2010. március 17. szerda

márc. 17
7:12
Szakított az álompár! (NLC)
Kate Winslet és Sam Mendes hét év után hirtelen különváltak.
márc. 17
7:48
Johnny Depp kiugrott az ablakon! (NLC)
A színész pizsamában mászott ki az ablakon, majd leugrott az erkélyről.
márc. 17
8:24
Török gyorstalpaló: tények és tévhitek 35 izgalmas pontba szedve (NLC)
Évről évre egyre több ember „merészkedik” az Utazás kiállítás idei díszvendégeként bemutatkozó Törökországba, és szerencsére már nem az egykori, isztambuli bőrkabátot beújító szalonturista. Ha kíváncsi vagy a törökök igazi arcára, olvass tovább!
márc. 17
9:18
A népszerű híradósnak megint kisfia lesz! (NLC)
Ha nem tudnám, hogy Novodomszky Éva a Magyar Televízió közkedvelt bemondónője, esküszöm, olasz mammának nézném. Fekete miniruha, neccharisnya, a fülén mobiltelefon, amelyen taljánul cseverész, miközben egy gyönyörű bambinót húz maga után, és domborodó pocakjával határozottan tolat. Maga az élet és az elevenség. Nem csoda, ha minden tekintet feléje fordul, ahogy belép az étterembe...
márc. 17
9:20
A nyuszi répás sütije (NLC)
A répatorta mindig jó, húsvét táján ennél jobb süti nem is kell, hogy a nyuszi kedvébe járjunk!
márc. 17
9:22
Csonka András tíz éve folyamatosan reggelizik (NLC)
A színész-műsorvezető napra pontosan tíz éve ébreszti reggelente a tévénézőket.
márc. 17
10:30
Mi történik, ha méltóságunkba gázol az orvos? (NLC)
Épp amikor a kezelőorvos megkéri a beteget, hogy helyezkedjen el a nőgyógyászati székben, egy ötfős, orvostanhallgatókból álló csoport érkezik...
márc. 17
11:06
Kincs ami van - kiadvány az egészségről (NLC)
A Tudatos Vásárló magazin az eddiginél nagyobb formátumban és új arculattal foglalja össze a fogyasztók számára legfontosabb információkat az egészségmegőrzéssel és az egészségügyi fogyasztóvédelemmel kapcsolatban, valamint bemutatja a környezettudatos életmód legújabb trendjeit, tippjeit és sikertörténeteit.
márc. 17
11:42
Gyerekesek kontra gyerektelenek (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal tapasztalataikat. Pár héttel ezelőtti összeállításunkban vitát indítottunk arról, tényleg ellentét feszül-e a gyerekesek és a gyerektelenek tábora között. Ezúttal erről mondják el véleményüket „házi” kismamáink is.
márc. 17
12:36
Sminkábécé - tavaszra hangolva (NLC)
Nem árt, ha a megszokott mozdulatok mellé elsajátítasz néhány új trükköt, ha sminkben is szeretnéd követni a divatot! Trendi tippek címszavakban, az alapozótól a zselés szemöldökformázóig.
márc. 17
12:38
Jakupcsek Gabriella: „Csak az egyetlen, fontos férfinak vetkőzöm” (NLC)
Furcsa egy nő ez a Jakupcsek. Ezer éve ismerjük egymást, pedig sosem dolgoztunk együtt, semmit sem tudunk egymás magánéletéről, csak valami megmagyarázhatatlan vonzalom él bennünk a másik iránt. Mikor fölhívtam az interjú miatt, épp rohant, mert a Story Tv-ben, ahol a Jakupcsek... mert érdekel című műsora fut, megbeszélése volt.
márc. 17
13:30
Nézettségi csetepaté a bányászbéka ülepe alatt (NLC)
Az elmúlt héten a 18-49 év közötti tévénéző hölgyek döntéseit egyetlen változó variálta át: a hosszú hétvége okán hétfő este is tömegek nyomogatták a távirányítót. Lassan azonban az is kijelenthető: a nagy csatornák léghajói tekintélyes súlyú ballasztot is vonszolnak magukkal... de előbb a győztesekről.
márc. 17
13:32
Lady Gaga majdnem elájult a színpadon! - videó (NLC)
Lady Gaga kis híján összeesett a színpadon turnéjának új-zélandi állomásán.
márc. 17
14:06
Számháborúznak a rádiók sztárjai (NLC)
A két konkurens kereskedelmi rádió reggeli műsora nagy harcot vív a hallgatókért.
márc. 17
15:36
Zsírégető citromos fogások (NLC)
A citrom olyan egészséges és olyan sokféleképpen használható a konyhában, hogy szinte állandóan kéznél kellene lennie. Arról nem is beszélve, hogy az egyik legjobb szövetségesünk lehet a zsírégetésben...
márc. 17
16:48
2010-ben Madrid a nyerő! De vajon a szexi Katy is tuti befutó? (NLC)
Madrid ünnepi lázban ég. 2010-ben a spanyol főváros ad helyet a világ egyik legnagyobb zenei eseményének, a Europe Music Awards-nak. A háziasszony Katy Perry tavaly lenyűgözte a közönséget - vajon idén, harmadszorra is ő vezeti majd a show-t?
márc. 17
18:18
Optimisták, nyitottak, de kevésbé vallásosak (NLC)
A Pew Research Center az amerikai fiatal felnőttekről készített átfogó kutatást, amelyben az úgynevezett millenniumi generáció vallással kapcsolatos nézeteit vizsgálta. Az elemzés kimutatta, hogy bár a fiatalok kevésbé vallásosak az idősebbeknél, az egyes vallási hiedelmekhez való hozzáállásukban nem különböznek annyira tőlük.
márc. 17
20:42
A pasik is félnek az öregedéstől! (NLC)
A férfikozmetikumok eladása Nagy-Britanniában kétszer akkora ütemben nő, mint a női kozmetikumoké. Egy új felmérésből ennek oka is kiderül: a pasik is tartanak az öregedéstől, ráadásul az állásinterjúkon jól kell kinézni.
márc. 17
22:48
Zuhanórepülésben a Suzuki (NLC)
2010 februárjában közel 60 százalékkal zsugorodott a hazai autópiac a tavalyi évhez képest, nem túl rózsás a helyzet, hiszen már akkor is 50 százalékos mínuszban volt az értékesítés. A Suzuki egyre zuhan, a Škoda viszont növekedésnek indult.
márc. 17
23:42
Kötelező megjavítani a törött autót? (NLC)
Áprilistól a biztosítónak műszaki vizsgálatra kell küldenie a károsult járművet, amennyiben a tulajdonos nem kívánja azt megjavítani, különben jóval kevesebb biztosítási összeghez juthat hozzá az autós.

Keresés