2010. március 22. hétfő

márc. 22
6:36
"Csodálkozva nézem ezt a nőt a vásznon" (Spa Trend Online)
Péter Hildát az ölés utáni állapot izgatta élete első filmszerepében, majd Varga Katalinként meghódította a nemzetközi sajtót.
márc. 22
6:54
Halló, mi is! (Spa Trend Online)
Ravaszdi műsort talált ki magának a képernyőn az alapvetően rádiósként nagy névnek tartott Szilágyi János.
márc. 22
6:56
Elegancia, erő, fegyelem (Spa Trend Online)
A tavalyi Horse Evolution óriási sikere után idén ismét fantasztikus élményben lehet része azoknak, akik szeretik a lovakat. A Hungexpo területén hétvégén tartják, március 25-28. között - immár harmadik alkalommal - az EQUIFEST, a Ló ünnepe elnevezésű Nemzetközi lovas fesztivál és kiállítást, melynek fő attrakciója lesz a mindhárom nap este tartandó Spanyol Lovasiskola gálaműsora.
márc. 22
7:12
Bábszínházban a Varázsfuvola (Spa Trend Online)
A Győri Vaskakas Bábszínház vasárnap mutatta be Mozart Varázsfuvolájának bábszínházi változatát, Bartal Kiss Rita rendezésében.
márc. 22
8:24
Ez nem az a visszavonulás (Metropol)
Százmillió eladott lemezen túl, 3 éves karrierösszegző turnéra készül a Scorpions. Ráncfelvarrás helyett lendületes rock-show! Játék!
márc. 22
9:00
Országos turnén (Metropol)
Két nagyszerű zenész, Snétberger Ferenc és a fantasztikus hangú tunéziai lantművész, Dhafer Youssef kezdett tegnap este koncertsorozatba hazánkban.
márc. 22
9:33
Meghalt Wolfgang Wagner (Infostart)
Kilencvenéves korában elhunyt Wolfgang Wagner, a világhírű német zeneszerző Richard Wagner unokája. A Bayreuthi Ünnepi Játékok korábbi vezetőjét - aki a Wagner-családdal rokonságban álló Liszt Ferenc dédunokája volt - tegnap otthonában érte a halál.
márc. 22
9:36
Elhunyt Wolfgang Wagner - Liszt dédunokája (Spa Trend Online)
Kilencvenéves korában elhunyt Wolfgang Wagner, a világhírű német zeneszerző Richard Wagner unokája, a Bayreuthi Ünnepi Játékok korábbi vezetője.
márc. 22
10:12
Elhunyt Wolfgang Wagner (Metropol)
Kilencvenéves korában elhunyt Wolfgang Wagner, a világhírű német zeneszerző Richard Wagner unokája, a Bayreuthi Ünnepi Játékok korábbi vezetője.
márc. 22
10:48
A filmcsillag 80 éves lenne (Spa Trend Online)
Március 24-én lenne nyolcvan éves a ragyogóan kék szemű, férfias Steve McQueen, minden idők egyik legnépszerűbb filmcsillaga.
márc. 22
12:18
Két piros telefonfülke a tengerparton (Spa Trend Online)
A 12. budapesti Nézőpont Váltás Filmszemlén tizennégy alkotást mutattak be, s a rendezők, a vágók, a forgatókönyvírók között sok volt a siket, a látássérült; de akadt siket-vak, mozgássérült vagy értelmi fogyatékos rendező is. A rendhagyó filmfesztivál úgy zajlott, hogy a vetítővászon mellett jeltolmács állt, aki folyamatosan jelelt. A nézőtéren ott ült Kalmár Márton, az angliai OSKA Bright Film…
márc. 22
12:36
Alice a csúcstartó (Spa Trend Online)
Tim Burton Alice-feldolgozása a vetítés harmadik hetében is megmaradt az észak-amerikai kasszasikerlista csúcsán.
márc. 22
13:30
Előkerült Jean-Paul Sartre harminc éve eltűnt sírköve (Metropol)
A követ Arnulfo Valencia kolumbiai író hagyatékában, könyvek közé rejtve találták meg családtagjai. Lánya, Tania Valencia szerint apja röviddel a halála előtt beszélt neki a sírkőről.
márc. 22
14:06
Rachel Weisz és Mark Rylance nyerte a brit színházi díjakat (Spa Trend Online)
Rachel Weisz nyerte el a legjobb színésznő, Mark Rylance pedig a legjobb színész Laurence Olivier-díját. A legrangosabb brit színházi elismeréseket, amelyeket a Broadway Tony-díjaival emlegetik egy lapon - tegnap este adták át Londonban.
márc. 22
16:12
Májusra kész a „balkezes zongora” (Metropol)
Saját állítása szerint megalkotta a világ első balkezes zongoráját egy Németországban élő, magyar származású muzsikus, Losó Géza.
márc. 22
16:48
Milliomos lesz születésnapjára SuBo (Metropol)
Az egyedül élő skót háziasszony, akit Glasgow-hoz közeli kisvárosi otthonán, Blackburnön kívül korábban senki nem ismert, tavaly tavasszal, 48 évesen lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű.

Keresés