2010. március 6. szombat

márc. 6
0:57
Räikkönen összetörte versenyautóját, kiesett (Vezess)
Kimi Räikkönen idő előtt befejezte második rali-világbajnoki versenyét. A finn a Mexikóban zajló verseny hetedik szakaszán törte össze versenyautóját.
márc. 6
1:15
Hirvonen szégyenkezik lassúsága miatt (Vezess)
Petter Solberg áll az élen a mexikói rali első napja után. A 2003-as rali-világbajnok kihasználva jó rajtpozícióját 15 másodperces előny hozott össze. Sebastien Loeb ügyesen a harmadik, Mikko Hirvonen lassú, ő a hatodik. Kimi Räikkönen kiesett.
márc. 6
8:06
Végre jönnek a hibrid BMW-k (Vezess)
Genfben a BMW az új Ötös mellett a hamarosan érkező hibridverzió világpremierjét is megtartotta. Ez lesz a BMW harmadik hibridje az X6 és a 7-es után, de a másik kettőétől erősen eltérő technikával. Exkluzív infók következnek az 5 ActiveHybridről.
márc. 6
12:36
Räikkönen tegnapi bukása videón (Vezess)
Kimi Räikkönen idő előtt befejezte a Mexikóban zajló rali-világbajnoki futamot, miután a hetedik szakaszon felborult a Citroën C4 WRC-vel. Az autó olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudta folytatni.
márc. 6
13:48
Mexikó rali 1. nap - videós összefoglaló (Vezess)
Petter Solberg uralta a mexikói rali első napját. A svéd rali győztese, Mikko Hirvonen szenvedett, Sebastien Loeb viszont jól ment. Videós összefoglaló az első napról.
márc. 6
15:18
Visszahíváshoz vezetett a Kia Venga töréstesztje (Vezess)
Konstrukciós hibát fedezett fel az Euro NCAP a Kia Venga töréstesztje során, a már eladott autókat visszarendelték, a kereskedésekben lévőket addig nem adják át, amíg ki nem javítják a hibát. Az eredmény egyébként négy csillag.
márc. 6
19:18
Massa beszólt az új csapatoknak (F1világ)
Felipe Massa úgy gondolja, hogy az új csapatok érkezése nem hogy jót, sokkal inkább rosszat tesz az F1-nek, sőt még az élcsapatokra is veszélyt jelenthet, különösen az időmérő edzéseken, ahol csúnyán lelassíthatják őket.
márc. 6
20:24
Távozott a Force India üzleti vezetője (F1világ)
A Force India pénteken hivatalos közleményében megerősítette, hogy tizenkilenc év után távozik a csapattól Ian Phillips üzleti igazgató.
márc. 6
21:36
A világbajnok vezet Mexikóban (Vezess)
Sebastien Loeb kihasználta remek rajtpozícióját és simán átvette a vezetést a mexikói rali második napján. Ha valami fatális dolog nem történik, minden bizonnyal simán megnyeri a versenyt.

Keresés