2010. március 1. hétfő

márc. 1
8:06
Bankot robbantott tavaly a U2 (est.hu)
Az ír zenekar 2009-es bevételét még megközelíteni sem tudta más a tavalyi évben, Bonóék 109 millió dolláros nyereséget könyvelhettek el.
márc. 1
8:08
Akik az Oscart adják (est.hu)
Sacha Baron Cohent, Steve Carellt és Tina Feyt is ott találjuk az idei Oscar-gála díjátadói közt. A 82. Oscar-gálára - két házigazda vezetésével - most vasárnap, azaz március 7-én kerül sor, helyi idő szerint este 8 órai kezdettel.
márc. 1
8:10
Újraindul a Pázmány Filmklub (est.hu)
Március 2-án immár másodjára indul útjára a Pázmány Filmklub a fővárosi Odeon-Lloyd moziban. A vetítések érdekessége, hogy a filmcsokrot a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kommunikáció szakos hallgatói és tanáraik állították össze.
márc. 1
8:15
A színésznő a botox betiltását követeli (NLCafé)
Rachel Weisz abszurdnak találja a film fővárosában tomboló botoxlázat.
márc. 1
8:33
Vége az édes életnek? - 6 dolog, amivel helyettesítheted a cukrot! (NLCafé)
Felfalja a szervezet tápanyagait, le-föl ugráltatva a vércukorszintet, túlpörgős állapotot vagy ingerlékenységet előidézve. Kell ez neked? Persze hogy nem! Cseréld le a cukrot, eláruljuk, mire!
márc. 1
10:30
A sikersztori (est.hu)
Ez itt, kérem, egy tipikus színtelen, szagtalan délutáni vígjáték a non-stop üzemmódban szerencsétlen lúzert alakító Paul Giamatti közreműködésével. Azért, ha nagyon nincs más dolguk, unaloműzőnek megteszi.
márc. 1
10:39
Segítség! Nem tudom elfelejteni a volt férjem illatát (NLCafé)
Nekem még most is rettenetesen hiányzik a férjem. A szexuális életünk, ha nem is tökéletes, de kielégítő volt sok éven át. Ám nem is maga a szex, hanem az illata az, amit nem tudok elfelejteni.
márc. 1
10:41
Halolajjal a szájüregi megbetegedések ellen (NLCafé)
Egy új vizsgálat szerint a halak húsában található omega-3 zsírsavak az ínygyulladás és hasonló, szájüregi folyamatok megelőzése szempontjából is fontosak.
márc. 1
10:48
Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron (est.hu)
Szegezzük le: a Tudom, mit tettél tavaly nyáron egy ordas nagy kliségyűjtemény volt, mely aktívan részt vett a tinihorror műfaj 90-es évekbeli reneszánszában. Nagyobb sérelmem azonban, hogy Freddie Prinz Jr. nem zsigerelődött ki.
márc. 1
10:50
A majom (est.hu)
Dögöljek meg, ha összefoglaló sztori alapján ezt nem valami Cronenberg - Lynch koprodukciónak gondoltam volna. Holott a szóban forgó film egy hálivúdi viccesember fejéből pattant ki, feltehetőleg egy dézsa koksz felszippantása után.
márc. 1
10:52
Szilveszteri durranások (est.hu)
Egy összeesküvés-elméletem szerint minden kereskedelmi televíziónál akad egy alkalmazott, aki munkaköri kötelesség gyanánt minden, szemernyit is nézhető filmet eltol a vámpírok és az inszomniások által preferált műsorsávba.
márc. 1
10:54
Képarchitektúra - Képobjekt (est.hu)
Egy festménynek nem csak mondanivalója vagy színei vannak, illetve képessége különböző érzelmek és gondolatok kiváltására - hanem teste is. Malevics lengyel származású orosz absztrakt festő...
márc. 1
11:06
Képzelj el egy új világot! (est.hu)
Az Európai Bizottság a Kreativitás és az Innováció Európai Éve 2009 keretében indított fotópályázatának résztvevői elképzelték a maguk "új világát".
márc. 1
11:08
Te is lehetsz Királynő! Jelentkezz! (est.hu)
Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft 2008-ban, hosszú évek után először újra egy nagyszabású, egész estés show-műsor keretében választotta meg hazánk legszebb lányait, három koronát is kiosztva. Ez idén sem lesz másként...
márc. 1
11:10
Ingo Schulze: Adam és Evelyn (est.hu)
Egy igazi közép-kelet-európai mese közvetlenül a rendszerváltás előttről, fontos magyar vonatkozással. A szerző jól ismeri a korabeli magyar viszonyokat és kedveli az 1989-90-es témát: korábban Új életek címmel jelent meg 1990 Kelet-Németországában játszódó regénye.
márc. 1
11:24
Dzsudzsák Balázs kedvenc könyvei (est.hu)
- Van kedvenc könyved? - Nagyon sok könyvet szeretek, leginkább a sporthoz kapcsolódó, főleg focistákról szólóakat. Nemrég olvastam Maradona és David Beckham önéletrajzi könyveit, mindkettő kifejezetten tetszett. Régebben meg a kedvenc színészeim önéletrajzi könyveit forgattam sűrűn.
márc. 1
11:26
Suzanne Collins: Az Éhezők Viadala (est.hu)
Izgalmas disztópia egy kegyetlen túlélőjátékkal a középpontban - Amerika válasza a japán Battle Royale-ra. Suzanne Collins pályáját tévés gyerekműsorok írásával kezdte. Ezúttal valami sokkal durvábbal jelentkezett.
márc. 1
11:28
Fryderyk Chopin tematikus nap a Duna Televízióban (est.hu)
2010. március 1-jén ünnepeljük a romantika korának egyik legnagyobb hatású zeneszerzőjének, Fryderyk Chopin születésének 200. évfordulóját. A Duna Televízió tematikus nappal emlékezik meg a kerek évfordulóról.
márc. 1
11:51
Unalmas pólóból dögös nyári top? Megmutatjuk, hogyan csináld! (NLCafé)
Felesleges göncei mindenkinek vannak, unalmas ruhákkal is tele a szekrény. Pedig néhány egyszerű lépéssel hordható, divatos, mégis egyedi darabot varázsolhatunk. Sorozatunk első részében egy unalmas pólót alakítottunk át.
márc. 1
12:18
Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca (Graffiti.hu)
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.
márc. 1
12:20
Exkluzív premier: itt az új Digitális Rubik kocka! (Graffiti.hu)
A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Rubik kocka legújabb változata Magyarországra érkezett, de a digitális termék még nem kapható boltokban.
márc. 1
12:27
Március havi horoszkóp (NLCafé)
márc. 1
12:54
Arculatot vált a Comedy Central (est.hu)
Márciustól 1-jétől pirosra vált a magyar humorcsatorna, a logó színe is átalakul. Az arculatváltás mellett a műsorrend is megváltozik, a sorozatfüggőknek tehát érdemes előre felkészülniük, nehogy lemaradjanak kedvenc szériáikról.
márc. 1
13:21
Retteghetnek a sztárok: MC DC a Kész átverés új arca (Graffiti.hu)
A Csillag születik döntőse, Veres Robi eddig csak csípős poénjaival és szabadszájú freestyle rapjével feszegette a honi celebek tűréshatárát, ám most újabb feladatot kapott: ő lesz a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, a Kész átverésnek. A feladat igazán testhezálló.
márc. 1
13:23
Exkluzív premier: itt az új Digitális Rubik kocka! (Graffiti.hu)
A logikai és ügyességi játékok királyának tartott Rubik kocka legújabb változata Magyarországra érkezett, de a digitális termék még nem kapható boltokban.
márc. 1
13:30
Továbbra is élen a Viharsziget (est.hu)
Második hete az első az észak-amerikai jegybevételi toplistán a Scorsese-thriller, a Viharsziget. A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Dennis Lehane-adaptáció az elmúlt hétvégén 22,2 millió dolláros eredményt ért el a kasszáknál.
márc. 1
14:33
Böjtölj velünk! Rucolapestós spagetti (NLCafé)
Könnyen gyorsan elkészül, és a kevéssé közismert borsmustár névre is hallgató ruccola igazán pikáns ízt ad a spagettinek.
márc. 1
15:16
VI. Nemzetiségi Filmszemle (est.hu)
A Magyar Televízió Kisebbségi Műsorok Szerkesztősége idén is megrendezi a nemzetiségi filmszemlét, hogy a többségi társadalom tagjai megismerjék a hazánkban élő kisebbségek, illetve a szomszédos országokban élők történelmét, jeles személyiségeit, mindennapjait.
márc. 1
15:18
Olimpiai himnuszt írnának a brit sztárok (est.hu)
Több előadó is jelezte: szívesen megírnák a 2012-es londoni olimpia hivatalos dalát. A Horrors és a Muse már rendelkezik is megfelelő szerzeménnyel.
márc. 1
15:20
Kómába esett Guru (est.hu)
A Jazzmatazz sorozatáról ismert, tavaly Magyarországon is fellépő rapper szívinfarktust kapott és kómába esett. New Yorkban kezelik, műtét vár rá.
márc. 1
16:57
Tanácsok a nyaralás megtervezéséhez (NLCafé)
A kellemetlenségek elkerülése érdekében jó tanácsokkal segíti a nyári szabadságukat idehaza vagy külföldön töltőket a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (KÖFE).
márc. 1
18:09
Súlyos allergiás rohamot okozhat a húsfogyasztás (NLCafé)
Gyakrabban okoz súlyos allergiás rohamot, anafilaxiás sokkot a hús, mint eddig feltételezték - közölték vasárnap amerikai kutatók.
márc. 1
19:21
Ötven éve jött létre az első Playboy Klub (NLCafé)
Kerek évfordulóra készül az idén a Playboy-birodalom: ötven évvel ezelőtt, 1960. február 29-én hozta létre Chicagóban a cégalapító, Hugh Hefner az első Playboy Klubot.
márc. 1
20:00
Fun Lovin' Criminals: Classic Fantastic (est.hu)
A new york-i fószerek öt évvel legutóbbi lemezük megjelenése után jelentkeznek újra, és hozzák a tőlük megszokott hűvös lazaságot a Nap felé fordított arcéllel, zűrös-zajos éjszakákat beindító funkba telepített hiphoppal és azzal a nemtörődöm eleganciával, amitől a Fun Lovin' Criminals egyből felismerhető, rögtön oldódó vagy éppen (ritkábban) megkerülhetetlenül tenyérbemászó élmény lesz.
márc. 1
20:15
Tavaszi közösségi fürdővízparti: szombaton újra Cinetrip (NLCafé)
2010 harmadik havában - ha fúj, ha szakad, ha rügyezik - biztos kikapcsolódást és tavaszi fáradtság-űző feltöltődést kínál a Cinetrip Milne-hangulatú vízi cirkusza.
márc. 1
20:36
A Fine Frenzy: Bomb In A Birdcage (est.hu)
Semmi baj azzal, ha egy csaj bájosan énekel, szenvelgően pillantgat szexin tekergő vörös tincsei alól, és mindeközben szép zongoraballadákat énekelget, ártatlanul, szelíden. Esetleg csak annyi, hogy megunjuk.

2010. március 2. kedd

márc. 2
7:57
Brazilos lemezt készített a Gogol Bordello (est.hu)
Elkészült és áprilisban meg is jelenik a gypsy-punk hazánkban is ünnepelt zenekarának, a Gogol Bordellónak új lemeze. Eugene Hutz Brazíliában gyűjtött inspirációt az albumoz.
márc. 2
8:33
Parfümök és illatok, amelyektől beindulnak a pasik (NLCafé)
Megkérdeztünk néhány férfit, hogy milyen illatokat szeretnek rajtunk, és melyek azok, amiket nem. Az eredményen magunk is meglepődtünk.
márc. 2
8:51
Avatar: több mint 1 millió néző Magyarországon (est.hu)
Elérte az 1 milliót az Avatar hazai nézőszáma. James Cameron minden rekordot megdöntő filmje még mindig nem áll meg, és újabb mérföldkövet lépett át hazánkban: február 27-én, szombaton megvásárolták rá az egymilliomodik mozijegyet.
márc. 2
8:53
New Faces az Odeonban (est.hu)
Külföldön már hagyománnyal bírnak az olyan rendezvények, ahol feltörekvő film-, reklámfilm-, illetve videoklip-rendezők mutatják be munkáikat az érdeklődő szakmai közönségnek. Hazánkban először a budapesti Odeon-Lloydban lesz ilyen.
márc. 2
9:27
Mit csináljunk márciusban? A hónap 5 legnagyobb durranása (NLCafé)
Minden eddiginél ütősebb programok csábítanak kiruccanásra márciusban, lesz miből válogatni! Összegyűjtöttük nektek a hónap legjeit, hogy megkönnyítsük a döntést.
márc. 2
10:21
Rendhagyó kiállítás (est.hu)
El tudná képzelni életét melltartó, nylon harisnya vagy automata mosógép nélkül? Ma már nehéz elhinnünk, hogy ezek a tárgyak forradalmi változást hoztak a nők életébe, és hozzájárultak a XXI. századi modern nő megszületéséhez.
márc. 2
10:21
Oscar 10 legmerészebb döntése (NLCafé)
Oscarra többnyire a visszafogottság, az elegancia és a régi szabályok tisztelete jellemző, ám néha még a konzervatív filmakadémia is produkál meredek dolgokat. Nézzük a 10 legmerészebb húzást!
márc. 2
10:23
Cowabunga Go-Go!, The Twist és Beat Dis az A38-on (est.hu)
Három banda szórakoztat. Egyfelől lesz twist és shout!, másfelől közép-európai triphop, aztán szörf rock, hullámok és negédes vokálok nélkül, és persze ott leszel Te is. Ezt tényleg ne szalaszd el.
márc. 2
10:39
Itthon több mint egymillióan látták az Avatart (NLCafé)
Február végén megvásárolták az egymilliomodik hazai mozijegyet James Cameron minden rekordot megdöntő filmjére.
márc. 2
10:57
A Viasat3 "A cég hangját" keresi (est.hu)
A cég hangja címmel zenés show-műsort indít tavasszal a Viasat3, melyben különböző cégek munkahelyi csapatai mérik össze énektudásukat. Sipos Péter műsorvezető, az Irigy Hónaljmirigy egyik alapító tagja már javában castingol.
márc. 2
11:15
Trendmánia - Új műsor az RTL Klubon (est.hu)
Az RTL Klub vasárnap délelőttönként új műsort indít Trendmánia címmel. A műsorvezető, Dombovári Vanda szépség és egészség témában kalauzolja a nézőket, természetesen bemutatva a legújabb trendeket. Első adás március 7-én!
márc. 2
12:45
Mit üzen a tarot a Halak havára? (NLCafé)
A következő hónap elsősorban az Ikrek, a Bak és a Nyilas havában született emberek számára lehet pozitív. A rossz dolgok sem véletlenül történnek velünk, de ritkán gondolunk arra, hogy tanulunk ezekből a helyzetekből.
márc. 2
13:03
A Gáspár család visszatér! (est.hu)
Több mint egy éve leshettünk be utoljára Győzike, Bea, Evelin és Virág, azaz a Gáspár család hétköznapjaiba. Amióta a showman úgy döntött, hogy feleségével és lányaival együtt visszavonul nyilvánosságtól, sok minden történt...
márc. 2
13:21
Paltrow Dietrich, Damon Kennedy lesz (est.hu)
Gwyneth Paltrow hamarosan Marlene Dietrich, Matt Damon pedig Robert F. Kennedy bőrébe bújik. A színésznő állítólag már alá is írta a hollywoodi aranykor egyik legnagyobb sztárjának életéről szóló BBC-dráma főszerepére szóló szerződést.

Keresés