2010. március 14. vasárnap

márc. 14
8:03
F1: Szabálytalan autóval indul a McLaren? (Vezess)
A Nemzetközi Automobil Szövetség ugyan engedélyezte a McLaren egyedi légelvezető rendszerét, de kiderült, hogy az MP4-25 diffúzora bizony nem a legszabályosabb, a csapatnak a következő futamra cserélnie kell.
márc. 14
9:33
F1: Veteránt igazol az újonc csapat? (Vezess)
A Bahreini Nagydíjon bemutatkozó Hispania Racing állítólag rutinos fejlesztőt keres két újonca, Bruno Senna és Karun Chandhok mellé.
márc. 14
10:39
A Ferrari motort cserélt Massa autójában (F1világ)
Bár még csak az első verseny előtt vagyunk, a Ferrarinál máris gondok akadtak, Felipe Massa autójának motorja ugyanis „abnormális paramétereket” mutatott a szombat délutáni időmérő utón, így a csapat úgy döntött, elővigyázatosságból kicseréli azt a délutáni verseny előtt.
márc. 14
11:03
F1: Vettel a favorit, Schumi 21-szeres pénzt ér (Vezess)
Sebastian Vettel sikerére lehet a legkisebb nyeremény reményében fogadni a Bahreini Nagydíj rajtja előtt.
márc. 14
11:39
F1: Schumacher nem zárja ki a dobogót (Vezess)
...azonban nem is lát rá sok esélyt. A visszatérő hétszeres világbajnoknak még vissza kell szoknia a Forma-1-be.
márc. 14
11:41
F1: Dupla motorcsere a Ferrarinál (Vezess)
A Ferrari a Bahreini Nagydíj előtt elővigyázatosságból Felipe Massa és Fernando Alonso autójában is motort cserélt.
márc. 14
11:45
Ecclestone húsz versenyt szeretne 2011-ben (F1világ)
A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone megerpősítette, hogy a jövő évben bemutatkozó Indiai Nagydíj nem egy másik verseny helyét veszi majd át, ami azt is jelenti, hogy 20 állomásból fog állni a 2011-es versenynaptár.
márc. 14
11:47
Alonso motorját is kicserélte a Ferrari (F1világ)
A Ferrari vezetése megerősítette, hogy nem csak Felipe Massa, hanem Fernando Alonso autójának motorját is kicserélte a délelőtt folyamán, ugyanis mindkét erőforrás „abnormális paramétereket” mutatott a szombati időmérő után.
márc. 14
12:51
Horner szerint bármi megtörténhet a versenyen (F1világ)
A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint az utóbbi idők egyik legizgalmasabb versenye előtt állunk, ugyanis a tankolás betiltása miatt senki nem tudhatja, miként alakulnak majd az erőviszonyok.
márc. 14
13:09
Hogyan nézünk autóversenyt? (Vezess)
Pár perc és indul a Forma-1 idei szezonja. Már mindent tudunk a feje tetejére állt száguldó cirkuszról, de a nagy gépezet legfontosabb részei, mi nézők még nem kerültünk górcső alá.
márc. 14
15:03
A Ferrari kettős győzelmet aratott Bahreinben (F1világ)
Fernando Alonso magabiztos győzelmet aratott a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon, miután az élről induló Sebastian Vettel autója meghibásodott. A Ferrari spanyolja mögött Felipe Massa és Lewis Hamilton végzett.
márc. 14
15:15
F1: Alonso nyerte a szezonnyitót! (Vezess)
Fernando Alonso győzelemmel mutatkozott be a Ferrarinál a Bahreini Nagydíjon, Felipe Massának köszönhetően az olasz csapat kettős győzelmet aratott. A harmadik a mclarenes Lewis Hamilton lett.
márc. 14
15:33
Alonso: Ezért a győzelemért dolgoztunk! (Vezess)
Kettős győzelemmel kezdte a Ferrari a 2010-es Forma-1-es idényt, Fernando Alonso Felipe Massát és Lewis Hamiltont megelőzve nyerte meg az idény első versenyét. Alonso megérdemelt diadalról beszélt, Massa örül, hogy visszatérhetett, Hamilton szerint az új szabályok nem tették izgalmasabbá a versenyeket. A Bahreini Nagydíj dobogósainak nyilatkozatai.
márc. 14
16:09
Vettel úgy érzi, nyerhetett volna a szezonnyitón (F1világ)
Sebastian Vettel úgy érzi, hogy megnyerhette volna a Bahreini Nagydíjat, ha nem hibásodik meg autója, és nem törött kipufogóval kell teljesítenie a verseny utolsó húsz körét, ami miatt három pozíciót is veszített, és még a dobogóra sem állhatott fel.
márc. 14
16:27
Vettel: Csak erőt ad ez a verseny! (Vezess)
Sebastian Vettel nem volt teljesen csalódott bahreini negyedik helye után, a Red Bull pilótája szerint az eredmény erőt ad a csapatnak.
márc. 14
16:42
Schumacher szerint rém unalmas versenyek jönnek (F1világ)
Michael Schumacher ugyan jól szórakozott visszatérő versenyén, azonban elmondta, hogy a tankolás betiltása miatt jóval kisebb a mozgásterük a csapatoknak a stratégiákat illetően, így senki ne számítson hatalmas taktikai csatákra az idei évben.
márc. 14
17:03
Schumacher: Lehetetlen előzni! (Vezess)
Michael Schumacher ugyan élvezte a Forma-1-es visszatérését, de a hétszeres világbajnok szerint nem érdemes izgalmas versenyeket várni 2010-ben. A Mercedesnél elégedettek az 5-6. hellyel.
márc. 14
17:15
Alonso a Ferrari dolgozóinak ajánlotta győzelmét (F1világ)
Fernando Alonso boldogan nyilatkozott, miután első ferraris versenyén győzelmet aratott a szezonnyitón, ahol az olaszok versenyzői végeztek az első két helyen, amire legutóbb 2008-ban, a Francia Nagydíjon volt példa.
márc. 14
17:39
Kubica: Mindent tönkretett a füstfelhő! (Vezess)
Robert Kubica szerint az első kanyarban történt megpördülése miatt értékes pontokat veszített a Bahreini Nagydíjon.
márc. 14
17:48
Hamilton: A harmadik hely volt a maximum (F1világ)
Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy követni tudta volna az élen állókat a vasárnapi Bahreini Nagydíjon, ha nem ragad be Nico Rosberg mögé az első etapban, ám a harmadik helynél előrébb akkor sem tudott volna végezni.
márc. 14
18:16
F1: Liuzzi örül a pontnak, Sutil bosszús (Vezess)
Vitantonio Liuzzi a pontszerző kilencedik helyen ért célba a Bahreini Nagydíjon, az olasz elégedett az eredménnyel. Adrian Sutilnak nem volt szerencséje.
márc. 14
18:33
F1: Hullottak az újoncok (Vezess)
Az új csapatok közül messze a Lotus teljesített a legjobban a Bahreini Nagydíjon, hiszen míg a többiek kiestek, ők mindkét pilótájukat a célig juttatták.
márc. 14
18:54
Kiderült, hogy mi okozta Vettel vesztét (F1világ)
A Red Bull Racing megerősítette, hogy Sebastian Vettel győzelmi esélyei nem a kipufogó rendszer, hanem a Renault motor meghibásodása miatt szálltak el a mai szezonnyitón Bahreinben.
márc. 14
20:00
Azonnali változtatások szükségesek a Forma-1-ben (F1világ)
A McLaren csapatfőnöke szerint azonnali lépések szükségesek, mert az új szabályokkal nem hogy izgalmasabb, jóval unalmasabb volt a szezon első versenye, ami miatt nézők százezreit veszíthetik el.
márc. 14
21:06
További tüntetésre készülnek az f1-es versenyzők (F1világ)
A forma-1-es versenyzők készen állnak tovább folytatni bojkottjukat, amennyiben a sportág kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone továbbra sem lesz hajlandó beengedni a rajtrácsra fizioterapeutáikat.

Keresés