2010. március 22. hétfő

márc. 22
8:06
Segítség! A pasimnak nincs orgazmusa (NLC)
Amikor megismerkedtem a párommal, még nős volt, de már elvált. Nekem nagyon jó vele a szex, ám van egy problémánk: ő viszont nem képes az orgazmusra.
márc. 22
8:08
Megvan a következő Bond-lány! (NLC)
A Gettómilliomosból ismert indiai színésznőt választották a következő Bond-lánynak.
márc. 22
9:18
Titkos tippek a legfinomabb húsvéti sonkához (NLC)
A húsvét sonka nélkül? Képtelenség! A hagyományos böjt utáni dínomdánomhoz hozzátartozott a finomra füstölt, gusztusos sonka is. Nem csak a hagyományos fõtt sonka kerülhet az asztalra, íme rendhagyó tippjeink!
márc. 22
10:12
Diákprostitúció: Tandíjra gyűjtök… (NLC)
Vannak, akik naponta akár 4-5 kuncsaftot is fogadnak, mások pornóforgatásokra járnak… Másnap beülnek az egyetem előadójába, és jó diák módjára jegyzetelnek. Vajon ezek a lányok nem fizetnek egyszer súlyos árat azért, mert testüket áruba bocsátották?
márc. 22
10:14
4 dolog, amivel helyettesítheted a fehér lisztet (NLC)
Kenyér, zsömle, kifli – nehéz lemondani róluk, pedig tudjuk, hogy árthat, ha sokat fogyasztunk belőlük. Most megmutatjuk, mivel helyettesítheted a fehér lisztet!
márc. 22
11:24
A legcsokisabb világkedvenc - 3 tuti brownie-recept (NLC)
Naná, hogy az amerikaiak találták ki, a tengerentúlról indult világhódító útjára. Nem csoda a sikere, hiszen csokis, könnyű, és elkészíteni sem nagy ördöngösség. Három bevált receptet mutatunk be.
márc. 22
12:36
Húsvéti vendégvárók (NLC)
Locsolók, barátok, rokonok. Húsvétkor természetes a vendégjárás, ilyenkor jól jön pár igazán ünnepi és mennyei vendégváró finomság receptje.
márc. 22
13:12
A nyuszi répatortája (NLC)
A répatorta mindig jó, húsvét táján ennél jobb süti nem is kell, hogy a nyuszi kedvében járjunk!
márc. 22
13:48
3 ok, amiért fontos a semmittevés! (NLC)
Rosszul érzed magad, ha pihensz? Pedig a semmittevés nagyon fontos: nemcsak pihensz ilyenkor, hanem fel is dolgozod, ami korábban történt veled. Megmutatjuk, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet!
márc. 22
13:50
Kulka János: A zenében eltűnnek a szorongásaim (NLC)
Sűrű a március Kulka János életében: pénteken volt a Lear király premierje a Nemzeti Színházban, ahol a címszerepet játssza, a hónap közepén pedig megjelenik a második szólólemeze. A színház és a zene mellett autókról, könyvekről és szorongásokról beszélgettünk vele.
márc. 22
14:06
2 álomszép népi tojásfestési technika - kezdőknek és haladóknak (NLC)
Két igen látványos népi tojásfestő technikát sajátíthatsz most el. Megmutatjuk, hogy készül az aranyozott és a karcolt tojás.
márc. 22
15:54
Narancsveszély: A túlzásba vitt sport visszaüt! (NLC)
Itt a tavasz, vesszen a narancsbőr: alapos és kitartó munkával megszabadulhatsz a kellemetlen cellulitisztől, mire bikinit kell/lehet húzni. De nem árt ugyanakkor az óvatosság sem!
márc. 22
16:30
Karamellás kosár gazdagon vagy olcsón (NLC)
Bereznay Tamás elkészítette a hasonló alapanyagokat tartalmazó fogások olcsóbb, illetve némileg költségesebb verzióját is. A karamellás kosár önmagában is finom, de egy kis diófagylalttal és csokiöntettel meg is bolondíthatjuk.
márc. 22
17:42
Nem csak festhetjük! 4 különleges tojásdíszítési technika (NLC)
Valaha a lányos házaknál kosárnyi hímes tojással készültek a locsolók fogadására. Változtak az idők, tojást sokan már csak kedvtelésből, de annál lelkesebben festenek. Ugyanis a tojás díszítésekor – a mostanság kapható sokféle alapanyagból – számtalan technikával dolgozhatunk. Élvezzük ki a mintázás örömét, mert a hímes tojások teszik igazán jellegzetessé a húsvéti hangulatot!
márc. 22
18:19
Magas a vérnyomásod? Lehet, hogy magányos vagy! (NLC)
A másokkal való kapcsolat hiánya nem csak boldogtalanná tesz, de az egészségre is káros hatással van: amerikai pszichológusok közvetlen összefüggést találtak a magány és a magas vérnyomás között.

Keresés