2010. július 21. szerda

júl. 21
0:00
Tenisz: Jankovics nyert, Cibulková búcsúzott Szlovéniában (She)
A Szlovéniában zajló női tenisztorna első fordulójában az első helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics két 6:3-as szettben legyőzte honfitársát, Bojana Jovanovszkit, így bejutott a második körbe.
júl. 21
0:04
Tenisz: Malisse és Ginepri nyolcaddöntőbe jutott Atlantában (She)
Az atlantai férfi tenisztorna első fordulójában a hetedik helyen kiemelt belga Xavier Malisse egy szoros és egy simább szettben legyőzte az amerikai Ryan Sweetinget, így bejutott a nyolcaddöntőbe, csakúgy, mint a szintén amerikai Robby Ginepri, aki az ausztrál Nick Lindahl ellen nyert hasonlóképpen.
júl. 21
3:36
Búcsúzik a Győri ETO legjobb támadója (Blikk)
júl. 21
3:54
Egervári legyen a kapitány (Blikk)
A szavazók az augusztus 11-i, angliai meccs előtt edzőt cserélnének a fociválogatott élén
júl. 21
3:58
Bocsánatot kért Contador - videó (Blikk)
júl. 21
6:54
Európa-bajnok a férfi váltó! (Behaviour)
Aranyérmes lett a Marosi Ádám, Németh Róbert, Kasza Róbert összeállítású férfi váltó a Debrecenben rendezett öttusa Európa-bajnokság keddi zárónapján.
júl. 21
6:56
Aranyérmes a magyar férfi váltó (Behaviour)
Aranyérmet szerzett a Németh Róbert, Kasza Róber, Marosi Ádám összeállítású csapat (képünkön) a debreceni öttusa Európa-bajnokság keddi férfi váltóversenyében.
júl. 21
6:58
Debrecenben nem beszélnek Bázelről (Behaviour)
Herczeg András, a DVSC-TEVA klubmenedzsere kizárólag az észt Levadia Tallinn ellen ma este 20 órakor kezdődő debreceni Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára koncentrál.
júl. 21
7:12
Premier League: Klaas-Jan Huntelaart a manchesteri reptéren látták (She)
A Talksport Rádió azt „jelentette”, hogy a holland Klaas-Jan Huntelaart a manchesteri repülőtéren látták. Bár ez még csak pletyka, az angol média már úgy véli, hogy a 26 éves csatár valamelyik manchesteri klubhoz szerződik a napokban.
júl. 21
7:12
US Open Serena Williams nélkül? (Behaviour)
A női tenisztornákat szervező WTA szerint kérdésessé vált a lábsérüléssel bajlódó Serena Williams szereplése az augusztus 30-án rajtoló US Openen.
júl. 21
7:14
Idén biztos nem lesz csúcsderbi (Behaviour)
Az egész, profibokszot kedvelő világ arra vár immár egy ideje, hogy a korszak két zsenije, Floyd Mayweather (41-0, 25 KO) és Manny Pacquiao (51-3-2, 38 KO) végre a ringben döntse el, melyikük a jobb. Most kiderült, még legalább tíz hónapot várnunk kell a csúcsrangadóra.
júl. 21
7:30
Bundesliga: két évvel hosszabbított a Frankfurt saját nevelésű játékosa (She)
A német Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt labdarúgócsapata két évvel, 2014-ig meghosszabbította utánpótlás-válogatott védője, Sebastian Jung szerződését.
júl. 21
7:32
Liverpool: öt millió fontért érkezik a Rangers 18 éves tehetsége (She)
A Liverpool labdarúgócsapata megegyezett a skót Rangersszel Danny Wilson szerződtetéséről.
júl. 21
7:48
Argentína: Maradona döntött, marad szövetségi kapitány - sajtóhír (She)
Mint ismeretes, az Argentin Labdarúgó-szövetség négy évvel meghosszabbítaná Diego Maradona szövetségi kapitány szerződését, és sajtóhírek hírek szerint a dél-afrikai vb-n a válogatottat a legjobb nyolc közé vezető szakember hajlik a megegyezésre.
júl. 21
8:06
A bírókollégáktól gyűjtöttek információkat Kassaiék (Infostart)
Kassai Viktor arról beszélt az InfoRádióban, hogy segítséget kaptak egy-egy mérkőzés előtt a résztvevő csapatokkal egy nemzetbeli kollégáktól. Mesélt a kinti napirendjükről, s az étkezési szokásaikról is.
júl. 21
8:06
Betiltják a vuvuzelát a Tottenham stadionjában (Metropol)
Nem használhatják a szurkolók a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon megismert vuvuzelát az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur stadionjában.
júl. 21
8:42
Internazionale: Benítez szerint tud még fejlődni a csapata (She)
Tovább fejlődik és egyre jobb lesz a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale labdarúgócsapata – legalábbis Rafael Benítez, a milánói együttes spanyol vezetőedzője szerint.
júl. 21
8:44
Műkorcsolya: a női olimpiai bajnok nem vonul vissza, a vb-re készül (She)
Cáfolva a visszavonulásáról szóló pletykákat, az olimpiai aranyérmes dél-koreai műkorcsolyázónő, Kim Ju Na részt vesz a 2011-es világbajnokságon.
júl. 21
9:00
MU: Gibson nagymamája halála miatt hazatért az amerikai túráról (She)
Darron Gibson, a Manchester United 22 éves középpályása nagymamája halála miatt elhagyta csapata philadelphiai szálláshelyét, és hazatért Angliába. A manchesteri csapat megerősítette, hogy a játékos a klub engedélyével hagyta el az együttest.
júl. 21
9:02
NBA: Stoudemire is lemondta a szereplést a világbajnokságon (She)
A New York Knicks sztárja, Amare Stoudemire is csatlakozott azon honfitársaihoz, akik lemondták a szereplést az amerikai válogatottban a törökországi kosárlabda-világbajnokságon.
júl. 21
9:04
Ferencváros: Tóth Bence Temesvárra szerződhet - sajtóhír (She)
Több romániai forrás is arról számol be, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, Tóth Bence a román élvonalbeli Politehnica Timisoara csapatában folytathatja pályafutását.
júl. 21
9:18
NHL: a liga megvétózta Ilja Kovalcsuk megaszerződését (She)
A New Jersey Devils jégkorongcsapata hiába kötött 17(!) éves, 102 millió dolláros szerződést az észak-amerikai jégkorongliga egyik legjobb csatárával, Ilja Kovalcsukkal, az NHL a bejelentést követően megvétózta a kontraktust.
júl. 21
9:18
Vettel új sisakja (Blikk)
HEPPENHEIM — Szeretné emlékezetessé tenni a vasárnapi Forma–1-es Német Nagydíjat Sebastian Vettel (23). A Red Bull Racing pilótája hazai közönség előtt győzni akar, ráadásul ajándékkal kedveskedik a szurkolóknak.
júl. 21
9:20
Primera División: Aouate továbbra is a Mallorca labdarúgója marad (She)
Dudu Aouate, a Mallorca 51-szeres izraeli válogatott kapusa 2013-ig szóló szerződést írt alá az Európa-ligára készülő csapatnál.
júl. 21
9:22
ZTE: Sluka „eltűnt”, már nem tárgyalnak vele, orosz kapus érkezhet (She)
A Zalai Hírlap internetes oldala arról számolt be, hogy Marián Slukával már nem tárgyal a ZTE labdarúgócsapata a szlovák középpályás lejárt szerződésének meghosszabbításáról.
júl. 21
9:36
Hosszútávúszás: német és amerikai arany született a világbajnokságon (She)
Német és amerikai aranyérem született a kanadai Robervalban zajló hosszútávúszó-világbajnokság keddi versenynapján: a férfiak között a német Thomas Lurz, a nők között pedig az amerikai Eva Fabian diadalmaskodott. A világbajnokságon nem szerepelnek magyar versenyzők.
júl. 21
9:54
NBA: Juwan Howard tizennégy évet várt, hogy Miamiba igazolhasson (She)
Juwan Howard személyében kedden újabb tapasztalt játékos szerződtetését véglegesítette az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő, új igazolásai révén a következő szezonnak az egyik fő bajnokesélyesként nekivágó Miami Heat.
júl. 21
9:54
Betiltják a vuvuzelát (Behaviour)
Nem használhatják a szurkolók a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon megismert vuvuzelát az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur stadionjában.
júl. 21
10:12
Anglia: Priskin Tamást volt edzője vinné a walesi Swansea-hez (She)
Brit sajtóhírek szerint az angol másodosztályban szereplő Swansea menedzsere, Brendan Rodgers szeretné szerződtetni az Ipswich magyar csatárát, Priskin Tamást.
júl. 21
10:12
Nyugdíjba megy Totti? (Behaviour)
Komolyan elgondolkodott a visszavonulásról Francesco Totti, az AS Roma labdarúgócsapatának kapitánya a májusban elveszített Olasz Kupa-döntő után.
júl. 21
10:14
Tenisz: az ötödik kiemelt Tipszarevics máris kiesett Atlantában (She)
A szerb Janko Tipszarevics nem jutott tovább az atlantai ATP 250-es tenisztorna első fordulójából, miután két játszmában kikapott a 24 éves dél-afrikai Kevin Andersontól.
júl. 21
10:30
Formula-1: Hockenheimet az emlékeim miatt is imádom - Barrichello (She)
Rubens Barrichello számára Hockenheim mindig is az egyik legszebb emlék marad Formula–1-es pályafutásában, hiszen itt szerezte meg 2000-ben élete első futamgyőzelmét. Noha a veterán brazil 1993-tól kezdve 2007-t kivéve minden évben pontot szerzett a világbajnokságokon, a Német Nagydíjon meglehetősen hektikusan szerepelt eddig: 9 alkalommal kiesett, ugyanakkor egy győzelme mellett van egy második,…
júl. 21
10:32
DVSC: Tiszta sor volt, hogy itt akarok játszani - Farkas Balázs (She)
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a DVSC-TEVA szerződést kötött az elmúlt évet a Dinamo Kijev kölcsönjátékosaként a Videotonnál töltő Farkas Balázzsal. A futballista új csapata honlapjának elmondta, egy pillanatig sem gondolkodott azon, hogy elfogadja a Debrecen ajánlatát.
júl. 21
10:48
Jövő hétfőig eldől Maradona sorsa (Infostart)
A napokban találkozik Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Julio Grondona, a helyi szövetség elnöke, hogy egyeztessenek a szakvezető további munkájáról.
júl. 21
10:48
BL-selejtező: a Loki a Levadia ellen - tekintse meg a programot! (She)
A DVSC-TEVA kedvező helyzetből várhatja a Levadia Tallinn elleni visszavágót, az idegenben elért 1–1 után a magyar bajnoknak jó esélye van rá, hogy bejusson a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörébe. De nem csak Debrecenben pattog a labda, tekintse meg a mai programot!
júl. 21
10:50
Paks: Kis Károly edző korábbi csapatától vett kölcsön játékost (She)
Az eddig Nyíregyházán futballozó Miskolczi László egy esztendőre kölcsönbe a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Paksi FC-hez igazolt.
júl. 21
10:52
Vívás: az alsó ágon folytatják a magyarok a lipcsei Eb-n (She)
A magyar női párbajtőrcsapat az 5–8., a férfi tőrcsapat pedig a 9–16. helyért folytatja a lipcsei vívó Európa-bajnokság szerdai, utolsó előtti versenynapján.
júl. 21
11:06
Ecuador: a hondurasi sikerkapitány veheti át a válogatottat (She)
Sajtóhírek szerint Reinaldo Rueda veszi át az ecuadori labdarúgó-válogatott irányítását.
júl. 21
11:06
Hajléktalanokhoz kerülnek a meggyűlölt sztár mezei (Behaviour)
Floridai rászorulók kapják meg a LeBron James nevével eladott clevelandi mezeket, miután az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja a Cavalierstől nemrég Miamiba igazolt.
júl. 21
11:24
Kedvező helyzetből várja a Loki a visszavágót a BL-ben (Infostart)
Kedvező helyzetből várja a Debrecen labdarúgócsapata az észt Levadia Tallinn elleni szerdai Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját, ugyanis a magyar bajnok az első találkozón, idegenben 1-1-es döntetlent ért el.
júl. 21
11:24
Hamburg: a német válogatott Westermann öt évre írt alá (She)
A német válogatott védője, Heiko Westermann a várakozásoknak megfelelően elhagyta a Schalkét, és a Hamburgban folytatja pályafutását. A dél-afrikai világbajnokságról lemaradó játékos öt évre kötelezte el magát a HSV-hoz.
júl. 21
11:26
NB II: élvonalban edződött labdarúgót szerződtetett az SZTK-Erima (She)
A szigetszentmiklósi klub honlapjának híre szerint az előző bajnokságban Pécsett futballozó Varga Zoltán szerdán elkötelezte magát a magyar labdarúgó-bajnokság második vonalának Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erimához.
júl. 21
11:42
Jégkorong: még várhatók új igazolások a Vasas Budapest Starsnál (She)
A Vasas Budapest Stars jégkorongcsapata címvédőként kezdi meg szereplését szeptemberben a Mol-ligában. Az együttestől eddig lényegesen többen távoztak, mint ahányan érkeztek, de Kangyal Balázs klubigazgató elmondta, több hazai jégkorongozóval tárgyalnak, és légiósok érkezése is sem kizárt.
júl. 21
11:42
Új szövetségi kapitány Dél-Koreában (Behaviour)
Cso Kvang Rae irányítja a jövőben a Koreai Köztársaság labdarúgó-válogatottját - jelentette be a helyi szövetség (KFA) szerdán.
júl. 21
11:44
Tour de France: Andy Schleck szerint a Tourmalet-n dől el minden (She)
Csütörtökön dől el, hogy ki lesz a végső győztes a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen a jelenleg második helyen álló Andy Schleck szerint.
júl. 21
11:44
Vívó Eb: alsó ágon a magyarok (Behaviour)
A magyar női párbajtőrcsapat az 5-8., a férfi tőrcsapat pedig a 9-16. helyért folytatja a lipcsei vívó Európa-bajnokság szerdai, utolsó előtti versenynapján.
júl. 21
11:46
Celtic: David James lehet Artur Boruc utóda a skót klubnál (She)
Neil Lennon, a skót Celtic együttesének idén nyáron kinevezett menedzsere szerint, David James töltheti be a lengyel Artur Boruc távozásával megüresedő kapusposztot a klubnál.
júl. 21
12:00
Jövő hétfőig eldől Maradona sorsa (Behaviour)
A napokban találkozik Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya és Julio Grondona, a helyi szövetség elnöke, hogy egyeztessenek a szakvezető további munkájáról.
júl. 21
12:18
Vb-öröknaptár, július 21.: Uruguay négyet számol Romániára (She)
A labdarúgó-világbajnokságok történetét napról napra feldolgozó sorozatunkban ma csupán egyetlen mérkőzésről emlékezhetünk meg: arról az 1930. július 21-i csoportmeccsről, amelyen a házigazda Uruguay biztossá tette elődöntőbe kerülését.
júl. 21
12:18
Szabadlábon a szexbotrányba keveredett sztárfocisták (Behaviour)
Szabadlábra helyezték a francia válogatott két labdarúgóját, Franck Ribéryt és Karim Benzemát, akiket az év eleje óta gyűrűző szexbotránnyal kapcsolatban hallgatott ki kedden a rendőrség.

Keresés