2010. március 20. szombat

márc. 20
6:36
Aranyat küldött a testvérváros (Spa Trend Online)
Nagykanizsát, Kazanlak testvérvárosát érte az a megtiszteltetés, hogy az Iszkra Történeti Múzeum thrák kincsekből álló leletegyüttesének legújabb darabjait elsőként mutathatja be.
márc. 20
6:54
Meddig lehet még viccelni? (Spa Trend Online)
"... Kérdések, válaszok, karikatúrák. Mi volt a kérdés, és mi a válasz egy bizonyos évben, hónapban, héten? Kordokumentum" - írja Gálvölgyi János, színművész Arató Andrásnak, a Klubrádió tulajdonosának legújabb könyvéről.
márc. 20
6:56
"Ímmel-ámmal" nem megy a Katona (Spa Trend Online)
A budapesti Katona József Színház inkább nem vesz részt a Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) versenyprogramjában, a Máté Gábor rendezte A hős és a csokoládékatona című zenés darabbal.
márc. 20
10:12
Letöltőpláza, avagy éled a hazai e-könyv piac (Spa Trend Online)
Az idei budapesti nemzetközi könyvfesztiválon mutatkozik be az első két e-könyvre épülő hazai vállalkozás, a Bookline és a Líra közös leányvállalata, az eKönyv Magyarország Kft., illetve a Kossuth Kiadó vállalkozása, a multimediaplaza.hu.
márc. 20
16:30
A modern líra elfeledett előfutára 240 éve született (Spa Trend Online)
Kétszáznegyven éve, 1770. március 20-án született Lauffenben Johann Christian Friedrich Hölderlin német költő, a modern líra sokáig elfeledett előfutára.
márc. 20
19:48
Erre használja majd Lovasi András a Kossuth-díjat (Infostart)
A könnyűzene nagyobb társadalmi elismertségéért próbál lobbizni a március 15-én Kossuth-díjjal kitüntetett Lovasi András zenész. A Kispál és a Borz, valamint a Kiscsillag együttes énekese az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta, a mindenkori kulturális vezetésnek azt a szférát kellene támogatnia, amelyben a művészek szívesen, akár pénz nélkül is alkotnak.

Keresés