2010. július 20. kedd

júl. 20
0:18
Juventus: Vincenzo Iaquintára egy hónapos kényszerpihenő vár (She)
Vincenzo Iaquinta, a Juventus 30 éves támadója egy hónapig nem készülhet csapattársaival, ugyanis combizomsérülést szenvedett a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság alatt.
júl. 20
0:54
MLS: hihetetlen mértékben fogynak a jegyek Henry érkezése óta (She)
A New York Red Bulls még csak néhány napja jelentette be hivatalosan Thierry Henry leigazolását, ám a francia csatár érkezésének jótékony hatása már most látszik az eladott jegyek és bérletek számán.
júl. 20
1:12
Tenisz: Monfils sérülés miatt visszalépett a hamburgi versenytől (She)
Gaël Monfils visszalépett a Hamburgban zajló salak pályás férfi tenisztornától.
júl. 20
2:42
Koemant már az angol meccs előtt kirúghatják (Blikk)
A holland edzőről szerdán tárgyalnak, Egervári Sándor lehet a válogatott trénere.
júl. 20
3:00
Kovács István MOB-elnök lenne (Blikk)
júl. 20
6:54
Kokó lehet a MOB elnöke (Behaviour)
Kovács István biztosan jelölteti magát a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztjére, s már régóta készül erre a feladatra - erről az olimpiai bajnok ökölvívó annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy Schmitt Pál vasárnap jelezte, lemond posztjáról, mivel köztársasági elnökként nem maradhat MOB-elnök.
júl. 20
6:56
Schmitt lemond, többen bejelentkeztek (Behaviour)
Nem bolygatja fel a Magyar Olimpiai Bizottság mindennapjait, hogy augusztus 6-tól Schmitt Pál, a sportszervezet első számú vezetője elkezdi államfői feladatai ellátását, ezért nem maradhat tovább a MOB élén. Helyetteséről legkorábban októberben születhet döntés, addig elnök nélkül működik a szervezet.
júl. 20
7:12
Európa-bajnok a női öttusaváltó! (Behaviour)
A 2008-as Európa-bajnoki arany után ismét a dobogó legfelső fokára állhatott a női öttusa válogatott! A debreceni Eb-n a Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású csapat nyerte a váltóversenyt.
júl. 20
7:30
NHL: elképesztő szerződés, Kovalcsuk 17 évre, 102 millióért írt alá (She)
A New Jersey Devils jégkorongcsapata 17 (!) éves, 102 millió dolláros szerződést írt alá az észak-amerikai profiliga egyik legjobb csatárával, Ilja Kovalcsukkal.
júl. 20
7:32
Formula-1: a Ferrari mélyen a lehetőségei alatt szerepelt - Domenicali (She)
Stefano Domenicali, a Formula–1-es Ferrari sportigazgatója szerint az istálló az idén gyengén teljesített, de hisz abban, hogy a hátralévő versenyeken sikeres lesz.
júl. 20
8:06
Siófok: gólerős csatárra várnak, Lukács, Piller és Novák érkezett (She)
A BFC Siófok labdarúgócsapata folyamatosan erősíti keretét a 2010–2011-es szezonra – még egy csatárra várnak a Balaton-parti együttesnél.
júl. 20
8:24
Osasuna: Jerezbe és Angliába tart csapatával Vadócz Krisztián (She)
Múlt hét csütörtök óta ismét az Osasuna labdarúgócsapatával edz Vadócz Krisztián, a pamplonai csapat magyar légiósa, akit Jerezben és Angliában is alaposan megizzasztanak a következő hetekben.
júl. 20
8:42
Tenisz: Fish továbbment, a 8. kiemelt Becker kiesett Atlantában (She)
Jó napja volt a hazai közönségnek az atlantai ATP-tenisztornán: továbblépett az amerikaiak közül a 6. kiemelt Mardy Fish, a 8. kiemelt Benjamin Beckert kiverő Michael Russell és Rajeev Ram is.
júl. 20
8:42
Testőrt kapott Paul polip (Blikk)
OBERHAUSEN — Olyan népszerű lett Paul, a polip, hogy már testőrnek kell vigyáznia rá az oberhauseni óceánáriumban.
júl. 20
8:42
Overdose 15 hónap után nyert (Metropol)
A veretlen ötéves telivér Pozsonyban megnyerte az ezerméteres futamot. A célegyenesbe nagy előnnyel fordult, 10 ellenfelét legyőzte.
júl. 20
8:44
BL: akcióban Leandróék, a Dinamo Zagreb és a Salzburg - program (She)
Hat visszavágót játszanak kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében. A ciprusi Omonia (Leandro csapata), a Salzburg és a Dinamo Zagreb magabiztosan várhatja a folytatást, hazai pályán megszerzett nagy előnye birtokában.
júl. 20
8:44
Törött bordával is dolgozik Palik (Blikk)
SIÓFOK — A gyulai tereprali-bajnoki futamon autójával felboruló, kettős bordatörést szenvedő Palik Lászlónak (48) néha a levegővétel is fáj, de nem sokat pihenhet: a Hungaroring Sport Zrt. elnökeként már a július 30. és augusztus 1. között rendezendő hazai Forma–1-es versenyhétvégét szervezi.
júl. 20
8:46
Aranyérmes a női váltó (Blikk)
DEBRECEN — Nem maradtak aranyérem nélkül női öttusázóink a debreceni Európa-bajnokságon. A Gyenesei Leila (24), Tóth Adrienn (19), Kovács Sarolta (19) összeállítású magyar trió a csapatban megnyert ezüst után első lett váltóversenyben.
júl. 20
9:00
Tenisz: kérdéses Serena Williams játéka a US Openen (She)
A női tenisztornákat szervező WTA szerint kérdésessé vált a lábsérüléssel bajlódó Serena Williams szereplése az augusztus 30-án rajtoló US Openen.
júl. 20
9:00
Michelisz a legjobb újonc (Blikk)
BRANDS HATCH — Túl van a felén a túraautó-világbajnokság idei szezonja, és Michelisz Norbert (25) eddig remekül helytállt.
júl. 20
9:18
Hamburg: a Schalke védőjével, Heiko Westermann-nal erősítenének (She)
Megszerezheti első nagy nyári szerzeményét a HSV, amennyiben Heiko Westermann sikeresen átesik az orvosi vizsgálatokon, valamint a klub vezetőivel is meg tud egyezni. A német válogatott védő német források szerint 7.5 millió euróért érkezik a Schalke csapatából.
júl. 20
9:18
Elégedetlen a Ferrari fejese (Behaviour)
Stefano Domenicali, a Forma-1-es Ferrari sportigazgatója szerint az istálló az idén gyengén teljesített, de hisz abban, hogy a hátralévő versenyeken sikeres lesz.
júl. 20
9:20
Utánpótlás: hatodszor is Ifjúsági Futballfesztivál Kaposváron (She)
Hétfőtől szombatig immár hatodik alkalommal rendezik meg Kaposváron és környékén az Intersport Ifjúsági Futballfesztivált. Az egyhetes nemzetközi tornán három kontinens 25 országából csaknem 200 csapat szerepel, és 11 korcsoportban, 18 pályán küzdenek egymással a résztvevők.
júl. 20
9:36
Labdarúgás: U21-es válogatottunkra is hatással lehet a bosnyákok kizárása (She)
Alapjaiban változtathatja meg az U21-es válogatott sorsát, ha a Nemzetközi, illetve az Európai Labdarúgó-szövetség is kizárja soraiból Bosznia- Hercegovinát. A hátralévő időszakban a magyar csapattal még kétszer találkozó bosnyákok bűne, hogy nincs egységes futballvezérkaruk.
júl. 20
9:36
Tehetségkutató felfedezettjeivel játszik a Ferencváros (Infostart)
Az április óta zajló Most Wanted futball tehetségkutató legjobbjaival mérkőzik meg a Ferencváros csapata kedden este az Albert stadionban.
júl. 20
9:36
Kérdéses Serena Williams játéka a US Openen (Metropol)
A női tenisztornákat szervező WTA szerint kérdésessé vált a lábsérüléssel bajlódó Serena Williams szereplése az augusztus 30-án rajtoló US Openen.
júl. 20
9:38
Sunderland: hiába tört el Gordon keze, Fülöp marad a tartalékoknál (She)
A következő napokban még biztosan a Sunderland tartalékcsapatával készül Fülöp Márton, a „fekete macskák" magyar kapusa.
júl. 20
9:54
Mourinho házirenddel tartaná kordában a sztárokat (Infostart)
José Mourinho munkához látott új csapatánál, a Real Madridnál, és ötpontos szabályzatot fogalmazott meg játékosainak. Az intelmeket mindenkinek be kell tartani.
júl. 20
9:54
Dortmund: Hajnal Tamás elmondta, brutális a csapat felkészülése (She)
Nemes egyszerűséggel brutálisnak minősítette Hajnal Tamás, a Borussia Dortmund magyar labdarúgója a BVB nyári felkészülését.
júl. 20
9:56
Mallorca: elképzelhető, hogy a klub nem indulhat az Európa-ligában (She)
Július 22-én, csütörtökön dönt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) arról, hogy indulhat-e a Mallorca az Európa-liga 2010–2011-es kiírásában.
júl. 20
9:58
Dél-Korea: nyolcvanszoros válogatott az új szövetségi kapitány (She)
A Dél-Koreai Labdarúgó-szövetség bejelentette: a Gjeongnam trénere, Cso Kvang Re lesz a felnőttválogatott új szövetségi kapitánya.
júl. 20
10:12
Atlétika: Kiss Dániel harmadik a hónap európai atlétája versenyben (She)
Kiss Dániel a harmadik helyen végzett az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szavazásán, amelyen június hónap legjobbjaira adhatták le voksaikat szurkolók, újságírók és szakértők.
júl. 20
10:14
Németország: Joachim Löw marad a kapitány - sajtóértesülés (She)
A Bild információi szerint Joachim Löw marad a német válogatott szövetségi kapitánya. A szakember két évvel, 2012-ig hosszabbította meg a dél-afrikai világbajnokság végén lejárt szerződését a Német Labdarúgó-szövetséggel (DFB).
júl. 20
10:30
Franciaország: Ribéryt és Benzemát is kihallgatták a prostituáltügyben (She)
A francia rendőrség kihallgatta Franck Ribéryt és Karim Benzemát is az idén áprilisban kirobbant prostituáltügyben.
júl. 20
10:32
Atlético Madrid: Filipe Luís 12 millió euróért érkezhet a Deportivótól (She)
A Európa-liga előző kiírásának győztese, az Atlético Madrid spanyol hírek szerint szerződteti a Deportivo La Coruna brazil balhátvédjét, Filipe Luíst.
júl. 20
10:34
Ferencváros: cseh és brazil próbajátékos érkezett az Üllői útra (She)
Az ftc.hu információja szerint a zöld-fehérek szakmai stábja teszteli a cseh Miroslav Matusovicot és a brazil Adriano Alves dos Santost. Matusovic a már szerződtetett Marek Heinzcel együtt a Baník Ostrava 2003–2004-es "aranycsapatának" kulcsembere volt.
júl. 20
10:48
NBA: Nowitzki 80 millióért, négy évig marad Dallasban (She)
Dirk Nowitzki újabb négy évre elkötelezte magát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks együtteséhez.
júl. 20
10:48
Nem biztos Serena Williams játéka a US Openen (Behaviour)
A női tenisztornákat szervező WTA szerint kérdésessé vált a lábsérüléssel bajlódó Serena Williams szereplése az augusztus 30-án rajtoló US Openen.
júl. 20
10:50
Videó: a Fradi új próbajátékosának rugótechnikáját az Ajax is bánta (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros szakmai stábja teszteli Miroslav Matusovicot, aki korábban Marek Heinz csapattársa is volt. A cseh futballista még a Sparta Praha játékosaként hatalmas gólt szerzett a Mlade Boleslav elleni bajnokin, majd 2005-ben a Bajnokok Ligájában az Ajaxnak sem kegyelmezett. Utóbbi esetében az sem számított, hogy a rosszabbik, azaz a jobb lábával bombázott a holland…
júl. 20
11:06
Mikóczy: Overdose legnagyobb ellenfele saját maga volt (Infostart)
A taktika része volt, hogy Overdose csak egy fél hosszal vezetett a célba érés előtt, miközben korábban több testhosszal nyerte versenyeit - mondta az InfoRádiónak az ló tulajdonosa. Overdose 15 hónap kihagyás után győzelemmel tért vissza sérüléséből. Mikóczy Zoltán közölte azt is, legközelebb augusztus végén versenyezhet a ló.
júl. 20
11:06
Schalke: elképzelhető, hogy a napokban bejelentik Raúl érkezését (She)
Felix Magath ismét megszólalt Raúl-ügyben. Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Real Madrid legendája a Schalkéban folytathatja pályafutását, és a német szakember szerint hamarosan be is jelenthetik a 33 éves csatár érkezését.
júl. 20
11:06
Löw 2012-ig maradhat a német válogatott élén (Metropol)
További két évig Joachim Löw marad a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon bronzérmet szerzett német válogatott szövetségi kapitánya.
júl. 20
11:08
Portugália: Pavljucsenko a Sportinghoz mehet kölcsönbe - lapértesülés (She)
A portugál A Bola napilap szerint a Sporting CP labdarúgócsapatának vezetősége megegyezett a Tottenham Hotspurrel, és egy évre kölcsönveszi az orosz válogatott Roman Pavljucsenkót.
júl. 20
11:10
Videó: a Fradi új próbajátékosa már az Ajax ellen is bizonyított (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros szakmai stábja teszteli Miroslav Matusovicot, aki korábban Marek Heinz csapattársa is volt. A cseh futballista még a Sparta Praha játékosaként hatalmas gólt szerzett a Mladá Boleslav elleni bajnokin, majd 2005-ben a Bajnokok Ligájában az Ajaxnak sem kegyelmezett. Utóbbi esetben ráadásul a rosszabbik, azaz a jobb lábával bombázott a hollandok kapujába.
júl. 20
11:12
Inter: Milánóba repülnek a Man. City képviselői Balotelli ügyében (She)
Kedden Milánóba utaznak a Manchester City képviselői, hogy végleg lezárják az Inter csatárának, Mario Balotellinek az ügyét.
júl. 20
11:24
Magyarországon több csapat és személy neve felvetődött a bundabotrányban (Infostart)
Magyarországon több csapat és személy neve merült fel a nemzetközi labdarúgó bundabotrányban, de sem a számokról, sem a mérkőzésekről nem beszél egyelőre a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), amelyet annak kapcsán keresett meg az MTI, hogy külföldi hírügynökségek múlt heti jelentése szerint a korábbi 200 helyett 270 mérkőzés, köztük a 13 helyett 14 magyarországi találkozó szerepel a bochumi ügyészség…
júl. 20
11:24
Tour de France: Alberto Contador bocsánatot kért Andy Schlecktől (She)
Videoüzenetben kért bocsánatot a címvédő spanyol Alberto Contador a luxemburgi Andy Schlecktől, miután a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny hétfői szakaszán riválisa technikai hibáját kihasználva állt élre összetettben.
júl. 20
11:26
Chile: távozott klubjától a bírót fojtogató futballista (She)
Távozott chilei klubjából az a paraguayi futballista, aki a hétvégén egy másodosztályú bajnoki mérkőzésen fojtogatta a játékvezetőt.
júl. 20
11:42
Fogadási botrány: az NNI a külföldi hatóságokkal karöltve nyomoz (She)
Magyarországon több csapat és személy neve vetődött fel a nemzetközi labdarúgó-bundabotrányban, de sem a számokról, sem a mérkőzésekről nem beszél egyelőre a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), amelyet annak kapcsán keresett meg az MTI, hogy külföldi hírügynökségek múlt heti jelentése szerint a korábbi 200 helyett 270 mérkőzés, köztük a 13 helyett 14 magyarországi találkozó szerepel a bochumi…
júl. 20
11:42
Magyar futó Európa harmadik legjobb atlétája (Behaviour)
Kiss Dániel a harmadik helyen végzett az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) szavazásán, amelyen június hónap legjobbjaira adhatták le voksaikat szurkolók, újságírók és szakértők.

Keresés