2010. március 20. szombat

márc. 20
8:06
Ördög Nóra új külsővel hódít (NLC)
Nem mindennapi frizurával jelent meg egy partin az RTL Klub sztárja.
márc. 20
9:36
Sztárok a szenvedélyek rabságában (NLC)
Corey Haim váratlan és korai halála ismét rávilágított a hollywoodi sztárok esendőségére. A 38 éves színész meg sem tudta közelíteni a nyolcvanas években elért sikereit, évek óta súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött. Sorstársa azonban több van, mint gondolnánk: többségük nem is titkolja, szenvedélybetegségben szenved.
márc. 20
9:38
Igazából filmes: beszélgetés Kaszás Gézával (NLC)
Kaszás Géza ízig-vérig színész – most mégis egészen új szerepet próbál ki. A március 18-án mozikba kerülő csupa sztár vígjáték, az Igazából apa ötletgazdája, írója, producere és az egyik főszereplője.
márc. 20
9:54
Allegra! Üdvözlet Kelet-Svájc ékszerdobozából (NLC)
Svájc eldugott keleti szegletébe ritkán jutnak el a külföldi turisták, pedig az óriáshegyek árnyékában az egyik legszebb svájci falu rejtőzködik. Mi belestünk a kulisszák mögé – tarts velünk!
márc. 20
11:24
Mi az oka, ha nehezen halad a gyerek? Kiderül! (NLC)
Az iskolaköteles korú gyerekek húsz százalékának gondja van az olvasással. Mindannyian diszlexiások? Mi a kudarc oka? Figyelmetlen a gyerek? Rossz a tankönyv? Tájékozatlan a szülő, felkészületlen a pedagógus? Orvosolható a helyzet valamiképp?
márc. 20
12:18
Elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség - Te is "alma" vagy? (NLC)
A túlsúly mint probléma ritkán jár egyedül. Aki nassol, és nem mozog, nagy valószínűséggel társbetegségeket is beenged az életébe. Ha pedig ez a körhinta beindul, meglehetősen nehéz kiszállni belőle. A metabolikus szindrómáról és a kilépés lehetőségeiről dr. Marton Anna belgyógyász-kardiológus-diabetológus beszél.
márc. 20
13:30
Húsvéti készülődés: Kétféle vendégváró pogácsa (NLC)
A sajtos és a tepertős az első lecke a kezdő pogácsasütők repertoárjában, de ezeket viszonylag hamar meg lehet unni, és kevéssé alkalmasak a locsolók lenyűgözésére. Íme, két olyan recept, amiből az egyik a húsevők fogára való, de a másik sem csupán húsmentesen táplálkozók kedvence lesz.
márc. 20
16:48
ZARE - Zene a rasszizmus ellen (NLC)
A zene összeköt, a rasszizmus szétszakít. A vasárnap este a Gödörben fellépők valóban így gondolják, hiszen a társadalmi ranglétra legkülönbözőbb fokairól érkeznek.

Keresés