2010. március 14. vasárnap

márc. 14
0:51
Csiklóizgatók - a hölgyek örömére - Videó! (HáziPatika)
Tudta, hogy férfiak is vásárolják a csiklóizgató termékeket? Miért lehet hasznos egy párkapcsolatban ez a szexuális segédeszköz, játékszer? Erről beszél egy erotika szaküzlet eladója.
márc. 14
5:03
Sportoljon gyermekével! (Blikk)
Nem csupán a mozgás, hanem a közös kikapcsolódás miatt is fontos, hogy a szülők együtt mozogjanak gyermekeikkel. A Vasárnapi Blikk állandó szakértői, Béres Alexandra és Katus Attila most ehhez ad praktikus tanácsot olvasóinknak
márc. 14
5:06
Rezidensek: Tiltakoznak a "röghöz kötés" ellen (WebBeteg)
Az egészségügyi tárca vezetője egyben közölte azt is, a rezidensek tiltakozása ellenére sem függesztik fel a szóban forgó rendeletet.
márc. 14
6:51
Az élvezet biokémiája (Infostart)
Borajánló rovatunk második része pezsgőajánlássá alakul. Ennek két oka van, egyrészt a figyelmes borbarátnak illik ismernie a pezsgőket, másrészt a Pezsgőpáholy a napokban tartotta tavaszi szeánszát. Tudósításunkban felidézzük Kállay professzor pezsgőtani téziseit, Garamvári Vencel néhány remek tételét, és néhány további magyar pezsgőkülönlegességet.
márc. 14
8:15
Mire utal a vizelet minőségének változása? (WebBeteg)
A vizelet nem olyan dolog, amiről az emberek szeretnek beszélgetni. Alig több, mint egy futó pillantást vetünk rá, mielőtt lehúzzuk, s így eltűnik szemünk elől a WC csésze legaljára.
márc. 14
9:15
Hatvan perc a Földért (Infostart)
Minden ötödik ember úgy érzi, hogy mindennapjai során mindent megtesz, ami lehetőségében áll, hogy ökológiai lábnyomát csökkentse - derül ki egy nemrég közzétett kanadai kutatásból. Igaz, ennél sokkal nagyobb arányban vannak azok, akik erősen motiváltnak érzik magukat a cselekvésre.
márc. 14
9:33
Tűz volt reggel a Király utcában (Infostart)
Tűz volt reggel egy élelmiszerboltban Budapest VII. kerületében, a Király utcában, de senki sem sérült meg.
márc. 14
9:35
Kéthetente új vért kap a különös betegségben szenvedő kisfiú (Infostart)
Minden második héten vérátömlesztésre van szüksége annak az angol kisfiúnak, aki egy rendkívül ritka betegségben szenved. Az orvosok szerint már csak a csontvelő-átültetés mentheti meg a gyerek életét.
márc. 14
9:54
A konyhában tartott vitamin hatástalanná válik (Metropol)
A lakás nedves levegőjű helyiségeiben tárolt vitaminok és táplálék-kiegészítők rövid idő alatt tönkremehetnek, és akkor hiába szedjük őket: a remélt gyógyhatás nem érvényesül.
márc. 14
10:21
Kelet-Európa - HIV járvány van kialakulóban (WebBeteg)
A tűk és az injekciós eszközök közös használata háromszor nagyobb kockázattal jár a HIV átvitelét tekintve, mint a nemi közösülés.
márc. 14
11:24
A nedves levegő tönkreteszi a vitaminkészítményeket (WebBeteg)
A lakás nedves levegőjű helyiségeiben tárolt vitaminok és táplálék-kiegészítők rövid idő alatt tönkremehetnek, és akkor hiába szedjük őket: a remélt gyógyhatás nem érvényesül.
márc. 14
11:39
Akár hó is hullhat március 15-én (Infostart)
Akár havazhat is a nemzeti ünnepen, például a fővárosban és az ország északi és északkeleti részében - mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa.
márc. 14
12:15
Sürgősségi centrumot alakítanak ki a zalaegerszegi kórházban (Infostart)
Több mint 70 millió forinttal támogatja sürgősségi centrum kialakítását a zalaegerszegi kórházban a Zala Megyei Önkormányzat. A megyegyűlés rendkívüli ülésen döntött a több mint 700 millió forintos beruházás önrészének biztosításáról.
márc. 14
15:36
A napfény és az immunrendszer kapcsolata - Kutatás (WebBeteg)
A kutatás magyarázatot ad arra, hogy az alacsony D-vitamin-szintű betegeket miért veszi le jobban a lábukról egy-egy fertőzés, mint másokat.
márc. 14
17:03
A Vatikán eltörölné a megrontási esetek elévülési idejét (Infostart)
A Vatikán fontolóra veszi, hogy eltörölje a megrontási bűnügyek tízéves elévülési idejét - jelentette a Kathpress hírügynökség.
márc. 14
17:21
A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 10. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták:
márc. 14
17:57
Fokhagymával a rák ellen (Infostart)
Komoly fegyver lehet a rák elleni küzdelemben a fokhagyma - állítják amerikai kutatók, akik egy új módszert használnak a szervezetben végbemenő karcinogén folyamat mértékének meghatározására.
márc. 14
18:51
Motorost gázolt el egy autó Budaörsön (Infostart)
Súlyos, életveszély sérülésekkel vittek kórházba egy motorost vasárnap, akit Budaörsön gázolt el egy autó - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese
márc. 14
19:00
Daganat, vagy aranyér? - Az orvos válaszol (WebBeteg)
"Enyhe fádalmak kezdődtek az alhasi részeknél, akkor még nem igazán konkrét helyen, úgy éreztem, hogy valahol a prosztata ill. a vastagbél/végbél környékén." Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
márc. 14
20:39
Lisztérzékenységben szenvedő gyerekek szülei, figyelem! (Infostart)
Magyarországon is forgalomba került a lisztérzékeny gyerekekre veszélyes osztrák bébiétel. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat közleménye szerint 4-féle Milupa Aptamil nevű tejpép kerülhetett a magyar polcokra, melynek csomagolásán tévesen szerepel a gluténmentes felirat

Keresés