2010. július 19. hétfő

júl. 19
0:00
Videó: Deco és Messi egy csapatban „küzdött” a nemes célokért (She)
A brazíliai Indaiatubában rendezett jótékonysági mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott a „Deco és barátai" elnevezésű csapat egy brazil és külföldi klasszisokból összeállított gárdával. Decóéknál többek között pályára lépett Lionel Messi, a hatvanszor brazil válogatott Careca, míg a másik oldalon Márcio Amoroso, a kolumbiai Freddy Rincón vagy a portói Falcao is.  A meccs bevételét egy, a portugál…
júl. 19
0:36
Golf: olyan játékos nyerte a British Opent, akitől senki sem várta (She)
Az ilyen kaliberű viadalon még sohasem diadalmaskodó dél-afrikai Louis Oosthuizen nyerte meg a férfi profi golfozók idei harmadik kiemelt, úgynevezett major versenyét, a vasárnap befejeződő Brit nemzetközi bajnokságot a skóciai St. Andrewsban.
júl. 19
0:54
Zaragoza: korábbi argentin válogatott kapus érkezett a Galatától (She)
A Real Zaragoza kétéves szerződést kötött Leo Francóval, aki az előző szezont a Galatasarayban töltötte.
júl. 19
1:30
Düsseldorf: Torghelle Sándor 45 méterről volt eredményes (She)
A Fortuna Düsseldorf újabb felkészülési mérkőzést játszott – ezúttal a hatodik ligás SV Emsdetten ellen –, Torghelle Sándor pedig ismét remekelt.
júl. 19
2:42
Ifjabb Tóth: győztes csata (Blikk)
VESZPRÉM – Ifjabb Tóth János (41) megtörte Aschenbrenner György (38) uralmát.
júl. 19
2:46
Talmácsi nem adja fel! (Blikk)
HOHENSTEIN–ERNSTTHAL – Talán élete legnehezebb versenyén van túl Talmácsi Gábor (29). A 125 köbcentis géposztályban 2007-ben világbajnok motorosnak ezúttal nem csak a futam kimenetele miatt kellett aggódnia, a jövője került veszélybe a tegnapi Német Nagydíj előtt.
júl. 19
2:50
Meztelenül futottak pályára (Blikk)
FLORIDSDORF – A meztelen igazság érvényesült Hajnal Tamás csapata, a Borussia Dortmund ausztriai edzőmeccsén.
júl. 19
6:18
Kik súgtak Kassai Viktornak a világbajnokságon? (Infostart)
Bár 2006 óta rádió-összeköttetés is segíti a futballbírók munkáját, az összhangra továbbra is szükség van, mondta Kassai Viktor, a dél-afrikai foci-vb magyar játékvezetője az InfoRádió Aréna című műsorában. Hozzátette, két asszisztensével összeszokott csapatot alkotnak, hiszen már több éve ismerik egymást.
júl. 19
6:54
A nőket verték, a férfiak vertek (Behaviour)
Az augusztusi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar női kosárlabda-válogatott szoros csatában, hosszabbítás után 62-65-re kikapott a szlovák válogatottól a szombathelyi négyes torna szombati zárónapján.
júl. 19
6:56
Miért hazudott a versenyigazgató? (Behaviour)
Nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhet Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója. Kiderült ugyanis, hogy egy szó sem igaz abból, amit a múlt héten nyilatkozott arról, miszerint háromszor is figyelmeztették Fernando Alonso csapatát, miután a spanyol egy kanyart levágva megelőzte a lengyel Robert Kubicát.
júl. 19
7:12
Brazília: táviratban rúgták ki a Flamengo gyilkossággal gyanúsított kapusát (She)
A brazil labdarúgó-bajnok Flamengo táviratban mondott fel Bruno Fernandes Souzának, miután a kapust gyilkosság vádjával letartóztatták.
júl. 19
7:30
Jégkorong: az orosz ligában szerepelhet a trükkös cseh hokicsapat (She)
Egy trükkös székhelyváltoztatásnak köszönhetően a következő szezonban szerepelhet az orosz profi jégkorongligában (KHL) egy cseh másodosztályú csapat.
júl. 19
7:48
Videó Overdose-ról: megszorongatták Dózit Pozsonyban (Infostart)
Overdose nagyon izgalmas versenyt futott vasárnap Pozsonyban. Az 1000 méteres táv felénél még több lóhosszal vezetett, ám a befutó igen szoros volt: Boschka a végén veszélyesen megközelítette Dózit. Nézze meg a legfrissebb videót Overdose 13. győzelméről!
júl. 19
7:48
Kazahsztán: az Atirau győzelemmel hangolt a győri visszavágóra (She)
A kazah élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában győztes meccsel hangolt a győri Európa-liga-mérkőzés visszavágójára az Atirau.
júl. 19
7:50
Brazília: Robinho és Neymar sem tudott segíteni a Santoson (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A Brasileirao) kilencedik fordulójában a Santos pályaválasztóként bukta el a Fluminese ellen rangadót. Elsősorban azért, mert hazai környezetben gólképtelennek bizonyult, hiába játszott a Robinho, Neymar csatárkettőse.
júl. 19
8:24
MLS: a listavezető Galaxy Donovan góljával verte meg a DC Unitedet (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (Major League Soccer) 16. fordulójában a listavezető Los Angeles Galaxy a sereghajtó DC United otthonában nyert minimális különbséggel.
júl. 19
8:26
Zalaegerszeg: hamarosan lezárul Rudnevs átigazolási ügye (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint legkésőbb 48 órán belül pont kerül a ZTE FC lett csatára, Artjoms Rudnevs átigazolási ügyének végére.
júl. 19
8:28
Jégkorong: ma döntenek a kapitányról, Ted Sator szívesen folytatná (She)
Hosszú nap lehet a hétfő a Magyar Jégkorongszövetségben. Rendkívüli közgyűlés és elnökségi ülés is lesz, és a napirenden egy sor téma szerepel majd. Ezek közül a legérdekesebb a szövetségikapitány-választás lehet, pontosabban a jelölt megnevezése.
júl. 19
8:42
Szolnok: Vágó Attila a héten dönthet Petar Sztanisics sorsáról (She)
Továbbra sem dőlt el, igényt tart-e a Szolnoki MÁV FC labdarúgócsapata Petar Sztanisicsre.
júl. 19
8:44
Siófok: Sowunmi visszatért a próbajátékról, szinte biztosan marad (She)
Csatlakozott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba feljutó BFC Siófok keretéhez Sowunmi Thomas, miután a 31 esztendős csatár visszatért Ausztriából, ahol egy angol harmadosztályban szereplő csapatnál járt próbajátékon.
júl. 19
8:46
Tenisz: Szávay Ágnes tizenegy helyet javított a világranglistán (She)
A prágai WTA-tornán aratott győzelmének köszönhetően Szávay Ágnes tizenegy helyet javított világranglistás helyezésén, így jelenleg a 38. helyen találhatjuk. A legjobb 10-ben nem történt változás.
júl. 19
9:00
Prágai sikerével Szávay már a 38. (Infostart)
A prágai tornán vasárnap győztes Szávay Ágnes tizenegy helyet javított, így a 38. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is Serena Williams vezet.
júl. 19
9:00
Videó: Overdose Szlovákiában is maga mögött hagyta a mezőnyt (She)
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a magyar csodaló, Overdose több mint egyéves kihagyás után újra versenyzett, és meg is nyerte a Szlovák Derby Cena Mysa elnevezésű betétfutamát. Zsokéjával, az angol Gary Hinddel rögtön az élre állt, és rajt-célt győzelmet aratott.
júl. 19
9:00
Messi először a pályán a vb óta (Behaviour)
Az argentin Lionel Messi először lépett pályára a számára csalódást okozó dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság óta.
júl. 19
9:18
Tenisz: Balázs Attila javított, az élmezőny őrzi pozícióját (She)
A férfiteniszezők legfrisebb ATP-világranglistáján a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar játékos, Balázs Attila úgy is javítani tudott három helyet pozícióján, hogy nem szerzett pontot.
júl. 19
9:54
Pápa: a nigériai Abwo a legjobb nyolcba várja a Lombardot (She)
Az NB I-ben szereplő Lombard Pápa Termál FC labdarúgócsapata utóbbi két felkészülési mérkőzésén 12 gólt szerzett, ebből hármat a nigériai csatár, David Abwo jegyzett, aki érthető módon bizakodva várja a következő szezont.
júl. 19
9:56
Atlétika: végleges az Eb-keret, huszonhárom magyar Barcelonában (She)
A hétvégi versenyek eredményeinek ismeretében Dornbach Ildikó szakmai igazgató véglegesítette a jövő kedden kezdődő, barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott névsorát: az eseményre 16 férfi és 7 női versenyzőt nevezett a hazai szövetség (MASZ).
júl. 19
10:12
Felkészülés: Adriano góllal mutatkozott be, Vucsinics és Riise triplázott (She)
Felkészülési mérkőzésen az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapata kiütéses, 13–0-s győzelmet aratott a futballból kevésbé, üdülőként azonban annál ismertebb Riscone-Brunico együttese ellen.
júl. 19
10:14
Videó: a PSG kapusának még gyakorolnia kell a labdakezelést (She)
Bár csapata, a Paris SG 4–2-re nyert a Sporting elleni felkészülési mérkőzésen, Edel Apoula Edima, a franciák kapusa gyorsan elfelejtené a mérkőzés 2. percét. A nevével ellentétben örmény válogatott futballista borzalmas módon kezelt le egy hazaadást, amely nyomán a labda a saját kapujába pattant a lábáról. Azonban a meccs folyamán jóvátette hibáját, mivel két büntetőt is hárított.
júl. 19
10:16
Vb-öröknaptár, július 19.: Észak-Korea sokkolja Olaszországot (She)
Az észak-koreai válogatott Olaszország elleni 1966-os győzelme a legemlékezetesebb eseménye a labdarúgó-világbajnokságok július 19-i játéknapjainak, ám találtunk érdekességeket az ezekben a napokban egykor szintén zajló 1930-as torna feljegyzései között is vb-öröknaptárunk aktuális epizódjához.
júl. 19
10:18
Chelsea: a brazil futball nagy ígérete, Neymar érkezhet (She)
Angol sajtóhírek szerint a Chelsea szeretné szerződtetni a brazil futball egyik legnagyobb ígéretének tartott 18 éves Neymart a Santostól.
júl. 19
10:30
Új-Zéland: visszavonult a dél-afrikai vb egyetlen amatőr játékosa (She)
Hivatalosan is bejelentette visszavonulását Andy Barron, az új-zélandi válogatott tagjaként a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot megjárt játékos. Barron azért kapott kiemelt figyelmet, mert a torna egyetlen amatőr játékosa volt.
júl. 19
10:32
Man. United: 15 milliót és Berbatovot vagy Pakot adnák Lahmért (She)
Angol források arról számoltak be, hogy a Manchester United készen áll ajánlatot tenni a Bayern München 26 éves, német szélsőhátvédjéért, Philipp Lahmért, akit a hírek szerint a bajorok jó ajánlat esetén el is engednének.
júl. 19
10:48
Galatasaray: Harry Kewell hosszabbított Törökországban (She)
Egy évvel meghosszabbította szerződését a török Galatasaraynál Harry Kewell.
júl. 19
10:50
Irak: katonák tartoztatták le a szövetség elnökét és kollégáit (She)
Közel kéttucatnyi katona tartóztatta le az Iraki Labdarúgó-szövetség (IFA) épületében a sportszervezet első emberét, Husszein Szaidot és három másik, vezető beosztásban lévő kollégáját. A vád: korrupció.
júl. 19
11:06
Ifjúsági olimpia: ötvenegyre nőtt a magyar indulók száma (She)
A birkózó Kránicz András (58 kg) és az ökölvívó Zsigmond Kristóf (+91) meghívást kapott a Szingapúrban augusztus 14. és 26. között sorra kerülő I. ifjúsági olimpiára, így a magyar csapat létszáma 51-re nőtt – adta hírül a MOB honlapja.
júl. 19
11:08
NBA: Michael Jordan bírálja LeBron Jamest a klubváltás miatt (She)
A legendás Michael Jordan élesen bírálta két héttel ezelőtti klubváltásáért LeBron Jamest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik szupersztárját.
júl. 19
11:24
DVSC: a Genk szenegáli csatárát teszteli a szakvezetés - sajtóhír (She)
Belga sajtóhírek szerint néhány napos tesztelésre Debrecenbe érkezett a Genk francia-szenegáli csatára, Moussa Koita.
júl. 19
11:42
Videó: majdnem megfojtotta a játékvezetőt az elkeseredett játékos (She)
Elpattantak az idegszálak José Pedroso fejében. A chilei labdarúgó-másodosztályban szereplő Rangers játékosa megelégelte, hogy szerinte csapatát sokadszorra büntette jogtalanul a bíró, Marcelo Miranda – aki háromszor fújt vissza egy büntetőt – a Concepción elleni bajnokin (0–3), így amikor a spori kiállította, hátulról megragadta, és fojtogatni kezdte. A magáról megfeledkezett futballistát saját…
júl. 19
11:42
Jordan bírálja Jamest a klubváltás miatt (Metropol)
A legendás Michael Jordan élesen bírálta két héttel ezelőtti klubváltásáért LeBron Jamest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik szupersztárját.
júl. 19
11:42
VB-tipp: megvannak a nyertesek! (Behaviour)
Sikerrel zárult a Népszava Online VB-tippjátéka, amelyen a legjobb száz játékos közül sorsoltuk ki a nyereményeket.
júl. 19
11:44
Női kézilabda: újabb magyar győzelem a dél-koreai junior vb-n (She)
A brazil válogatott elleni döntetlen és a Thaiföld elleni fölényes győzelem után Ausztráliát is megverte a magyar együttes, amely így továbbra is veretlen a Dél-Koreában zajló U20-as női kézilabda-világbajnokságon.
júl. 19
11:46
Öttusa Eb: az utolsó összecsapásig jól vívtak a magyarok a váltóversenyben (She)
A negyedik helyen áll a vívás után a magyar csapat a debreceni öttusa Európa-bajnokság hétfői női váltóversenyében.
júl. 19
11:48
Premier League: a WBA szerződést hosszabbított skót középpályásával (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő West Bromwich Albion bejelentette, hogy hosszabbított skót középpályásával, Graham Dorransszel.
júl. 19
12:00
NB II: Csák Zoltán már a Makó ötödik távozó labdarúgója a nyáron (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Makó labdarúgócsapata tizenkilenc esztendős labdarúgója, Csák Zoltán osztályt nem, de csapatot váltott, és a Békéscsaba 1912 Előrében folytatja.
júl. 19
12:00
Jordan leszólta LeBron James-t (Behaviour)
A legendás Michael Jordan élesen bírálta két héttel ezelőtti klubváltásáért LeBron Jamest, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik szupersztárját.
júl. 19
12:02
Liverpool: a Simply Red korábbi gitárosa lett a csapat masszőrje (She)
Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Liverpoolnál vállalt masszőri munkát Sylvan Richardson, a Simply Red együttes egykori gitárosa.
júl. 19
12:18
DVSC: a Genk francia-szenegáli csatárát teszteli a szakvezetés - sajtóhír (She)
Belga sajtóhírek szerint néhány napos tesztelésre Debrecenbe érkezett a Genk francia-szenegáli csatára, Moussa Koita.
júl. 19
12:20
Hamburg: Zé Roberto megsérült a Juventus elleni mérkőzésen (She)
Térdsérülést szenvedett a brazil Zé Roberto, a Hamburg Juventus elleni felkészülési mérkőzésén.
júl. 19
12:36
Női kézilabda: Murauban játszik edzőmeccset az FTC a Hypóval (She)
Murauban edzőtáborozik a Ferencváros női kézilabdacsapata, ahol kedden a Hypo Niederösterreichhel mérkőzik meg.

Keresés