2010. július 16. péntek

júl. 16
0:00
Videó: szép távoli lövés és egy szemfüles gól Győrött (She)
A Videotonnak nem sikerült előnyt szereznie az NK Maribor ellen az Európa-liga selejtezőjében. A szlovénok szép távoli lövéssel szerezték meg a vezetést, ám Horváth Gábor szemfülességének köszönhetően összejött az egyenlítés.
júl. 16
0:04
Videó: íme a magyar-görög strandfoci meccs bámulatos góljai! (She)
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a magyar strandlabdarúgó-válogatott az Olaszországban zajló világbajnoki selejtezőtornán 8–5-re legyőzte Görögországot, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. Most megnézheti a találkozó góljait!
júl. 16
0:18
Újpest: Nagyon örülök Sitku Illés teljesítményének - Mészöly Géza (She)
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője elégedett volt azt követően, hogy együttese felkészülési mérkőzésen 5–1-re legyőzte a BKV Előrét. A szakember klubja hivatalos honlapjának értékelte a látottakat.
júl. 16
3:18
Maradonát marasztalják az argentinok (Blikk)
júl. 16
6:18
A világbajnokság legszebb góljai - videók (Infostart)
Bár minden idők második legrosszabb gólátlagával ért véget a labdarúgó-világbajnokság, a 145 találat között jócskán akadtak látványos gólok. Ezekből gyűjtöttük össze a legszebbeket.
júl. 16
7:30
Kamerun: Samuel Eto’o egyszer szívesen lenne szövetségi kapitány (She)
Sportolói pályafutása befejezése után szívesen lenne hazája labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya a kameruni Samuel Eto’o.
júl. 16
7:32
Milan: Nem érkezett ajánlat, Ronaldinho marad - Galliani (She)
Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának ügyvezető elnöke szerint Ronaldinho a következő idényben is a lombard együttest erősíti, s kiemelte, hogy a hírekkel ellentétben nem érkezett a brazil támadóért egyetlen hivatalos ajánlat sem.
júl. 16
7:34
Bayern München: Van Gaal kiszemelte magának az Ajax jobbhátvédjét (She)
Az Ajax vezérkara megerősítette, hogy a Bayern München hivatalosan bejelentkezett Grégory van der Wielért, az amszterdami együttes 22 esztendős jobbhátvédjéért, igaz, az ajánlott összegről nem tett említést.
júl. 16
7:48
Lékó vereséggel kezdett Dortmundban (Metropol)
Lékó Péter sötéttel kikapott az ukrán Ruszlan Ponomarjovtól a 38. dortmundi sakk szupertorna csütörtöki 1. fordulójában.
júl. 16
7:50
Döntetlent játszott a Videoton (Metropol)
A Videoton 1-1-es döntetlent játszott a szlovén Maribor együttesével a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első mérkőzésén, csütörtökön Győrben.
júl. 16
7:52
Eto'o szívesen lenne kameruni szövetségi kapitány (Metropol)
Sportolói pályafutása befejezése után szívesen lenne hazája labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya a kameruni Samuel Eto,o.
júl. 16
8:24
Svédország: Ibrahimovic vállalja a játékot a selejtezőkön - lapértesülés (She)
A svéd Aftonbladet napilap értesülései szerint pénteken bejelentik: Zlatan Ibrahimovic vállalja a játékot a 2012-es labdarúgó Eb selejtezőin.
júl. 16
8:42
Úszás: Bernek Péter ezüstérmes a helsinki ifi Eb-n (She)
Bernek Péter ezüstérmet szerzett 100 méteres hátúszásban a Helsinkiben zajló ifjúsági Eb-n.
júl. 16
9:36
Újpest: Komoly szerepet szánnak nekem, örömmel jöttem - Sitku (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC kedden egyezett meg a Videotonnal Sitku Illés kölcsönvételéről, a csatár tegnap a BKV Előre elleni edzőmeccsen két góllal és egy gólpasszal mutatkozott be új csapatában. A támadó elmondta, úgy érzi, a beilleszkedéssel nem lesznek problémái, már csak azért sem, mert érzi a bizalmat a szakvezetés részéről.
júl. 16
9:38
Premier League: Ferguson elégedett, így hosszabbított a Birmingham Cityvel (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. helyén záró Birmingham City hosszabbított 45-szörös válogatott skót játékosával, Barry Fergusonnal.
júl. 16
9:54
Formula-1: Webberék tisztázták a nézeteltérést, szent a béke (She)
Mark Webber tisztázta a félreértést a Red Bull vezetőségével, így a Sebastian Vettelnek átadott első légterelőből származó kalamajka már a múlté az F1-es csapatnál.
júl. 16
9:56
Jégkorong: Kangyal folytatja a játékot, finn edzők érkeznek a Starshoz (She)
Kangyal Balázs, a Vasas Budapest Stars jégkorongozója és klubmenedzsere folytatja a játékot a következő szezonban is. A lassan 41 éves védő ezt a jegkorong.blog.hu szakportálnak nyilatkozta. Emellett az is kiderült, hogy két finn edző irányítja a jövőben a csapatot, akiket napokon belül bemutatnak.
júl. 16
10:12
Légióssors: menedzsere szerint Németh Krisztián Liverpoolban marad (She)
Menedzsere szerint jelenleg úgy tűnik, hogy Németh Krisztián Liverpoolban marad, és megpróbálja majd kivívni a helyét az első csapat keretében.
júl. 16
10:30
Lovassport: messze vannak az élmezőnytől Lázárék Aachenben (She)
Lázár Zoltán a 11., Dobrovitz József a 12. helyről várja a folytatást az aacheni négyesfogathajtó-világkupaversenyen.
júl. 16
10:32
Jégkorong: Kangyal folytatja a játékot, finn edzők érkeznek a Starshoz (She)
Kangyal Balázs, a Vasas Budapest Stars játékosa és egyben klubigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta, a következő szezonban is vállalja a játékot. A csapathoz finn edzők érkeznek, és bár több meghatározó jégkorongozó távozott, a keret még változni fog.
júl. 16
10:34
Liverpool: újabb fiatal MTK-s játékos írhat alá a „vörösökhöz” (She)
Az MTK-s Adorján Krisztián hároméves szerződést írhat alá a Liverpool labdarúgócsapatához.
júl. 16
10:48
Egyesült Államok: az MLS nem engedi el a vb-hős Donovant Európába (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) jelezte: nem szeretné elengedni az egyik legnagyobb sztárt, Landon Donovant Európába.
júl. 16
10:50
Sunderland: Gordon megint eltörte a kezét, szükség lehet Fülöpre (She)
A Sunderland labdarúgócsapatának edzésén eltörte a kezét Craig Gordon, a „fekete macskák" skót válogatott kapusa.
júl. 16
10:52
Juventus: Mexes kikosarazta a klubot, a Realból érkezhet balhátvéd (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus a Real Madrid játékosával, Royston Drenthével oldaná meg balhátvédproblémáját, míg másik kiszemeltje, a Roma védője, Philippe Mexés kategorikusan kijelentette: soha nem csatlakozik a „zebrákhoz”.
júl. 16
11:24
Man. City: a Sahtar húszmillió fontot is megadna Robinhóért (She)
A Manchester Evening News értesülései szerint a dúsgazdag ukrán nagycsapat, a Sahtar Doneck húszmillió fontot ajánl a Manchester City brazil támadójáért, Robinhóért.
júl. 16
11:24
Kimaradt Török és Baksa a Kemény-keretből (Behaviour)
Tizennyolc játékossal utazik Siracusába az Európa-bajnokságra készülő magyar férfi vízilabda-válogatott; az utolsó szűkítésnél Török Béla és Baksa László maradt ki Kemény Dénes szövetségi kapitány keretéből.
júl. 16
11:26
Man. City: a Lazio elfogadta a 17 millió fontos ajánlatot Kolarovért (She)
Az olasz Lazio labdarúgócsapatának vezetősége elfogadta az angol Manchester City ajánlatát Alekszandar Kolarovért. A szerb védő 17 millió fontért kerülhet a szigetországba.
júl. 16
11:28
Németország: nem adják el Madridba Pault, a polip-orákulumot (She)
Az oberhauseni Sea Life szóvivője, Kerstin Kühn az AP hírügynökségnek elmondta: bár a madridi állatkert „bejelentkezett" a vb alatt tökéletesen tippelő Paul polipért, a német intézménynek esze ágában sincs eladni legnagyobb nevezetességét.
júl. 16
11:30
Vízilabda: Varga Dániel is utazik a siracusai nemzetközi tornára (She)
A jövő héten Siracusában játszik a magyar vízilabda-válogatott egy nemzetközi tornán. Kemény Dénes a vlv.hu-n ismertette az utazók névsorát. Az Európa-bajnokságra készülő 20 tagú keretben lévők közül Török Béla és Baksa László nem tart jövő héten a csapattal.
júl. 16
11:42
Videoton: Vagyunk annyira jó csapat, hogy Mariborban nyerjünk - Horváth G. (She)
A Videoton NK Maribor elleni Európa-liga-selejtezőjét csütörtökön döntetlenre mentő Horváth Gábor úgy gondolja, a fehérváriak idegenben is ki tudják vívni a továbbjutást a szlovén gárdával szemben.
júl. 16
11:44
Bolton: Bogdán Ádám kitűnően védett, edzője is dicsérte (She)
Bogdán Ádám, a Bolton Wanderers magyar kapusa kifejezetten jó teljesítményt nyújtott együttese Charlotte Eagles elleni felkészülési mérkőzésén (3–0), s reméli, formája és edzésmunkája elég lesz ahhoz, hogy lehetőséget kapjon a csapatban. A Bolton kölcsönadta a Wigannek Ali al-Habszit, így Bogdán lesz a második számú kapus a finn válogatott Jussi Jääskeläinen mögött.
júl. 16
11:46
Vb 2010: fefüggesztette a püspök a „holland misét" tartó papot (She)
A hollandiai Haarlem püspöke felfüggesztette azt a papot, aki a labdarúgó-világbajnokság döntője előtt narancssárgába öltöztette a templomot.
júl. 16
11:48
Bajnokok Ligája: Jó eredmény az 1-1, bízunk a továbbjutásban - Czvitkovics (She)
A DVSC-TEVA középpályása, Czvitkovics Péter a DTV-nek adott nyilatkozatában beszélt a Levadia Tallinn elleni Bajnokok Ligája-selejtezőről, valamint szabadrúgásáról, amelyet bravúrosan védett az észtek kapusa.
júl. 16
12:00
Real Madrid: Mourinho számít L. Diarrára, aki ezért maradhat (She)
A L'Équipe francia lap értesülései szerint a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho tegnap egyeztetett a francia válogatott Lassana Diarrával, aki valószínűleg marad a „királyi gárdánál".
júl. 16
12:02
Fogadási botrány: lecsapott az Interpol, ötezer letartóztatás Ázsiában (She)
Az Interpol a helyi rendőrségekkel együttműködve nagyszabású akciót indított Ázsiában a sportfogadásokat befolyásoló csoportok és az általuk üzemeltetett illegális fogadóirodák ellen.
júl. 16
12:18
Budapest Honvéd: Bajner után Bojtor is hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd hosszabbított a Vecsés ellen triplázó támadójával, Bojtor Lászlóval.
júl. 16
12:20
BL-sorsolás: a Basellel játszhat a DVSC a selejtező 3. körében (She)
Ma délben Nyonban megtartották a BL-selejtező 3. fordulójának sorsolását, melyen eldőlt, hogy a magyar bajnok DVSC a svájci bajnok Basellel találkozik majd, ha jövő héten túljut az észt Levadia Tallinnon. Az első meccset Debrecenben rendezhetik július 27-én vagy 28-án.
júl. 16
12:36
Európa-liga: mától kaphatók elővételben jegyek a győri mérkőzésre (She)
Mától kaphatók elővételben jegyek a Győri ETO FC–Atirau Európa-liga-selejtező visszavágójára – tudatta az eto.hu.
júl. 16
12:36
Az FC Basel lehet a DVSC ellenfele (Metropol)
A magyar bajnok - amely tavaly a legrangosabb európai kupa csoportküzdelmeiben is szerepelt - a második kör első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a Levadia Tallinn otthonában, a visszavágót a jövő héten rendezik.
júl. 16
12:38
NBA: közel félmilliárd dollárért cserél gazdát a Warriors (She)
Chris Cohan, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Golden State Warriors tulajdonosa 450 millió dollárért eladja csapatát, mely ezzel a liga történetének legmagasabb összegéért gazdát cserélő együttese lesz.
júl. 16
12:54
A Basel lehet a Debrecen következő ellenfele a BL-ben (Infostart)
Továbbjutása esetén a svájci FC Basel együttesével találkozik a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.
júl. 16
13:12
Roma: Reméljük, hogy egy gazdag sejk veszi meg a klubot - Totti (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Roma csapatkapitánya, Francesco Totti reméli, hogy egy gazdag sejk veszi meg a klubot.
júl. 16
13:14
DVTK: a csapatkapitány biztosan távozik, külföldre menne (She)
Az NB I-től búcsúzó DVTK labdarúgócsapatának kapitánya, Bognár Zsolt szinte biztosan távozik Diósgyőrből – erről a játékos menedzsere, Filipovics Vladan beszélt a Nemzeti Sport Online-nak.
júl. 16
13:16
NHL: Mikko Koivu 2018-ig kötelezte el magát a Minnesotához (She)
Mikko Koivu hét évvel, vagyis 2018-ig meghosszabbította jövőre lejáró szerződését az NHL-ben szereplő Minnesota Wild jégkorongcsapatával.
júl. 16
13:18
Profi ökölvívás: Klicsko más sportágat javasol a félős Valujevnek (She)
Úgy fest, a Klicsko testvérek végérvényesen kibújtak az udvarias, visszafogott, mondhatni unalmas álarcuk mögül és megpróbálják az ökölvívásban már megszokott nagyívű szövegeléssel szorítóba rángatni az őket – szerintük – elkerülő ellenfeleket.
júl. 16
13:20
BL-selejtező: Svájcban nem örülnek annak, hogy a DVSC jöhet (She)
A svájci internetes portálok értékelése szerint az FC Basel a lehető legnehezebb ellenfelet kapja sorsolási csoportjából a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében, ha a DVSC-TEVA továbbjut az észt Levadia Tallinn ellen.
júl. 16
13:30
Serie A: Filkor Attila az AC Milan játékosa - hivatalos (She)
Az AC Milan a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a városi rivális Internazionalétól Filkor Attilát, valamint Marco Ezio Fossatit és a román Cristian Daminutát.
júl. 16
13:30
Filkor a Milannál folytatja (Metropol)
Az Inernazionalétól a városi rivális AC Milan labdarúgócsapatához került Filkor Attila. A 22 éves középpályás érkezését pénteken jelentette be a piros-feketék hivatalos honlapja.
júl. 16
14:06
El-sorolás: a Liverpool macedón vagy örmény, a Juve ír vagy izraeli ellenféllel kezd (She)
Az Európa-liga 3. selejtezőkörében két sztárcsapat, az angol Liverpool és az olasz Juventus is érdekelt lesz. Az angolok a Rabotnicski Szkopje (macedón)–Mika Jereván (örmény), míg az olaszok a Shamrock Rovers (ír)–Bnei Jehuda (izraeli) párharc továbbjutójával találkoznak – derült ki a ma délutáni nyoni sorsoláson.
júl. 16
14:08
El-sorsolás: a Videoton a Hiberniannal játszik, ha továbbjut (She)
Az Európa-liga 3. selejtezőkörében a Videoton (magyar)–NK Maribor (szlovén) párharc győztese a skót Hiberniannal játszik – derült ki a ma délutáni nyoni sorsoláson. Az első mérkőzést Székesfehérváron rendezhetik.

Keresés