2010. július 1. csütörtök

júl. 1
3:51
Megfojtja ellenfele Liptai Claudiát (NLCafé)
Fojtogató örökséget hagyott Liptai Claudiára Daróczi Dávid. A néhai kormányszóvivő szeretője, Nóra ugyanis nem hagyja békén a műsorvezetőt. A nő egészen addig nem száll le Claudiáról, amíg meg nem tudja az igazságot Dávid haláláról.
júl. 1
8:03
Fénysebességgel dolgozik a Portishead (est.hu)
Geoff Barrow, a Portishead zenefelelőse kijelentette: júliusban és augusztusban az együttes új lemezére ír dalokat. A bristoli zenekar most kihasználhatja a lendületet az előző lemeze után.
júl. 1
8:21
Harmadszor is alkonyodik. Moziajánló a Napfogyatkozás jegyében (NLCafé)
A filmforgalmazók elálltak Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner útjából, hogy a vega vámpírok és a borotvált mellkasú vérfarkasok teljesen elfoglalhassák mozivásznainkat. Egy, csak egy legény maradt talpon a vidéken, de arrafelé is Szarul állnak a dolgok.
júl. 1
8:23
Minden, amit a cicanadrágokról tudni kell (NLCafé)
Úgy hordjuk őket, mintha kötelező lenne, arra pedig csak kevesen figyelnek, hogy mi előnyös, és mi nem. Kibogozzuk a szálakat, és hadat üzenünk a „tevepatának”.
júl. 1
9:15
Audience Wanted: Hajdu Szabolcs-filmek (est.hu)
Ezen a héten július 2-án, pénteken és július 4-én, vasárnap Hajdu Szabolcs egy-egy filmjét vetítik le a budapesti Odeon-Lloyd moziban, az Audience Wanted nevű kedvezményes vetítéssorozat keretében: jön Mona Paparu és Tamara is.
júl. 1
9:33
Holdnaptár (2010. július) (NLCafé)
Júliusban könnyebbnek érezheted az életed, csak a hónap vége felé kezd minden egyre bonyolultabbá válni.
júl. 1
10:45
Brit sztárok Scorsese új filmjében (est.hu)
3D-s filmet forgat Martin Scorsese amerikai rendező Brian Selznick 2007-es képeskönyve, a The Invention of Hugo Cabret alapján. A mű egyik producere Johnny Depp, és máris a legelismertebb brit sztárok szerződtek le a szerepeire.
júl. 1
10:45
Megjelent az NL Psziché legfrissebb száma (NLCafé)
Megjelent az NL Psziché legfrissebb száma, amelyből többek között megtudhatod, mitől szeret belénk egy férfi, hogyan kezdd újra 30 fölött, vagy milyen nehézségektől erősödik meg egy kapcsolat.
júl. 1
10:47
Óvatosan a rágóval – árt a bőrnek! (NLCafé)
Bár a reklámok azt sugallják, hogy egészséges dolog a rágógumi rágása, azért nincs ez egészen így. Alkalmas például a stressz levezetésére – persze nem mindenkinél – de sokkal inkább élvezetből rágunk, mintsem azért mert egészséges lenne.
júl. 1
10:49
Fél a szüléstől a 42 éves magyar sztármama (NLCafé)
Negyvenkét esztendősen újra babát vár Malek Andrea. Az énekesnő tavaly újra férjhez ment, és nem is lehetne nála boldogabb asszonyt találni. Igaz, egy kicsit fél a szüléstől.
júl. 1
11:21
Breakbeat Massive a Corvintetőn (est.hu)
Igen, a Budapest legnépszerűbb break-tech-house partysorozatát szervező Breakbeat Massive ezúttal szombaton lép fel a Corvitető negyedik emeleti nagytermében.
júl. 1
11:21
Gigakoncertek és igazi nyár: VOLT Fesztivál (NLCafé)
Az egyik legjobb nyári hétvégének ígérkezik a mostani, s ehhez állítólag az égiek is besegítenek. Persze nem csak emiatt van Sopronban a helyed: legkedveltebb vidéki fesztiválunk idén is zúzós programmal rukkolt elő.
júl. 1
12:15
Sokkoló! Jacko fia is kifehéredik (NLCafé)
Súlyos bőrbeteg Michael Jackson fia, Prince Michael is. A fiú állítólag ugyanazzal a problémával küzd, mint néhai világsztár édesapja.
júl. 1
12:17
10 kütyüs tipp fogyókúrához (NLCafé)
Összeszedtünk pár kütyüt, ami segíthet felturbózni a fogyókúrádat. Van olyan ötlet is, amihez nem is kell túl messzire menni: ott lehet kéznél a mobilodban vagy a számítógépeden!
júl. 1
12:33
A női vagy a férfi munkaerő ér többet? (NLCafé)
Elvileg nem lenne szabad megkülönböztetni a férfiakat és a nőket a munkaerőpiacon, azonban több kutatás is bebizonyította, hogy a nők kevésbé érzik értékes szakembernek magukat, mint a férfiak. Az erősebb nem magasabb fizetést szeretne kapni, de a karriert is másképp képzeli a két nem: a nők horizontális előrelépésre vágynak, egy adott terület szakértői lennének, a férfiak viszont vezetői…
júl. 1
13:09
Soma Mamagésa: Az ÚJ EGYENSÚLY (NLCafé)
Sokszor írtam és beszéltem már a megváltozott férfi-női kapcsolati és szerepmintákról (az egyik kedvenc témám, erről írtam a szakdolgozatomat is). Elképesztő egyensúlytalanságból kell visszabillenteni magunkat egy totálisan ÚJ EGYENSÚLYBA!
júl. 1
14:03
Országos roadshow-ra indul a Varázslatos Iskolabusz (est.hu)
A Varázslatos iskolabuszt immár harmadszor vetíti a Minimax. A gyerekek kedvence ezúttal legurul a képernyőről, és országos kalandra indul, amelyre elkísérik a csatorna népszerű karakterei is: Mini, Max, Picicica és Macikutya.
júl. 1
14:21
Életem értelme (est.hu)
A következő műsor megtekintése hipochonderek számára nem ajánlott. Ezen sorok írója már csak azért is kötelességének érzi megejteni az ominózus figyelmeztetést, mert a műben a rákbetegség szinte központi motívumként szerepel.
júl. 1
14:21
Devizahitel -miért csapolja meg a családi kasszát? (NLCafé)
Néhány éve még bátran vettük fel a kedvezőbb törlesztő részlettel rendelkező devizahiteleket, azonban mára már a legtöbb család tapasztalhatta a kockázatot, amit ez a típusú hitel jelent. Hónapról hónapra egyre emelkednek ugyanis a törlesztő részletek.
júl. 1
14:23
Robotzsaru: Gyújtóhatás (est.hu)
Vajon melyik hollywoodi genyó érzi úgy, hogy továbbra is ildomos szerencsétlen Vasprefektust hasonszőrű gonosz tréfák célpontjává tenni? A helyében már az előző epizód után önként ajánlottam volna fel szervezetemet a MÉH-nek.
júl. 1
14:23
Szudáni modelleket fogott el a vallási rendőrség (NLCafé)
A „Szudán következő topmodellje” elnevezésű divatbemutató rendőri razziával zárult. Nemcsak modelleket, hanem sminkeseket és tervezőket is őrizetbe vettek az esemény után, nagyjából 20-30 embert.
júl. 1
14:25
Ő a XX. század legszebb nője (NLCafé)
Audrey Hepburn színésznőt választották a XX. század legszebb nőjének.
júl. 1
14:39
Jessica Simpson kutatónak áll az MTV-n (est.hu)
Július 11-től a magyar MTV-re is megérkezik a Jessica Simpson - A szépség ára című reality, amelyben a gyönyörű színész- és énekesnő a világ különböző pontjait keresi fel, hogy utána járjon, mit tartanak szépnek a különböző kultúrákban.
júl. 1
14:41
Betört Európába a vuvuzela (est.hu)
A dél-afrikai hangszer népszerűsége töretlenül nő, egyre több zenekar használja fel saját számaiban a vuvuzelát, igaz, nem mindenhol látják szívesen az idegesítően trombitáló fiatalokat.
júl. 1
14:43
Lopott a Led Zeppelin, perel a zeneszerző (est.hu)
Jake Holmes, az amerikai folkénekes beperelte a Led Zeppelint, mert a legendás együttes bő negyven éve állítólag ellopta a Dazed and Confused című szerzeményét. A "lopás" egyébként jól dokumentált, és valószínűnek látszik, hogy Jimmy Page-éknek fizetniük kell.
júl. 1
15:15
Távozik Várdy Zoltán a TV2 vezérigazgatói posztjáról (est.hu)
2010. október 1-jével távozik pozíciójából Várdy Zoltán, a TV2 vezérigazgatója. A szakember nyolc évet töltött el a csatornánál. A távozás "saját elhatározásból, kölcsönös megegyezéssel" történik - olvasható a TV2 közleményében.
júl. 1
15:15
Mit egyen a gyerek nyáron? (NLCafé)
A gyerekek táplálása nem mindig könnyű feladat, főleg, ha étvágytalan, válogatós kisgyermekről van szó. Mit tegyünk – vagy ne tegyünk – ilyenkor? Ebben segítenek Szűcs Zsuzsanna, a Nestlé dietetikusának tippjei.
júl. 1
15:17
Máris rekordot döntött az új Twilight-mozi (est.hu)
Máris jegybevételi rekordot döntött a Twilight-franchise legújabb része, a Napfogyatkozás. Gyártója, a Summit szerint a film az amerikai és kanadai mozikban minden korábbinál kiemelkedőbben szerepelt az első, éjféli vetítéseken.
júl. 1
15:17
Képek! Dögös öreglány lett Madonna (NLCafé)
Madonna szexis, fekete, szűk ruhában jelent meg lánya, Lourdes első ruhakollekciójának bemutatóján. A pop nagyasszonya a lehetőségeihez képest igazán pompásan festett, de többen felkiáltottak, hogy az arca igencsak megöregedett közelről.
júl. 1
16:45
Babák lelki válságban (NLCafé)
Sok oka lehet annak, ha egy gyerek kibillen megszokott kedélyállapotából. Segítsünk, hogy visszanyerje lelki békéjét, találjuk meg az okot és a megoldást.
júl. 1
17:57
Száműzzük a kövéreket!? (NLCafé)
A napokban megjelent hír szerint a hollywoodi producerek kitiltanák a vászonról a túlsúlyos színésznőket, hogy ne mutassanak rossz példát a felnövekvő nemzedéknek. Für Anikó kommentárja következik...
júl. 1
18:33
A halál torkában a világhírű teniszcsillag (NLCafé)
Szomorú hírek érkeznek a tenisz egyik állócsillaga, Jennifer Capriati környezetéből. A többszörös Grand Slam győztes Jennifer gyűlöl élni, több ízben is megpróbált öngyilkos lenni. Barátai szerint Jennifer Capriati a halál torkában van.
júl. 1
20:57
Pasiszótár: „Ez csak mostanában fordul elő velem!” (NLCafé)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy napról napra segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk 15. példamondata! És a megfejtés...

Keresés