2010. március 7. vasárnap

márc. 7
1:12
Loeb már csak elveszítheti (Vezess)
Sebastien Loeb nem bízza a véletlenre a győzelmet. A hatszoros bajnok szombaton, egy híján az összes gyorsaságit megnyerve masszív előny dolgozott ki. Petter Solberg második, de hátránya egy percnyi.
márc. 7
9:15
F1: Massa is beszólt az újaknak (Vezess)
Csapatához hasonlóan Felipe Massa sem szívleli nagyon az idén bemutatkozó csapatokat, a brazilt aggasztja az újak gyenge tempója.
márc. 7
9:51
Száguldás és ugratás - videó a mexikói raliról (Vezess)
Itt egy rövid összeállítás arról, milyen tempóban hajtanak a rali-világbajnokság résztvevői Mexikóban, az éppen zajló versenyen. Loeb vezet, Solberg és Ogier csatáznak mögötte.
márc. 7
15:15
Törésben is az Audit másolja a SEAT Exeo (Vezess)
Négy csillagot vihetett haza az Euro NCAP töréstesztjéről a SEAT Exeo, ugyanannyit, mint 2001-ben az Audi A4, amellyel lényegében teljesen megegyezik.
márc. 7
15:17
A legjobbak között a magyar pilóta (Vezess)
Michelisz Norbert a 10. helyről rajtolhat délután a Túraautó Világbajnokság brazil futamán. A magyar tehetség sérült autóval hozta ezt az eredményt.
márc. 7
21:51
Sebastien Loeb nyert Mexikóban (Vezess)
55. WRC-s futamgyőzelmét szerezte meg a hétvégén Sebastien Loeb, miután sorozatban negyedik alkalommal megnyerte a mexikói futamot. A hatszoros világbajnok ezzel bajnokság értékelésében is átvette a vezetést.
márc. 7
22:09
Loeb vezet a rali-világbajnokságon (Vezess)
Sebastien Loeb nyerte a 13 futamos 2010-es rali-világbajnokság második versenyét, Mexikóban. Ezzel és az első futamon szerzett második helyével a francia vezeti a pontversenyt is. A konstruktőri bajnokságot viszont továbbra is a Ford vezeti.

Keresés