2010. július 11. vasárnap

júl. 11
0:33
Videoblog: vb-tudósítóink az utolsó holland gyarmaton jártak (She)
A Nemzeti Sport labdarúgó-világbajnokságról tudósító két újságírója, Csillag Péter és Lipcsei Árpád ezúttal az Ajax fokvárosi nevelő bázisán vendégeskedett, ahol utánajártak: mennyire sikeres és eredményes a helyi fiatalokat nevelő stratégia.
júl. 11
3:33
Szupercsapat (Blikk)
BALATONFÜRED — Újra vízre szállt Kozmann György (32).
júl. 11
6:51
Vb 2010: vadászrepülő várja a hollandokat, a spanyolok sietnek haza (She)
A holland védelmi minisztérium egy narancssárgára festett vadászrepülővel várja haza a dél-afrikai világbajnokságon szereplő labdarúgó-válogatottat, amely ma este 20:30 órától a spanyolokkal csatázik a torna johannesburgi döntőjében.
júl. 11
7:09
Vb 2010: a friss világbajnok vezeti majd a FIFA-világranglistát (She)
Keddtől a spanyol–holland világbajnoki döntő győztese vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáját.
júl. 11
7:27
Vb 2010: Ez nem az én mérkőzésem volt - Muslera (She)
Fernando Muslera, az uruguayi válogatott kapusa a Németországgal szemben elveszített bronzmérkőzés után elismerte, nem ment igazán jól neki a játék a szombat esti találkozón.
júl. 11
7:27
Uruguay-Németország: 2-3 (Behaviour)
Hihetetlen izgalmas mérkőzésen szerezte meg a harmadik helyet a Nationalelf a labdarúgó-világbajnokságon. A vezetést a német csapat szerezte meg, de Uruguay fordítani tudott, ám végül mégis az európai válogatott nyert. Forlán a 93. percben hatalmas kapufát rúgott szabadrúgásból.
júl. 11
7:45
Vb 2010: Wesley, nyertél idén már elég címet - Sergio Ramos (She)
Sergio Ramos, a spanyol válogatott védője sms-ben üzent korábbi csapattársának, Wesley Sneijdernek a Hollandia–Spanyolország világbajnoki döntő előtt.
júl. 11
7:47
Szinkronúszás: 8. lett a Czékus, Kiss duó a junior Eb döntőjében (She)
A Tamperében megrendezett junior Európa-bajnokság tizenkettes döntőjében nyolcadik lett a Czékus Eszter, Kiss Szofi duó (81.500 pont).
júl. 11
7:49
Vb 2010: félmillió embert várnak az uruguayi főváros utcáira (She)
Az uruguayi hatóságok félmillió embert várnak a főváros, Montevideo utcáira hétfőn, amikor hazatér a negyedik helyen végző válogatott a labdarúgó-világbajnokságról.
júl. 11
8:03
Újpest: Mészöly három próbajátékost elküldött, hármat szerződtetne (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője a Lokomotiva Zagrebbel szemben elveszített felkészülési meccs után a lila-fehér klub hivatalos honlapjának elmondta: három próbajátékostól elköszönt a csapat, míg három futballista szerződtetését javasolta a vezetőségnek.
júl. 11
8:05
FTC: a vb-döntő miatt változik a Steaua elleni meccs időpontja (She)
A Ferencváros fél órával korábban, 16.30 órakor csap össze a román Steaua Bucuresti együttesével felkészülési mérkőzésen.
júl. 11
8:07
Vb 2010: Ronaldo nem féltékenykedik, inkább gratulált Klosénak (She)
A három labdarúgó-világbajnokságon (1998, 2002, 2006) pályára lépő brazil Ronaldo legutóbbi Twitter-üzenetében gratulált a német Miroslav Klosénak, aki 14 vb-góljával a közvetlen közelébe ért az örökranglistán.
júl. 11
8:21
Vb 2010: Szívesebben élném át játékosként a döntőt - Del Bosque (She)
Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya a Hollandia elleni ma esti világbajnoki döntő előtt elmondta, szívesebben élné át futballistaként a finálét.
júl. 11
8:39
Profi ökölvívás: López kiütötte ellenfelét, megvédte vb-címét (She)
A Puerto Ricó-i Juan Manuel López, a Bokszvilágszervezet (WBO) pehelysúlyú bajnoka magyar idő szerint vasárnap hajnali címvédő mérkőzése második menetében kiütötte a Fülöp-szigeteki Bernabé Concepciónt Hato Reyben.
júl. 11
8:57
Vb 2010: Wesley, az idén nyertél már elég címet - Sergio Ramos (She)
Sergio Ramos, a spanyol válogatott védője SMS-ben üzent korábbi csapattársának, Wesley Sneijdernek a Hollandia–Spanyolország világbajnoki döntő előtt.
júl. 11
9:15
Vb 2010: Raúl Albiol felépült, Del Bosque minden játékosa bevethető (She)
Az utóbbi mérkőzéseket sérülés miatt kihagyó Raúl Albiol felépült, és tegnap már teljes értékű edzésmunkát végzett a spanyol válogatottal.
júl. 11
9:33
Rögbi: Dél-Afrika kikapott, új-zélandi sikerrel indult a Három Nemzet (She)
Szombaton már erősen megosztotta, vagy inkább kibővítette a dél-afrikaiak figyelmét, hogy a labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésének napján megkezdődtek a rögbi Három Nemzet-kupa 2010-es küzdelmei: az afrikai együttes Új-Zélandon kezdett és szenvedett ezen a szinten súlyosnak mondható, húszpontos különbségű vereséget.
júl. 11
9:33
A friss világbajnok vezeti majd a FIFA-világranglistát (Metropol)
A listán - remek szereplésének köszönhetően - Uruguay, Chile, Ghána, Japán, Új-Zéland és a Dél-afrikai Köztársaság lép a legtöbbet előre.
júl. 11
9:35
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Szombati nyertesünk: Dezső Péter. Gratulálunk!
júl. 11
9:51
MLS: sztárkosaras barátja szerint Thierry Henry New Yorkba igazol (She)
Bár az amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls vezetői egyelőre nem árulták el, ki lesz az a sztárfutballista, akit csütörtökön bemutatnak, az NBA-ben kosárlabdázó Steve Nash egyértelművé tette: barátja, Thierry Henry a klub új igazolása.
júl. 11
9:53
Vb 2010: Fernando Alonso és Villa sok sikert kívánt egymásnak - videó (She)
A Formula–1-es Ferrari istállónál versenyző Fernando Alonsóra és a spanyol labdarúgó-válogatott támadójára, David Villára is nehéz nap vár ma: a pilóta a Brit Nagydíjon szerepel 14 órakor, míg a csatár a dél-afrikai világbajnokság döntőjében lép pályára Hollandia ellen 20.30 órakor. A két spanyol sportoló sok sikert kívánt egymásnak telefonon.
júl. 11
10:27
Újpest: Vermes jó, szerdáig döntök a sorsáról - a Maccabi edzője (She)
Elisha Levy, a Maccabi Haifa vezetőedzője sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, külföldről érkező védőt fognak igazolni, aki valószínűleg Vermes Krisztián, az Újpest játékosa lesz, de csak szerdán hoz döntést.
júl. 11
10:45
Uruguay a vereség ellenére ünnepel (Behaviour)
A németektől a szombat esti bronzmeccsen elszenvedett 3-2-es vereség ellenére egész Uruguay ünnepelt: a beszámolók szerint úgy értékelték a mindössze 3 milliós dél-amerikai ország lakói válogatottjuknak, a celestének a dél-afrikai vb-n mutatott teljesítményét, hogy azzal már a kisdöntő előtt "égi magasságba" jutott.
júl. 11
11:03
Sport: ezerhétszázan mozogtak a hortobágyi pusztában (She)
Ezerhétszázan versenyeztek a Hortobágyon, a 7. E.ON Délibáb sportnap elnevezésű szombati eseményen, amely a Budapest Sportiroda (BSI) tavaszi-nyári futószezonjának záró rendezvénye volt.
júl. 11
11:05
Vb 2010: A németek megérdemelték a bronzérmet - Sallói István (She)
Az AquaWorld-Castrol Cup utolsó előtti napján a labdarúgó világbajnokság bronzmérkőzését izgulhatták végig a víziparadicsomba kilátogatók. A találkozót a korábbi válogatott játékos, Sallói István értékelte a helyszínen. Az egykoron Izraelben két bajnoki címet szerző futballista a Nationalelf három egyes győzelmét jósolta, tippje pedig majdnem bejött.
júl. 11
11:07
Vb 2010: A spanyol labdarúgás megérdemelné a vb-címet - Xavi (She)
Xavi, a spanyol válogatott középpályása elmondta, nagyon várja már a Hollandia elleni világbajnoki döntőt, és úgy véli, a spanyol labdarúgás megérdemelné a vb-címet.
júl. 11
11:21
Vb 2022: Honda Keiszuke is kampányol a japán vb-rendezésért (She)
A japán válogatott támadója, Honda Keiszuke is csatlakozott a 2022-es világbajnokság megrendezésére pályázó japán csapathoz.
júl. 11
11:39
Újpest: Mészöly Géza szerint nem volt reális a háromgólos vereség (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest szombaton 3–0-s vereséget szenvedett a horvát Lokomotiva Zagrebtől. Mészöly Géza vezetőedző a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, csapata nagyon egységes volt, és túlzó a háromgólos különbség.
júl. 11
11:57
Úszás: Hosszú Katinka 200 m vegyesen második lett LA-ben (She)
A 400 m vegyes úszás megnyerése után 200 méteren a második helyen végzett Hosszú Katinka a Los Angeles Grand Prix elnevezésű viadalon.
júl. 11
11:59
Vb 2010: Ha sokat birtokoljuk a labdát, győzhetünk - David Villa (She)
David Villa, a spanyol válogatott támadója úgy véli, ha a selección sokat birtokolja a labdát, megveri Hollandiát a világbajnoki döntőben.
júl. 11
12:15
Vb 2010: Sneijder vádlija rendbe jött, a hollandoknál is mindenki bevethető (She)
Wesley Sneijder, a holland válogatott középpályása az utóbbi napokban nem végzett teljes értékű edzésmunkát vádlisérülése miatt, de már jól van, és a Spanyolország elleni döntőben pályára léphet.
júl. 11
12:17
Videó: Özil furcsa bemelegítése, érdekes trükk a rágógumival (She)
Mesut Özil, a német válogatott középpályása az egyik bemelegítés során megmutatta kiváló rúgótechnikáját, ezúttal azonban nem a labdával, hanem rágógumijával brillírozott. Korábban egyébként Zlatan Ibrahimovictól egy reklámfilmben már láthattunk hasonlót.
júl. 11
12:19
Espanyol: a barcelonai klubnál nem sietnek Koman megszerzésével (She)
A katalán Mundo Deportivo beszámolója szerint az Espanyol egyelőre nem siet az új játékosok átigazolásával, mivel előbb szeretne új csapatot találni azoknak a futballistáinak, akikkel nem számol a szakmai stáb.
júl. 11
12:33
Vb 2010: Khedirát vinné a Real Madrid - lapértesülés (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon feltűnt játékosok közül legújabban a bronzérmes német együttesben szereplő Sami Khedirát nézte ki magának a Real Madrid – adta közre értesülését internetes oldalán a királyi gárda ügyeiben amúgy rendre jól tájékozott Marca spanyol sportnapilap.
júl. 11
12:33
Khedirát vinné a Real Madrid (Metropol)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon feltűnt játékosok közül legújabban a bronzérmes német együttesben szereplő Sami Khedirát nézte ki magának a Real Madrid - adta közre értesülését internetes oldalán a királyi gárda ügyeiben amúgy rendre jól tájékozott Marca című spanyol sportnapilap.
júl. 11
12:35
Vb 2010: Van Bronckhorst álma, hogy magasba emelhesse a vb-trófeát (She)
Giovanni van Bronckhorst, a holland válogatott csapatkapitánya úgy nyilatkozott, gyerekkora óta arról álmodik, hogy a magasba emelhesse a világbajnoki trófeát.
júl. 11
12:51
Vb 2010: Nelson Mandela unokájának nem tetszik a FIFA viselkedése (She)
Nelson Mandela unokája, Mandla Mandela arról panaszkodott a BBC Radiónak, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) túlságosan erőlteti, hogy a korábbi elnök adja át a világbajnoki trófeát a Hollandia–Spanyolország meccs győztesének.
júl. 11
12:53
Vb 2010: A Chelsea, a Real és a Juve is meg akar szerezni - Schweinsteiger (She)
A dél-afrikai világbajnokságon a német labdarúgó-válogatottal bronzérmet szerző Bastian Schweinsteiger nyilatkozatában arról beszélt, hogy számos európai élklub is igazolni akarja. Ám megemlítette azt is, hogy a Bayern Münchenhez még két évig érvényes szerződés köti.
júl. 11
13:09
Davis-kupa: Balázs Attila sima sikerével kiharcoltuk a bennmaradást (She)
Balázs Attila ismét magabiztosan, három játszmában győzött egyesben: ezúttal Dimitar Grabuloskit verte meg, így a magyar csapat megnyerte a macedónok ellen a bennmaradásért vívott összecsapást a Davis-kupa euroafrikai zónájának II. csoportjában Gödöllőn.
júl. 11
13:27
Fiorentina: Itt az idő eladni Adrian Mutut - Corvino (She)
A Serie A-ban szereplő Fiorentina „transzferguruja”, Pantaleo Corvino szerint a firenzei klub nem engedheti meg magának, hogy Sztevan Joveticset és Adrian Mutut is foglalkoztassák a jövőben, véleménye szerint a korosodó román támadót el kell adni.
júl. 11
13:29
Vb 2010: ha Villa és Sneijder nem talál be, Mülleré lehet az Aranycipő (She)
Jelenleg az Uruguay elleni bronzmérkőzésen betaláló Thomas Müller vezeti a dél-afrikai világbajnokság Aranycipőjéért folytatott harcot annak ellenére, hogy rajta kívül még hárman járnak öt találatnál.
júl. 11
13:31
Bolgár-rali: Loeb győzött, Turán Frigyes nyolcadik lett (She)
A Citroënnel versenyző francia Sébastien Loeb diadalmaskodott a Bolgár-ralin, az idei világbajnokság hetedik versenyén. Jól helytállt a Turán Frigyes, Zsiros Gábor magyar kettős is, amely nyolcadik lett.
júl. 11
13:33
Válogatott: már kaphatók a jegyek az angolok és a svédek elleni meccsre (She)
Megkezdődött a jegyárusítás a londoni Wembley-stadionban augusztus 11-én, helyi idő szerint 20 órától sorra kerülő Anglia–Magyarország felkészülési labdarúgó-mérkőzésre.
júl. 11
13:45
FTC: három játékost tesztelnek, az egyik a Newcastle-tól érkezett (She)
Három játékost tesztel a Ferencváros labdarúgócsapata az ausztriai edzőtáborban, mindhárom futballista pályára is léphet a Steaua elleni mai edzőmérkőzésen.
júl. 11
14:03
Vb 2010: Capdevila és Iniesta ígéri, mindent megtesznek a sikerért (She)
Joan Capdevila és Andrés Iniesta néhány órával a spanyol válogatott Hollandia elleni világbajnoki döntője előtt üzent a szurkolóknak: a két játékos ígéri, mindent megtesznek a győzelemért.
júl. 11
14:05
Vb 2010: több mint 700 millióan nézik majd a világbajnoki döntőt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) beszámolója szerint várhatóan több mint 700 millió ember kíséri figyelemmel a ma esti Hollandia–Spanyolország világbajnoki döntőt televízión keresztül.
júl. 11
14:07
Olaszország: Filkor Attila az AC Milanban folytathatja - lapértesülés (She)
Az olasz Corriere dello Sport értesülései szerint az AC Milanhoz kerülhet az Internazionale magyar futballistája, a legutóbbi időszakban a másodosztályban több csapatnál is kölcsönben szereplő Filkor Attila.
júl. 11
14:09
Inter: Nem vonulok vissza a 20. bajnoki cím előtt - J. Zanetti (She)
Javier Zanetti, az Inter 37 éves csapatkapitánya úgy nyilatkozott, addig nem vonul vissza, amíg a fekete-kékek meg nem szerzik 20. bajnoki címüket.
júl. 11
14:11
Formula-1: Brit Nagydíj élőben az NSO-n! (She)
Hamarosan kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság Brit Nagydíja, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
júl. 11
14:21
Vb 2010: Löw nem bánja, hogy megfosztotta Klosét a rekordlehetőségtől (She)
Joachim Löw, a német válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, nem bánja, hogy nem küldte pályára Miroslav Klosét, aki beállíthatta volna a brazil Ronaldo rekordját, ha betalál az Uruguay elleni bronzmeccsen.

Keresés