2010. március 6. szombat

márc. 6
6:57
Frankofónia ünnepe (Spa Trend Online)
A március 20-ai Frankofónia nemzetközi ünnepe alkalmából a budapesti Francia Intézet kilenc ország - Belgium, Kanada, Magyarország, Marokkó, Moldávia, Románia, Svájc, Tunézia és Vietnám - diplomáciai képviseletével fogott össze, hogy megrendezze a Magyarországon tizedik alkalommal jelentkező Frankofónia Ünnepét.
márc. 6
6:59
A pápánál a Rajkó Zenekar (Spa Trend Online)
"Köszönöm a szép zenét" - ezekkel a szavakkal üdvözölte XVI. Benedek pápa a Rajkó Művészegyüttes zenekart a szerda délelőtti általános kihallgatáson - olvasható a Vatikáni Rádió honlapján.
márc. 6
7:01
Bauhaus séta Újlipótvárosban (Spa Trend Online)
A Szellem-Forma-Bauhaus című kiállításhoz kapcsolódóan várostörténeti sétákat tart az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény március 10-én, és 27-én. Az érdeklődők az Alig utca - Kresz Géza utca - Csanády utca - Szent István park - Balzac utca - Hollán utca - Tátra utca - Pozsonyi út - Katona József utca legfontosabb modernista emlékeit tekinthetik meg ingyenes szakvezetéssel.
márc. 6
7:03
Dávid és Góliát küzdelme az Oscarért (Spa Trend Online)
Az utolsó pillanatig folyik a szenvedélyes találgatás: Los Angeles-i idő szerint vasárnap este, a világraszóló Oscar-gálán, vajon ki veszi át az idei fődíjat?
márc. 6
13:51
Elindul a tavaszi hadjárat a Gödörben (Spa Trend Online)
Tizedszer rendezik meg a Backpackers Spring Festivalt, a tavaszi időszak talán legjelentősebb fővárosi könnyűzenei rendezvényét a Gödör Klubban március 12. és 14. között. Az eseményen összesen tizenkét zenekar ad koncertet, a Bëlga lemezdús "tavaszi hadjáratát" kezdi meg.
márc. 6
14:09
Jimi Hendrix: új album a jubileumi évben (Metropol)
Hétfőn jelenik meg Jimi Hendrix "új" albuma, az eddig hozzá nem férhető stúdiófelvételeket tartalmazó Valleys of Neptune.
márc. 6
15:18
Jimi Hendrix új albuma hétfőn jelenik meg (Infostart)
Világszerte hétfőn jelenik meg minden idők talán legnagyobb hatású rockzenésze, Jimi Hendrix "új" albuma; az eddig hozzá nem férhető stúdiófelvételeket tartalmazó Valleys of Neptune mellett halálának 40. évfordulója alkalmából "felturbózott" változatban kiadják eddigi lemezeit is.
márc. 6
16:48
Kik kapják az aranyszobrocskákat? (Infostart)
Roger Ebert Pulitzer-díjas chicagói filmkritikus szerint idén Kathryn Bigelow rendezése, A bombák földjén, valamint Sandra Bullock és Jeff Bridges kapja az Oscar-díjat.
márc. 6
21:03
A magyar néző a valóságért megy moziba (Metropol)
A magyarok akarnak a legkevésbé elszakadni a valóságtól, amikor moziba mennek - derült ki egy friss közvélemény-kutatásból, amelyet 23 országban, 24 ezer felnőtt körében végeztek.

Keresés