2010. március 15. hétfő

márc. 15
0:16
Járműtulajdonosi jogvédelmi biztosítás (Vezess)
Tudta, hogy Magyarországon hozzávetőlegesen 300 ezer gépjárműnek nincs érvényes kötelező felelősségbiztosítása? Mi történik, ha egy ilyen járművel ütközik? Ki téríti meg a kárát? (hirdetés)
márc. 15
8:03
Felszabadulás az olajrabság alól (Vezess)
Ugye jó volna némi háztartási zsírral több ezer kilométert autózni? Sajnos nem megy, a feltaláló meghalt szívinfarktusban. Volna más érdekes találmány is, de ott meg a CIA beszélgetett el az újítóval. De valóban az olajlobbi áll a háttérben?
márc. 15
9:15
Családi Ötös a BMW-től - videó (Vezess)
Ezúttal sem marad egyke a BMW Ötös szedán, a bajor gyártó bemutatta a modell kombi variánsát. Az autó ugyanúgy high-tech, mint a lépcsőshátú, csak sokkal praktikusabb.
márc. 15
10:09
A mester még mindig tudja - videó (Vezess)
30 éves évfordulóját ünnepli idén a quattro, az Audi összkerékhajtási rendszere. Az élőlegenda Walter Röhrl egy korabeli Audi quattróval ellátogatott a Monte Carlo rali helyszínére.
márc. 15
11:21
F1: Lehetne több előzés? (Vezess)
A körmenetszerűen sikerült Bahreini Nagydíj után a csapatok máris azt fontolgatják, milyen változtatásokkal lehetne "javítani a show-t".
márc. 15
12:15
Hernyótámadás Hollandiában (Vezess)
A cím akár egy alacsony költségvetésű, botrányosan nevetséges filmre is utalhatna, ám ez a megdöbbentő valóság!
márc. 15
13:09
F1: Bajban a Red Bull a motorokkal (Vezess)
Sebastian Vettel Bahreiben megnyerhette volna a szezonnyitót, de motorhiba miatt végül csak negyedik lett. A Red Bull egyértelműen hátrányban az erőforrásokkal - idén is ezen úszik el a bajnoki cím?
márc. 15
14:03
F1: Schumachert nem szabad leírni (Vezess)
Bár a szezonnyitón csak hatodik lett, a visszatérő Michael Schumacher azt ígéri, hogy idővel felzárkózik az élmezőnyhöz.
márc. 15
15:15
Az új Amerikai Rendőrautó (Vezess)
Amerikában jó dolguk van a rendőröknek, hiszen nem fényhíddal felszerelt utcai autóval kergetik a rosszfiúkat, hanem speciálisan nekik tervezett gépekkel. A Ford megmutatta a legújabb Amerikai Rendőrautót.
márc. 15
17:39
Mire jó egy fél autó? (Vezess)
Ha egy autó bontásra van ítélve, megtehetjük, hogy annak rendje és módja szerint megválunk tőle. Avagy előkapunk egy "nagyflexet" és egy délutános játékszert faragunk gépünkből.
márc. 15
18:57
Újabb diffúzor-ügy a láthatáron? (F1világ)
Az FIA készen áll arra, hogy még a jövő hétvégén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíj előtt tisztázza a dupla diffúzor kialakítására vonatkozó szabályokat, miután felmerült, hogy egyes csapatok kihasználtak egy, a szabályokban megbúvó újabb kiskaput.
márc. 15
19:09
Az F1 ura nem pánikol (Vezess)
Bár a nézők és a szakmai közvélemény is megegyezik abban, hogy az izgalom szempontjából a Bahreini Nagydíj alulmúlta az elvárásokat, Bernie Ecclestone nem sieti el az ítéletet.
márc. 15
20:03
Schumacher úgy érzi, hozta az elvárható szintet (F1világ)
Michael Schumacher elmondta, hogy soha nem is számított arra, hogy rögtön megtalálja régi önmagát, és már visszatérő versenyén harcba szállhat a győzelemért, így abszolút elégedett azzal, amit a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon elért.

Keresés