2010. július 17. szombat

júl. 17
0:00
Bundesliga 2: volt válogatott védő érkezhet Királyékhoz (She)
Andreas Görlitz személyében volt válogatott védővel erősíthet a Király Gábort is foglalkoztató 1860 München labdarúgócsapata.
júl. 17
0:18
Tenisz: a spanyol Gimeno-Traver tovább menetel Stuttgartban (She)
Bejutott az elődöntőbe a korábban Nyikolaj Davigyenkót is búcsúztató Daniel Gimeno-Traver a stuttgarti tenisztornán.
júl. 17
0:22
Felkészülés: nagy verést kapott a Videoton lehetséges kupaellenfele (She)
Háromgólos vereséget szenvedett a Hibernian labdarúgócsapata a holland Heracles Almelo ellen felkészülési mérkőzésen.
júl. 17
3:54
Filkor Attila az AC Milané (Blikk)
júl. 17
6:54
Rendőrökkel készülhetnek a sportlövők (Behaviour)
A Mexikói úti lőtéren rendezik meg a Honvéd Pongrác úti létesítménye helyett a sportlövők országos bajnokságát, illetve itt készülhetnek fel a válogató-versenyekre a legjobb magyar versenyzők. A Honvéd lövőinek helyzete azonban még nem oldódott meg, a Honvédelmi Minisztérium is keresi a megoldást.
júl. 17
7:12
NHL: visszavonultatja Rod Brind'Amour mezét a Carolina (She)
Rod Brind'Amour, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Carolina Hurricanes, tavaly visszavonult kapitánya lesz a klub történetének harmadik játékosa, akinek a mezszámát visszavonultatják.
júl. 17
7:12
Máris esélytelenek lennénk? (Behaviour)
Hát egyben biztosak lehetünk: Fortuna istenasszony bizony nem a magyarok kezét fogta tegnap Nyonban, ahol kisorsolták a Bajnokok Ligája és az Európa Liga selejtezőinek harmadik fordulóját. Miközben az ellenfelek nevét már ismerjük, még az sem biztos, hogy a három magyar kupacsapat egyáltalán érdekelt lesz a harmadik fordulóban.
júl. 17
7:14
Európa-bajnokság: erősek lehetünk a hazai vízben (Behaviour)
Gigantikus létszámú magyar küldöttség - 28 férfi és 31 női úszó -, épülő margitszigeti lelátók, és megalapozott reménykedés előzi meg a budapesti úszó Európa-bajnokságot. Az első fejest augusztus 4-én láthatjuk, a kapitány látóterébe azonban már London is beúszott. "Minden idők legnagyobb létszámú úszócsapata vesz részt az Európa-bajnokságon.
júl. 17
7:30
Liverpool: Torres és Gerrard nem eladó, Mascherano elérhetetlen (She)
A Svájcban edzőtáborozó Liverpool új menedzsere, Roy Hodgson sajtótájékoztatót tartott, melyen elmondta, beszélt a csapat világbajnokságot megjárt, emiatt több pihenőt kapó kulcsjátékosaival, Fernando Torresszel és Steven Gerrarddal, és mindkettejükkel számol a következő szezonban. Az argentin Javier Mascheranót viszont nem tudta elérni.
júl. 17
7:48
Vb 2026: a kínai szövetség megpályázná a rendezés jogát (She)
A Kínai Labdarúgó-szövetség arra készül, hogy megpályázza a 2026-os labdarúgó-világbajnokság rendezésének jogát.
júl. 17
7:50
Olaszország: Paul, a polip újabb ajánlata, Paolóra keresztelnék (She)
Az olasz amatőr futballklub, az US Zagarolo 50 ezer eurót kínál Paulért, a polipért az oberhauseni óceanáriumnak.
júl. 17
8:06
Nyíregyháza: vannak kérdőjelek, Bodnár László a csapattal edz (She)
A labdarúgó NB I-ből való kiesés utáni hetekben azt vallotta a Nyíregyháza Spartacus menedzsmentje, hogy a célokat az önkormányzat további szerepvállalásához igazítják. Nos, a nyíregyházi képviselő-testület az esztendő hátralévő részében havi négymillió forinttal támogatja a Szpari működését, és ha az őszi idény végeztével az immár Brekk János vezette társaság számára nemcsak hiú ábránd marad…
júl. 17
9:18
Videó: Berbatov vezérletével a Man. United legyőzte a Celticet (She)
Felkészülési mérkőzésen a kanadai Torontóban a Manchester United 3–1-re legyőzte a skót Celticet. A találkozón Dimitar Bebatov vezérletével az angol csapat dominált. A bolgár csatár a gólja mellett két gólpasszt is kiosztott. Tekintse meg az összefoglalót!
júl. 17
9:18
Kína az olimpia után foci-vb-t rendezne (Infostart)
A Kínai Labdarúgó Szövetség arra készül, hogy megpályázza a 2026-os futball-világbajnokság rendezésének jogát.
júl. 17
9:20
Formula-1: Jamamoto jövő héten Chandhok helyén versenyezhet (She)
Újabb lehetőséget kap a versenyzésre Jamamoto Szakon, a Formula–1-es Hispania-istálló tartalékpilótája.
júl. 17
9:36
Futsal: Balázs Zsolt kezdett a világválogatottban Líbia ellen (She)
A kezdőcsapat tagjaként lépett pályára Balázs Zoltán a World Stars néven szereplő futsal-világválogatott Líbia elleni találkozóján.
júl. 17
9:54
Edzősors: Tóth Bálint újra kispadon, ezúttal az NB III-ban (She)
Edzőváltás történt az ESMTK kispadján: az NB III Alföld-csoportjában harmadik helyen végző klubtól távozott Joel Geraldo Agonglo, akinek a helyét Tóth Bálint vette át.
júl. 17
9:54
Palik bukott, bordáit törte (Metropol)
A tereprali országos bajnokság 5., gyulai futamának első, pénteki napja után Szalay Balázs áll az élen.
júl. 17
10:12
Kaposvár: a brazil Pedro aláírta hároméves szerződését (She)
A brazil középpályás, Pedro Sass Petrazzi három évre írt alá a Kaposvári Rákóczi csapatához. Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a futballista próbajátékon vett részt az elmúlt hetekben a somogyiaknál, és Illés János ügyvezető a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, szerződést ajánlanak a 19 éves játékosnak.
júl. 17
10:30
Sportlövészet: Sidi Péter jó formában, győzött Újvidéken (She)
Két héttel az olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokság előtt a magyar csapat első számú reménysége, Sidi Péter, úgy tűnik, remek formában van, mivel pénteken Újvidéken kiváló eredménnyel nyerte meg a férfiak légpuska számát.
júl. 17
10:48
Felkészülés: az Újpest két meccset is játszik - mai program (She)
Tekintse meg a labdarúgó NB I-ben szereplő csapatok mai felkészülési mérkőzéseinek programját. Az Újpest két meccsen is pályára lép: 10 órától a Videotonnal játszik, míg délután az izraeli Maccabi Netanya lesz az ellenfele.
júl. 17
10:48
Németország nem adja Pault (Behaviour)
Egy olasz amatőr futballklub, az US Zagarolo ötvenezer eurót kínál Paulért, a polipért az oberhauseni óceanáriumnak.
júl. 17
10:50
MotoGP: Márquez volt a legjobb a második szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának második, esős szabadedzésén a nyolcadliteresek között a legutóbbi négy futamot megnyerő spanyol Marc Márquez érte el a legjobb időt megelőzve honfitársait, Pol Espargarót és Esteve rabatot. A tréninget nehezítette, hogy az esőzések miatt az aszfalt eléggé nedves volt.
júl. 17
11:06
MotoGP: Márquez volt a legjobb a második szabadedzésen is (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának második szabadedzésén a nyolcadliteresek között a legutóbbi négy futamot megnyerő spanyol Marc Márquez érte el a legjobb időt, megelőzve honfitársait, Pol Espargarót és Esteve Rabatot. A tréninget nehezítette, hogy az esőzések miatt az aszfalt eléggé nedves volt.
júl. 17
11:08
FTC: újabb csehek érkezhetnek, kapust és csatárt még keresnek (She)
A Ferencvárossal tegnap kétéves szerződést kötő Marek Heinz menedzsere, Pavel Zika a cseh Nova TV internetes oldalának elmondta: közreműködésével újabb cseh játékosok kerülhetnek a magyar csapathoz.
júl. 17
11:10
Palermo: fiatal argentin védővel erősít a szicíliai csapat (She)
Santiago García, a Rosario Central 22 éves játékosa ötéves szerződést írt alá az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermóval. Az átigazolás összegét eddig még nem hozta nyilvánosságra a klub.
júl. 17
11:42
Vb 2010: Martinóval megegyeztek, a Copa América után dönt a folytatásról (She)
Gerardo Martino, a paraguayi labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitánya megegyezett a helyi szövetséggel, és a jövő évi Copa América végéig marad a dél-afrikai világbajnokságon a legjobb nyolcig jutó csapat élén.
júl. 17
12:00
Birkózás: Sastin Marianna három győzelemmel döntőbe jutott Bakiban (She)
Az idén is Bakiban rendezik meg a Nemzetközi Birkózószövetség Golden Grand Prix-sorozatának fináléját. A nők 59 kg-os súlycsoportjában Sastin Marianna három értékes győzelemmel bejutott az esti döntőbe.
júl. 17
12:02
Öttusa Eb: Tóth vívott csak jól a csapatból, ezzel a hetedik helyen áll (She)
A magyar versenyzők közül csak a kilencszáz pont fölé jutó Tóth Adrienn vívott eredményesen a debreceni öttusa Európa-bajnokság női versenyének szombati döntőjében.
júl. 17
12:04
Felkészülés: a Videoton öt gólt rúgott az Újpestnek, hármat kapott (She)
A Videoton labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen, Felcsúton a háromgólos Goran Vujovics vezetésével 5–3-ra győzött az Újpest ellen.
júl. 17
12:18
MotoGP: Lorenzo volt a leggyorsabb a második szabadedzésen, Rossi 3. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának második szabadedzésén a királykategóriában a spanyol Jorge Lorenzo érte el a legjobb időt, megelőzve az ausztrál Casey Stonert és a sérülés után visszatérő olasz Valentino Rossit.
júl. 17
12:36
Siófok: Sowunmi Angliában próbál szerencsét, Lukáccsal egyeztetnek (She)
A sonline.hu információi szerint a labdarúgó első osztályba frissen feljutott Siófoknál több játékos sorsa is kérdéses: Sowunmi Thomas egy angol alacsonyabb osztályú csapatnál próbál szerencsét, Lukács Tihamérral pedig még egyeztetnek.
júl. 17
12:38
NBA: Nate Robinson továbbra is Bostonban, két évre ír alá (She)
Nate Robinson, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) háromszoros zsákolóbajnoka megállapodott a bajnoki nagydöntős bostoni csapattal, melynek értelmében még két évig szolgálja a „keltákat".
júl. 17
12:40
Vb 2010: Thuram szerint a játékosok sztrájkja újraélesztheti a rasszizmust (She)
Lilian Thuram, a francia válogatott egykori kiváló védője szerint a dél-afrikai labdarugó-világbajnokságon leszerepelt válogatottat komoly felelősség terheli majd abban, ha az országban újra felerősödik a rasszizmus.
júl. 17
12:54
MotoGP: Iannone az élen a második tréningen, Talmácsi a 14. (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának második szabadedzésén a Moto2 kategóriában az olasz Andrea Iannone érte el a legjobb időt, míg mögötte a spanyol Julián Simón és a cseh Karel Abraham zárt. Talmácsi Gábor végig a tizedik hely körül állt a tréningen, végül 1:26.717-tel a 14. helyen végzett.
júl. 17
13:12
Profi ökölvívás: Mayweather nem írta alá a Pacquiao-meccs szerződését (She)
Napjaink súlycsoportoktól függetlenül legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao promótere, Bob Arum helyi idő szerint péntek éjfélig adott határidőt Floyd Mayweather Jr-nak arra, hogy aláírja a két bokszoló november 13-i mérkőzésére szóló szerződést. Az idő lejárt, és a Top Rank vezér hivatalosan is bejelentette, hogy Mayweather, illetve az őt képviselő menedzsment nem írta alá a…
júl. 17
13:14
Női kosárlabda: Magyarország hosszabbításban kikapott Szlovákiától (She)
A Szombathelyen zajló felkészülési torna 3. fordulójában a magyar női kosárlabda-válogatott hosszabbítás után 65–62-re kikapott Szlovákiától.
júl. 17
13:16
MU: Hargreaves Coloradóban marad rehabilitáción, „aggasztó" a sérülése (She)
Coloradóban marad rehabilitációs kezelésekre Owen Hargreaves, a Manchester United védekező középpályása, aki sorozatos térdproblémái miatt nem állhat csapata rendelkezésére.
júl. 17
13:30
Man. City: BEK-döntős olasz segítője lesz Roberto Mancininek (She)
A Manchester City szerződést kötött a kilencvenes évek egyik legjobb olasz szélsőjével, Attilio Lombardóval, aki Roberto Mancini munkáját segíti a jövőben megfigyelőként.
júl. 17
13:48
Real Madrid: Guti mielőtt döntene, beszélni szeretne Mourinhóval (She)
Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid játékosát, Gutit a török Besiktas szeretné megszerezni. Guti hajlik is a klubváltásra, mert így újra együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, Bernd Schusterrel, de előtte még szeretne asztalhoz ülni José Mourinhóval.
júl. 17
13:50
Öttusa Eb: az úszás után a magyarok vezetnek a csapatversenyben (She)
Kiválóan úsztak a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság női versenyének szombati döntőjében, és ezzel a vívás utáni negyedik helyről az élre ugrottak a csapatok küzdelmében.
júl. 17
14:06
Olimpia 2012: a BP egyelőre még marad a londoni játékok szponzora (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) egyelőre nem tartja szükségesnek, hogy a londoni olimpia szervezői felbontsák szponzori szerződésüket a BP olajtársasággal, amely a Mexikói-öbölben három hónapja történt olajkatasztrófáért felelős.
júl. 17
14:06
Olimpiai szponzor maradhat a BP olajtársaság (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyelőre nem tartja szükségesnek, hogy a londoni olimpia szervezői felbontsák szponzori szerződésüket a BP olajtársasággal, mely a Mexikói-öbölben három hónapja történt olajkatasztrófáért felelős.
júl. 17
14:08
Serie A: Adriano mindent megtesz, hogy ismét régi önmaga legyen (She)
Az AS Roma 28 éves brazil csatára, Adriano kemény edzéseken vesz részt, hogy az olasz labdarúgó-bajnokság kezdetére minél jobb formába kerüljön. A támadó júniusban igazolt a fővárosi klubhoz, ahol megérkezésekor 10-12 kiló súlyfelesleget állapítottak meg rajta.
júl. 17
14:24
Tenisz: Zahlavová-Strycová jutott be elsőként a döntőbe Prágában (She)
A nyolcadik helyen kiemelt hazai Barbora Zahlavová-Strycová jutott be elsőként a 220 ezer dollár összdíjazású prágai salakpályás női tenisztorna döntőjébe.
júl. 17
14:26
Krikett EuroTwenty20-kupa: az újabb magyar siker döntőt ér (She)
Kemény, alacsony pontszámot hozó mérkőzésen harcolta ki a magyar krikettválogatott a döntőbe jutást a Macedóniában zajló EuroTwenty20-kupán Bulgária ellen.
júl. 17
14:28
Felkészülés: az Everton a harmadik ausztrál ellenfelét is kipipálta (She)
Az Everton labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött az ausztrál A-League-ben szereplő Brisbane Roar ellen. A liverpooliak ezzel minden ausztrál profi ligás ellenfelüket legyőzték a túrájukon.
júl. 17
14:42
Felkészülés: remekelt Egerben a Szolnok kameruni próbajátékosa (She)
A labdarúgó NB I újonca, a Szolnoki MÁV FC felkészülési mérkőzésen 3–1-es győzelmet aratott az NB III-as Eger otthonában.
júl. 17
15:00
MotoGP: a 125 kcm-ben Márquez rajtolhat az élről a Sachsenringen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a 125 kcm-ben a spanyol Marc Márquez volt a leggyorsabb, megelőzve honfitársát, Pol Espargarót és a brit Bradley Smitht.
júl. 17
15:02
Tenisz: Szávay Budapest után Prágában is döntőt játszhat (She)
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes magabiztos győzelmet aratott a cseh Lucie Hradecká ellen a 220 ezer dollár összdíjazású prágai salakpályás női tenisztorna elődöntőjében. A magyar teniszező 1 óra 20 perc alatt 6:2, 6:4-re nyert, és ezzel sorozatban a kilencedik sikerét aratta.

Keresés