2010. július 2. péntek

júl. 2
8:03
Jamie Oliver a konyhádban (NLC)
Érezd jól magad a konyhában, mert a főzés igazi mulatság – ezt üzeni neked Jamie, aki üvegbe zárt formában a te konyhádban is ott lehet, hogy segítsen.
júl. 2
8:39
Költöztesd haza Afrikát! (NLC)
Krokodilbőr-mintázatú tapéta, kígyóbőr párnák, sötét, buja színek, egzotikus faanyagok, mindez elég egy európai környezetben megálmodott afrikai szobához.
júl. 2
8:57
Könyvek kézről kézre! Örökmozgókönyvek a Zöld Pardonból (NLC)
Különleges projektet indított el a Zöld Pardon. Az Örökmozgókönyvek kampány célja a kultúra támogatása, s az, hogy egyre többen olvassák és megismerjék a magyar írók remekműveit. Vidd el, olvasd, add tovább!
júl. 2
9:51
Ciki! 18-szor bukott meg a jogsin a sztár (NLC)
Bizony nem sokan ülnének be szívesen Ozzy Osbourne mellé. A Black Sabbath frontembere ugyanis bevallotta: tizenkilencedik alkalommal tudta csak letenni a jogosítványt.
júl. 2
9:53
Elvált Kiss Ramóna (NLC)
Különvált a hétköznapokban Kiss Ramóna és Tóth Norbert. A focista ugyanis egy vidéki csapathoz szerződött, míg Ramit Budapesthez köti a Barátok közt. Nem könnyű a szerelmesek élete.
júl. 2
9:55
Nők Lapja Cafe sztárfelismerő tippjáték - július 2. (NLC)
Minden hétköznap reggel egy friss fotóval jelentkezünk a ti dolgotok pedig annyi, hogy megfejtsétek: melyik híresség van a képen.
júl. 2
10:27
A legszexibb modell mamák - dögös fotókkal (NLC)
Szépek, sikeresek, gazdagok, szupervékonyak, annak ellenére, hogy mindannyian édesanyák. A legszexibb modell mamák ők, akik hosszú utat tettek meg, míg nemcsak a kifutón, de a magánéletben is megtalálták a boldogságukat.
júl. 2
10:29
Tippek a sikeres állásinterjúhoz (NLC)
Az első akadályon túl vagy: megpályáztak az áhított állást és behívtak az interjúra. A következő próba bebizonyítani, hogy a te vagy a posztra a legalkalmasabb.
júl. 2
10:31
Még több fiatal az alkohol és a drog mámorában (NLC)
Az utóbbi két hétben meggyűlt a bajuk a toxikológusoknak a túlzott mennyiségű alkoholt és kábítószert fogyasztó fiatalokkal. Nőtt a túladagolás miatt ellátásra szorulók száma, és a kábítószerek közt is vannak „újdonságok”. A jelenségről szóló hírt Peller Mariann kommentálja...
júl. 2
11:21
Tanga és mellkidobás, avagy a legnagyobb strandbakik (NLC)
A strandon mindenki megpróbálja a legjobb formáját hozni, de sokszor balul sülnek el a jónak hitt ötletek. Szabad-e tangát hordani, és kell-e a smink a medence mellé?
júl. 2
11:23
Mekkora kárt tud okozni egy villám? (NLC)
Mostanság, amikor azt sem tudjuk, napszemüveget vagy esernyőt vigyünk magunkkal reggel, igen aktuális kérdés, hogy védjük-e a dolgainkat a villámkárral szemben. Sokan nem tudják, mi nyújt valódi védelmet, és mi az, ami csupán egy pofon a... az elektromos berendezéseinknek.
júl. 2
12:51
Savlekötő helyett maró folyadékot kapott egy kismama (NLC)
Savlekötő helyett maró folyadékot, erősen lúgos kémhatású kálium-hidroxidot itattak egy szülő nővel az Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) Podmaniczky utcai kórházában – írja az Index.hu.
júl. 2
12:53
Tikkasztó kánikula az extrém esőzések után (NLC)
A katasztrófahelyzetet teremtő, folyamatos májusi esőzések után most úgy tűnik, tartósan marad a nyári meleg. Ha úgy érezzük néha, hogy már-már elviselhetetlen a kánikula, akkor gondoljunk arra, hogy a legforróbb nyári napon 2007-ben 41,9 fokot mértek hazánkban.
júl. 2
12:55
Mit üzen a tarot a rák havára? (NLC)
A nyaralás, a pihenés a feltöltekezésről szól, de nem mindegy, hogy mit viszünk magunkkal az útra. Ne csak a bőröndben legyen rend, de az is fontos, hogy magunkban helyre tegyük a dolgokat.
júl. 2
12:57
36 éve keresi elveszett szerelmét a megasztáros (NLC)
Magasztos célokkal jelentkezett a Megasztár című műsorba József. Az idős férfi közel 40 éve elveszett szerelmét keresi a műsor segítségével, hiszen rájött arra, hogy képtelen élete nője, bizonyos Pintér Zsuzsa nélkül élni.
júl. 2
15:15
Hétvégi horoszkóp (2010. júl. 2-4.) (NLC)
Napozz, pihenj, és nézd meg, mit üzennek a csillagok hétvégére.
júl. 2
16:27
Karmahoroszkóp (július 3-9.) (NLC)
A Szaturnusz és az Uránusz ugyan még mindig szemben állnak egymással, viszont a Merkúr jó fényszögekkel csatlakozik ehhez az oppozícióhoz, így szinte minden probléma megoldható.
júl. 2
16:29
Pasiszótár: „De veled volt a legjobb a szex!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 16. példamondata! És a megfejtés...
júl. 2
16:31
Fogyj zsírégető turmixszal (NLC)
A nyári gyümölcsszezon számos lehetőséget kínál a finom turmixok készítéséhez. A gyümölcsök variálásával nemcsak változatos, de egészséges italokat fogyaszthatsz, amelyek a zsírégetésben sem utolsók.
júl. 2
18:15
Fotó! Iszonyúan lefogyott Gombos Edina! (NLC)
Szinte olvadnak le a kilók Gombos Edináról. A szőke műsorvezető nagyon örül az eredménynek, igaz, férje óva inti a túl nagy súlyvesztéstől, hiszen Alberto azt szereti, ha nejének teltek az idomai...
júl. 2
19:09
15 tuti programtipp csajoknak nyári estékre (NLC)
Alig egy hét van már csak hátra, meccsből is egyre kevesebb van, ám mivel azok kiemelt fontosságúak, a férfiakat már tényleg lehetetlen a képernyők elől elrángatni. Szerencsére azért az országban nem állt meg az élet: körbenéztünk, és Mark Knopflertől kezdve a szabadtéri mozizáson át a Balaton Soundig sok érdekességet találtunk.

Keresés