2010. március 14. vasárnap

márc. 14
8:45
Kalandozás a cipődivat évszázadaiban (NLC)
A lábbelik történetét bemutató kiállítás nyílt Kalandozás a cipődivat évszázadaiban címmel pénteken Székesfehérváron, a Szent István Múzeumban.
márc. 14
8:47
Európát nem érdekli az Oscar-díjas film!? (NLC)
Bár a Bombák földjén kapta idén az Oscart, a közönség nem mindenhol szereti a filmet.
márc. 14
9:39
Ínycsiklandó töltött tészta másként (NLC)
A töltött tészta népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy világszerte hódít mint olasz ravioli, kínai wonton, orosz varenyiki vagy magyar húsos derelye. Íme, itt a sváb változata a kedvelt ételnek.
márc. 14
10:51
Mi kerüljön a padlóra? A jó szőnyeg titka (NLC)
Egy jól eltalált szőnyeg a helyiség éke lehet, ám ha mellényúlunk, bizony jó darabig nézhetjük a sokszor nem is olcsó darabot. Most segítünk a döntésben.
márc. 14
10:53
Mit csináljunk március 15-én? (NLC)
A hagyományos programok mellett több érdekesség is várja az ünnepelni vágyókat Budapest számos pontján: életnagyságú huszárszobrok, animált díszkivilágítás és Széchenyi-korzó, hogy csak néhányat említsünk.
márc. 14
12:03
Kamu a környezetkímélő szatyor? (NLC)
Mégsem annyira környezetkímélők a sok üzletben árult biolebomló szatyrok, mint általában gondolják őket - derül ki egy brit tanulmányból.
márc. 14
13:33
Oscar-díjas a szomszédból - Sandra Bullock stílusa (NLC)
Mióta megnyerte az Oscar-díjat, mindenki rá kíváncsi. Még mi is. Csak most a filmes teljesítménye helyett a stílusát boncolgatjuk Oehler Diana stylisttal.
márc. 14
14:09
Tavaszi kúrahoroszkóp (NLC)
A tavasz beköszöntével szükségünk van valami megújító-frissítő kúrára, hogy visszatérjen a télen megcsappant energiánk. Minden típus másképp regenerálódik, legyen szó módszerről, időtartamról vagy eszközökről.
márc. 14
15:57
Egy tonna melltartó (NLC)
Egy tonna melltartót gyűlt össze jótékonysági célból Nagy-Britanniában: az alsóneműt szegény országokba küldik.
márc. 14
17:27
A stresszes férfiak rosszul választanak párt (NLC)
Kutatások igazolják, hogy a legtöbb ember önmagához viszonylag hasonló párt választ magának. A stressz azonban, úgy tűnik, megfordítja a trendet: az igen feszült férfiak olyan partnereket részesítenek előnyben, akik külsőleg egyáltalán nem hasonlítanak hozzájuk.
márc. 14
18:21
Bízhatsz az online randikban? (NLC)
Azok, akik az interneten igyekeznek szerelmet találni, időről időre szembe kerülnek a nagy kérdéssel: vajon a társkeresőn megismert emberek azok, akiknek mondják magukat?

Keresés