
Az új szövetségi kapitány, Egervári Sándor érkezésével korábban szokatlan szerénység kezdte átjárni a válogatottat, mely ma este 21 órakor barátságos mérkőzést vív a Wembley Stadionban az angol csapat ellen. Érdekes módon a találkozó előtt a szigetországiak küzdenek olyan gondokkal, melyekre mi néhány éve fel sem kaptuk volna a fejünket, annyira hozzátartozott a nemzeti együttessel kapcsolatos…
aug. 11
7:27
Manchester City: Bellamy a visszavonulását fontolgatja (She)
Nem tartja kizártnak, hogy visszavonul a labdarúgástól Craig Bellamy, a Manchester City walesi támadója, ha nem kerül be klubja új keretébe.
aug. 11
7:45
Felkészülés: Brazília Neymar és Pato góljával verte meg az amerikaiakat (She)
A világbajnoki kudarc után kinevezett szövetségi kapitány, Mano Menezes első mérkőzésén a brazil labdarúgó-válogatott 2–0-ra legyőzte az Egyesült Államokat. A felkészülési találkozó góljait a Santos tehetsége, Neymar, és az AC Milan támadója, Pato szerezték.
aug. 11
8:21
Tenisz: Sarapova a 2., Jankovics a 3. fordulóba jutott Cincinnatiben (She)
A Cincinnatiben zajló 2 430 000 dollár összdíjazású WTA-tornán az első helyen kiemelt Jelena Jankovics három szettben, 6:4, 3:6, 6:1-re verte meg az orosz Vera Dusevinát, így bejutott a harmadik fordulóba.
aug. 11
8:23
Videó: Neymar pontos fejese és Pato okos gólja az USA ellen (She)
Brazília 2–0-ra legyőzte az Egyesült Államok válogatottját felkészülési mérkőzésen New Jersey-ben. A selecao már az első félidőben beállította a végeredményt. Előbb a Santos fiatal tehetsége, Neymar bólintott kiválóan Tim Howard kapujába egy beadás után, majd az AC Milan támadója, Pato pazar kiugratást követően elhúzta a kimozduló kapus mellett a labdát, és az üres kapuba gurított.
aug. 11
8:39
Tenisz: Federer és Söderling már a 32 között Torontóban (She)
A világranglistán harmadik helyen álló Roger Federer két szettben legyőzte az argentin Ignácio Chelát a Torontóban zajló 2 430 000 dollár összdíjazású ATP-torna második fordulójában, ezzel biztosította helyét a legjobb 32 között.
aug. 11
8:57
Ausztrália: Beckenbauer segítője lett az új szövetségi kapitány (She)
A német Holger Osiecket nevezték ki az ausztrál labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának.
aug. 11
9:36
A Real Madrid megszerezte Carvalhót a Chelsea-től (Metropol)
A Real Madrid megszerezte a Chelsea-től Ricardo Carvalhót, a portugál labdarúgó két évre kötelezte el a magát a spanyol elitgárdához.
aug. 11
9:51
Füttykoncerttel kezdődhet az Egervári-éra a Wembley-ben (Infostart)
Az angolok elleni szerda esti barátságos mérkőzésen, a Wembley Stadionban mutatkozik be Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakvezető nyugodtan készül a találkozóra. Az angoloknál közben áll a bál.
aug. 11
9:51
Atlétika: altatót találtak a halott Antonio Pettigrew mellett (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, autójában holtan találták a 400 méteres síkfutás korábbi világbajnokát, az amerikai Antonio Pettigrew-t. Az Észak-Karolina Egyetem atlétikai igazgatója elmondta, altatót találtak az atléta mellett.
aug. 11
9:53
Úszó Eb: Gercsák Balázs és Pulai Bence is középdöntős 200 m pillangón (She)
Gercsák Balázs és Pulai Bence is továbbjutott a férfi 200 méteres pillangóúszás előfutamából: előbbi a hetedik, utóbbi a 13. helyen lépett tovább.
aug. 11
10:09
Bayern München: rekordbevétellel zárhatja a klub a pénzügyi évet (She)
A Bayern München 350 millió euró rekordbevétellel zárhatja a pénzügyi évet.
aug. 11
10:11
Anglia: elhunyt a harmadosztályú Exeter csatára, Adam Stansfield (She)
Kedd este életét vesztette az Exeter angol harmadosztályban szereplő labdarúgócsapatának csatára, Adam Stansfield.
aug. 11
10:12
Elektronikus gólbíró lehet a következő VB-n (Metropol)
Az elektronikus gólbíró bevezetéséről tanácskozik októberben a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB). Négy céget bíztak meg, hogy prezentációban mutassák be fejlesztéseiket a visszajátszás lehetőségeiről.
aug. 11
10:12
Jön az elektronikus gólbíró? (Behaviour)
Az elektronikus gólbíró bevezetéséről tanácskozik októberben a labdarúgás szabályalkotó testülete (IFAB).
aug. 11
10:13
Úszó Eb: Verrasztó és Hosszú az első két helyen jutott a középdöntőbe 200 vegyesen (She)
Verrasztó Evelyn az első, Hosszú Katinka a második helyen jutott be a középdöntőbe a 200 méter vegyes délelőtti előfutamából. Jakabos Zsuzsanna a hetedik lett összesítésben, de mivel egy országból csak ketten juthatnak tovább, így kiesett.
aug. 11
10:27
Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka is remekül úszott délelőtt (Infostart)
Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka is bejutott a szerda délelőtti előfutamból a délutáni elődöntőbe 200 méter női vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
aug. 11
10:45
Úszó Eb: Ez nagyon fájdalmas így - Jakabos (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 200 m vegyesen  Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is továbbjutott, Jakabos Zsuzsanna bár a hetedik időt úszta, nem lehet ott a középdöntőben. Jakabos számított rá, hogy ez lesz az eredmény, a másik két magyar lány pedig elégedetten nyilatkozott.
aug. 11
10:47
Úszó Eb: Gyurta az 1., Molnár a 6. helyen jutott tovább 200 mellen (She)
Gyurta Dániel kiváló, 2:10.70 perces idővel az első helyen jutott be a 200 méteres mellúszás középdöntőjébe, míg Molnár Ákos 2:12.61 perces ideje a hatodik helyre volt elég, ami szintén továbbjutást jelentett.
aug. 11
10:48
FIFA-vizsgálat az észak-koreai büntetések miatt (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a dél-afrikai világbajnokságról három vereséggel hazatért észak-koreai játékosok és edzők otthoni megbüntetésének ügyében.
aug. 11
10:49
Labdarúgás: FIFA-vizsgálat az észak-koreai büntetések miatt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a dél-afrikai világbajnokságról három vereséggel hazatért észak-koreai játékosok és edzők hazai megbüntetésének ügyében.
aug. 11
10:51
FIFA-világranglista: a spanyolok az élen, Magyarország a 62. (She)
Magyarország – júliusi helyezéséhez hasonlóan – a 62. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is a világbajnok spanyol válogatott található, míg a mieink ma esti ellenfelei, az angolok a hetedik helyen állnak.
aug. 11
11:03
FIFA-világranglista - Változatlan élcsoport, Magyarország 62. (Infostart)
Az élcsoport, illetve Magyarország pozíciója sem változott az előző hónaphoz képest a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelynek élén a világbajnok Spanyolország áll. Magyarország a 62.
aug. 11
11:03
Úszó Eb: Ez nagyon fájdalmas így - Jakabos Zsuzsanna (She)
Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 200 m vegyesen  Hosszú Katinka és Verrasztó Evelyn is továbbjutott, Jakabos Zsuzsanna bár a hetedik időt úszta, nem lehet ott a középdöntőben. Jakabos számított rá, hogy ez lesz az eredmény, a másik két magyar lány pedig elégedetten nyilatkozott.
aug. 11
11:05
Gyurta és Molnár elődöntős 200 m férfi mellen (Infostart)
A szám tavalyi világbajnoka, Gyurta Dániel, valamint Molnár Ákos is bejutott a délelőtti előfutamból a délutáni elődöntőbe 200 méter férfi mellen a margitszigeti úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.
aug. 11
11:05
Úszó Eb: nincs magyar középdöntős férfi 50 m háton (She)
Nem jutottak a középdöntőbe a magyar úszók a férfi 50 méteres hátúszás délelőtti előfutamából.
aug. 11
11:06
Munkatáborba küldték az észak-koreai szövetségi kapitányt (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a dél-afrikai világbajnokságról három vereséggel hazatért észak-koreai játékosok és edzők otthoni megbüntetésének ügyében.
aug. 11
11:07
FIFA-vizsgálat az észak-koreai büntetések miatt (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított a dél-afrikai világbajnokságról három vereséggel hazatért észak-koreai játékosok és edzők otthoni megbüntetésének ügyében.
aug. 11
11:07
Labdarúgás: angol-magyar, bosnyák-magyar - napi program (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor ma este a Wembleyben Anglia ellen ül először a nemzeti csapat kispadján, míg az U21-es válogatott Boszniában lép pályára sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőn. Szerte a világon rengeteg felkészülési mérkőzést rendeznek, a világbajnok Spanyolország Mexikóban vendégszerepel. Tekintse meg a mai programot!
aug. 11
11:21
Videó: remek mozdulattal, ollózva szerzett gólt az argentin játékos (She)
Nemcsak a mérkőzést, hanem a továbbjutást is eldöntötte Germán Alemanno, a perui Universidad San Martín játékosa. Az argentin támadó az ecuadori Deportivo Quito elleni, Copa Sudamericana visszavágó 82. percében egy felpattanó labdát ollózott az ellenfél kapujába, amellyel 2–1-re győzött csapata, és mivel az első mérkőzésen 3–2-es Deportivo-siker született, így idegenben lőtt több góllal a perui…
aug. 11
11:23
Schalke: Diego Raúl csapattársa lehet, a klub érdeklődik iránta (She)
Tovább zajlik a találgatás a Juventus labdarúgócsapatának játékosa, Diego jövőjével kapcsolatban. A Wolfsburg korábban érdeklődött a Werder Bremen egykori középpályásáért, most pedig – német sajtóértesülések szerint – a Schalke szeretné megszerezni.
aug. 11
11:39
A magyar sport 70 millió forinttal segítette az árvízkárosultakat (Infostart)
Két hónap alatt hetvenmillió forint gyűlt össze a Duna Televízió árvízkárosultak megsegítésére nyitott segélyvonalán, amelyet Schmitt Pál köztársasági elnöknek még a Magyar Olimpiai Bizottság vezetőjeként tett felhívása után hoztak létre.
aug. 11
11:39
Légiósok: Dárdai Pál felgyógyult, edzésbe állt a Herthánál (She)
Dárdai Pál felgyógyult combsérüléséből és újra edzésbe állt a német labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő Hertha BSC-nél.
aug. 11
11:41
Úszó Eb: Kádas és Balogh sem jutott döntőbe női 800 m gyorson (She)
Kádas Vivien és Balogh Vanessza sem jutott be a 800 méteres gyorsúszás döntőjébe a délelőtti előfutamok során.
aug. 11
11:43
Werder Bremen: Per Mertesacker elmondta, marad a klubnál (She)
A német labdarúgó-válogatott játékosa, Per Mertesacker kijelentette, marad a Werder Bremennél. A nyár folyamán arról szóltak a hírek, hogy a 25 éves játékos iránt Premier League-ben szereplő klubok érdeklődnek, köztük az Arsenal.
aug. 11
11:57
Moto GP: Talmácsi Gábor új főtámogatója a Hungrana Kft. (She)
Magyarország egyik legnagyobb élelmiszeripari cége, a GreenPower E85 márkájú alternatív üzemanyagot gyártó és forgalmazó Hungrana Kft. lett Talmácsi Gábor új főtámogatója – jelentette be Engyel Attila, a társaság ügyvezető igazgatója a szerdai sajtótájékoztatón.
aug. 11
12:15
Panathinaikosz: a szakmai stáb újra tárgyalt Németh igazolásáról (She)
A görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Panathinaikosz vezetősége kedden újra tárgyalt Németh Krisztián esetleges megszerzéséről, de más játékos, például a nigeri Moussa Maazou szerződtetésének lehetőségét is tanulmányozza.
aug. 11
12:17
Kerékpár: Lance Armstrong befejezte a szezont (She)
Lance Armstrong sérülés miatt visszalépett az Egyesült Államok legnagyobb ranggal bíró hegyikerékpáros versenyétől, a Leadville Trail 100 elnevezésű viadaltól, amelyet tavaly rekordidővel nyert meg. Így az amerikai kerekes számára befejeződött a szezon.
aug. 11
12:18
Gyurta Dániel remekelt az Úszó Eb-n (Metropol)
Gyurta Dániel és Verrasztó Evelyn is a legjobb idővel jutott be az elődöntőbe a budapesti úszó Európa-bajnokság szerdai versenynapjának délelőtti selejtezőiből.
aug. 11
12:18
Ismeretlen kapusokkal jön Capello (Behaviour)
Fabio Capello szövetségi kapitány két, jószerivel ismeretlen kapust hívott be az esti angol-magyar válogatott labdarúgó-mérkőzésre.
aug. 11
12:33
Fulham: Senderosnak a szezon nagy részét ki kell hagynia sérülés miatt (She)
A svájci válogatott és a Fulham védőjének, Philippe Senderosnak Achilles-ín-szakadás miatt a szezon nagy részét ki kell hagynia.
aug. 11
12:35
Úszó Eb: nem jutottak döntőbe műugróink a férfi 1 méteres számban (She)
Hajnal András és Kelemen Tamás sem jutott döntőbe a férfi műugrók 1 m-es számának selejtezőjéből.
aug. 11
12:37
Sportpolitika: a következő években egyre több pénz jut majd a sportra (She)
A kormány néhány év alatt az európai szintre, azaz egy százalékra szeretné növelni a sport részesedését a teljes költségvetésből – jelentette be Czene Attila sportpolitikai ügyekért felelős államtitkár.

Keresés