2010. március 4. csütörtök

márc. 4
6:45
Whitney Houstont végképp kirúgták! (NLCafé)
Az énekesnőnek esélye sincs a visszatérésre.
márc. 4
7:39
Irigy Hónaljmirigy: a becsületes zsíros kenyér (NLCafé)
Elveimet és előítéleteimet sutba dobva bevallom: a legutóbbi műsorukon kifejezetten jól szórakoztam.
márc. 4
8:48
Közös lemezt készítene a Westlife és a Boyzone (est.hu)
A két fiúbanda a tavaly elhunyt Stephen Gately emlékére rögzített közösen néhány számot, innen jött az ötlet, hogy közösen készítsenek el egy albumot, amely az írek közötti szolidaritást jelképezné.
márc. 4
8:51
A „nájlonszatyor” tündöklése és bukása (NLCafé)
Ötven éve kincset ért egy marlborós „nájlonszatyor”: sárga irigység tárgya volt itthon, keményvaluta – fizetőeszköz – Romániában és a Szovjetunióban. Volt is nagy tülekedés a BNV-ken, ahol a külföldi kiállítók ingyen osztogatták, a szemfülesek pedig pillanatok alatt szétkapkodták.
márc. 4
9:06
Gyermekek a túlélés szélén: fotókiállítás és vetítés (est.hu)
Március 14-ig látogatható az Uganda mindennapjait a gyermekek szemszögéből bemutató fotókiállítás. A Gyermekek a túlélés szélén című tárlat szerdától vasárnapig 11 és 19 óra között tart nyitva, március 5-én pedig vetítés is kapcsolódik hozzá.
márc. 4
9:09
5 vidám takarítóeszköz (NLCafé)
Hála a pihent agyú formatervezőknek és kütyügyártóknak, ma már léteznek olyan jópofa használati tárgyak, amelyekkel még az utált házimunka sem tűnik nyűgnek.
márc. 4
9:45
Ördög Nórinak bizarr italt kellett innia (NLCafé)
Mire nem képes egy ember a népszerűségért?
márc. 4
10:18
Itt vagyok: vetítés és buli a Toldiban (est.hu)
Az idei, 41. Magyar Filmszemlén a legjobb kisjátékfilm díját elnyert Itt vagyok című alkotást, Szimler Bálint rendezését nézhetjük meg a budapesti Toldi moziban március 6-án, szombaton. A film után bulival is készülnek a szervezők.
márc. 4
10:39
Nem kellett Amélie: Oscar 10 legrosszabb döntése (NLCafé)
Az Amerikai Filmakadémia több mint hatezer tagja köztudottan elég konzervatív nézeteket képvisel, így gyakran hajlamosak elmenni újító és/vagy zseniális mozik/alkotók, vagy akár komplett irányzatok mellett a biztonsági játék kedvéért. Íme, a legnagyobb tévedéseik!
márc. 4
10:41
5 rossz szokás, amellyel ideje lenne szakítanod (NLCafé)
A rossz étkezési szokásokat könnyű felvenni, de nagyon nehéz elhagyni - különösen, ha gyerekkorod óta minden nap gyakorlod őket. Segítünk, hogy szenvedés nélkül szabadulj meg tőlük!
márc. 4
11:12
Komfortos mennyország (est.hu)
Peter Jackson, A Gyűrűk Ura-trilógia rendezője ismét fantasyval jelentkezett - csak egy nagyon másmilyennel. Új adaptációjának bizarr módon egy halott, sőt meggyilkolt lány a főhőse, aki borzalmas halála után...
márc. 4
12:06
Mocskos zsaru - New Orleans utcáin (est.hu)
Volt egy 1992-es Mocskos zsaru, a zseniális Harvey Keitel főszereplésével és az azóta kissé begolyózott Abel Ferrara rendezésében - tavaly pedig született egy újrafogalmazás, mert a remake szót nem szeretjük.
márc. 4
12:24
Pandorum (est.hu)
Egy asztronauta többéves mesterséges altatásból ébredve magához tér egy teljesen kihaltnak tűnő űrhajó, az Elysium fedélzetén. Ő Bower tizedes, de ezt a tényt ő maga is csak ruházata feliratából tudja, mivel nem emlékszik semmire.
márc. 4
12:27
„Ott voltam az Oscar-gálán!" (NLCafé)
M. Tóth Géza mint Oscar-jelölt ott lépkedett a vörös szőnyegen. Meryl Streep és Will Smith között... Az NLCafe kedvéért most visszaemlékezik a nagy eseményre.
márc. 4
13:39
Csimpánz az elvonón! (NLCafé)
Egy oroszországi állatkert csimpánzát az ápolók kénytelenek voltak elvonóra küldeni, mivel az állat rászokott a dohányzásra és az ivásra.
márc. 4
13:41
Segítség! A férjem új barátnője fiatalabb, mint a lányunk! - Soma Mamagésa válaszol (NLCafé)
A férjem új barátnője 17 éves. Jóval túl az 50-en baromi jó srácnak titulálja magát, én pedig a szégyentől nem tudok a családom és a barátaink szemébe nézni.
márc. 4
14:12
Burton és Bekmambetov a vámpírok ellen (est.hu)
Vámpírvadászként jelenik meg Abraham Lincoln egykori amerikai elnök Tim Burton, az Alice Csodaországban direktora készülő filmjében, amit Timur Bekmambetovval (Wanted) közösen készül vászonra vinni Seth Grahame-Smith regénye alapján.
márc. 4
14:33
Böjtölj velünk! Könnyű zöldfűszeres cheddartorta (NLCafé)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Ezzel a mutatós sós tortával garantált sikerünk lesz.
márc. 4
15:27
Horváth Éva társra lelt! (NLCafé)
A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Ferenc lesz a Reggeli új műsorvezetője.
márc. 4
15:42
Black-Out Kowával a Wigwamban (est.hu)
A kilencvenes évek nem kicsit a Black-Outról is szóltak. De ne meneküljünk a daliás múltba, mert itt van nekünk az eredeti banda. A tékozló fiú hazatért, Kowalsky ismét a Black-Outban rockkol.
márc. 4
15:44
Paco de Lucía a MüPa-ban (est.hu)
Tavasszal mindenki egy kicsit magasabb hőfokon ég. Szerelem van a levegőben. A fokozottan szenvedélyes, madárcsicsergős hangulatra Paco de Lucía tesz rá még egy lapáttal a MüPában, március végén.
márc. 4
15:46
Zene A Rasszizmus Ellen az A38-on (est.hu)
Az, hogy egyforma köztünk a különbség, már régóta nem vita tárgya. Időről időre azonban nem árt ezt tudatosítani, még egyszer, meg még egyszer. A bevésődést nyilván a rakenroll segíti a legjobban.
márc. 4
15:48
Snétberger Ferenc és Dhafer Youssef a Millenárison (est.hu)
Minimum két világ találkozik majd március végén a MüPában, vagy inkább mondjuk azt, az egész világ akkor és ott találkozik majd. Évtizedes jazzbarátság, a kelet, a nyugat és a spiritizmus vonzásában.
márc. 4
16:21
Fájdalom nélküli oltás tapasszal (NLCafé)
Hamarosan elfelejthetik félelmüket azok, akik eddig tartottak az injekciós tűtől, mert egy japán kutató kidolgozta a fájdalommentes oltás módszerét.
márc. 4
16:23
Debreczeni Zita szexis fotókkal indul (NLCafé)
Debreczeni Zita fotósként is egyre jobb.
márc. 4
16:33
Danger Mouse kibékült az EMI-jal, megjelenik sztárparádés lemeze (est.hu)
A David Lynch közreműködésével elkészített Dark Night Of The Soul a tavalyi év egyik legjobb lemeze volt, pedig hivatalosan meg sem jelent. Idén pótolják a kiadását, miután Danger Mouse rendezte problémáit kiadójával.
márc. 4
16:35
Lil Wayne csalódott, hogy nem mehet börtönbe (est.hu)
Harmadszor is el kellett halasztani az amerikai rapper börtönbüntetésének megkezdését, ezúttal egy leégett manhattani bírósági épület miatt. Lil Wayne állítólag nem örült neki, hogy nem vonulhatott be a börtönbe.
márc. 4
17:15
Tégy a stresszevés ellen! - Kipróbált módszerek (NLCafé)
Csak két kocka csoki értekezlet előtt, túrótorta utána, mert kibírtuk? Bizony, sokan terelik el a figyelmet a stresszről evéssel. Sőt olyanok is akadnak, akik boldogságukat tetézik még hatalmas éjjeli vacsorákkal, aztán nem mernek már ráállni a mérlegre. Szerencsére számtalan lehetőségünk van tenni az „érzelmi evés” ellen.
márc. 4
17:17
A legborzasztóbb Oscar-beszédek (NLCafé)
Persze, a szörnyű ruhákról és az unalmas műsorról még napokig lehet fröcsögni, de ami a legkéjesebb örömöt okozza mindenkinek, az a béna beszédek ízekre szedése. Íme néhány klasszikus!
márc. 4
18:27
Újabb bébi az állatkertben: zsiráfborjú született (NLCafé)
Szinte hihetetlen, hogy nyolcévnyi szünet után ismét szaporodtak Budapesten a Föld legmagasabb állatai. A budapesti zsiráfcsapat legifjabb tagja tegnap este, nem sokkal 6 óra után jött a világra.
márc. 4
18:29
17 km vörös szőnyeg! (NLCafé)
Igen, ilyen hosszú az Oscar-kifutó… A szobor 33 cm, egy sztárfrizu beszárítása meg 5000 dollárba kerül! (Plusz a 10% jatt, nyilván.) Sokkoló számok következnek a világ legnagyobb partijának szervezőitől!
márc. 4
18:57
Dobj egy macit 2010-ben is! (est.hu)
A tavalyi nagy sikerű mackóhajigálós project után idén ismét be lehet tárazni a plüssállatkákkal, majd a megfelelő pillanatban mindet a jégre zúdítani! A "Dobj egy macit" akció célja, hogy mosolyt csaljon beteg kisgyermekek arcára.
márc. 4
19:39
8 ok, amiért Johnny Deppet tartjuk Hollywood legnagyobb különcének (NLCafé)
A vad sminkben és jelmezben alig ismerjük meg Johnny Deppet, aki ezúttal a Bolond Kalapost játssza az Alice Csodaországban Tim Burton-féle verziójában. A Nők Lapja Cafénak 8 érve van amellett, miért Depp számít Hollywood legnagyobb különcének.
márc. 4
22:21
Drágulhat a fiatal autók kötelező biztosítása (NLCafé)
2011-től új szabályozás lép érvénybe a kötelező gépjármű-biztosításoknál, amely régebbi autók tulajdonosait hozhatja kedvezőbb, az újakét előnytelenebb helyzetbe.
márc. 4
23:15
Márciusi holdnaptár (NLCafé)
Igen izgalmasnak lesz a március hónap, különösen, hogy a Mars végre befejezi hátráló mozgását, és azok a dolgok, amelyekben eddig nem voltál képes döntést hozni, most végre megszülethet.

Keresés