2010. március 4. csütörtök

márc. 4
6:45
Whitney Houstont végképp kirúgták! (NLC)
Az énekesnőnek esélye sincs a visszatérésre.
márc. 4
7:39
Irigy Hónaljmirigy: a becsületes zsíros kenyér (NLC)
Elveimet és előítéleteimet sutba dobva bevallom: a legutóbbi műsorukon kifejezetten jól szórakoztam.
márc. 4
8:51
A „nájlonszatyor” tündöklése és bukása (NLC)
Ötven éve kincset ért egy marlborós „nájlonszatyor”: sárga irigység tárgya volt itthon, keményvaluta – fizetőeszköz – Romániában és a Szovjetunióban. Volt is nagy tülekedés a BNV-ken, ahol a külföldi kiállítók ingyen osztogatták, a szemfülesek pedig pillanatok alatt szétkapkodták.
márc. 4
9:09
5 vidám takarítóeszköz (NLC)
Hála a pihent agyú formatervezőknek és kütyügyártóknak, ma már léteznek olyan jópofa használati tárgyak, amelyekkel még az utált házimunka sem tűnik nyűgnek.
márc. 4
9:45
Ördög Nórinak bizarr italt kellett innia (NLC)
Mire nem képes egy ember a népszerűségért?
márc. 4
10:39
Nem kellett Amélie: Oscar 10 legrosszabb döntése (NLC)
Az Amerikai Filmakadémia több mint hatezer tagja köztudottan elég konzervatív nézeteket képvisel, így gyakran hajlamosak elmenni újító és/vagy zseniális mozik/alkotók, vagy akár komplett irányzatok mellett a biztonsági játék kedvéért. Íme, a legnagyobb tévedéseik!
márc. 4
10:41
5 rossz szokás, amellyel ideje lenne szakítanod (NLC)
A rossz étkezési szokásokat könnyű felvenni, de nagyon nehéz elhagyni - különösen, ha gyerekkorod óta minden nap gyakorlod őket. Segítünk, hogy szenvedés nélkül szabadulj meg tőlük!
márc. 4
12:27
„Ott voltam az Oscar-gálán!" (NLC)
M. Tóth Géza mint Oscar-jelölt ott lépkedett a vörös szőnyegen. Meryl Streep és Will Smith között... Az NLCafe kedvéért most visszaemlékezik a nagy eseményre.
márc. 4
13:39
Csimpánz az elvonón! (NLC)
Egy oroszországi állatkert csimpánzát az ápolók kénytelenek voltak elvonóra küldeni, mivel az állat rászokott a dohányzásra és az ivásra.
márc. 4
13:41
Segítség! A férjem új barátnője fiatalabb, mint a lányunk! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
A férjem új barátnője 17 éves. Jóval túl az 50-en baromi jó srácnak titulálja magát, én pedig a szégyentől nem tudok a családom és a barátaink szemébe nézni.
márc. 4
14:33
Böjtölj velünk! Könnyű zöldfűszeres cheddartorta (NLC)
Böjt idején sem kell lemondanunk a finom ízekről! Ezzel a mutatós sós tortával garantált sikerünk lesz.
márc. 4
15:27
Horváth Éva társra lelt! (NLC)
A hetek óta tartó találgatásoknak vége: hivatalossá vált, hogy Hujber Ferenc lesz a Reggeli új műsorvezetője.
márc. 4
16:21
Fájdalom nélküli oltás tapasszal (NLC)
Hamarosan elfelejthetik félelmüket azok, akik eddig tartottak az injekciós tűtől, mert egy japán kutató kidolgozta a fájdalommentes oltás módszerét.
márc. 4
16:23
Debreczeni Zita szexis fotókkal indul (NLC)
Debreczeni Zita fotósként is egyre jobb.
márc. 4
17:15
Tégy a stresszevés ellen! - Kipróbált módszerek (NLC)
Csak két kocka csoki értekezlet előtt, túrótorta utána, mert kibírtuk? Bizony, sokan terelik el a figyelmet a stresszről evéssel. Sőt olyanok is akadnak, akik boldogságukat tetézik még hatalmas éjjeli vacsorákkal, aztán nem mernek már ráállni a mérlegre. Szerencsére számtalan lehetőségünk van tenni az „érzelmi evés” ellen.
márc. 4
17:17
A legborzasztóbb Oscar-beszédek (NLC)
Persze, a szörnyű ruhákról és az unalmas műsorról még napokig lehet fröcsögni, de ami a legkéjesebb örömöt okozza mindenkinek, az a béna beszédek ízekre szedése. Íme néhány klasszikus!
márc. 4
18:27
Újabb bébi az állatkertben: zsiráfborjú született (NLC)
Szinte hihetetlen, hogy nyolcévnyi szünet után ismét szaporodtak Budapesten a Föld legmagasabb állatai. A budapesti zsiráfcsapat legifjabb tagja tegnap este, nem sokkal 6 óra után jött a világra.
márc. 4
18:29
17 km vörös szőnyeg! (NLC)
Igen, ilyen hosszú az Oscar-kifutó… A szobor 33 cm, egy sztárfrizu beszárítása meg 5000 dollárba kerül! (Plusz a 10% jatt, nyilván.) Sokkoló számok következnek a világ legnagyobb partijának szervezőitől!
márc. 4
19:39
8 ok, amiért Johnny Deppet tartjuk Hollywood legnagyobb különcének (NLC)
A vad sminkben és jelmezben alig ismerjük meg Johnny Deppet, aki ezúttal a Bolond Kalapost játssza az Alice Csodaországban Tim Burton-féle verziójában. A Nők Lapja Cafénak 8 érve van amellett, miért Depp számít Hollywood legnagyobb különcének.
márc. 4
22:21
Drágulhat a fiatal autók kötelező biztosítása (NLC)
2011-től új szabályozás lép érvénybe a kötelező gépjármű-biztosításoknál, amely régebbi autók tulajdonosait hozhatja kedvezőbb, az újakét előnytelenebb helyzetbe.
márc. 4
23:15
Márciusi holdnaptár (NLC)
Igen izgalmasnak lesz a március hónap, különösen, hogy a Mars végre befejezi hátráló mozgását, és azok a dolgok, amelyekben eddig nem voltál képes döntést hozni, most végre megszülethet.

Keresés